سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic

نامه‌ای به آقای رئیس‌جمهور

چکیده :من در طول نیم‌قرن گذشته مبلغ اسلام بودم، از زمان شروع فعالیت‌های انقلابی در دهه ۵۰ در دانشگاه عضو و فعال انجمن اسلامی و در نیروی هوایی پایه‌گذار فعالیت‌های انقلابی و رژه ۱۹ بهمن ۵۷ بوده‌ام که همه اینها مؤید اعتقاد من به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است و بهترین دلیل حسن شهرتم، اینکه هر بار خود را در معرض انتخاب مردم قرار دادم، چه در انتخابات مجلس چهارم و دوره اول شورای اسلامی شهر تهران، چه انتخابات هیأت‌مدیره کانون وکلا مورد قبول منتخبان قرار گرفتم....


محمود علیزاده طباطبایی

حقوق‌دانان باور دارند که دولت و ملت دو قدرتند که هرکدام قدرت را به سوی خود سوق می‌دهد. ملت می‌خواهد سرور باشد و دولت به‌عنوان خدمت‌گزار در خدمتش باشد و سخن آخر را بگوید ولی دولت داعیه حاکمیت دارد. قانون می‌خواهد دولت را تابع ملت کند. انسان نیازمند نظم است و می‌خواهد همه‌چیز براساس قانون باشد، ولی زندگی منظم همه نیاز او نیست. انسان تشنه عدالت است و ارزش نظم و قانون در این است که مقدمه عدالت باشد. در حکومت جمهوری اسلامی ایران، براساس اصل پنجاه‌وششم قانون اساسی، حاکمیت مطلق بر جهان و انسان از آنِ خداست و هم او انسان را بر سرنوشت اجتماعی خویش حاکم ساخته است.

هیچ‌کس نمی‌تواند این حق الهی را از انسان سلب کند یا در خدمت منافع فرد یا گروهی خاص قرار دهد و ملت این حق خداداد را از طریق قانون اعمال می‌کند و همه ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران تابع قانونند. براساس اصول شصت‌وهفتم و یکصدوبیست‌و‌یکم قانون اساسی، قدرت امانت مقدسی است که ملت به نماینده خود می‌سپارد تا برای حفظ حقوق ملت و ارائه خدمت به مردم و دفاع از قانون اساسی و تأمین استقلال و آزادی و مصالح ملی از آن استفاده کند. حال ملت این امانت را به چه کسی بسپارد؟ قانون تکلیف را روشن کرده است، ازجمله شرایط داوطلبان نمایندگی براساس بند ۱، ۳ و ۵ ماده ۲۸ قانون انتخابات، اعتقاد به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی و التزام به قانون اساسی و اصل ولایت فقیه و حسن شهرت است و تشخیص هیأت مرکزی نظارت براساس نامه‌ای که به من ابلاغ شده، این است که من فاقد این شرایطم. مستند این تصمیم، گزارشی است مبنی بر اینکه اولا، محکومیتی مطرح نشده و صرفا اتهامات ردیف شده است و ثانیا، اتهامات موکلین من و بعضا طرف دعوی موکلین من، به‌عنوان اتهام من مطرح شده که معاون دادستان می‌فرمایند اشتباه سیستم بوده است، ولی به فرض صحت این گزارشات نیز هیچ‌کدام از ادعاها نافی اعتقاد من به اسلام و التزامم به قانون اساسی نیست.

در گزارشم به شورای نگهبان، به حدیثی از امام باقر علیه‌السلام استناد کردم که می‌فرمایند: تحفظ الاطفال به صلاح آبائهم. مصونیت فرزندان از خطرات و انحراف‌ها در پرتو صلاحیت و شایستگی پدرانشان قرار دارد و الحمدالله پیش خدا و خلق سربلندم که شش فرزند من همگی تحصیل‌کرده، استاد دانشگاه، فاضل و حافظ دین و حامل دین و مدافع نظام و انقلاب بوده و خانه من شناخته‌شده به محل اشاعه فرهنگ دینی است و در طول ۳۷ سال گذشته جز در راستای تبلیغ دین و استقرار نظام و اجرای قانون اساسی گام برنداشته‌ام. اصل شصت‌وهفتم قانون اساسی اعتقاد به اسلام و التزام به قانون اساسی را پاسداری از حریم اسلام و نگهبانی دستاوردهای انقلاب و مبانی جمهوری اسلامی دانسته…

… و مقدمه قانون اساسی حضور فعال در مشاغل حکومتی را ملاک مناسبی برای احراز اعتقاد به اسلام و التزام به قانون اساسی دانسته است و من در طول نیم‌قرن گذشته مبلغ اسلام بودم، از زمان شروع فعالیت‌های انقلابی در دهه ۵۰ در دانشگاه عضو و فعال انجمن اسلامی و در نیروی هوایی پایه‌گذار فعالیت‌های انقلابی و رژه ۱۹ بهمن ۵۷ بوده‌ام که همه اینها مؤید اعتقاد من به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است و بهترین دلیل حسن شهرتم، اینکه هر بار خود را در معرض انتخاب مردم قرار دادم، چه در انتخابات مجلس چهارم و دوره اول شورای اسلامی شهر تهران، چه انتخابات هیأت‌مدیره کانون وکلا مورد قبول منتخبان قرار گرفتم. امام خمینی در خرداد سال ۱۳۶۷ فرمودند «نباید خلوص عمل و جامعه اسلامی خودمان را به زنگار کدورت‌ها و اختلافات آلوده کنیم، دو جبهه نیست، دو تفکر هست، باید هم باشد، سلیقه‌های مختلف باید باشد، لیکن سلیقه‌های مختلف اسباب این نمی‌شود که انسان با همه خوب نباشد این نباشد که ما دو دسته شویم، دشمنِ هم».

منبع: روزنامه شرق



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.