یک قاضی دیوان عدالت اداری: حتی یک کارگر هم می تواند علیه مصوبه مزدی شورای عالی کار در دیوان اقامه دعوی کند
چکیده :یک قاضی دیوان عدالت اداری میگوید: کارگران میتوانند با طرح دعوا در دیوان عدالت اداری، ابطال مصوبه حداقل مزد شورای عالی کار را خواستار شوند. «علی اکبر بختیاری» با اعلام این مطلب به ایلنا گفت: به موجب قانون هر شخص حقیقی یا حقوقی میتواند علیه مصوبات، بخشنامهها و آیین نامههای قطعی مراجع بالادستی دولتی در...
یک قاضی دیوان عدالت اداری میگوید: کارگران میتوانند با طرح دعوا در دیوان عدالت اداری، ابطال مصوبه حداقل مزد شورای عالی کار را خواستار شوند.
«علی اکبر بختیاری» با اعلام این مطلب به ایلنا گفت: به موجب قانون هر شخص حقیقی یا حقوقی میتواند علیه مصوبات، بخشنامهها و آیین نامههای قطعی مراجع بالادستی دولتی در دیوان عدالت اداری اقامه دعوی کند.
وی گفت: شعب و هیات عمومی دیوان عدالت اداری پس از بررسی پرونده چنانچه اعتراض و دعوای مطرح شده را از نظر قانونی وارد تشخیص دهند به ابطال مصوبه مرجع دولتی مورد نظر رای خواهند داد و براین اساس مرجع دولتی یادشده موظف است تا براساس رای دیوان مصوبه جدیدی را تصویب کند.
این قاضی دیوان عدالت اداری گفت: چون شورای عالی کار از نظر قوانین در رابطه با تصویب مصوبات یک مرجع مستقل و بالادستی دولتی محسوب میشود؛ حتی یک کارگر هم میتواند در اعتراض به نحوه افزایش مزد، علیه تصمیم این شورای عالی در دیوان عدالت اداری اقامه دعوی کند.
بختیاری گفت: باتوجه به اینکه مصوبه تعیین مزد شورایعالی کار بر سرنوشت عموم کارگران ایران و درنتیجه همه جامعه تاثیر گذار است، دیوان عدالت اداری به این شکایت در هیات عمومی خود رسیدگی خواهد کرد.
وی درخصوص مدت زمانی که در هیات دیوان عدالت اداری صرف رسیدگی به این دعوی حقوقی میشود، گفت: در حال حاضر هیات عمومی دیوران عدالت اداری رسیدگی به حدود هزار پرونده حقوقی را در دستور کار خود دارد اما با توجه به اهمیت موضوع شکایت علیه مصوبه مزد شورای عالی کار به احتمال قوی این پرونده با دستور تسریع رسیدگی خواهد شد
از کارها جای خوردید؟
با حرف زدن خالی کارگران مسلما راضی نمیشوند!
شنیدم ستار بهشتی هم کارگر بوده….اینطور نیست اقای قاضی؟
میتوانداقامه دعوی کندولی مثل شکایت تاجزاده ازجنتی رسیدگی میشود