سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » درخواست بخش خصوصی از رهبری:‌ لطفا برای سال ۹۲ شعار جدید تعیین نکنید...
» شعار «تولید ملی» توفیقی نداشت؛ اثرات منفی هم در پی داشت

درخواست بخش خصوصی از رهبری:‌ لطفا برای سال ۹۲ شعار جدید تعیین نکنید

چکیده :فعالان بخش خصوصی از آیت الله خامنه ای خواسته اند برای سال 92 شعار جدیدی تعیین نکند، چرا که شعار سال قبل با توفیق رو به رو نبوده و اتفاقات این سال در عرصه اقتصادی اثرات منفی داشته است!...


کلمه – گروه خبر: فعالان بخش خصوصی از آیت الله خامنه ای خواسته اند برای سال ۹۲ شعار جدیدی تعیین نکند، چرا که شعار سال قبل با توفیق رو به رو نبوده و اتفاقات این سال در عرصه اقتصادی اثرات منفی داشته است!

به گزارش کلمه، این خبر را محمدرضا باهنر نایب رئیس اول مجلس نهم اعلام کرد. او در گفت و گو با مهر گفت که فعالان اقتصادی از رهبری درخواست کرده اند شعار سال ۹۱ را در سال آینده هم تکرار کند و شعار جدیدی را مطرح نکند.

باهنر دلیل این پیشنهاد را “عدم توفیق در مسائل اقتصادی در سال جاری” اعلام کرد و افزود: در سال ۹۱ اتفاقات زیادی در مسائل اقتصادی کشور رخ داد که متاسفانه اثرات منفی به همراه داشت.

وی گفت: در مجموع در سال ۹۱ توفیقی در شعار سال تولید ملی و استفاده از کار و سرمایه ایرانی نداشتیم، به همین دلیل برخی از فعالان اقتصادی از جمله اتاق بازرگانی و صنایع و معادن رسما از مقام معظم رهبری درخواست کردند این شعار برای سال ۹۲ تکرار شود تا سیاست های مد نظر را دنبال کنیم.

آیت الله خامنه ای در ابتدای سال ۱۳۹۱ این سال را به نام «سال تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی» نامگذاری کرد. اما در همین سال دولت جمهوری اسلامی یکی از بدترین تجربه ها را در حوزه کار و تولید برجا گذاشت و با افزایش قیمت ارز، ارزش سرمایه های ایرانیان نیز به بیش از یک سوم کاهش یافت.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

۸ پاسخ به “درخواست بخش خصوصی از رهبری:‌ لطفا برای سال ۹۲ شعار جدید تعیین نکنید”

  1. Motagh_1330 گفت:

    اتفاقا تعیین بشه بهتره .چون خوب خط میده بشرط انکه بر عکس اش کنید.همیت تولید ملی بر عکس برداشت کن نابودی تولید و کارگر

  2. سیاوش گفت:

    پیشنهاد میکنم مقام معظم رهبری سال ۹۲ را سال پیروزی اصولگرایان و عزت سپاه پاسداران و طول عمر جنتی نامگذاری کنند….با عنایت به شعارهای سالهای قبل تکلیف همه روشن میشود

  3. Eslamdostgalandari گفت:

    چرا نشه ؟ پیشنهاد من ” سال جاودانگی اسلام در ایران ” لطفا به رهبر بگید قبول کن . اینطوری برای همه خوب می‌شه.

  4. محمد امین گفت:

    سکوت به نفع اوست! خاصه اینکه در امر انتخابات سکوت کنند! بگذراند ، مردم خود ، کاندیدای محبوب خود را پیدا کنند!

  5. H121 گفت:

    امسال سال ریزش ارزشها و فشار اقتصادی، سیاسی بر ملت است. دوره ای سیاه در تاریخ ایران کهن. یکی از ننگ ترین دوران تاریخ ایران. دوره ای که چاپلوسان، ریاکاران و جیره خواران ناکارامد در راس حکومت اند.
    دریغ است که ایران ویران شود کنام سگان و کفتاران شود (با پوزش از فردوسی بزرگ که “شیران” را بجای “کفتاران” بکار بردم. زیراکه نام شیر در خور این انسان نماها نیست)

  6. Abbas گفت:

    رشد اقتصادی در گرو امنیت در کشور میباشد. و دستگاه قضائی مسئول تامین امنیت میباشد.
    بهتر است مقام رهبری نه فقط در شعار بلکه در عمل امسال را به فکر تغییر اساسی در دستگاه قضائی باشد.

    اگر رهبری مانند بسیاری از احاد مردم فردی ناشناخته و عادی با حداقل دستمزد یک کارمند از صبح سوار تاکسی- مترو و اتوبوس میشد و مانند بسیاری از مردم خرید روزانه مینمود و گرانی را لمس مینمود و به ادارات و دادگستری – شهرداری – اداره مالیات و …. مراجعه مینمود و تضییع حقوق شهروندان را از نزدیک لمس مینمود. انوقت متوجه میشد که شعارهای ایشان و تصمیمات ایشان با انچه که قبلا در جایگاه رهبری نشسته بوده و همه او را میشناختند و صحبتهای او در تلویزیون پخش میشد چقدر تفاوت داشت . زمین تا اسمان تصمیمات ایشان تفاوت میکرد.

    انقدر ناامنی وجود دارد که مردم فقط قربانی عدم پاسخگوئی در ادارت نیستند بلکه قربانی تصمیمات سلیقه ای مسئولینی هستند که بنام قوانین و مقررات به مردم تحمیل میشود.
    وقتی قوانین پشتوانه کارشناسی ندارد و لحظه ای و سلیقه ای هست. دیگر جایی برای سرمایه گذاری نمیگذارد.
    وقتی رئیس قوه قضائیه متولی تعیین بسیاری از قوانین همچون دیه و … و هر سال در ان افزایش و تغییر میدهد دیگر
    جایی برای سرمایه گذاری باقی میماند؟ بی مسئولیتی افرادی همچون رئیس قوه قضائیه کار را به انجا رسانده که با ارقام میلیونی دیه راحت بازی میکند. و انگار نه انگار که با سرنوشت زندگی ۸۰ میلیون جمعیت بازی میکنند.

    در این هرج و مرج که دولت و قوه قضائیه و شورای شهر و ارگانهای دیگر متولیان قانون گذاری میشوند و نوعی ملوک اطوایفی قانون گذاری بوجود امده است دیگر جایی برای سرمایه گذاری و احساس امنیت وجود دارد؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. الف گفت:

    از رهبر معظم انقلاب درخواست می کنیم امسال رو سال حفظ نظام نامگذاری کنند!

  8. ardalan گفت:

    حتماً امسال می شه سال صرفه جویی ملی. (: