عضو شورای مرکزی موتلفه: تندروها از پیروزی اصلاح طلبان در هراسند
چکیده : بخشی از اصولگرایان که امروز به آیتالله هاشمی حمله میکنند نگران اقبال مردم و پیروزی ایشان در انتخابات هستند. متاسفانه در انتخابات 84 هم دیدیم که حملههای بسیاری با تمسک به افترا و تهمت به ایشان شروع شد و در دولتهای نهم و دهم گسترش پیدا کرد و امروز یکی از بداخلاقیهایی که وجود دارد همین حرمتشکنیهاست. در حقیقت نامزدها میخواهند با این روش رقیب را بهخصوص رقیبی که پتانسیل رایآوری دارد را با تهمت زدن از میدان به در کنند و این اخلاق بدی است که توسط آقای احمدینژاد باب شده و بهکار گرفته شده است. ...
عضو شورای مرکزی موتلفه اسلامی بر این باور است که بخشی از اصولگرایان که امروز به آیتالله هاشمی حمله میکنند نگران اقبال مردم و پیروزی ایشان در انتخابات هستند. متاسفانه در انتخابات ۸۴ هم دیدیم که حملههای بسیاری با تمسک به افترا و تهمت به ایشان شروع شد و در دولتهای نهم و دهم گسترش پیدا کرد و امروز یکی از بداخلاقیهایی که وجود دارد همین حرمتشکنیهاست.
وی می گوید: در حقیقت نامزدها میخواهند با این روش رقیب را بهخصوص رقیبی که پتانسیل رایآوری دارد را با تهمت زدن از میدان به در کنند و این اخلاق بدی است که توسط آقای احمدینژاد باب شده و بهکار گرفته شده است.
علی عباسپورتهرانی، عضو شورای مرکزی موتلفه اسلامی که با روزنامه بهار گفت و گو می کرد با انتقاد از احمدی نژاد می افزاید: من از همان ابتدا با آمدن آقای احمدینژاد مخالف بودم. الان در میان نامزدها کسانی را میبینیم که در جامعه شناختهشده و در واقع عددی نیستند و برای شناساندن خود چارهای ندارند جز اینکه آقای احمدینژاد را تخریب کنند. این افراد آمدهاند چسبیدهاند به این دولت و رشد کردهاند و حالا از دولت تبری میجویند تا خود را تطهیر کنند و این خطرناک است.
وی می افزاید: من میخواهم بگویم اینطور نیست که همه اصولگرایان در سال ۸۴ و خصوصا ۸۸ از آمدن آقای احمدینژاد استقبال کرده باشیم چون ایشان نه سابقه اجرایی داشت و نه تجربهای و در عمل هم این موضوعات بروز داده شد و بسیاری به همین دلیل حاضر به همکاری با ایشان نشدند و درنهایت میبینید در دوران ایشان تزلزل عجیبی در نظام اجرایی کشور ایجاد شد. نکته دوم این است که آقای احمدینژاد سال ۸۴ با آقای احمدینژاد سال ۹۲ کاملا متفاوت است، سال ۸۴ خودش را به اصولگرایان متصل کرد اما رفتهرفته چهره دیگری از خود نشان داد. افرادی که بدون شناخت دقیق از ایشان آقای احمدینژاد را به شخصیتهای نظام معرفی کردند، نمیتوانند بگویند ما مجبور بودیم به ایشان رای بدهیم، این دقیقا فرار از مسئولیتی است که بر عهده این افراد است.
متن کامل این گفت و گو به نقل از بهار به شرح زیر است:
-
چرا هرچه به انتخابات نزدیک میشویم و احتمال آمدن نامزدهای اصلی جریان اصلاحطلب بیشتر میشود شاهد هستیم که هجمه حملات و تخریبها از سوی اصولگرایان نسبت به نامزدهای احتمالی اصلی اصلاحطلبان بیشتر میشود؟
اول اینکه ما آقای هاشمی را اصلاحطلب نمیدانیم؛ اگر هم بخواهیم آقای هاشمی را در جناحبندیهای سیاسی قرار دهیم ترجیح میدهم ایشان را در جناح اصولگرایان قرار دهم؛ چون اصولا روند تفکر آقای هاشمی و مواضع ایشان فراجناحی است و آقای هاشمی به عنوان فردی که پیش و پس از انقلاب یکی از ارکان نظام را تشکیل میدهد و یار نزدیک امام(ره) بوده است فراجناحی بودن از ایشان انتظار میرود. دوم اینکه اینطور نیست که بگوییم همه اصولگرایان از اصلاحطلبان هراس دارند؛ در واقع گروهی از تندروهای جبهه اصولگرایی از آمدن اصلاحطلبان میترسند و نگرش خاص بسیار جناحی نسبت به عملکردن در روند سیاسی کشور دارند. اینها قاعدتا هراس دارند و برای شرکت اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری مشتاق نیستند. اما باید بگویم اینطور نیست که همه اصولگرایان از آمدن اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری ناراحت باشند.
اما مجموعه بزرگی از اصولگرایان امروز با توپخانه تهمتهایشان به اصلاحطلبان حمله میکنند؟
نمیخواهم بگویم حداکثر یا حداقل اصولگرایان امروز به دنبال ضربهزدن به اصلاحطلبان هستند اما دقت کنید زمانی که بحث روحیه قدرتطلبی جایگزین روحیه خدمت میشود درنهایت به سمتی میرود که از آمدن یک رقیب جدی این تفکر نگران میشود و این موضوع در اصولگرایان یک واقعیت است و غیر از این چیز دیگری نیست؛ در صورتی که امروز اصلاحطلبانی را میشناسیم که از ارکان نظام و مورد احترام مقاممعظمرهبری هستند.
اصولگرایان که قدرت را در دست دارند حملات بسیار گستردهای به اصلاحطلبان میکنند و مثلا موج هاشمی و خاتمیهراسی راهانداختهاند؟
این موج به این دلیل است که آقای هاشمی با توجه به سابقه انقلابی و مدیریتی که دارند شخصیتی است که معتقد به کارگیری افراد کارآمد در سیستم مدیریتی کشور و افرادی که با شعار آمدهاند و سابقه چندانی ندارند از حضور ایشان در انتخابات واقعا هراس دارند.
بهتر نیست دیگرانی که مانند شما در جبهه اصولگرایی با این روش مخالفند به اعتقاد شما تندروهای اصولگرا را به شرکت سالم در انتخابات دعوت کنند؟
معتقدم که نهتنها من که بسیاری این تفکر را دارند که بارزترین شخص در جبهه اصولگرایی حاج آقا عسگراولادی است. ایشان فردی سنتی است که جزو اشخاص مبارز در کشور به شمار میآید و هیچکسی نمیتواند در ولایتپذیری آقای عسگراولادی خدشهای وارد کند. باید بگویم ایشان و بسیاری همچون ایشان با آمدن اصلاحطلبان موافق هستند و اصولا چنین جامعهای زنده است. این موضوع کمک میکند که جامعه تکصدا نباشد. یادتان باشد در دوران اصلاحطلبان هم دیدیم برخی تندروهای این گروه از آمدن بعضی از چهرههای اصولگرا خشنود نبودند.
اما در دوران اصلاحات همه چهرههای اصولگرا بهراحتی در انتخابات شرکت میکردند و هیچیک نگران تایید یا رد صلاحیت یا کارشکنیهای بعدی نبودند.
اکثر اصولگرایان میخواهند همه طیفها در انتخابات شرکت کنند.
امروز ادبیات رایجی که در اصولگرایان شاهد هستیم انکار محمود احمدینژاد است و اصولگرایان میگویند در دوره قبل ناچار بودهاند از وی حمایت کنند. با این موج اصلحطلبهراسی آیا چهار سال دیگر هم باید شاهد اعلام برائت جدیدی از سوی اصولگرایان باشیم؟
من از همان ابتدا با آمدن آقای احمدینژاد مخالف بودم. الان در میان نامزدها کسانی را میبینیم که در جامعه شناختهشده و در واقع عددی نیستند و برای شناساندن خود چارهای ندارند جز اینکه آقای احمدینژاد را تخریب کنند. این افراد آمدهاند چسبیدهاند به این دولت و رشد کردهاند و حالا از دولت تبری میجویند تا خود را تطهیر کنند و این خطرناک است.
من میخواهم بگویم اینطور نیست که همه اصولگرایان در سال ۸۴ و خصوصا ۸۸ از آمدن آقای احمدینژاد استقبال کرده باشیم چون ایشان نه سابقه اجرایی داشت و نه تجربهای و در عمل هم این موضوعات بروز داده شد و بسیاری به همین دلیل حاضر به همکاری با ایشان نشدند و درنهایت میبینید در دوران ایشان تزلزل عجیبی در نظام اجرایی کشور ایجاد شد. نکته دوم این است که آقای احمدینژاد سال ۸۴ با آقای احمدینژاد سال ۹۲ کاملا متفاوت است، سال ۸۴ خودش را به اصولگرایان متصل کرد اما رفتهرفته چهره دیگری از خود نشان داد. افرادی که بدون شناخت دقیق از ایشان آقای احمدینژاد را به شخصیتهای نظام معرفی کردند، نمیتوانند بگویند ما مجبور بودیم به ایشان رای بدهیم، این دقیقا فرار از مسئولیتی است که بر عهده این افراد است.
تلاش اصولگرایان برای راهانداختن موج اصلحطلبهراسی را ناشی از نگرانی از اقبال بیشتر مردم به تفکر اصلاحطلبی نمیدانید؟
من معتقدم که بخشی از اصولگرایان که امروز به آیتالله هاشمی حمله میکنند نگران اقبال مردم و پیروزی ایشان در انتخابات هستند. متاسفانه در انتخابات ۸۴ هم دیدیم که حملههای بسیاری با تمسک به افترا و تهمت به ایشان شروع شد و در دولتهای نهم و دهم گسترش پیدا کرد و امروز یکی از بداخلاقیهایی که وجود دارد همین حرمتشکنیهاست. در حقیقت نامزدها میخواهند با این روش رقیب را بهخصوص رقیبی که پتانسیل رایآوری دارد را با تهمت زدن از میدان به در کنند و این اخلاق بدی است که توسط آقای احمدینژاد باب شده و بهکار گرفته شده است.
Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085