امیرارجمند: پیام خانم رهنورد، اعلام همبستگی با مادران زندانی و هشدار برای یک خطر اجتماعی است
چکیده :مشاور ارشد میرحسین موسوی با تاکید بر اینکه درخواست زهرا رهنورد، پیام انسانی همراه یک هشدار است، میگوید: خانم دکتر رهنورد مساله عاطفی بین مادر و فرزندان را شخصا لمس کرده. دوری فرزندان از پدر و مادر برایش یک واقعیت عینی داشته و خواسته هشداری بدهد به مقامات قضایی ایران که با سیاستهای نادرست خودشان باعث جدایی مادران از فرزندان شده و این یک اثر بد اجتماعی دارد. ...
کلمه – گروه خبر: چند روز پیش خبر آمد که زهرا رهنورد، بانوی قرآنپژوه و هنرمند محصور کشورمان، پس از ۷ سال حصر که هیچ خواستهای از کسی مطرح نکرده، برای اولین بار از مسئولین خواسته است که مادران زندانی را آزاد کنند و اجازه دهند به اندازه باقی دوران محکومیت آنها، وی در حصر بماند. درخواستی که متاثر بود از نامه پررنج نرگس محمدی در سالروز تولد فرزندانش نوشته شده بود.
در همین رابطه، اردشیر امیرارجمند، مشاور ارشد میرحسین موسوی در گفتوگو با رادیو فردا، با تاکید بر اینکه درخواست زهرا رهنورد، پیام انسانی همراه یک هشدار است، میگوید: خانم دکتر رهنورد مساله عاطفی بین مادر و فرزندان را شخصا لمس کرده. دوری فرزندان از پدر و مادر برایش یک واقعیت عینی داشته و خواسته هشداری بدهد به مقامات قضایی ایران که با سیاستهای نادرست خودشان باعث جدایی مادران از فرزندان شده و این یک اثر بد اجتماعی دارد. جدای از پاره پاره کردن جامعه به طرق مختلف الان هسته خانواده مورد هدف قرار گرفته است. از خانواده که به عنوان هسته مبنایی جامعه حتی از طرف محافظه کاران عنوان میشود.
سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید با بیان این هشدار که این یک خطر واقعا جدی است، ابراز امیدواری میکند که مقامات قضایی این هشدار را مورد توجه قرار دهند. به هر حال خانم رهنورد با احساس بسیار زیادی که دارند بویژه نامه ای که خانم نرگس محمدی شنیدهاند، تحت تاثیر قرار گرفتند و این پیام را برای مقامات قضایی دادند.
به گزارش کلمه، زهرا رهنورد که در ملاقاتهای قبلی از محتوای نامه نرگس محمدی آگاه شده بود گفته که این نامه و همینطور اخبار مادران بیگناه دربند و رنجی که از دوری فرزندانشان میبرند، طی روزهای گذشته او را بسیار آزرده و سختی حصر را تلختر از پیش کرده است.
اردشیر امیرارجمند در پاسخ به این سوال که آیا این حرف خانم رهنورد فارغ از گرایشات و شیعه و سنی و اینهاست یا فقط معطوف به طیف اصلاح طلب و ملی مذهبی است میگوید: خانم رهنورد از موضع حق از حقوق مادران زندانی و فرزندان آنها دفاع میکند و هیچ مساله تبعیض جنسی، روانی، نژادی، سیاسی و یا ملاک سیاسی و جنسیتی و غیره مدنظر نیست و مساله دفاع از حق، دفاع از حق است و برای همه است. قطعا نامه پر احساسی که خانم نرگس محمدی نوشتند و در آن یک واقعیت امروز جامعه را بیان کردند مساله با اهمیتی است و تحت تاثیر قرار داده خانم رهنورد را و حمایت ایشان نه تنها برای خانم محمدی و خانواده ایشان که از موضع حق است و برای همه زندانیان سیاسی و مادران زندانی.
در جملهای که زهرا رهنورد گفته بود، آمده است: من حاضرم باقی مانده محکومیت مادران زندانی را در حصر باقی بمانم و به عهده بگیرم حتی اگر رفع حصر شود. مشاور ارشد میرحسین با تاکید بر اینکه این سخن هیچ ارتباطی به مساله امیدواری یا ناامیدی نسبت به رفع حصر ندارد، تصریح میکند: ایشان اعلام همبستگی را انجام داده و دلیلی ندارد که فکر کنیم امید به رفع حصر از بین رفته است. امیدوارم که در رابطه با رفع حصر مقامات حکومتی کار خودشان را انجام دهند بویژه حداقل مساله را روشن کنند همانطور که سرکار خانم کروبی هم درخواست کردند مساله را روشن کنند. هنوز اصل مساله روشن نیست و هیچ کسی هم موضع روشن صریح و قانونی نمیگیرد که همه تکلیف خودشان را بدانند حداقل در مورد مبنای حصر یا نحوه تجدیدش و یا استمرار بحث حصر. اینها مسائلی بوده که روشن نیست و فرصتی ایجاد میکند که هر کسی فرافکنی کند و مسئولیت آن را به گردن دیگری بیاندازد.
رهنورد هنرمند آزادیخواه محصور در این روزها تابلویی به نام «مادران زندانی» کشیده است با حال و هوای کارهای دوران دانشجویی و سالهای قبل از انقلاب که در آن پیکرههای زنان و فرزندانشان در آغوش یکدیگر به نمایش در آمده است. یک نقاشی بزرگ با زمینه سفید و رنگهای ملایم و مواج.
در همین باره امیرارجمند ابراز امیدواری میکند که در آینده امکان نمابش آثار هنری زهرا رهنورد هم فراهم شود. او میگوید: ما متاسفانه کارهای خانم رهنورد را نداشتیم که به نمایش بگذاریم. خیلی علاقه داشتیم که چنین امکانی فراهم شود. متاسفانه کارهای ایشان در دسترس نبود، امیدواریم که در دسترس قرار بگیرد و هم در داخل و هم در خارج از کشور بتواند به نمایش گذاشته شود.
Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085