دیکتاتور زیمبابوه بدون حضور ناظران بین المللی همه پرسی برگزار می کند
چکیده :موگابه که از وی بعنوان دیکتاتور زیمباوه یاد می شود ماموریت خود برای کشورش را آسمانی می داند. آیت الله خامنه ای در سفری که موگابه برای شرکت در اجلاس عدم تعهد به تهران سفر کرده بود از وی به خاطر داشتن «روحیه انقلابی» در برابر کشورهای غربی تجلیل کرد. ...
رسانه های دولتی زیمبابوه اعلام کردند که ˈ رابرت موگابهˈ رئیس جمهوری این کشور که از سال ۱۹۸۰ تاکنون قدرت را در دست دارد، در همه پرسی قانون اساسی و انتخابات سراسری این کشور که قرار است مارس امسال برگزار شود، از ناظران آمریکایی و اروپایی دعوت نخواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، این تصمیم احتمالا اختلافاتی را در دولت وحدت ملی متزلزل رئیس جمهوری کنونی زیمبابوه بر خواهد انگیخت.
موگابه چهار سال پیش و به دنبال انتخابات خونین و مناقشه برانگیز سال ۲۰۰۸ مجبور به تقسیم قدرت با رقیب جدی اش ˈ مورگان تسوانگیرایˈ نخست وزیر کنونی این کشور شد.
موگابه که از وی بعنوان دیکتاتور زیمباوه یاد می شود ماموریت خود برای کشورش را آسمانی می داند. آیت الله خامنه ای در سفری که موگابه برای شرکت در اجلاس عدم تعهد به تهران سفر کرده بود از وی به خاطر داشتن «روحیه انقلابی» در برابر کشورهای غربی تجلیل کرد.
این کشور قرار است ۱۶ مارس ( ۲۶ اسفند) همه پرسی در زمینه قانون اساسی جدید را برگزار کند که راه را برای انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی پس از ژوئن آینده همواره خواهد کرد.
ˈسیمباراشه مومبن گگویˈ وزیر خارجه زیمبابوه، در مصاحبه با روزنامه دولتیˈ هرالدˈ گفت: هراره، به دلیل تحریم های غرب علیه موگابه و مقامات محافل داخلی دولت زیمبابوه به اتهام نقض حقوق بشر، از ورود ناظران آمریکایی و غربی برای نظارت بر همه پرسی و انتخابات جلوگیری خواهد کرد.
وی که مسوولیت دعوت از ناظران خارجی را برعهده دارد، افزود: لازمه ناظر بودن حفظ بی طرفی است، اما زمانی که آمریکا و اتحادیه اروپا یک طرف را تحریم می کنند، بی طرفی آنها زیر سوال می رود. با توجه به این که کشورهای غربی هیچ گاه از ما برای نظارت بر انتخابات شان دعوت نکرده اند، ضرورتی برای دعوت از آنها در انتخابات کشور وجود ندارد.
به نوشته رویترز، اعلام این موضوع ممکن است جنجال دیگری در بین احزاب مختلف دولت ائتلافی زیمبابوه به راه بیندازد به گونه ای که، ˈجنبش تغییر دمکراتیکˈ زیمبابوه به رهبری مورگان تسوانگیرای نخست وزیر،مخالفت خود را با طرح هایˈحزب اتحاد ملی میهنیˈ زیمبابوه موسوم به ˈ زانو- پی اف/ ZANU-PF ˈدرباره گزینش ناظران ابراز کرده است.
وزیر خارجه زیمبابوه که خود از حزب ˈ زانو- پی افˈ به رهبری موگابه گفت، این کشور تاکنون ناظرانی را از اتحادیه آفریقا و بلوک های تجاری منطقه در جامعه توسعه آفریقای جنوبی و بازار مشترک کشورهای شرق و جنوب آفریقا دعوت کرده است.
رئیس جمهوری ۸۹ ساله زیمبابوه برای هفتمین بار در انتخابات آینده ریاست جمهوری شرکت خواهد کرد.
وی که در این انتخابات با تسوانگیری، نخست وزیر رقابت خواهد کرد وعده داده در صورت پیروزی در انتخابات وضعیت اقتصادی کشور را بهبود بخشد.
هر جایی دیکتاتوری هست نام خامنه ای میدرخشد
اقا ما یه بار ۳۴ سال پیش .ما که نه پدران محترم ما نادانسته و غافل از همه چیز انقلاب کردند تمام شد رفت ما دیگه روحیه انقلابی نمیخواهیم اینقدر به کش ندادن علاقه دارید چرا این انقلاب رو اینقد کش میدهید هی من دیپلمات نیستم من انقلابی هستم راه انداختید.
انقلاب تمام شده باید حکومت قانون بر اساس اصول ازادی راه اندازی بشود تنها دلیل انقلاب ازادی بود ما حتی یه ذره اش رو هم نچشیدیم
زندگی بدون اذادی اخه سرتا پاش چند می ارزه