سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » روزشمار انتخابات ۲۷ اسفند ۱۳۸۷/ اعلام انصراف خاتمی از کاندیداتوری در انتخابات...
» میرحسین: سال ها به اینکه شما رئیس جمهور هستید، افتخار می کردم

روزشمار انتخابات ۲۷ اسفند ۱۳۸۷/ اعلام انصراف خاتمی از کاندیداتوری در انتخابات

چکیده :بر اين باورم که جناب آقاي مهندس موسوي، براي ايجاد تغيير در شرايط کنوني شايستگي لازم را دارند، هرچند ممکن است تفاوت‌ها و تمايزهايي در نظر و عمل وجود داشته باشد، اما مهم آن است که اين عزيز نيز به آرمان‌هاي انقلاب و ملت پاي بندند و از حقوق و آزادي‌هاي بنيادين و حاکميت مردم بر سرنوشت و مصالح ملي و حيثيت بين‌المللي کشور به جد دفاع کرده و مي‌کنند....


روزشمار تاریخ؛ انتخابات دهم

سیدمحمد خاتمی از کاندیداتوری در انتخابات انصراف داد

۲۷ اسفند ۱۳۸۷

 

سرخط خبرها

– سیدمحمد خاتمی رسما از کاندیداتوری انصراف داد (ایسنا)

– علی محمد حاضری: تصمیم خاتمی نقش موثری را در اجماع اصلاح‌طلبان ایفا می‌کند (ایسنا)

– دبیر کل حزب موتلفه اسلامی: رای آقای احمدی‌نژاد بالاتر از همه است (ایسنا)

– سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری: احمدی‌نژاد کاندیدای مطرح و جدی اصول‌گرایان است (ایسنا)

– میرحسین موسوی در نامه‌ای به سید محمد خاتمی: راه درست را اصلاحات،همراه بازگشت به اصول می‌دانم (ایسنا)

– رییس ستاد انتخابات کشور: ۴۶میلیون نفرواجد شرایط رای داریم (ایسنا)

– علیرضا زاکانی: احمدی‌نژاد در بین اصولگرایان بیشترین اقبال را دارد (فارس)

– مهدی کوچک زاده: اصولگرایان بدون هیچ ابهامی از احمدی نژاد حمایت می کنند (فارس)

– محمدعلی ابطحی: آراء اصلاح طلبان بین کروبی و میرحسین تقسیم خواهد شد (مهر)

– مراسم خداحافظی خاتمی با جوانان ستاد انتخاباتی (مهر)

– فاطمه رجبی: میرحسین نامشروع است چون هاشمی حامی اوست (خبرآنلاین)

– حامیان خاتمی با عبدالله نوری دیدار کردند (عصر ایران)

 

فراتر از خبر

مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی به تحولات جاری انتخابات ریاست‌جمهوری اشاره کرد و با تجلیل از سوابق سیاسی و اجرایی سیدمحمد خاتمی در ارزیابی بیانیه انصراف وی گفت: «من از آغاز فرآیند انتخابات اخیر می‌دانستم شرایط این دوره بسیار پیچیده و متفاوت خواهد بود و به همین علت از آغاز سعی کردم ضمن تلاش برای حفظ وحدت اصلاحات به صورت حزبی نامزد انتخابات شوم و ضمن احترام به همه نامزدهای انتخابات آینده از هیچ‌کس نخواهم به نفع فرد دیگری کنار رود.»

کروبی افزود: «اگرچه تحلیل من از انتخابات روشن بود و معتقد بودم که در صورت اتحاد اصلاح‌طلبان امکان پیروزی بیشتر خواهد شد اما در این مدت از تکثر نامزدهای اصلاح‌طلب استقبال می‌کردم و هریک از نامزدهای اصلاح‌طلب را یک‌صدا و یک‌امکان برای تغییر وضع موجود می‌دیدم و از همین منظر اگر نتیجه انصراف جناب آقای خاتمی کاهش امید به تغییر و افزایش یأس و ناامیدی در گروهی از حامیان ایشان باشد، احساس می‌کنم که باید برای تغییر این وضع تلاش کرد.»

کروبی در عین حال ابراز امیدواری کرد که سیدمحمد خاتمی به‌عنوان چهره‌ای ملی و اصلاحی همچنان در عرصه عمومی بمانند و افزود ممکن است برخی نگرانی داشته باشند که این انصراف به معنای بی‌بهره شدن از موقعیت سیاسی و مردمی آقای خاتمی باشد اما همان‌گونه که ایشان در بیانیه خود اعلام کرده است با وجود انصراف از نامزدی همچنان در عرصه انتخابات باقی می‌مانند و به تلاش خود برای پیروزی اصلاحات ادامه خواهند داد و این مایه امید است.

صاحب‌امتیاز روزنامه اعتماد ملی افزود: «همگرایی فراتر از وحدت باید در ادامه این انتخابات مورد توجه اصلاح‌طلبان قرار گیرد. ظاهرا هم جناب آقای خاتمی به این نکته توجه دارند و هم جناب آقای مهندس میرحسین موسوی تاکید کرده‌اند که خواهان انصراف هیچ نامزدی نیستند در عین حال که می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق رفاقت اصلاح‌طلبان را در عین رقابت حفظ کرد و استراتژی مشترکی را میان نامزدهای اصلاح‌طلبان طراحی کرد.»

 

فاطمه رجبی همسر سخنگوی دولت در نامه ای به میرحسین موسوی کاندیداتوری وی را به چالش کشید.

فاطمه رجبی در بخشهایی از این نامه نوشته است:

آیا نامزدی شما برای رضای خداست؟ یا در مسیر تشکیل دولت وحدت ملی ناطق‌نوری و لاریجانی و کرباسچی؟ یا ایجاد دولت نجات ملی محمد خاتمی؟

گفته می‌شود شما مورد تأیید هاشمی رفسنجانی هستید و می‌نویسند: «او از شما حمایت می‌کند». همین یک نکته کافی است تا مشروعیت و مقبولیت شما زیر سؤال رفته، به عنوان «مهره‌ای در دست هاشمی» معرفی شوید. شاید هم کسی شناخته شوید که هاشمی او را در آستین خود برای روز مبادا نگه داشته است. علاوه بر این ممکن نیست فردی خارج از حلقه‌های خاص، وارد عرصه انتخابات شود و مورد حمایت یا تأیید هاشمی قرار بگیرد. یک نمونه «محمد خاتمی» بود که هر چند «هاشمی» را «عالی‌جناب سرخ‌پوش» کرد، اما تا کنون همچنان مورد حمایت و تایید ویژه است.

افرادی چون سیدحسن خمینی منهای وابستگی به حضرت امام، جایگاه دیگری در بین مردم ندارند. علاوه بر آن که در جهت‌گیری سیاسی هم‌سو با هاشمی و خاتمی و حضور در جلسات این طیف آنها را پرمسأله کرده است. ارادت و اعتقاد و عشق الهی مردم به امام پایان‌نایافتنی است، ولی خانواده‌سالاری به شدت مورد اعتراض و طرد ملت واقع گردیده است. اضافه باید کرد خاطرات هاشمی رفسنجانی را در «امیدها و دلواپسی‌»هایش که به طور مکرر «همراه‌بردن‌ سیدحسن خمینی به سفرهای خارجی در کنار فرزندانش» را تصریح می‌کند. خرج بیت‌المال مسلمین، وجود شرایط خطیر جنگ، حضور هزاران جوان یا نوجوان هم‌سن سیدحسن خمینی در آن دوران در جبهه‌ها به کنار، این خاطره‌گویی از «علاقه و عواطف و نوعی ارتباط فراتر از معمول هاشمی و سیدحسن خمینی» رازگشایی می‌کند. بنابراین نواده امام نه تنها عامل تأیید شما یا خاتمی یا هاشمی و… نخواهد شد، بلکه خود می‌تواند سؤالاتی را پیرامون نامزد مورد تایید او ایجاد کند.

 

محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه در بخش دیگری از سخنانش در مورد انصراف سیدمحمد خاتمی از نامزدی ریاست‌جمهوری اظهار کرد: سه گفتمان در اردوگاه دوم خردادی‌ها مطرح است. با انصراف آقای خاتمی ظاهراً یک گفتمان از این اردوگاه حذف شده است. اگر طرفداران آقای خاتمی به مهندس موسوی رای دهند معلوم می‌شود گفتمان آقای خاتمی اساساً همان گفتمان مهندس موسوی است. ما این گام را شفاف‌سازی در گفتمان دوم خردادی‌ها می‌دانیم. در مورد آقای کروبی و آقای مهندس موسوی هم اگر یکی از این دو نفر به نفع دیگری کنار برود، معلوم می‌شود در حال حاضر وظیفه این سه نفر فراهم کردن مقدمات ظهور سه بلندگو بوده است که یک صدا را می‌رسانند.

وی در پاسخ به سوالی درباره موضع اصول‌گرایان در انتخابات آینده نیز گفت: اصول‌گرایان روی تعمیق گفتمان پیشرفت، عدالت، خدمت و کارآمدی نظام کار می‌کنند. شهادت مقام معظم رهبری درباره اینکه دولت و ملت مسیر صحیحی را طی می‌کنند این نوید را می‌دهد که راه را درست آمده‌اند.

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پایان اظهارکرد: در حال حاضر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد رای آقای احمدی‌نژاد چه در اردوگاه اصولگرایان، چه در اردوگاه اصلاح‌طلبان با تفاوت چشم‌گیری از دیگران بالاتر است. حزب موتلفه اسلامی در مورد مصداق، نظر نهایی جمع اصولگرایان را خواهد پذیرفت و پذیرش این نظر را به سایر اصولگرایان نیز توصیه می‌کند.

 

برگزیده ها

خبرروز/ خبرگزاری های کشور

برگزیده های امروز به بیانیه انصراف سید محمد خاتمی از انتخابات و پاسخ میرحسین موسوی به این بیانیه اختصاص داده شده است.

خاتمی با صدور بیانیه ای از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری انصراف داد

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی با صدور بیانیه‌ای رسما از کاندیداتوری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری کناره‌گیری کرد.

متن کامل بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

زادروز همایون حضرت پیامبر بزرگ اسلام(ص) و فرزند والا گهرش حضرت امام صادق(ع) را به ملّت شریف ایران و همه دوستداران حق و فضیلت شادباش می‌گویم و در آستانه سال نو، روز و روزگاری سرشار از شادابی و پیروزی را برای همه هموطنان عزیزم و همه کسانی که به صلح در جهان و کرامت و حرمت انسان در هر جا باور دارند آرزو می‌کنم.

سی سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی که هزینه‌ای سنگین برای آن پرداخته شده است، می‌گذرد و ملت بیدار ایران بحران‌های بزرگی را با پیروزی و سرافرازی پشت‏ سر گذاشته است و دست‌آوردهای بزرگ معنوی و مادی او در این دوران کم نیست ولی تا رسیدن به اوج آرمان‌های بلند تاریخی خود راه درازی در پیش دارد که به لطف الهی و بیداری و استواری و همت فرزندان دلیرش برای رسیدن به آن‌ها امیدوار است.

بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی حضرت امام(ره) در تبیین نظری و عملی این نظام همواره رأی مردم و حضور فعال و مسوولانه آن‌ها در صحنه را اصل می‌خواندند و جریان انتخابات آزاد و سالم در جمهوری اسلامی را به ضرورتی اصیل و غیرقابل خدشه می‌دانستند.

اینک در آستانه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری بار دیگر همه ما ایرانیان در برابر آزمایشی مهم قرار گرفته‌ایم، آ‌ن‌چه می‌تواند امید به آینده بهتر را زنده نگهدارد، حضور آگاهانه، مسوولانه و فراگیر ملت است که هر مانعی را از پیش رو برخواهد داشت و من نیز در هر شرایطی نقش و وضع خود را جدا از نقش و وضع ملت شریف ندانسته و نمی‌دانم و در تمام دوران مسوولیت رسمی و پس از آن ضمن تاکید بر آرمان‌های والای انقلاب همچنان در راه تقویت جامعه مدنی و تبیین گفتمان اصلاحات در متن جامعه از هیچ کوششی دریغ نکرده و نخواهم کرد.

درخواست‌های گسترده‏ اقشار مختلف و وسیع مردم در سراسر کشور مرا بر آن داشت که با وجود همه مشکلات، تنگناها و موانع به عنوان نامزد این دوره از انتخابات اعلام حضور کنم. در حالی که پیش از آن گفته بودم که ترجیح من چنین است تا در موقعیتی غیر از مسوولیت ریاست جمهوری دین خود را به مردم و کشور بپردازم و بر این باور بودم که دیگرانی که شایسته‌اند در عرصه حاضر و فعال باشند. بحمدالله قبل از من بزرگانی اعلام حضور کردند و اینک جناب آقای مهندس میرحسین موسوی هرچند دیر، آمادگی خود را برای نامزدی به طور رسمی اعلام کرده‌اند.

ضمن سپاس فراوان از همه محبت‌هایی که از دوستداران اسلام و ایران از جمله احزاب و تشکل‌های مختلف و نخبگان و اندیشمندان و هنرمندان و بالاتر از همه از سوی توده‌های پرشور مردم در سراسر میهن عزیز نصیب من شده است و نشانه این شور پرشکوه را همگان در سفر کوتاه من به استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر دیدند و به خصوص با تشکر از نسل جوان و بیداردل که شور و شعور تامل برانگیز خود را بیش از پیش نشان دادند، اعلام می‌کنم که به یاری پروردگار همچنان و همواره در کنار مردم از عزت اسلامی، عظمت ایران و سربلندی ایرانی در همه حال و در همه جا در حد توان خود دفاع کرده و خواهم کرد. ضمن تاکید بر این نکته که همه ما باید میدان و عرصه انتخابات را از بازیگرانی که چشم به تفرقه نیروهای اصلاح‌طلب و خواستار تغییر دوخته‌اند بگیریم و همه تلاش خود را برای برگزاری انتخاباتی آزاد و سالم معطوف کنیم، انصراف خود را از نامزدی در انتخابات دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام می‌دارم، اما همچنان با همه توان با فعالیت مستمر و حضور در صحنه اجتماع لحظه‌ای از آرمان‌های مردم و مسوولیت خود در برابر آنان فاصله نخواهم گرفت. در این شرایط حساس و خطیر نکته‌هایی را یادآور می‌شوم:

۱- حرکت اصلاح‌طلبانه که تباری روشن و پیشینه‌ای تاریخی دارد، حرکتی است مستمر که از متن جامعه (نه بالضروره از حکومت و قدرت) می‌گذرد. آرمان‌های این حرکت در افقی قرار دارد که فاصله ما با آن کوتاه نیست، ولی آن‌چه باید به فوریت به آن اندیشید، ”تغییر سازنده“ در وضعیت کنونی کشور و در روال مدیریت آن است. در عین احترام به همه مسوولان و دست‌اندرکاران امور و عرض خسته نباشید به همه آنان، می‌گویم که شیوه عمل و راهکارها و راهبردها (اگر واقعاً راهبردی وجود داشته باشد!) اکنون منجر به ظهور و بروز مشکلات فراوان و اساسی برای انقلاب، کشور و مردم شده است که رفع آن‌ها نیز همتی بلند و شکیبایی فراوان می‌طلبد. بنابراین در این برهه حساس اندیشیدن به تغییر و تلاش برای تحقق آن، رسالت و وظیفه همه کسانی است که به ایران، به مردم و خواسته‌های مبرم آنان و به آرمان‌های انقلاب می‌اندیشیدند.

۲- وحدت و پرهیز از تشتت رای و تصمیم برای همه کسانی که گذر از وضع فعلی و رسیدن به وضعیتی بهتر را باور دارند، امری ضروری و پاس‌داشت آن مقتضای خرد است.

۳- هنگامی که گفتم «یا من یا مهندس موسوی» در عین احترام به همه عزیزانی که در عرصه انتخابات حضور داشته یا خواهند داشت، به این ظرایف نظر داشتم:

اولاً: به اهمیت انتخابات، ضرورت پیروزی در آن، لزوم تغییر وضع فعلی در جهت مصالح کشور و اصلاح در حد توان و امکان، یکپارچگی نیروهای تغییرخواه و پرهیز از مخدوش شدن ضرورت‌های فوق با طرح گفتمان‌های متفاوت، (ولو یکسان در اصول) توجه داشتم و لذا با فرض آمدن جناب آقای موسوی نمی‌آمدم و حالا نیز نمی‌مانم.

ثانیاً: جناب آقای مهندس میرحسین موسوی دارای شخصیتی اخلاقی، آزاداندیش، متعهد به اسلام و انقلاب و مردم، از سرمایه‌های ارزشمندی است که در موقعیت‌های خطیر و حساس، صداقت و شایستگی خود را در خدمت به کشور و ملت نشان داده اند. همچنانکه برادر گرانقدرم، حضرت حجت الاسلام والمسلمین آقای کروبی نیز از نیروهای ارزش‌مدار، رنج کشیده پیش و پس از انقلاب، مخلص و شایسته است که همواره در خدمت مردم و انقلاب بوده‌اند و همچنین دیگر عزیزانی که آمدن خود به صحنه انتخابات را بزرگوارانه منوط به نیامدن من کردند، همگی بزرگواران شایسته‌اند.

ثالثاً: بر این باورم که جناب آقای مهندس موسوی، برای ایجاد تغییر در شرایط کنونی شایستگی لازم را دارند، هرچند ممکن است تفاوت‌ها و تمایزهایی در نظر و عمل وجود داشته باشد، اما مهم آن است که این عزیز نیز به آرمان‌های انقلاب و ملت پای بندند و از حقوق و آزادی‌های بنیادین و حاکمیت مردم بر سرنوشت و مصالح ملی و حیثیت بین‌المللی کشور به جد دفاع کرده و می‌کنند.

رابعاً: حضور در انتخابات برای پیروزی است، نه یک تفنن پرهزینه و بر این باورم که ایشان زمینه کسب آراء و انتخاب از سوی مردم را دارند، البته در صورتی که همه ما هوشیارانه و واقع‌بینانه عمل کنیم.

خامساً: آن‌چه باید بیش و پیش از هر چیز مد نظر باشد، پیروزی اخلاقی است که اگر چنین باشد، نتیجه انتخابات هرچه باشد اخلاق‌مداران پیروز خواهند بود و شائبه رقابت بر سر قدرت برای من که همواره بر اخلاق تاکید داشته و دارم، امری است که همه تلاش خود را در رفع آن به کار خواهم برد. حال که جناب آقای موسوی به صحنه آمده‌اند، با اجتناب از هرگونه گفتار یا عملی که موجب تفرقه باشد، نیاز به ایجاد فضای شاداب وحدت و همدلی است. هر عملی که به تشتت آراء و اختلاف نظر خواستاران «تغییر» – در هر جبهه و جناحی که باشند- بیانجامد، در پیشگاه خداوند و نزد مردم قابل گذشت نخواهد بود.

من به حکم وظیفه اخلاقی و برای پرهیز از هرگونه پراکندگی در آراء و با ایمان کامل به توان و مرجعیت مردم که «میزان» رأی آنان است و باید آرائشان در حد امکان به نقطه واحدی سوق داده شود، از صحنه نامزدی انتخابات کنار می‌کشم تا به یاری خداوند تغییر و بهبود اوضاع بهتر و کم هزینه‌تر در دسترس قرار گیرد و با این کار می‌کوشم تا امکان بهره‌برداری سوء را از کسانی که پیروزی خود را در القاء اختلاف و نیز تشتت آراء در جبهه گسترده خواستاران تغییر می‌جویند بگیرم.

بر این پایه از همه افراد و شخصیت‌ها و گروه‌های فعال در عرصه انتخابات می‌خواهم با تأکید بر موازین اخلاقی و پرهیز از واکنش‌های احساسی راه را بر هرگونه پیش داوری و سوء تفاهم ببندند و چشم‌اندازی نو برای تأثیرگذاری در سرنوشت انتخابات پیش رو بگشایند.

به برادران عزیزم آقایان کروبی و موسوی نیز صمیمانه عرض می‌کنم که مدبرانه و دلسوزانه صحنه را با تفاهم چنان مدیریت کنند که خدای ناخواسته به تفرقه و تشتت نیانجامد و می‌دانم که این عزیزان همه تلاش خود را در این راه به کار خواهند برد، ان‌شاءالله.

در این‌جا بار دیگر از همه بزرگوارانی که به من اظهار لطف کرده و می‌کنند سپاسگزاری می‌کنم و به ویژه به جوانان عزیزی که داوطلبانه و بی‌هیچ چشمداشتی منشاء شوری دل‌انگیز و تحرکی مؤثر در جامعه شدند عرض می‌کنم که ما می‌توانیم در کنار هم و با بهره‌گیری از فضایی که ان‌شاءالله بازتر از فضای کنونی خواهد بود، در جهت خواست‌های تاریخی ملت و آرمان‌های بلند اصلاح‌طلبانه و برای تقویت ارزش‌های اصیل انقلاب و اعتلاء میهن و آزادی و حقوق اساسی ملت و عدالت همه‌جانبه و بالابردن وجهه و اعتبار مردم ایران در کشور و در منطقه و جهان حرکت کنیم.

ان ارید الا الاصلاح ما استطعت و ما توفیقی الا بالله علیه توکلت و الیه انیب”

سیّدمحمّد خاتمی

۲۶ اسفند ۱۳۸۷

 

میرحسین موسوی در نامه‌ای به سید محمد خاتمی:

راه درست را اصلاحات،همراه بازگشت به اصول می‌دانم

مهندس میرحسین موسوی درنامه‌ای به سید محمد خاتمی تاکید کرد که راه درست را اصلاحات همراه با بازگشت به اصول می‌داند.

متن کامل نامه مهندس موسوی به سید محمد خاتمی به این شرح است:

“بسم الله الرحمن الرحیم

برادر عزیز جناب حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی

با سلام، پیام دلسوزانه شما را مطالعه کردم و از اظهار لطفی که به این فرزند کوچک مردم و دوست قدیمی خود نموده بودید منفعل شدم. برای سال‌ها به عنوان یک شهروند از این که شخصیت عزیزی چون شما ریاست این جمهوری را برعهده گرفته است، لذت می‌بردم و به آن افتخار می‌کردم زمانی که نسل نوخاسته تلالو آرمان‌های خود را در آن چهره ملاقات می‌کرد و به هیجان می‌آمد به همراه آنان خود را جوان می‌دیدم. این احساس همچنان که هنوز با آنان باقیمانده است با اینجانب نیز هست و ذخیره‌ای است برای اسلام و انقلاب و سعادتی که مردم ما به راستی مستحق آنند. بسیار تاسف خورده‌ام که مخالفان چگونه می‌توانند نقشی را که در بزنگاهی خطیر از انقلاب اسلامی برای اصلاح‌طلبی برعهده گرفتید نبینند و یا موافقان با امید افزایش مطالبات از تاکید بر دست‌آوردهای بزرگی که داشته‌اید چشم‌پوشی کنند، تا جایی که فضا برای غفلت از آنها باز شود؛ غفلت نه فقط از کامیابی‌های دوران‌سازی که درکشان به مرور زمان و یا نگاه‌های عمیق نیاز دارد که حتی حقیقت روشنی چون نقش دولت شما در انشای پیشرفت‌های بدست آمده در زمینه انرژی هسته‌ای و یا ارتقای موقعیت جهانی نظام و کشور.

خود می‌دانید که اینجانب چون شما راه درست را اصلاحات همراه بازگشت به اصول، و نیز پیرایش و نوزایی در این مسیر تلقی می‌کنم و اگر مختصات زمانه ایجاب نمی‌کرد برای تداوم این طریق کسی را مناسب‌تر از پایه‌گذار آن نمی‌دانستم. همچنین و همان‌گونه که در ملاقات حضوری عرض کردم دقت و صحت برآوردی که از این مختصات دارم را برگشت‌ناپذیر نمی‌بینم و اگر فارغ از رودربایستی‌هایی که تاریخ بر ما نخواهد بخشید و ملاحظاتی که در مقایسه با منافع ملی جا دارد نادیده گرفته شوند، رای دوستان و غالب برهمه نظر شما این ارزیابی مرا تایید نکند بر آن اصرار نمی‌کنم.همچنین فرصت و فسحت مجال را برای اتخاذ بهترین تصمیم و وصول به وحدتی که نیروهای همفکر و همسنگر بدون تردید به آن می‌رسند هنوز گسترده می‌دانم و تاخیر خود یا شما یا هریک از دیگر دوستان را در خروج از صحنه مفید به شورانگیزتر شدن فضای انتخابات می‌شناسم.

درعین حال اگر تصمیم شما قطعی است، انتظار تمامی مردم ایران و در میانشان اینجانب از تعهد اسلامی و انقلابی که در آن جان عزیز سراغ گرفته‌ایم این است که نقش شما در تحقق آرمان‌هایی که پیشارو داریم همچنان ادامه یابد. به ویژه برای توسعه جامعه مدنی که دغدغه اصلی نیروهای فهیم و دلسوز کشور است نیاز به سرمایه‌گذاری‌های جدی چون تلاش و تکاپوی مشخص شماست.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

میر حسین موسوی”

 

آرشیو روزشمار انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.