سردار طلایی: به پلیس چه ربطی دارد مردم چه بپوشند؟
چکیده :طلایی با بیان اینکه پلیس به دنبال آن نیست که بگوید افراد چه لباسی بپوشند یا نپوشند، تاکید کرد: این نگاه درست نیست و نگاه سیاسی است به پلیس چه ارتباطی دارد که بگوید مردم چه لباسی بپوشد یا نپوشد و اگر ورود کرده برای این است که خلاف هنجارها در جامعه عمل میشود و این وظیفه پلیس در تمام دنیاست در کشور ما نیز پلیس مجری و پاسدار قانون است. ...
در حالی که گشت ارشاد به بهانه نوع پوشش و آرایش به حقوق شهروندان تعدی می کند، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، گفت: به پلیس چه ارتباطی دارد که بگوید؛ مردم چه لباسی بپوشد یا نپوشد و اگر ورود کرده برای این است که خلاف هنجارها در جامعه عمل میشود و این وظیفه پلیس در تمام دنیاست در کشور ما نیز پلیس مجری و پاسدار قانون است.
مرتضی طلایی رییس پلیس سابق تهران بزرگ بود که در سال ۱۳۸۶ و در زمان فرماندهی سید اسماعیل احمدی مقدم رئیس کل ناجا با درجه نظامی سردار سرتیپ پاسدار بازنشسته شد.
مرتضی طلایی در گفتوگو با ایلنا، با بیان اینکه شاید در جامعه پوششی که ما دوست داریم، نباشد، گفت: بیشک این افراد در باطن به دین و شریعت پای بند هستند.
وی درباره ضرورت وجود گشت ارشاد برای تذکر پوشش افراد در جامعه، با اشاره به اینکه این سوال را باید مسئولان مربوطه پاسخ گو باشند، ادامه داد: حوزه تربیت بشیرا و نذیرا است در واقع به نوعی امر به معرف و نهی از منکر است از این رو بهتر است اول از کسانی که در حوزههای فرهنگی کار میکند بخواهیم هنجارها را گسترش دهند تا باورها تقویت شوند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران همچنین خاطر نشان کرد: متولیان حوزه فرهنگی باید به خوبی به وظایفشان عمل کنند تا جامعه کمتر نیارمند نهی از منکر باشد.
طلایی در پاسخ به اینکه آیا ورود نیروی انتظامی در راستای کم کاری حوزههای متولی در مقوله حجاب است، تصریح کرد: به نوعی بخشی از اقدامات نیروی انتظامی در راستای کم کاری حوزهها و دستگاهها متولی در تمامی حوزهها است برای نمونه وقتی شهروندی از اموال خود به خوبی نگهداری نمیکند پلیس ناچار میشود برای حفظ مال آن ورود کند در واقع پلیس در حوزهای ورود میکند که دیگران درآن درست عمل نمیکنند اگر دیگران به وظایف خود عمل کنند نیروی انتظامی ورود نمیکند.
وی درباره میزان تاثیر پلیس گشت ارشاد بر روی پوشش اینگونه پاسخ داد: پلیس نمیتواند بر پوشش افراد تاثیر داشته باشد در واقع پلیس نیامده است بگوید که من گشت ارشاد راه اندازی میکنم تا پوشش افراد را تغییر دهم بلکه پلیس گشت ارشاد گذاشته است تا مانع کسی شود که برخلاف ارزشها، هنجارها، مقرارات و قانون در جامعه عمل میکند.
پلیس به دنبال آن نیست که بگوید افراد چه لباسی بپوشند یا نپوشند
طلایی با بیان اینکه پلیس به دنبال آن نیست که بگوید افراد چه لباسی بپوشند یا نپوشند، تاکید کرد: این نگاه درست نیست و نگاه سیاسی است به پلیس چه ارتباطی دارد که بگوید مردم چه لباسی بپوشد یا نپوشد و اگر ورود کرده برای این است که خلاف هنجارها در جامعه عمل میشود و این وظیفه پلیس در تمام دنیاست در کشور ما نیز پلیس مجری و پاسدار قانون است.
طلایی افزود: قانونی در زمینه ورود پلیس به این مسائل وجود ندارد اما مصادیق در حوزه اجرایی تعریف شده است قانون نگفته است پلیس در زمینه حجاب مستقیم ورود کند اما از پلیس استقرار نظم و امنیت خواسته شده است.
۲bare entekhabate riysat jomhori :))