شناسایی شهید گمنام پس از ۳۱ سال
چکیده :آذر ماه سال 91 استان همدان میزبان چهار شهید گمنام دوران دفاع مقدس بود که دو شهید در دانشگاه علوم پزشکی همدان و دو شهید دیگر در دانشگاه تویسرکان آرام گرفتند. و اکنون پس از گذشت دو سال یکی از شهدای گمنامی که در دانشگاه علوم پزشکی همدان پس از 29 سال آرام گرفته بود ، شناسایی شده است....
در دوران هشت سال دفاع مقدس تعدادی از شهدا گمنام بودند ، شهدایی که هنوز مادران و همسران آنان چشم به راه هستند تا شاید خبری از عزیز آنان بدستشان برسد.
به گزارش ایرنا در واقع می توان گفت شناسایی شهدای گمنام رونمایی از آخرین پرده دوران هشت سال دفاع مقدس است، دورانی که در آن رزمندگان اسلام با رشادت ها و دلاورمردی های خود برگ زرینی را در تاریخ ایران زمین به ثبت رساندند.
آذر ماه سال ۹۱ استان همدان میزبان چهار شهید گمنام دوران دفاع مقدس بود که دو شهید در دانشگاه علوم پزشکی همدان و دو شهید دیگر در دانشگاه تویسرکان آرام گرفتند.
و اکنون پس از گذشت دو سال یکی از شهدای گمنامی که در دانشگاه علوم پزشکی همدان پس از ۲۹ سال آرام گرفته بود ، شناسایی شده است.
‘علی فرج پور’ شهید گمنامی است که پس از ۳۱ سال گمنامی شناسایی شده است.
نماینده کمیته جستجوی مفقودین غرب کشور شامگاه شنبه در نشست هماهنگی برگزاری آیین بزرگداشت مقام شهید و استقبال از خانواده یکی از شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی همدان در این باره گفت: مرکز تحقیقات و ژنتیک ایران اعلام کرده که هویت یکی از شهدای دفاع مقدس که در همدان به صورت گمنام آرمیده ، مشخص شده است.
‘محمد جواد زمردیان’ افزود: این بسیجی شهید ‘علی فرج پور’ متولد اسفند ماه سال ۱۳۳۳ تبریز است که در عملیات خیبر در جزیره مجنون در اسفند ماه سال ۶۲ به شهادت رسیده است.
وی اضافه کرد: هویت این شهید بزرگوار پس از ۳۱ سال مشخص شده است و خانواده و سه فرزند پسرش اکنون در تبریز زندگی می کنند.
زمردیان اضافه کرد: شهید ‘فرج پور’ پس از شهید گمنام ‘ایرج خرم جاه’ که سال گذشته شناسایی شد دومین شهید گمنامی است که در همدان شناسایی شده است.
به گفته وی خانواده شهید فرج پور هفتم و هشتم مهرماه امسال به همدان سفر می کنند تا شهید گمنام خود را ببینند که همزمان با این سفر چندین برنامه مختلف برای استقبال از این خانواده تدارک دیده شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۴۵۰ تن از شهدای استان همدان گمنام هستند و هنوز شناسایی نشدند که ۱۷۷ تن از آنان مربوط به شهرستان همدان است و ۸۰ شهید گمنام نیز در استان همدان آرمیده اند.
زمردیان گفت: از سال ۸۸ و ۸۹ بانک اطلاعاتی DNA شهدای گمنام در همدان ساماندهی شد و کمیته مفقودین استان تاکنون آزمایش ۱۸ خانواده شهید گمنام را به مرکز ژنتیک ایران ارسال کرده است.
به گفته وی برای شناسایی ۴۵۰ شهید گمنام استان همدان باید DNA یک هزار و ۴۳۲ نفر از پدر، مادر، فرزند، خواهر و برادر شهدای گمنام برای مرکز تحقیقات و ژنتیک ایران ارسال شود و کمیته مفقودین استان آمادگی این کار را دارد.
فرماندار همدان نیز گفت: ورود پیکر شهدا به استان و استقبال از آنان فضای شهر را معنوی کرده و فضای عطرآگینی در شهر ایجاد خواهد کرد.
‘علی تعالی’ افزود: شهدا برای حضور در جبهه ها وابستگی های دنیوی را زیر پا گذاشتند و با اقتدا به سیدالشهدا (ع) به پیام امام راحل لبیک گفته و برای دفاع از این مرز و بوم عازم جبهه ها شدند.
وی اظهار کرد: یکی از معروفات حال حاضر در جامعه ایجاد فضای معنوی شامل برگزاری آیین های مختلف مذهبی و مناسبتی در شهرها است.
وی با تاکید بر برگزاری مطلوب در استقبال از خانواده این شهید بزرگوار گفت: باید از ظرفیت های مردمی و به ویژه اصناف در این آیین ها استفاده کرد.
تعالی از مسوولان دستگاه های اجرایی خواست برای برگزاری باشکوه استقبال از خانواده شهید ‘فرج پور’ هماهنگی لازم را انجام دهند و از این فرصت ارزشمند استفاده کرده و دین خود را به شهدا ادا کنند.
استان همدان در دوران هشت سال دفاع مقدس هشت هزار شهید، ۱۷ هزار جانباز و یک هزار آزاده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085