سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » فعالان صنعت پتروشیمی: هزینه تولید ۳۰ درصد افزایش یافته، اما مجبوریم به قیمت مرداد ...
» تبعات هدفمندی

فعالان صنعت پتروشیمی: هزینه تولید ۳۰ درصد افزایش یافته، اما مجبوریم به قیمت مرداد بفروشیم

چکیده :هزينه توليد در صنعت پتروشيمي حدود 30 درصد افزايش يافته است اما واحدهاي توليدي مجبورند به قيمت‌هاي مرداد ماه كالاهاي خود را به فروش...


جمعی از فعالان صنعت پتروشیمی با اشاره به اینکه هزینه تولید در صنعت پتروشیمی حدود ۳۰ درصد افزایش یافته اما واحدهای تولیدی مجبورند به قیمت پایین تر کالاهای خود را به فروش برسانند، نسبت به تشدید مشکلات این صنعت هشدار دادند و خواستار بازنگری قیمت انرژی مصرفی این صنعت شدند.

به گزارش ایلنا، جمعی از صادرکنندگان محصولات نفت و گاز و پتروشیمی و برخی فعالان این صنعت خواستار بازنگری قیمت حامل‌های انرژی مورد استفاده در این بخش شدند و هدف از ارائه این پیشنهاد را ایجاد شرایطی برای سر پا ماندن صنعت پتروشیمی اعلام کرده‌اند.

رییس اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی در این خصوص به خبرنگار ایلنا گفت: پیشنهاداتی در این زمینه تدوین شده و به مقامات مسئول ارائه شده است. وضعیت فعلی وضعیتی چندان مناسبی نیست. هر چند همه به این نکته باور داشتند که باید حتما هدفمندی یارانه‌ها اجرایی شود اما نمی‌توان هزینه‌های تولید را بالا برد و اجازه افزایش قیمت‌ها متناسب با افزایش هزینه‌ها را صادر نکرد.

سید حمید حسینی در توضیح این مطلب افزود: هزینه تولید در صنعت پتروشیمی حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است اما واحدهای تولیدی مجبورند به قیمت‌های مرداد ماه کالاهای خود را به فروش برسانند.

او گفت: همین وضعیت یعنی به ازای هر تن ۱۰۰ دلار فروش، زیانی ۳۰ دلاری به شرکت‌ها تجمیل می‌شود. به هر حال اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها به طور کامل می‌تواند اقتصاد ایران را از مشکل برهاند اما در اجرا باید دقت کرد که وقتی هزینه تولید آزاد می‌شود، قیمت‌ها همچنان دستوری باقی نمانند.

او گفت: تقاضای غیر واقعی در بازار پتروشیمی شکل گرفته است چرا که قیمت‌ها فعلا در حد قیمت‌های مرداد ماه باقی مانده است و از این رو هر چه کالا در داخل عرضه می‌شود مشتری دارد.

او اضافه کرد: از سوی دیگر ما باید به وضعیت کشورهای دیگر هم توجه کنیم. اگر شرایط به همین صورت تداوم یابد ممکن است همه سرمایه‌گذاران راهی دیگر کشورهای منطقه که قیمت‌های پایین‌تری برای گاز خود ارائه می‌دهند، شوند و صنعت پتروشیمی ایران بدون سرمایه گذار باقی بماند.

او گفت: هزینه حمل و نقل افزایش یافته است از این رو طبیعتا هزینه صادرات نیز افزایش می‌یابد و بهتر است دولت هر چه سریع‌تر بسته‌ای حمایتی برای صادرات ایران پیش‌بینی کند تا صادرات با مشکلی مواجه نشود.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.