سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » معنای حقیقی فتنه و مردمی که به فتنه گری خود می بالند...

معنای حقیقی فتنه و مردمی که به فتنه گری خود می بالند

چکیده :مروری بر کسانی که در این پنج سال عمر خود را پشت دیوارهای زندان گذرانده اند و یا هنوز در حال گذراندن هستند، نشان می دهد، سرمایه های اجتماعی و سیاسی در میان آنانی که فتنه گر می خواندندشان زیاد...


کلمه- نیما ارجمند:

“وقتی افرادی با سابقه درخشان در انقلاب را حامی فتنه معرفی می‌کنیم، این سوال برای مردم پیش می‌آید که این چه فتنه‌ای است که بخشی از انقلابیون و بزرگان کشور طرفدار آن هستند، نکند این جریان بهره‌ای از حق داشته باشد.”

این کلیدی ترین جمله ای بود که علی مطهری در میانه نطق دفاعیه خود از وزیر پیشنهادی وزیر علوم دانش آشتیانی گفت. مطهری در ادامه همین نطق گفت که وقتی ما فردی مانند آقای فرجی‌دانا را که از جنس شهید چمران است و از فرماندهان دفاع مقدس بوده و سردار علی فضلی می‌گوید افتخار من این بوده که دوره‌ای از جنگ فرمانده من فرجی‌دانا بوده است، وقتی چنین کسی را که بزرگان روحانی و دانشگاهی ما آن را تایید می‌کنند حامی فتنه می‌نامیم جریان فتنه را تقویت کرده‌ایم.

همین‌طور در مورد آقای نیلی احمدآبادی که مدتی معاون فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران بوده و امروز درباره دکتر دانش آشتیانی که حضور فعال در جبهه و جنگ و همکاری فراوان با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داشته است همان‌ حرف‌ها را تکرار می‌کنیم.

این صحبت های مطهری را باید گذاشت در کنار دهها نامه و صدها نامی که از افراد برجسته فرهنگی و اساتید دانشگاه ها و سیاسیون قدیمی که در طول این دوران هم از رضا فرجی دانا حمایت کردند و هم وزیران پیشنهادی دیگر.
در این چند ماه که از قبل از استیضاح شروع شد تا همین امروز هزاران نام فقط در رده های دانشگاهی از وزیران پیشنهادی که فتنه گر خطاب شده اند حمایت کرده اند.

مروری بر کسانی که در این پنج سال عمر خود را پشت دیوارهای زندان گذرانده اند و یا هنوز در حال گذراندن هستند، نشان می دهد، سرمایه های اجتماعی و سیاسی در میان آنانی که فتنه گر می خواندندشان زیاد است.
همان یک نفر امید کوکبی نخبه فیزیک برابری می کند با نصف خیل کسانی که خود را ضد فتنه می خوانند.

اوین خود اکنون دانشگاهی است که در همه رشته ها می تواند کلاس درس برگزار کند.
حتا می تواند از همان اوین در مقاطع مختلف دانشجو بپذیرد. کجای دنیا چنین سرمایه هایی در زندان نگهداری و فتنه گر خوانده می شوند.
در همان زندان های کشور، انتشار روزنامه که جای خود دارد. همه رقم روزنامه نگار در همه رشته ها. وکیل های پایه یک دادگستری را بشمارید که اکنون یا ممنوع الکار شده اند یا پشت میله های زندان هستند. سیاسیونی که در میان خود نام هایی مانند سید علیرضا بهشتی و مصطفی تاجزاده، دکتر میردامادی و …. دارد.

علی مطهری راست می گوید، با یک تفاوت که مردم مدتهاست که این سوال را از خود کرده اند و این ربطی به دادن رای اعتماد مجلیسان به وزرای پیشنهادی دولت ندارد. آنان پنج سال است که با این اسامی زندگی می کنند.

استفاده از واژه “فتنه” امروز برای برخی تبدیل به سلاح برنده ای شده ای شده است که با آن رقبای خود را از میدان خارج کنند ولی برای مردم این کلمه، معنی دیگری دارد. با کسانی معنا می شود که بر مسند علم و خرد نشسته اند.

این فتنه گرانی که مجلس از آنان نام می برد ، روزی برای این آب و خاک جنگیده اند. تا آخرین لحظه. حتا پس از جنگ، خس خس سینه های شان، پاهای مصنوعی شان و حفره خالی چشم های شان به همه یادآوری می کند که اینان کی هستند و چه کرده اند.

در این سالها باید قبول کرد، واژه “فتنه” معنی اصلی خود را از دست داده و برداشتی که از آن می شود برداشت مثبتی است که کم کم در به کارگیری توسط طیف اقتدارگرای جامعه به افتخاری بزرگ تبدیل شده است.

همین چندی پیش در فضای مجازی موجی به پاخاست که افراد نام خود را با مهری سبز رنگ به ثبت می رساندند مبنی بر فتنه گر بودن.

حالا همه مردم تبارشناسی فتنه را هم میدانند و میدانند که یزید هم حسین(ع)را فتنه گر نامیده بود.

مدتهاست این مردم بر فتنه گری خود می بالند.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.