رسانه های رانت خوار و پولشویان علیه ظریف؛ چرا تندروها از افشاگری ظریف عصبانی شدند؟
چکیده :مشخص نیست دلیل این همه عصبانیت چیست در حالیکه ظریف به صراحت گفت که هیچ یک از ارگانهای جمهوری اسلامی را متهم به پولشویی نمی کند.پس چرا یک جریان تندرو به این شدت در مقابلش موضع گرفته و عصبانی شده و نمایندگان وابسته به این جریان به جای آنکه در مجلس به دنبال طرحی باشند که جلوی پولشویی را بگیرد و پیگیر نهادهایی باشد که پولشویی می کنند طلبکار وزیر امور خارجه شده اند؟ در واقع پرسش اصلی اینجاست که چرا جریان پایداری مشهد و نزدیکان قالیباف تا این حد عصبانی شده اند و مصاحبههای زنجیرهای در خبرگزاریهای امنیتی علیه ظریف راه انداخته و با اظهارات تند و مجرم و حتی خائن دانستن وی دنبال پنهان کردن چه چیزی...
کلمه – گروه خبر: محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در گفت وگو با خبرآنلاین از پولشویی گسترده در کشور خبر داد. او با اشاره به فضاسازی هایی که علیه لوایح FATF در کشور صورت می گیرد، گفت: بالاخره پولشویی یک واقعیت در کشور ماست و خیلی ها از پولشویی منفعت میبرند.
این سخنان وزیر امور خارجه موجب انتقاد برخی رسانه ها و چهره های تندروی سیاسی نزدیک به اصول گرایان از وی شد و چون همیشه رهبری حمله به ظریف توسط روزنامه کیهان و خبرگزاری فارس انجام شد و رسانه های چون تسنیم و مشرق نیز به کمک آمدند.
کیهان دردو تیتر متفاوت در صفحه اول این روزنامه به این موضوع پرداخت. این روزنامه در گزارش خبری خود سخنان وزیر خارجه را نسنجیده دانسته و در مطلب دیگری که توسط حسین شریعتمداری نوشته شد آورد: «جناب ظریف! چرا دقیقاً هنگامی که امریکا و اروپا برای تصویب لوایح چهارگانه FATF در کشورمان یقه چاک میدهند و فشار میآورند، جنابعالی ایران اسلامی را به پولشویی گسترده متهم میکنید؟!» حسین شریعتمداری همچنین از ظریف خواسته تا پولشویان را به دستگاه قضایی معرفی کند.
خبرگزاری فارس هم در مطالب متعددی سخنان ظریف را «آتو به دشمن»، «خصمانه»، «علیه منافع ملی»، «مورد استناد و استقبال امریکا»، «تهمت به نظام» و… خوانده است.»
روزنامه کیهان در شماره چهارشنبه نیز به نقل از برخی نمایندگان مجلس خواهان محاکمه ظریف شد.
روزنامه کیهان درحالی در مطلب خود مدعی شده که چرا ظریف اطلاعات خود را در اختیار سیستم قضایی نمی گذارد که گویا دستگاه قضایی تا کنون به وظایف ذاتی خود و شکایات مربوط به فساد تا کنون رسیدگی کرده است.
روزنامه کیهان بهتر از هرکس می داند که چطور پرونده ه و گزارش های مربوط به فساد در این قوه بایگانی شده است. مگر نه اینکه نجفی ۱۲ پروند فساد دوران قالیباف را به قوه قضاییه ارسال کرد، نتیجه آن چه شد؟ در همین رابطه شهربانو امانی از عباس آخوندی که یکی از کاندیداهای شهرداری تهران بود پرسید: «با توجه به حجم پولشویی که در بانک شهر انجام شده اگر شهردار شوید آیا میتوانید بر این بانک مسلط شوید؟» بانک شهر به پشتوانه چه کسانی پولشویی میکند و چرا با وجود مستندات در این خصوص هیچ اقدامی صورت نگرفته است؟
در همین رابطه، حاجی دیلگانی نماینده تندرو و نزدیک به جبهه پایداری نیز با تهدید به استیضاح ظریف نوشت: آقای ظریف بگوید CFT اصلا چه ارتباطی به پولشویی دارد!؟ لایحه مقابله با پولشویی سال ۸۶ تصویب شده و اگر دولت اجرا نمیکند خودتان باید پاسخ دهید. بجای تشویش اذهان عمومی و مصاحبه، چرا اسامی ادعایی را به قوه قضائیه ندادید؟ اگر دادستان ورود نکند، استیضاح دور از انتظار نیست!
ذوالنور دیگر نماینده تندروی مجلس نیز نوشت: آقای ظریف نه تنها بعضی دستگاههای نظام را متهم به پولشویی کرده، بلکه به تبع آن بسیاری از افراد را به رشوه گیری نیز متهم کردهاند/ نکته دیگر اینکه چون ما از مخالفین سرسخت FATF هستیم ، قطعا طرح شکایت میکنیم که چرا به ما اتهام زده شد؟
خبرگزاری تسنیم نیز روز گذشته گزارش داد که “برخی نمایندگان مجلس” در واکنش به اظهارات ظریف درباره “واقعیت” پولشویی گسترده در ایران، در حال جمعآوری امضا برای “سؤال” از او در صحن علنی مجلس هستند. به گزارش این خبرگزاری امنیتی، این نمایندگان خواستار توضیح ظریف درباره ادعایش شدهاند.
مشخص نیست دلیل این همه عصبانیت چیست در حالیکه ظریف به صراحت گفت که هیچ یک از ارگانهای جمهوری اسلامی را متهم به پولشویی نمی کند.پس چرا یک جریان تندرو به این شدت در مقابلش موضع گرفته و عصبانی شده و نمایندگان وابسته به این جریان به جای آنکه در مجلس به دنبال طرحی باشند که جلوی پولشویی را بگیرد و پیگیر نهادهایی باشد که پولشویی می کنند طلبکار وزیر امور خارجه شده اند؟
در واقع پرسش اصلی اینجاست که چرا جریان پایداری مشهد و نزدیکان قالیباف تا این حد عصبانی شده اند و مصاحبههای زنجیرهای در خبرگزاریهای امنیتی علیه ظریف راه انداخته و با اظهارات تند و مجرم و حتی خائن دانستن وی دنبال پنهان کردن چه چیزی هستند؟
Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085