دادستان تهران: مقامات اجرایی در کار ما دخالت نکنند، اظهار نظر درمورد بازداشت شدگان محیط زیست در حد آنان نیست
چکیده :جعفری دولت آبادی دادستان تهران از اظهارات روز گذشته رئیس سازمان حفاظت محیط زیست عصبانی شده و خطاب به او می گوید "اولاً، ایشان به چه مجوزی در پروندههای قضایی دخالت میکنند؛ و ثانیاً، مبنای اظهارات وی که هیچ دسترسی و اطلاعی از پرونده قضایی نداشته است چه میباشد."...
کلمه – گروه خبر: جعفری دولت آبادی دادستان تهران از اظهارات روز گذشته رئیس سازمان حفاظت محیط زیست عصبانی شده و خطاب به او می گوید “اولاً، ایشان به چه مجوزی در پروندههای قضایی دخالت میکنند؛ و ثانیاً، مبنای اظهارات وی که هیچ دسترسی و اطلاعی از پرونده قضایی نداشته است چه میباشد.”
روز گذشته عیسی کلانتری رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه هیچ مدرکی دال بر جاسوس بودن فعالان محیط زیستی وجود ندارد، گفت: “بر اساس تشخیص هیات چهارنفره هیات دولت این افراد باید آزاد شوند”
این اظهارات سبب خشم دادستان تهران شد و برای همین درصدد پاسخ به رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برامد. وی در باره پرونده محیط زیستی ها گفت: با توجه به وجود قرائن و دلایل کافی برای بازپرس، صدور قرار تأمین کیفری نسبت به متهمان این پرونده، ضروری بوده و مبنای صدور آن ماده ۲۱۷ قانون آیین دادرسی کیفری بوده است.مبنای اظهارات آقای کلانتری گزارش هیئت تشکیل شده از برخی وزرای دولت و معاون حقوقی ریاست جمهوری برشمرده است در حالی که این هیئت هیچگونه دسترسی به پرونده و محتویات آن نداشته و بنابراین نه این گروه حق اظهارنظر و مداخله در پرونده جاری دارند و نه آقای کلانتری به عنوان رئیس سازمان محیط زیست و معاون رئیس جمهور.
دادستان تهران افزود: تحقیقات پرونده جاسوسی در پوشش فعالیتهای محیط زیست در دادسرای تهران به زودی به پایان میرسد و دادستانی تهران نتیجه تحقیقات را با رعایت مقررات به استحضار عموم خواهد رساند.از دستگاههای دولتی و به ویژه آقای کلانتری به عنوان رئیس سازمان حفاظت محیط زیست انتظار میرفت به جای طرح چنین ادعاهای بیمبنایی، در خصوص کاوه مدنی و خروج وی از کشور توضیح دهد.
دادستان تهران از رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست عصبانی است چرا که در مورد پروندهی محیط زیستیها یعنی پروندهای زیر نظر اطلاعات سپاه اظهار نظر کرده است. قوه قضاییه در پرونده فعالان محیط زیست چون بازوی اجرایی سپاه عمل میکند و در تلاش است تا خواست آنان در این پرونده اعمال کند. البته قوه قضاییه سالهاست که به عنوان یکی از اقمار اطلاعات سپاه عمل و مطابق میل این نهاد امنیتی اعمال نظر می کند و رای های دادگاه هایش نیز هماهنگ با بازجوهای سپاه است.
از سوی دیگر او از کلانتری ایراد میگیرد که چرا در حمایت از مجموعهایی مربوط به محیط زیست که در واقع ارتباط مستقیم با حوزه کاریاش دارد سخن گفته، اما عصبانی نمیشود و اعتراض نمیکند که چرا پیش از اتمام روند رسیدگی به پرونده بازداشتی های محیط زیستی، برنامه خبری ۲۰:۳۰ اقدام به پخش به اصطلاح مستندی در مورد محیط زیستی های بازداشت شده کرد. چرا دادستان از اظهار نظر بعضی نمایندگان مجلس و رسانه های وابسته به جریان اقتدار گرا در خصوص پرونده محیط زیستیهای بازداشت شده عصبانی نشد و به مقابله بر نخواست؟
از سوی دیگر قوه قضاییه و دادستان تهران چطور تا وقتی که هنوز پرونده در مرحله رسیدگی و بازجویی است به خود حق اظهار نظر میدهند و حکم بر جاسوس بودن بازداشت شدگان صادر میکنند. این افراد کماکان در اختیار سپاه هستند و در حال بازجویی پس دادن و پس از پایان این مرحله پرونده به قوه قضاییه ارسال و برای متهمین دادگاه تشکیل می شود. این گونه اظهار نظرهای عصبانی، پرخاشگرایانی و یک سویه عدالت قوه قضاییه را کاملا از بین میبرد هرچند که دیگر عدالتی نیز برای این نهاد باقی نمانده است.
اظهارات عصبانی دادستان تهران بیشتر حاکی از این است که قوه قضاییه تصمیم خود را گرفته و حکم این بازداشتی ها از پیش صادر شده است. برای همین نیز از هر خبر و اظهار نظری در خصوص بی گناه بودن فعالان محیط زیست عصبانی می شوند و چون میخواهند اینگونه به جامعه القا کنند که اینان حتما گناه کار هستند با هر اظهار نظری که بیگناهی آنان را نشان میدهد مقابله میکنند.
Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085