سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نامه آیت الله حسین عرب به اعضای مجلس خبرگان رهبری:چگونه یک شخص به عنوان رئیس مجلس خ...

نامه آیت الله حسین عرب به اعضای مجلس خبرگان رهبری:چگونه یک شخص به عنوان رئیس مجلس خبرگان به خود جرأت می دهد به نام شما نامه منتشر سازد

چکیده : جالب است که در بیانیه مذکور از رئیس جمهور محترم خواسته شده است که بابت برجام از مردم عذرخواهی کند اگر به عذرخواهی باشد عزیزانی که نقش تعیین کننده در روی کار آوردن احمدی نژاد و تغییر اوضاع و گرفتار نمودن هزاران نفر مستقیم و غیر مستقیم داشته اند و نیز در طول مدت مسئولیت خود به رد صلاحیت های گسترده آنچنانی غیر قابل دفاع دست زده اند به درگاه حضرت حق جل و علا و ملت ایران باید عذرخواهی...


آیت الله حاج شیخ حسین عرب، استاد دروس خارج حوزه های علمیه کاشان و عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز در نامه‌ای به اعضای مجلس خبرگان رهبری ضمن انتقاد از نامه احمد جنتی علیه رئیس جمهور و برجام نوشت: “چگونه یک شخص ولو به عنوان رئیس چنین مجلسی به خود جرأت می دهد به جای شما و برای شما تصمیم گرفته و نظر خود را به نام شما منتشر سازد ملت ایران که شما را برای چنان مسئولیتی برگزیده است با این حرکت چگونه مطمئن شود که اگر روزی نیاز باشد که شما به مسئولیت مورد اشاره خود عمل کنید شبانه دیگران برای شما و به جای شما تصمیم نگیرند و شما عزیزان را در برابر عمل واقع شده قرار ندهند لذا مقتضی است بالاتفاق اعضای محترم موضوع را برای مردم کاملا منقح و روشن سازند و وظیفه تاریخی خویش را جامه عمل پوشانده تا به جایگاه و شأن آن مجلس خدشه ای وارد نشود و اطمینان مردم به شما برای انجام آن مسئولیت بزرگ آسیب نبیند.”

هفته‌ی گذشته نامه‌ای از سوی مجلس خبرگان منتشر شد که در آن ضمن انتقاد از امضای برجام، از حسن روحانی خواسته شده بود که از مردم برای امضای برجام عذرخواهی کند. پس از اعتراضات فراوان به انتشار چنین نامه‌ای از سوی مجلس خبرگان و همچنین بی اطلاعی بسیاری از اعضای این مجلس از این نامه‌، اعلام شد که این نامه‌ی احمد جنتی بوده و نه مجلس خبرگان رهبری.

در همین رابطه آیت الله عرب خطاب به اعضای مجلس خبرگان رهبری می‌نویسد:

بسم الله الرحمن الرحیم

آیات و حجج اسلام والمسلمین اعضای مجلس خبرگان رهبری ایدهم الله

پس از سلام و حفظ احترام و تبریک حلول ماه صیام

گر چه شاید از جهاتی عدم ورود به مسائل و مناقشات سیاسی اولی باشد اما به عنوان یک شهروند و هم لباس شما مضطر به بیان برخی نکات در باب مسائل جاری پیرامون موضوع برجام هستم حداقل فایده ای که اینگونه موضع گیریها دارد این است که از حصول اجماع بر اظهاراتی که از نظر اکثریت مردم محکوم است جلوگیری نماید:

۱- اینکه بیانیه ای به نام کل مجلس خبرگان صادر شده و پس از اعتراضات گفته می شود این بیانیه از شخص رئیس آن مجلس بوده است بسیار نگران کننده است. شما که نماینده مردم برای تصمیم گیری درباره مهمترین منصب یعنی رهبری مردم ایران هستید تکلیفی بسیار خطیر بر دوشتان نهاده شده است و قدرتی که قانون به شما سپرده است از نظر نقش آن در سرنوشت ملت بی نظیر است. چگونه یک شخص ولو به عنوان رئیس چنین مجلسی به خود جرأت می دهد به جای شما و برای شما تصمیم گرفته و نظر خود را به نام شما منتشر سازد ملت ایران که شما را برای چنان مسئولیتی برگزیده است با این حرکت چگونه مطمئن شود که اگر روزی نیاز باشد که شما به مسئولیت مورد اشاره خود عمل کنید شبانه دیگران برای شما و به جای شما تصمیم نگیرند و شما عزیزان را در برابر عمل واقع شده قرار ندهند لذا مقتضی است بالاتفاق اعضای محترم موضوع را برای مردم کاملا منقح و روشن سازند و وظیفه تاریخی خویش را جامه عمل پوشانده تا به جایگاه و شأن آن مجلس خدشه ای وارد نشود و اطمینان مردم به شما برای انجام آن مسئولیت بزرگ آسیب نبیند.

البته باید متذکر شوم که چنین حرکتی این برداشت را نیز در اذهان مردم تقویت می نماید که پس در شورای نگهبان نیز که سالها دبیری آن به عهده حضرت آقای جنتی بوده است تصمیم به طور عمده در باب رد و تایید صلاحیت ها را شخص ایشان می گرفته و دیگر اعضا را متقاعد و یا حتی در مقابل عمل انجام شده واقع می ساخته است.

۲- کسانی که اطلاعات اندک از محتوای ادیان آسمانی و به ویژه دین مقدس اسلام داشته باشند تا چه رسد به شما علمای بزرگوار می دانند که این دین، دین دعوت است و نه دین دعوی؛ دعوت به سوی خدا و عدالت و اخلاق همانطوری که خداوند به حضرت رسول صلی الله علیه و اله وسلم خطاب فرموده یا ایها النبی انا ارسلناک شاهدا و مبشرا و نذیرا و داعیا الی الله باذنه و سراجا منیرا. آنچه روح دین اقتضای آن را دارد این است که صلح و امنیت و ثبات و آرامش برای کل بشر یک اصل ثابت و ضرورت دائمی است و جنگ و درگیری و نزاع و مناقشه یک اضطرار موقت است آن یکی از ذاتیات ادیان و این جزء عرضیات آن محسوب می شود اما متاسفانه امروزه که دنیا طالب بیان جلوه های رحمانی دین و شریعت است عده ای اصل را در عکس قضیه نهاده و به گونه ای به نمایندگی از دین و شریعت سخن می گویند که گویی اصل بر جنگ و ماجراجویی است و صلح یک امر استثنایی و نادرالاتفاق است و تصمیم بر اساس این دو نوع نگاه و اتخاذ مواضع، بسیار می تواند متفاوت باشد. بدیهی است که حفظ اصول و ثبات بر آن با بهانه دادن به دست دیگران نظیر آنچه که در گذشته برای مرگ پادشاه عربستان تبریک گفته شد و هم چنین آتش زدن پرچم یک کشور که نماد ملیت آن است تفاوت آشکار دارد و نیز روشن است که اصل مذاکره منافاتی با حفظ اصول نداشته و نمی تواند مذاکره به سازش با دشمنان ترجمه گردد.

۳- حقیر یک شهروند عادی و عاری از مسئولیت های سیاسی و غیره هستم و اخبار محرمانه نظام را در اختیار ندارم اما آنچه که رسما توسط شخصیت های معروف سیاسی و برخی از معروف ترین امیران نظامی در رسانه های رسمی و حتی صدا و سیما اظهار شده است این است که گفته اند اگر برجام نبود گزینه بعدی جنگ مستقیم بود، موضوعی که آقایان دلواپس و برجام ستیزان اصلا به آن اشاره ای نکرده و نمی کنند بنا براین اظهارات صریح، اگر برجام هیچ فایده ای نداشته است همین فایده کافی نیست که سایه شوم جنگ را از سر مردم ایران کم و کوتاه کرده و فرصت را از دیگران سلب نموده است؟

۴- متاسفم که با صراحت بگویم به بسیاری از مسائل مستحدثه از جمله برجام صرفا بر اساس منافع سیاسی و جناحی نگاه می شود. کاملا محسوس و آشکار است که با عوض شدن دولت، ادبیات بعضی از عزیزان حتی در خطب نماز جمعه که باید در آن انصاف و بی طرفی اصل باشد عوض می شود. هیچ گاه فراموش نکرده و نخواهیم کرد که در زمان دولت احمدی نژاد وقتی که بحث مسائل معیشتی مطرح می شد بعضی مردم را توصیه به قناعت و کم خوری وآمادگی برای یک وعده غذا خوردن می نمودند و عزیز دیگری مردم را به یاد زمانی انداختند که غذاهایی مانند اشکنه و امثال آن می خوردند اما وقتی که دولت آقای روحانی روی کار آمد اعتراض به وضع معیشتی به یک فضیلت تبدیل شد نتیجه می گیریم که آنچه که مطرح نیست منافع و مصالح این ملت بیچاره است و آنچه که اهمیت بالذات برای برخی از ماها دارد همان حیات سیاسی و جناحی خودمان است روزی در حمایت از دولتی و روزی با معارضه با دولتی دیگر؛ در قضیه برجام نیز کاملا همین وضعیت را مشاهده می کنیم.

آنان که موقع به نتیجه رسیدن برجام در مجلس گریه کردند و گفتند آبرویمان رفت دقیقا بر رفتن فرصتهای جناحی خاص خود گریستند و نه بر منافع ملی. بدون شک اگر در زمان احمدی نژاد مذاکرات به نتیجه می رسید بعضی از برجام ستیزان امروز موضع دیگری داشتند.

۵- جالب است که در بیانیه مذکور از رئیس جمهور محترم خواسته شده است که بابت برجام از مردم عذرخواهی کند اگر به عذرخواهی باشد عزیزانی که نقش تعیین کننده در روی کار آوردن احمدی نژاد و تغییر اوضاع و گرفتار نمودن هزاران نفر مستقیم و غیر مستقیم داشته اند و نیز در طول مدت مسئولیت خود به رد صلاحیت های گسترده آنچنانی غیر قابل دفاع دست زده اند به درگاه حضرت حق جل و علا و ملت ایران باید عذرخواهی نمایند. و شگفت انگیزتر آنکه در حرکت جدید آقای احمدی نژاد و پدیده نوظهور بست نشینی او که با همراهان، چیزی باقی نگذاشته و موجودیت و مشروعیت نظام را نفی ابد کرده و صریحا از بالاترین نهادهای نظام سلب عدالت نموده اند عزیزان و از جمله حضرت آقای جنتی که اینک مطالبه عذرخواهی از رئیس جمهور محترم دارند مهر سکوت بر لب زده و حتی اشاره ای در محکومیت این حرکت نداشته‌اند و این در حالی است که ایشان و برخی دیگر از دوستانشان برای بعضی از رویدادهای دیگر حکم محاربه صادر کرده اند و هنوز هم کمترین اظهار نظر در نقد مسائل مستحدثه از بزرگان و نویسندگان اصلاح طلب را تحمل نمی کنند؛ چگونه باید این تناقض آشکار را حل کرد و تا کی مردم ایران باید شاهد این مواضع ناسازگار و متهافت باشند خدا می داند.

توفیق آقایان محترم را در راستای وظائف شرعی و قانونی خود از درگاه حضرت حق خواستارم. حسین عرب ۲۷/۲/۱۳۹۷



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.