سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » میانمار وجود پنج گور جمعی مسلمان را تکذیب کرد...

میانمار وجود پنج گور جمعی مسلمان را تکذیب کرد

چکیده :میانمار از جمله معدود کشورهای جهان است که سازمان ملل برای آنها گزارشگر ویژه حقوق بشر تعیین کرده است. با تحولاتی که در سال‌های اخیر در میانمار روی داد و به خصوص انتقال قدرت به یک دولت غیرنظامی، مقامات آن کشور از همکاری با شورای حقوق بشر و گزارشگر ویژه سازمان ملل برای پیشبرد دموکراسی و موازین حقوق بشر در آن کشور استقبال...


مقام‌های میانمار گزارش‌ها درباره کشف چند گور جمعی در منطقه مسلمان نشین راخین را تکذیب کرده‌اند. دولت میانمار گفته درباره این گزارش‌ها از گورهای جمعی در روستای گودار پیین تحقیق کرده و به چنین نتیجه‌ای نرسیده است.

به گزارش بی بی سی، خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس چند روز پیش اعلام کرد که شواهدی از وجود گورهای جمعی در میانمار گردآوری کرده که نشان می‌دهد دست‌کم ۴۰۰ مسلمان روهینگیا در آنها دفن شده‌اند.

براساس این شواهد، در جریان عملیات نظامی ارتش در روستای گودار پیین در منطقه راخین در ماه اوت سال گذشته، مسلمانان ساکن این روستا هدف کشتار جمعی قرار گرفتند.

مقام‌های محلی راخین گفته‌اند که گزارش‌های پیشین درباره پنج گور جمعی در روستا غیرواقعی بوده است. به گفته آنها شورشیان در ماه اوت به نیروهای امنیتی حمله کردند و در این حمله ۱۹ نفر از شورشیان کشته شده دفن شدند.

 

مردم روستای گودار پیین که به بنگلادش پناه برده‌اند، اظهارات متفاوتی دارند. تصاویر ماهواره‌ای ادعای آنان را تأیید می‌کنند که گفته‌اند قربانیان کشتار مسلمانان در پنج گور جمعی دفن شده‌اند.

به گفته مردم روستا که از این کشتار جان به در برده‌اند، نفرات ارتش میانمار پس از حمله، به روستاییان شلیک کردند و خانه‌ها را به آتش کشیدند.

یانگهی لی، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل که به تازگی از اردوگاه پناهجویان روهینگیا در بنگلادش بازدید کرده، در مورد ادامه روند تضعیف دموکراسی در میانمار هشدار داده است.

میانمار از جمله معدود کشورهای جهان است که سازمان ملل برای آنها گزارشگر ویژه حقوق بشر تعیین کرده است. با تحولاتی که در سال‌های اخیر در میانمار روی داد و به خصوص انتقال قدرت به یک دولت غیرنظامی، مقامات آن کشور از همکاری با شورای حقوق بشر و گزارشگر ویژه سازمان ملل برای پیشبرد دموکراسی و موازین حقوق بشر در آن کشور استقبال کردند.

با اینهمه، پس از انتشار گزارش‌های حاکی از خشونت علیه اقلیت روهینگیایی، دولت میانمار و شخص آنگ‌سان سوچی هدف انتقادات شدید مدافعان حقوق بشر قرار گرفته‌اند.

دولت میانمار به خانم لی اجازه سفر به آن کشور را نداده است.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.