از مشخصههای فضای آرام دانشگاهها فعالیت همه تشکلهای دانشجویی است
چکیده :یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: فضای آرام در دانشگاه فضایی است که همراه با نشاط و فعالیت همه تشکلهای دانشجویی باشد....
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: فضای آرام در دانشگاه فضایی است که همراه با نشاط و فعالیت همه تشکلهای دانشجویی باشد.
حسین نقاشی در گفتوگو با ایسنا، گفت: فضای آرام در دانشگاه را باید معنا و به این نکته توجه کرد که اگر منظور از فضای آرام و آرامش، بیتحرکی، سکوت و بهاصطلاح آرامش قبرستانی است مدنظر ما نیست چنانچه در قبل چنین فضایی مقبول بود.
وی افزود: اما اگر این آرامش همراه با نشاط و تشکلهای دانشجویی در آن فعال باشند و در جهت حمایت از تشکلهای دانشجویی اقدامی شود آنگاه فضای آرامی شکل گرفته است. همچنین اگر از فعالین دانشجویی که به دنبال راهاندازی تشکلهای دانشجویی هستند حمایت شود و نشریات دانشجویی مورد توجه قرار بگیرند میتوان گفت فضا در دانشگاه آرام است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: شاهد بودیم که از دل نشریات دانشجویی روزنامهنگاران و خبرنگاران برجستهای تحویل جامعه روزنامهنگاری شدند و اگر حمایت از این نشریات نبود ما امروز خبرنگاران و روزنامهنگاران حرفهای نداشتیم.
نقاشی حمایت از کانونهای فرهنگی را نیز از دیگر اولویتهایی دانست که باید مدنظر وزیر جدید علوم قرار بگیرد و ادامه داد: بسیاری با فعالیت در این کانونها به سمت حرفهای شدن رفتند بنابراین توجه به این بخش باید بیش از گذشته مدنظر قرار گیرد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با بیان اینکه آرامش به معنای وجود نشاط در دانشگاهها است، گفت: هماکنون ۱+۴ تشکل دانشجویی (انجمن مستقل، بسیج دانشجویی، جنبش عدالتخواه، جامعه اسلامی به علاوه دفتر تحکیم وحدت موجود) در دانشگاهها فعالیت میکنند که رویکرد فعالیتشان در چارچوب گفتمان اصولگرایی است. حال اگر گفته میشود که دانشگاه نباید پیاده نظام احزاب باشد، باید گفت همانطور که غیرممکن است که این تشکلها ارتباط معنوی و فکری خود را با احزاب اصولگرا قطع کنند از جریانات دیگر نیز نمیتوان چنین انتظاری داشت.
نقاشی گفت: میتوان یک خط مرز تعیین کرد و این موضوع را مورد توجه قرار داد که یک دانشجوی عضو در تشکل دانشجویی عضو حزب بیرون از دانشگاه نباشدف اما نمیتوان منکر ارتباط فکری و معنوی با احزاب شد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: علت دیگری که تاکید میکنند دانشگاه نباید پیاده نظام احزاب باشد این است که جریان اصولگرا خود میداند فضای جامعه دانشگاهی کشور با محافظهکاران و اصولگرایان همراه نبوده و پایگاه محکمی در میان دانشجویان ندارد.
وی افزود: این در حالی است که گفتمان اصلاحطلبی در بین اساتید و اغلب فعالین دانشگاهی پایگاه و نفوذ فکری دارد و به همین علت آنها سعی میکنند با تبلیغات سوء سیاسی و رسانهای فعالیت این دسته از فعالین دانشجویی را تضعیف کنند.
Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085