سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic

کره شمالی اعلام وضعیت جنگی کرد

چکیده :کره شمالی می گوید که اکنون "در وضعیت جنگی" با همسایه جنوبی‌اش قرار دارد و به هرگونه عمل تحریک آمیزی، پاسخی عملی خواهد داد....


کره شمالی می گوید که اکنون “در وضعیت جنگی” با همسایه جنوبی‌اش قرار دارد و به هرگونه عمل تحریک آمیزی، پاسخی عملی خواهد داد.

به گزارش بی بی سی، این تندترین واکنش پیونگ یانگ به جو التهاب زده میان دو کره در روزهای اخیر بوده که به تهدید متقابل میان کره شمالی و آمریکا هم منجر شده است.

تهدیدهای تازه کره شمالی پس از وضع تحریم های جدید علیه این کشور افزایش یافت. تحریم هایی که پاسخی به آزمایش هسته ای اخیر این کشور بود.

پیونگ یانگ همچنین در روزهای گذشته با عصبانیت به برگزاری مانور نظامی مشترک میان کره جنوبی و آمریکا پاسخ داده است، اما اکثر تحلیلگران بعید می دانند که این کشور واقعا به دنبال آغاز یک جنگ تمام عیار باشد.

دو کره در حقیقت از زمان پایان درگیری های نظامی در سال ۱۹۵۳ همچنان در وضعیت جنگی به سر می برند؛ چرا که از آن سال تاکنون هنوز معاهده صلحی میان آنها منعقد نشده است.

کره شمالی سومین آزمایش هسته ای خود را ۱۲ فوریه گذشته انجام داد و در پی آن دور جدیدی از تحریم ها علیه این کشور وضع شد.

روز جمعه، ۹ فروردین (۲۹ مارس)، تلویزیون دولتی کره شمالی گزارش کرد که کیم جونگ اون، رهبر آن کشور، به واحدهای موشکی خود دستور داده به منظور حمله به خاک و منافع ایالات متحده و کره جنوبی به حالت آماده‌باش کامل درآیند.

براساس این گزارش، دستور آماده‌باش واحدهای موشکی جهت حمله به آمریکا در جریان جلسه رهبر کره شمالی و فرماندهان ارتش آن کشور اعلام شد. ظاهرا این جلسه شبانه چند ساعت پس از آن برگزار شد که یک فروند هواپیمای رادار گریز آمریکایی از نوع بی-۲ با قابلیت حمل بمب اتمی، بر فراز خاک کره جنوبی به پرواز درآمد.

به گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی، در دستور کیم جونگ اون آمده است که در صورت بروز “هرگونه اقدام تحریک آمیز” از سوی ایالات متحده، نیروهای کره شمالی باید “بی‌رحمانه به خاک اصلی ایالات متحده و پایگاه‌های نظامی آن کشور در اقیانوس آرام، از جمله هاوایی و گوام، و کره جنوبی حمله و آنها را نابود کنند.”

رهبر کره شمالی افزوده است که “زمان تسویه حساب نهایی با امپریالیست‌های آمریکایی فرا رسیده” و گفته است که پرواز هواپیمای بی-۲ بر فراز خاک کره جنوبی “از حد نمایش قدرت فراتر رفت و به منزله آن است که آمریکایی‌ها برای آغاز جنگ هسته‌ای به هر قیمتی که تمام شود، آماده شده اند.”

از زمان اعلام ترک مخاصمه در جنگ دو کره در سال ۱۹۵۳، ایالات متحده به عنوان متحد کره جنوبی، در این کشور حضور نظامی دارد و در سال‌های اخیر، نیروهای آمریکایی در مانورهای مشترک با واحدهای نظامی کره جنوبی شرکت داشته اند که همواره باعث واکنش خشم آلود کره شمالی شده است.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.