زیباکلام: حصر غیرقانونی، غیراسلامی و غیرانسانی است
چکیده : در رابطه با موضوع حصر به ایشان نمره صفر میدهم. البته این را درک می کنم که رفع حصر از عهده رئیس جمهوری خارج است. اما حداقل این بود که حسن روحانی می توانست هر از چند گاهی در رابطه با موضوع حصر صحبت کند و مواضعاش را بهتر اعلام کند. بنده در همین جا اعلام می کنم که حصر؛ غیرقانونی، غیر اسلامی و غیر انسانی است...
صادق زیباکلام فعال سیاسی و استاد دانشگاه در مناظره خود با محمدعلی رامین گفت: «حصر غیرقانونی، غیراسلامی و غیرانسانی است.»
او درباره حصر و کارنامه حسن روحانی درباره آن نمره صفر را به رییس دولت داد و گفت: « در رابطه با موضوع حصر به ایشان نمره صفر میدهم. البته این را درک می کنم که رفع حصر از عهده رئیس جمهوری خارج است. اما حداقل این بود که حسن روحانی می توانست هر از چند گاهی در رابطه با موضوع حصر صحبت کند و مواضعاش را بهتر اعلام کند. بنده در همین جا اعلام می کنم که حصر؛ غیرقانونی، غیر اسلامی و غیر انسانی است.»
در مقابل، محمدعلی رامین مانند دیگر همفکرانش همان سخن تکراری گفت که: «اگر آشوبی اتفاق افتاد و کسانی همراهی بیگانگان را کردند باید برخی محصور شوند. اما اگر این محصور شدگان به اشتباه خود اعتراف کنند نظام رافت نشان میدهد.»
اما این در حالی است که هشت سال از ٢٢خرداد ٨٨ گذشته اما هشت دقیقه هم فرصت دفاع نداده نشد، بارها گفته شده محاکمه کنید ولی مروت و مردانگی داشته باشید دادگاه علنی و بدون سانسور برگزار کنید.
به گزارش ایسنا، “صادق زیباکلام” استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران و “محمدعلی رامین” معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دهم و فعال سیاسی اصولگرا، عصر شنبه(دوم اردیبهشت) در مناظرهای تحت عنوان انتخاب دوازدهم که به همت انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، شرکت کردند و درباره انتخابات با یکدیگر به مناظره پرداختند.
قبل از آغاز مناظره زیباکلام و رامین، دانشجویان حاضر در سالن شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان، با سر دادن شعارهایی خواهان بیرون رفتن خبرنگار صدا و سیمای مرکز اصفهان از سالن شدند. چرا که اعتقاد داشتند جنبش دانشجویی هیچ جایی در اخبار صدا و سیما در سالهای گذشته نداشته است، به همین دلیل خبرنگار صدا و سیما و تصویربردار این رسانه سالن را ترک کردند.
در ابتدای این مناظره، صادق زیباکلام استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: همواره در انتخابات ریاست جمهوری عادت کردهایم که به ما بگویند این دوره سرنوشتساز است و حتما شرکت کنید. چهار سال قبل هم مسئولان میگفتند این انتخابات سرنوشتساز است و در آن شرکت کنید. نمیدانم چرا این قدر ما اصرار داریم بگوییم انتخابات یک رفراندوم برای تائید نظام است یا نظام با انتخابات تقویت میشود.
وی افزود: در دنیا اگر مردم از حکومتشان راضی باشند در انتخابات شرکت میکنند. اما در ایران اینگونه جا افتاده است که اگر مردم شرکت کنند به این معناست که نظام را قبول دارند.
زیباکلام تصریح کرد: بهتر است کمی هم در خصوص صلاحیتها که شورای نگهبان تائید یا رد کرد صحبت کنیم. دو روز قبل معلوم شد که احمدینژاد رد صلاحیت شده است. بنده از تیر ۱۳۸۴ که احمدینژاد در انتخابات پیروز شد و تا روزی که ایشان سر کار بودند اگر آمار گرفته شود، نفر اول هستم که بیشترین انتقادات را نسبت به او انجام دادهام. هم اکنون هم منتقد سیاستهای احمدینژاد هستم اما فکر کنم احمدینژاد این حق را داشت که به عنوان شهروند جمهوری اسلامی در انتخابات شرکت کند. اگر این حق چه از ایشان یا از کس دیگری سلب شود این مغایر دمکراسی و مردمسالاری است.
در ادامه زیباکلام خاطرنشان کرد: این سئوال مطرح میشود که چرا نظام جلوی این گونه ثبتنامها را برای انتخابات ریاست جمهوری نمیگیرد. به همان دلیل نمیگیرد که میخواهند در سایه رد صلاحیتهای افرادی که صلاحیت ندارند افراد واجد شرایط را هم رد صلاحیت کنند. نظارت استصوابی ناقض اساسیترین حقوق مردم است چرا که شورای نگهبان هیچگاه پاسخگو نبوده است و تازه سخنگوی این شورا با الفاظ هم بازی میکند و تنها پاسخ میدهد که این افراد رد صلاحیت نشدهاند، فقط صلاحیتشان برای ما احراز نشد.
این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: به همه مردم ایران میگویم که تردید را کنار بگذارند و در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند و حتی کسانی را هم که نمیخواهند رای دهند، شما عزیزان وادار کنید که رای بدهند.
Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085