سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » آقای قالیباف یک دوره آموزشی اقتصاد بگذرانید...

آقای قالیباف یک دوره آموزشی اقتصاد بگذرانید

چکیده : همانگونه که در متن نامه آمده ظرفیت ایجاد اشتغال مندرج در این نامه مربوط به مصرف صنعت پلیمر است و نه ایجاد ظرفیت در صنعت پتروشیمی و کل پلیمر تولید شده در کشور بالغ بر ۶ میلیون تن از ۵۱ میلیو تن تولید صنعت پتروشیمی در سال۹۵ را تشکیل می دهد ...


کلمه-گروه خبر: ادعاهای غیرکارشناسی و خلاف واقع محمدباقر قالیباف در مورد میزان اشتغالزایی پتروشیمی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی را هم به واکنش واداشت تا شاید سردار دکتر از رهگذر چندمین دوره حضور انتخاباتی خود درس اقتصاد را در آینده بهتر پس دهد.

به گزارش کلمه، از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، ظرفیت میانگین اشتغالزایی کل زنجیره صنعت پتروشیمی، حداکثر در حدود ۱۶،۰۰۰ نفر اشتغال به ازای هر یک میلیون تن ظرفیت جدید اعلام شد.

قالیباف که در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری وعده پنج میلیون شغل جدید داده است، یا با اقتصاد نا آشناست و یا برای رسیدن به این وعده ناگزیر به جابجایی شاخص های اقتصادی هم شده است. برای یاری رساندن به او محمد دهقان، رییس ستاد انتخاباتی قالیباف هم وارد بازی با شاخص ها شده و اعلام کرده که به ازای تولید هر یک میلیون تُن پلیمر، می‌توان ۲۰۰ هزار شغل ایجاد کرد.

در اطلاعیه شرکت ملی صنایع پتروشیمی آمده است:

پی درج خبری با عنوان “ایجاد ۲۰۰ هزار شغل به ازای تولید هر یک میلیون تن پلیمر” در تاریخ ۱۳۹۶٫۰۲٫۰۹ با استناد نامه دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی به رئیس محترم دفتر هماهنگی نظارت تولید و زیربنایی حوزه معاون هماهنگی و نظارت معاون اول ریاست جمهوری (مورخ ۱۳۹۵٫۰۴٫۲۶)، دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی به منظور روشن شدن افکار عمومی و همچنین دست اندرکاران صنعت و اصحاب رسانه به اطلاع می رساند:

«همانگونه که در متن نامه آمده ظرفیت ایجاد اشتغال مندرج در این نامه مربوط به مصرف صنعت پلیمر است و نه ایجاد ظرفیت در صنعت پتروشیمی و کل پلیمر تولید شده در کشور بالغ بر ۶ میلیون تن از ۵۱ میلیو تن تولید صنعت پتروشیمی در سال۹۵ را تشکیل می دهد. (۱۲%) و مابقی اجزاء سبد تولیدات صنعت سطح اشتغال بسیار پایین تری دارند.

شاخص مورد اشاره در نامه مذکور برای سه بخش صنایع مادر صنایع میانی و شیمیایی و پلیمری بصورت جداگانه در سال ۸۶ محاسبه شده و عدد ظرفیت میانگین اشتغالزایی برای هر یک میلیون تن ظرفیت جدید در کل زنجیره صنعت پتروشیمی (از واحد مادر تا صنایع کوچک مکمل) بدست می­آمد.

با توجه به استفاده نهادهای مختلف و اهمیت یافتن شاخص ها، بعدا و به کمک کارشناسان محترم مرکز پژوهش های مجلس این شاخص ها به روز رسانی و تدقیق شد که خصوصا با توجه به افزایش سطح فناوری و بهره وری صنعت نسبت به ظرفیت کاهش معناداری را نشان داد.

بر اساس شاخص های به روز رسانی شده ظرفیت میانگین اشتغالزایی کل زنجیره صنعت پتروشیمی امروزه حداکثر در حدود ۱۶،۰۰۰ نفر اشتغال به ازای هر یک میلیون تن ظرفیت جدید است.

در حال حاضر از کل محصول به فروش رسیده صنعت پتروشیمی ۳۰% و از محصولات پلیمری ۵۰% آن در داخل کشور به مصرف می رسد. که با سرمایه گذاری جدید در خطوط تولید، ارتقاء سطح فناوری و توسعه بازار این صنایع امکان افزایش جذب این محصولات در داخل و افزایش سهم اشتغال در صنایع پایین دستی پتروشیمی فراهم می گردد.»



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.