خرم: مدیران میانی دولت ،بازماندگان دولت قبلیاند و از احمدینژاد دستور می گیرند
چکیده : برخی از کارشکنیهایی که هماکنون علیه دولت آقای روحانی انجام میشود و این «دست به عصا راه رفتنها» و یا «دو دست به عصا راه رفتنها» هم معلول عدم تغییرهاست. هنوز در بدنه دولت و در سطح مدیران میانی و عملیاتی مدیرانی هستند که تفکرات احمدینژاد را دنبال میکنند.همین برخی مدیران میانی هم در حال کارشکنی در کار دولت آقایروحانی هستند. این افراد کاری را که میتوان در یک هفته به سرانجام رساند، یک ساله انجام میدهند.این مسائل باعث کند کردن حرکت دولت در آینده خواهد شد...
احمد خرم وزیر دولت اصلاحات به روزنامه آرمان گفت:
*بسیاری از مدیران میانی دولت یازدهم هنوز از مدیران دولت آقای احمدینژاد هستند.من یک سوال اساسی از اصولگرایان دارم. به فرض که گزینههای اصولگرایی در انتخابات ریاستجمهوری به پیروزی میرسیدند،آیا اصولگرایان در مدیریت کلان،مدیریت میانی و مدیریت عملیاتی دولت خود از اصلاحطلبان استفاده میکردند
*یکی از اصلاحطلبان این سوال را از آقای باهنر پرسیده است، ایشان جواب داده است،«خیر» استفاده نمیکردیم.پس چگونه اصولگرایان توقع دارند که پنجاه درصد کابینه آقای روحانی که در انتخابات رقیب اصلی آنها بوده از بین اصولگرایان انتخاب شود.
* یک تفاوت اساسی بین اصولگرایان و اصلاح طلبان وجود دارد.عرصه حضور اصلاحطلبان در صحنه سیاسی کشور تنها به مجلس شورای اسلامی و برخی دولتها خلاصه میشود و در بقیه ارگانهای نظام جایی ندارند. به فرض شما در جاهای دیگرمثلا صدا وسیما هیچ شخص اصلاحطلبی مشاهده نمیکنید؛یعنی خیابانها معمولأ برای اصلاحطلبان دربست یک طرفه است.این بدین معنی است که اگر اصلاحطلبان در مجلس و دولت نباشند باید در «منزل» باشند وجای کار برای اصلاحطلبان وجود ندارد.
*برخی از کارشکنیهایی که هماکنون علیه دولت آقای روحانی انجام میشود و این «دست به عصا راه رفتنها» و یا «دو دست به عصا راه رفتنها» هم معلول عدم تغییرهاست. هنوز در بدنه دولت و در سطح مدیران میانی و عملیاتی مدیرانی هستند که تفکرات احمدینژاد را دنبال میکنند.همین برخی مدیران میانی هم در حال کارشکنی در کار دولت آقایروحانی هستند. این افراد کاری را که میتوان در یک هفته به سرانجام رساند، یک ساله انجام میدهند.این مسائل باعث کند کردن حرکت دولت در آینده خواهد شد.
*مهمترین انتقادی که به دولت وارد است تغییر کند و آرام مدیران میانی در بدنه دولت بوده است.بسیاری از این مدیران با دولت آقای روحانی همراه نیستند. آقای روحانی باید هرچه سریعتر مدیرانی که با وی همراه نیستند و صرفا برای گرفتن مسئولیت در دولت حضور دارند، شناسایی کرده و به جای آنان مدیران همراه با دولت را جایگزین کند.این مدیران هم اکنون از بالادست خود که آقای احمدینژاد است دستور میگیرند. یعنی مدیران میانی دولت آقای روحانی به جای اینکه با ایشان هماهنگ باشند، رویکرد خود را با آقای احمدینژاد هماهنگ میکنند و احمدینژاد هنوز هم برای آنان نقش رئیسجمهور را بازی میکند.گمانم این است که آقای احمدینژاد ازمدیران خود که در دولت آقای روحانی حضور دارند خواسته باشد که به صورت هماهنگ عمل کنند و به شکلی رفتار کنند که همچنان در دولت باقی بمانند تا بتوانند به دستاوردهای بیشتری دست پیدا کنند.
*احمدینژاد درصدد بازگشت به قدرت است. وی تمام تلاش خود را انجام میدهد تا دوباره به عرصه مدیریت اجرایی کشور بازگردد.احمدینژاد قصد دارد یا خود دوباره به قدرت بازگردد یا اینکه یکی از نزدیکانش را به صحنه بیاورد.این مساله «اظهر من الشمس» است که احمدینژاد برای بازگشت به قدرت برنامه دارد و در حال برنامهریزی است.هدف اصلی احمدینژاد حضور در انتخابات ریاستجمهوری بعدی است.وی همچنین برای انتخابات مجلس برنامه جدی دارد و تلاش میکند حامیانش کرسیهای بیشتری را در مجلس به دست بگیرند.
Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085