سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تکرار ادعاهای بی‌سند/ محسنی اژه‌ای: جوانان کشته‌شده در زندان معتاد بودند...

تکرار ادعاهای بی‌سند/ محسنی اژه‌ای: جوانان کشته‌شده در زندان معتاد بودند

چکیده :محسنی اژه‌ای در نشست خبری خود مدعی شده که کشته‌شده‌های اعتراضات دی‌ماه معتاد بوده و یک نفر از آنها در دستشویی اوین خودکشی کرده است. او در این باره گفت: "یک نفر در کلانتری و یک نفر در دستشویی اوین خودکشی کرده است. هر دو معتاد بودند. تیرهای شلیک‌شده از اسلحه‌ نیروی انتظامی نبوده."...


کلمه – گروه خبر: محسنی اژه‌ای در نشست خبری خود مدعی شده که کشته‌شده‌های اعتراضات دی‌ماه معتاد بوده و یک نفر از آنها در دستشویی اوین خودکشی کرده است. او در این باره گفت: “یک نفر در کلانتری و یک نفر در دستشویی اوین خودکشی کرده است. هر دو معتاد بودند. تیرهای شلیک‌شده از اسلحه‌ نیروی انتظامی نبوده.”

اظهارات سخنگوی قوه قضاییه با واکنش‌های متعددی مواجه شد و بسیاری این پرسش را مطرح کردند که معتاد بودن یک فرد چه ربطی به حفظ جان او در زندان دارد؟

اظهارات محسنی البته جدید نیست، نگاه مسوولان قوه قضاییه و نهادهای امنیتی همیشه نسبت به معترضین و کشته شدگان اعتراضات مردمی همین بوده است.

هشت سال پیش، هنگامی که ندا آقا سلطان به ضرب گلوله کشته شد، سناریویی نبود که نچیده باشند و حرف‌های عجیب و غریبی نبود که نزده باشند. از موساد گرفته تا مترجم کتاب را دخیل در پرونده کردند و هر روز یک نمایشنامه از صدا و سیما پخش کردند.

هشت سال پیش، همین سناریو برای سیدعلی موسوی خواهرزاده میرحسین موسوی نیز تکرار شد. او ظهر عاشورا هدف گلوله‌ای ناشناس قرار گرفت و کشته شد. هیچ گاه نگفتند و مشخص نشد ضارب که بوده و از کجا حمایت می‌شده و اصل داستان چه بوده است و حالا باز هم داستان گلوله‌ای مشکوک و دیگرانی که شلیک می‌کنند.

آیا مشخص شد هاله سحابی چطور زیر تابوت پدر کشته شد؟ آیا بیگانگانی با گلوله های مشکوک به لواسان رفته بودند و از پشت او را مورد هدف قرار دادند و یا از تشییع پدرش جلو گیری کردند و زیر تابوت مورد ضرب و شتم قرارش دادند؟

از آن طرف آنقدر نمونه در زندان های قوه قضاییه زیاد است که دیگر فرافکنی و معتاد خواندن جوانان مردم چاره‌ی کار این دستگاه نیست.

هنوز خون ستار بهشتی خشک نشده و مادر او رخت سیاه از تن خارج نکرده است، ستار بهشتی چطور در زندان کشته شد؟ معتاد بود؟ خودکشی کرد؟ یا انقدر مورد ضرب و شتم قرار گرفت که از دنیا رفت؟

هدی صابر؛ اعتصاب غذا کرد و در زندان مرد، اما نه به خاطر اعتصاب غذا که به شهادت زندانیان به دلیل رفتار صورت گرفته در بهداری زندان قلبش از حرکت ایستاد و دیگر نفس نکشید.

زندان کهریزک متعلق به کدام نهاد بود؟ جوانان زندانی در سال ۸۸ چطور در آن زندان کشته شدند؟

اظهارات سخنگوی قوه قضاییه هیچ چیز جز فرار از مسوولیت نیست. این جوانان هرچه بوده اند در اعتراضات اخیر بازداشت شده و در زندان کشته شده اند حال می خواهد خودکشی باشد و یا هر عاملی دیگر؛ مسوولیت حفظ جان آنان با سازمان زندان ها، ماموران بازداشت کننده و قوه قضاییه بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه با این اظهارات نفرت و بی اعتمادی از دستگاه قضایی را بیشتر می کند، داغ خانواده هایی را تازه نگه می دارد و امید هر اصلاحی در سیستم قضایی را از بین می برد.

قوه قضاییه باید به جای معتاد خواندن جوانان بازداشتی و داستان بافی؛ به خانواده های کشته شدگان حوادث اخیر تسلیت می گفت، بابت تقصیر قوه قضاییه عذرخواهی می کرد و از پیگیری های این دستگاه برای چگونه کشته شدن جوانان مردم در زندان ها خبر میداد. این جوانان اگر خودکشی هم کرده باشند در زندان تحت مدیریت شدید این آقایان است، چطور توانسته اند پس از بازداشت که حتی بند کفش زندانی نیز از او گرفته می شود در توالت زندان خودکشی کنند؟ سخنگوی قوه قضاییه باید به این پرس و صدها پرسش دیگر پاسخ دهد نه اینکه از گلوله های مشکوک بگوید و جوانان بازداشتی را معتاد بخواند.

هرچند که چنین انتظاراتی از دستگاه قضا تبدیل به یک آرزوی محال و دست نیافتنی شده است و کار این قوه روز به روز بدتر می شود.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.