انتقاد هاشمی رفسنجانی از خانه نشین کردن مدیران باسابقه
چکیده :آیتالله هاشمی رفسنجانی تغییر ساختار دستگاههای اجرایی و انحلال سازمانها، شوراهای راهبردی و ادغامهای غیركارشناسی و غیرمنطقی وزارتخانهها را در كنار انزوا و خانهنشین كردن سرمایههای انسانی و مدیران باسابقه كشور، بلای اقتصادی و تولید در كشور خواند و تصریح كرد: كنار گذاشتن برنامههای مصوب بلندمدت، بودجه سالیانه، در كنار بیقانونی و خودمحوری باعث شده توسعه زیربناها و به خصوص حمل و نقل و ترابری كه لازمه تولید و كارآفرینی است تا حد زیادی متوقف گردد. ...
کنار گذاشتن برنامههای مصوب بلندمدت، بودجه سالیانه، در کنار بیقانونی و خودمحوری باعث شده توسعه زیربناها و به خصوص حمل و نقل و ترابری که لازمه تولید و کارآفرینی است تا حد زیادی متوقف گردد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای کمیسیون امور زیربنایی و تولید و نیز شورای راهبردی حمل و نقل دبیرخانه مجمع، با تشکر از زحمات کارشناسان، مدیران و اعضای این کمیسیون و شورا، امور زیربنایی و حمل و نقل را مبنای توسعه اقتصادی هر کشور عنوان کرد و با بیان تلاش بیشائبه کارشناسان و خبرگان امور حمل و نقل برای ریلگذاری و زمینهسازی حمل و نقل کشوری تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به لحاظ جغرافیایی به نوعی در چهارراه حمل و نقل و ترابری شمال و جنوب و نیز شرق و غرب قرار دارد و میتواند با بهرهبرداری بهینه و سرمایهگذاری اساسی در بخش حمل و نقل و ترابری کشور هم به توسعه کشور کمک و هم درآمدزایی و اشتغال بالایی را ایجاد کند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی به اقدامات و فعالیتهای دولتهای مختلف جمهوری اسلامی و نیز مدیران سطوح گوناگون بخش حمل و نقل، توسعه زیربناها و راهها تا چند سال گذشته رو به توسعه عنوان کرد و افزود: علیرغم حساسیت بخش عمران و امور زیربنایی برای توسعه کشور، اما متأسفانه هر زمان که دچار مضیقه مالی و اعتباری میشویم، عمران کشور بیش از سایر بخشها مورد غفلت قرار میگیرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به موانع قانونی که در گذشته بر سر راه توسعه بخش خصوصی کشور موجود بود، اصلاح صدر اصل ۴۴ قانون اساسی را یادآور شد و با اشاره به تأکید رهبری بر ایجاد انقلاب اقتصادی براساس اصلاح اصل ۴۴ قانون اساسی تصریح کرد: متأسفانه در سالهای گذشته به اسناد بالادستی کشور که مبنای توسعه و کارآفرینی اقتصادی است، عمل نشد و هر ساله وابستگی بودجه به نفت، تصدیگری دولت و انزوای بخش خصوصی بیشتر شد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی تغییر ساختار دستگاههای اجرایی و انحلال سازمانها، شوراهای راهبردی و ادغامهای غیرکارشناسی و غیرمنطقی وزارتخانهها را در کنار انزوا و خانهنشین کردن سرمایههای انسانی و مدیران باسابقه کشور، بلای اقتصادی و تولید در کشور خواند و تصریح کرد: کنار گذاشتن برنامههای مصوب بلندمدت، بودجه سالیانه، در کنار بیقانونی و خودمحوری باعث شده توسعه زیربناها و به خصوص حمل و نقل و ترابری که لازمه تولید و کارآفرینی است تا حد زیادی متوقف گردد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار امیدواری کرد با تغییر شیوه مدیریت و نیز استفاده از استعدادهای بیپایان انسانی، مادی و جغرافیایی کشور، در کنار ثروت خدادادی نفت، اقتصاد، تولید و توسعه کشور همراه با تعالی اخلاقی در شأن نظام جمهوری اسلامی و مکتب اهل بیت(ع)، الهامبخش ملتها قرار گیرد و حماسه مورد انتظار رهبر معظم انقلاب محقق شود.
انتخابات و امنیت ملی(١)
با توجه به اینکه انتخابات ریاست جمهورى میدان تعیین کننده سرنوشت یک دوره چهار ساله براى کشور می باشد و تنها راه حل روند اصلاحی و سازنده در چارچوب نظام بشمار می رود بنظر می رسد انفعال جریان منتقد شرایط کنونی خواستگاهی است که توسط جریان مخرب در حال مدیریت آن است. شایسته است مجموعه هاى متشکل منتقد و بویژه اصلاح طلبها بر حسب مسئولیتهاى و وظایف ملی، می بایست خود را بسرعت از انفعال مدیریت شده توسط رقباى خود خارج کنند و بر اساس مقدورات و برنامه هاى ایجابی و استفاده از ظرفیتهاى قانونی و سازنده حضور خود را براى پاسخگویی به اتهامات رقبا از یک سو، و طرح ایده ها و برنامه هاى کاربردى و راهبردى به مانور قدرت اثرگذارى بر محیط همگانی در عرصه داخلی و بین المللی همت گمارند و از انزواىدیکته شده و محاق برده شده، خود را برهانند. براى ایجاد فکر بر روى موضوعات موارد مقدماتی زیر پیشنهاد می گردد:
الف/ برنامه عمومی:
اصلاح طلبها بطور فعال در قالب تشکلهاى اصلاح طلب به ایجاد ائتلاف هاى مختلف مبادرت کنند و با حضور حداقل ١۴ نامزد در ریاست جمهورى ثبت نام کنند و تا هفته آخر این بازى را ادامه دهند و نهایتا بنفع هاشمی و یا خاتمی کنار بروند، هر یک از ١۴ نفر در خصوص هر یک از برنامه هاى دولت وحدت ملی تبلیغ کنند تا روز آخر ١۴ برنامه شامل : برنامه سیاست خارجی، سیاست اقتصادى، سیاست فرهنگی ، سیاست دفاعی ، سیاست امنیتی، سیاست داخلی و حفظ حقوق شهروندى، سیاست ارتباطات و فن آورى اطلاعات، سیاست صنعتی،سیاست بازرگانی و تجارت، سیاست علوم و تکنولوژى، سیاست حمل و نقل و جغرافیا، سیاست اشتغال و کار، سیاست معیشت و رفاه همگانی، سیاست کشاورزى و… آگاه سازى نمایند و نهایتاً یکی از دو گزینه اصلی براى ورود به عرصه اقدام کنند. افراد پیشنهادى بشرح ذیل اعلام می گردد:
١- آیت الله هاشمی رفسنجانی( اولویت یک بصورت چراغ خاموش تا ۴٨ ساعت آخر)
٢- سید محمد خاتمی( اولویت دوم بصورت چراغ خاموش تا ١٠ روز آخر و ۴٨ ساعت مانده به انتخابات )
٣- محسن هاشمی( در صورت تایید شوراى نگهبان و داشتن شرایط رجل سیاسی بهترین گزینه دولت وحدت ملی است( هم جوان است، هم دو دوره رییس جمهور نبوده، خوشنام در مترو و در بین فرزندان آقاى هاشمی است)
۴- مجید انصارى
۵- موسوى لارى
۶- سید هادى خامنه ایی
٧-حسین کمالی
٨- محمد رضا خاتمی
٩- منتجب نیا
١٠- غلامحسین کرباسچی
١١- حجت الاسلام یونسی
١٢- علی شمخانی
١٣- دکتر کلانترى
١۴- محمد هاشمی
ب/ برنامه ایجابی و ائتلافی با نامزدهاى اصولگراى مطرح در عرصه انتخابات:
١- لابی با نامزدهاى اصولگرا مانند: محسن رضایی، قالیباف ، آل اسحاق، ولایتی و…( توسط ائتلاف مرکب از شمخانی، یونسی، محسن هاشمی، دکتر کلانترى، منتجب نیا، مجید انصارى و…)
٢- لابی با نامزدهاى داخل ائتلاف حامیان دولت مانند: مشایی، رحیمی و…( توسط کرباسچی ، حسین کمالی و…)
٣- لابی با جریان ضابطین و بیت رهبرى ( توسط سید هادى خامنه ایی که من ثبت نام می کنم من را رد صلاحیت کنید تا فضا براى رد صلاحیت مشایی فراهم شود. با رد صلاحیت مشایی علاوه بر پیشگیرى از ورود دولت در تخلفات انتخاباتی، دولت براى برگزارى انتخابات، سالم و بی طرف می ماند. )
۴- لابی با علی لاریجانی و فراکسیون رهروان ولایت مجلس و استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس این فراکسیون در استانها و شهرستانها و همچنین ظرفیتهاى موجود در قم ( توسط محمد هاشمی، شمخانی یا… .)
۵- سایر مواردى که در حد امکان و مقدورات افراد و تشکلها میباشد.
” ح. الف. دال”