دولت احمدینژاد برای عراقیها به طور رایگان نیروگاه میسازد
چکیده :همزمان با معوق ماندن بدهیهای چند هزار میلیارد تومانی برقی وزارت نیرو به سازندگان و پیمانکاران ایرانی، وزارت نیرو ساخت یک نیروگاه برق سیکل ترکیبی را به صورت رایگان در عراق آغاز کرد....
همزمان با معوق ماندن بدهیهای چند هزار میلیارد تومانی برقی وزارت نیرو به سازندگان و پیمانکاران ایرانی، وزارت نیرو ساخت یک نیروگاه برق سیکل ترکیبی را به صورت رایگان در عراق آغاز کرد.
در همین باره بخوانید:
نماینده مجلس عراق: باید از ایران غرامت جنگی بگیریم
به گزارش مهر، در حال حاضر حجم بدهیهای وزارت نیرو به پیمانکاران و سازندگان بخش خصوصی از مرز پنج هزار میلیارد تومان گذشته است. در این میان، به منظور تکمیل و راه اندازی طرحهای مهر ماندگار دولت فقط در صنعت برق و نیروگاه سازی به بیش از پنج هزار میلیارد تومان منابع مالی و اعتباری نیاز است.
با این وجود اخیرا مسئولان وزارت نیرو ساخت و تکمیل نیروگاههای برقآبی، حرارتی و حتی تاسیسات برقی رایگان را در کشورهای همسایه همچون پاکستان، تاجیکستان و عراق آغاز کرده اند.
در ادامه این سیاست چند روز گذشته ساخت یک نیروگاه جدید برق سیکل ترکیبی با ظرفیت تولید ۵۰۰ مگاوات برق در منطقه الحیدریه نجف آغاز شده است که هزینه ساخت این واحد نیروگاهی بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان برآورد می شود.
ساخت این نیروگاه برقی در منطقه نجف عراق در حالی توسط وزارت نیرو کلید خورده است که دولت عراق بابت واردات روزانه نزدیک به یکهزار مگاوات برق بیش از ۵۰۰ میلیون دلار بدهی به ایران دارد و هنوز برنامه زمان بندی برای تسویه این بدهی های برقی توسط وزارت برق عراق اعلام نشده است.
محمد بهزاد معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی درباره جزئیات آغاز عملیات اجرایی ساخت یک نیروگاه جدید برق در منطقه نجف عراق، گفت: هدف از ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی الحیدریه نجف تولید ۵۰۰ مگاوات برق در عراق است.
این مقام مسئول از هماهنگی ایران و عراق برای انتقال برق ایران از طریق عراق و سوریه به لبنان باتوجه به نشستهای چهارجانبه معاونان برق و انرژی این کشورها خبر داد.
در همین حال عبدالحمید فرزام بهبودی با یادآوری اینکه ساخت نیروگاه برق الحیدریه نجف هدیهای از طرف ملت ایران به کشور عراق است، بیان کرد: ایران یک واحد ۱۶۲ مگاواتی از این نیروگاه را به زائران و اهالی استانهای کربلا و نجف اهدا می کند و ساخت این واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی از نیروگاه الحیدریه نجف با تمام هزینههای جانبی آن توسط وزارت نیرو تامین میشود.
به گفته مدیرکل دفتر مبادلات و تجارت برون مرزی شرکت مدیریت شبکه برق ایران یک واحد گازی دیگر و واحد بخار را عراق از شرکت مپنا خریداری می کند.
خوش به حال احمدی نژاد!!! از اون خفن پولدارهاس!!! نیروگاه مجانی می سازه!!
بله اینهاکه درجنگ واسارت نبودندتاببینندچه کشیدیم ازدست انها
هدیه مابرقوهدیه آنهاتجاوزبه خاک
بابا عراقیا ۸سال زحمت کشیدن رو سر مردم ایران بمب ریختن و این همه خرج کردن ؛ میدونید قیمت اون همه بمب و موشک چقد میشه؟ خب دیگه گیر ندید چون ایران داره دستمزد کشتن ایرانی ها به دست عراقیها و مخارج جنگ رو بهشون میده
مناظره با جناب خر
روزی به رهی مرا گذر بود
خوابیده به ره جناب خر بود
از خر تو نگو که چون گهر بود
چون صاحب دانش و هنر بود
گفتم که جناب در چه حالی
فرمود که وضع باشد عالی
گفتم که بیا خری رها کن
آدم شو و بعد از این صفاکن
گفتا که برو مرا رها کن
زخم تن خویش را دوا کن
خر صاحب عقل و هوش باشد
دور از عمل وحوش باشد
نه ظلم به دیگری نمودیم
نه اهل ریا و مکر بودیم
راضی چو به رزق خویش بودیم
از سفرۀ کس نان نه ربودیم
دیدی تو خری کشد خری را؟
یا آنکه برد ز تن سری را؟
دیدی تو خری که کم فروشد ؟
یا بهر فریب خلق کوشد ؟
دیدی تو خری که رشوه خوار است؟
یا بر خر دیگری سوار است؟
دیدی تو خری شکسته پیمان؟
یا آنکه ز دیگری برد نان؟
دیدی تو خری حریف جوید؟
یا مرده و زنده باد گوید؟
دیدی تو خری که در زمانه؟
خرهای دیگر پیش روانه
یا آنکه خری ز روی تزویر
خرهای دیگر کشد به زنجیر؟
هرگز تو شنیده ای که یک خر؟
با زور و فریب گشته سرور
خر دور ز قیل و قال باشد
نارو زدنش محال باشد
خر معدن معرفت کمال است
غیر از خریت ز خر محال است
تزویر و ریا و مکر و حیله
منسوخ شدست در طویله
دیدم سخنش همه متین است
فرمایش او همه یقین است
گفتم که ز آدمی سری تو
هرچند به دید ما خری تو
بنشستم و آرزو نمودم
بر خالق خویش رو نمودم
ای کاش که قانون خریت
جاری بشود به آدمیت
بابابخدابایدبهشون داد.هیچ بیمه ای به اندازه جنگ حامی انقلاب اسلامی نبود.حکومت رابیمه عمرکردجنگ…
ههدیه ملت؟ از خودتون مایه بذارید. ملت که حلال نمیکنن چون هنوز که هنوزه اکثرا از عراقیا دل پری دارن. چند روز پیش رفتم وام اشتغال بگیرم میگن نداریم، اونوقت واسه عراق و… دارن.چی میشه گفت دیگه؟!
چقدر این ملت هر چیزی را کش !!! میده !!
خدا سایه این دولت و دکتر احمدی جون را از سر ما کم کم …کم نکنه !!! ( یکهو کم کنه )
من یک تحصیلکرده برق از دانشگاه سراسری هستم!۲ساله که بیکارم!هنوزم بیکاریم ادامه داره!مشکله اینه که امثال من که تو این خراب شده کم نیستند مسلمان نیستیم!ما گبر و یهودی هستیم!
اینها میخواهند در سایه ساخت نیروگاه برای عراق، به بعضی از اقلام نیروگاهی که تحریم شده اند، دست پیدا کنند، با کمک عراقی ها،از کشورهای مختلف آن اقلام را برای نیروگاه عراق تهیه کنند،و بعد آنرا به ایران بیاورند و پولی به عراقی های بانی این کار بدهند.
اینها مثل طاعون افتاده اند به جان مردم ایران وچون می دانند به فضل خداوند یکتا قریبا شرشان از سر مردم کم خواهد شد برای اینکه درروزهای آوارگی جایی برای اسکان داشته باشند دارند باج می دهند. در ونزویلا خانه ودر عراق نیروگاه می سازند و با این وصف مطالبه غرامت جنگی از سوی عراق عجیب به نظر نمی رسد.اینها چون می دانند حتما رفتنی هستند در حالی که فقر وبیکاری بیداد می کند بیت المال را صرف کشورهای بیگانه نموده و برای انتقام از مردم ایران که طومارشان را درهم خواهد پیچید قصد آن دارند که پس از خودشان ایران یک سرزمین سوخته باشد.خدایا شکرت که دشمنان ماراازدیوانگان قراردادی. درود بر میرحسین عزیز
بذل و بخشش های علنی مثل کوه یخ فقط ۱۰ درصد حاتم بخشی های واقعی است. مثلا هزینه هایی که در کمک به حزب الله لبنان و سوریه می شود سر به فلک می کشد و چه بسا هیچ وقت هم بر ملا نمی شود.
این کامنت یک سبز است در وبلاگ یک حزب اللهی در مورد بذل و بخشش های چهار سال اخیر که نقل قول می کنم:
“در فروردین ۱۳۸۸ منوچهر متکی، وزیر امور خارجه دولت محمود احمدی نژاد برای شرکت در کنفرانس بینالمللی پاکستان، راهی ژاپن شد و در این نشست، جمهوری اسلامی متعهد شد مبلغ ۳۳۰ میلیون دلار به پاکستان کمک کند
سوریه
کمک به سوریه :هانس روله روزنامه نگار و رئیس پیشین ستاد برنامهریزی وزارت دفاع آلمان در مقالهای که در آخرین روزهای سال ۱۳۸۷ در روزنامه سوئیسی نویهتسورشه تسایتونگ منتشر ساخت مدعی شد که اسرائیل با استفاده از اطلاعاتی که از یک ایرانی فراری (به گفته رسانهها علیرضا عسگری) بدست آورده بود تاسیسات هستهای سوریه را که با سرمایه گذاری ایران و کمک فنی کره شمالی ساخته و در آستانه راه اندازی بود، بمباران و نابود کردهاست. اسرائیل میزان سرمایه گذاری ایران در برنامه اتمی سوریه را بین ۱ تا ۲ میلیارد دلار تخمین زدهاست. روشن نیست که همه این سرمایه گذاری در زمان دولت احمدی نژاد بوده یا دولتهای قبل هم در این سرمایه گذاری سهیم بودهاند.دولت ایران هیچ واکنشی پیرامون این مقاله نشان نداد
عراق
در جریان سفر محمود احمدی نژاد به عراق در اسفند ۱۳۸۶ وام یک میلیارد دلاری با بازپرداخت ۴۰ سال به این کشور برای خرید کالا و خدمات ایرانی ارائه گردید. هیچ مذاکرهای پیرامون غرامت جنگ هشت ساله عراق علیه ایران صورت نگرفت.
در فروردین ۱۳۸۸، حسن کاظمی قمی سفیر دولت محمود احمدی نژاد در عراق اعلام کرد جمهوری اسلامی، یک بیمارستان ۲۲۰ تخت خوابی، ۱۷ مدرسه و یک نیروگاه ۲۵۰ مگاواتی برق در عراق احداث خواهد کرد
سریلانکا
وام بدون بهره ۱ میلیارد و ۹۵۰ دلاری: در جریان سفر رییس جمهور این کشور به ایران در اردیبهشت ۱۳۸۷ این کشور کمک وامی به ارزش یک میلیارد و نهصد میلیون دلار برای توسعه صنعت نفت و پروژههای عمرانی دیگری از جمله ساخت نیروگاه برق-آبی یکصد مگاواتی “اوما اویاً، توسعه ظرفیت تنها پالایشگاه این کشور، توسعه بخش کشاورزی و آبیاری و برای برقرسانی به منازل دریافت داشت.
شرایط قرارداد اعلام نشد تنها مدت زمان بازپرداخت آن ۱۰ سال اعلام شد.
گفته میشود سریلانکا حاضر بود با پرداخت سود ۱۰٪ این وام را دریافت کند، اما در نهایت پس از سفر رئیس جمهور سریلانکا به ایران و با دخالت یکی از سیاستمداران ایرانی این وام بدون بهره پرداخت شد بلافاصله باعث افزایش ارزش پول این کشور شد. گفتنی است ۷۰ درصد نفت این کشور از سوی ایران تأمین میشود
فروش نسیه نفت و واردات چای: بر اساس توافق طرفین، ایران مبلغ حاصل از فروش نفت به سریلانکا را با تاخیر دریافت خواهد کرد. همچنین در مورد افزایش صادرات چای سریلانکا به ایران توافق شده، بهطوریکه از این پس سریلانکا سالیانه ۳۰ هزار تن چای به ایران صادر میکند. این میزان برابر ده درصد کل صادرات این کشور به ایران است
وام ۶۵ میلیون دلاری برای برق رسانی به مناطق روستایی آن کشور.
لبنان
کمک صد میلیون دلاری برای تکمیل جادهای درجنوب لبنان
کمک ۲۵ میلیون دلاری برای بازسازی جاده در لبنان
راه اندازی ستاد کمک به بازسازی پس از جنگ در لبنان
بولیوی
رسانه ها اخباری را از توافق برای وام و سرمایه گذاری ایران منتشر کردند گرچه در یکی از اسناد ویکی لیکس که در سال ۲۰۰۸ تنظیم شده به نقل از رئیس کمیته روابط بین الملل مجلس بولیوی آمده است :”ایرانی ها گفته اند که این کمک ها بشردوستانه نیست بلکه شرط دارد. هر ریالی که داده می شود، حساب می شود و باید در عوض جبران شود.”
سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری: در جریان سفر احمدی نژاد به بولیوی توافقنامههایی به ارزش یک میلیارد دلار برای سرمایه گذاری ایران در آن کشور امضا شد.خبرگزاری آسوشیتدپرس امضای این توافقنامهها را «گشودن کیف پول ملت ایران برای شهروندان بولیوی» توصیف کرد.
وام ۲۲۵ میلیون دلاری (بطور مشترک با ونزوئلا):این وام برای ساخت کارخانه سیمان مشترکا با ونزوئلا پرداخت شد. خبرگزاریها این وام را از آنجهت دارای انگیزههای سیاسی دانستند که کارخانجات سیمان در بولیوی تحت گنترل مخالفان دولت است.
مراکز درمانی:ساخت دو درمانگاه در بولیوی توسط هلال احمر ایران.کاردار ایران دربولیوی :«درمانگاههای دیگری نیز در سایر مناطق بولیوی برای ارائه خدمات پزشکی به شهروندان کم درآمد ساخته خواهد شد.» وزیر بهداشت بولیوی نیز گفت: «بدین شکل میتوان خدمات درمانی رایگان در تمام کشور و همچنین به ساکنان مناطق مرزی پرو، برزیل و آرژانتین ارائه داد.»
شبکه تلوزیونی:رییس جمهور بولیوی گفت که ایران شبکهای تلوزیونی برای سراسر آمریکای لاتین راه اندازی خواهد کرد.
سنت وینست
کمک ۷میلیون دلاری: جزیره صدوهفده هزار نفری سنت وینست در آمریکای مرکزی پس از برقراری رابطه با جمهوری اسلامی بلافاصله کمکی به ارزش ۷ میلیون دلار برای ساخت فرودگاه دریافت کرد.
افغانستان
کمک صد میلیون دلاری: ایران در جریان اجلاس دو روزه کمک به افغانستان متعهد شد که علاوه بر کمکهای قبلی ۱۰۰ میلیون دلار دیگر برای بازسازی افغانستان کمک کند.
حماس
کمک پنجاه میلیون دلاری: در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۰۶ میلادی، منوچهر متکی وزیر خارجه دولت محمود احمدینژاد در «سومین کنفرانس بینالمللی قدس و حمایت از حقوق مردم فلسطین»، گفت: «نظام جمهوری اسلامی با الهام از خط و سیره بنیانگذار انقلاب اسلامی و رهنمودهای رهبر انقلاب، حمایت از آرمان فلسطین را در سر لوحه سیاستهای خارجی خود قرار دادهاست». وی در این کنفرانس، خبر از بخشش پنجاه میلیون دلار به شبهنظامیان حرکت مقاومت اسلامی کرد که هماینک کنترل نوار غزه را در اختیار دارند.
کمک هفتاد میلیون دلاری: در تاریخ ۶ مارس ۲۰۰۶ میلادی، خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران اعلام کرد که «نظام جمهوری اسلامی متعهد شدهاست که به حماس کمکهای مالی بیشتری بکند تا دولت تشکیلات خودگردان فلسطینی بتواند در مقابل تحریمهای اقتصادی غرب، مقاومت کند».
کمک دویست و پنجاه میلیون دلاری: اسماعیل هنیه پس از بازگشت از تهران به غزه، سفر خود به ایران را «تاریخی و بسیار موفقیتآمیز» توصیف کرد. منابع خبری وابسته به حماس، جزئیات کمک ۲۵۰ میلیون دلاری نظام جمهوری اسلامی ایران را برای هزینهکردن در این راهها اعلام کردند:
یکصد میلیون دلار برای خرید انواع مایحتاج اساسی برای فلسطینیها،
۶۰ میلیون دلار برای پرداخت مستمری به یک صد هزار کارگر بیکار فلسطینی،
۴۵ میلیون دلار برای پرداخت حقوق کارمندان دولت فلسطینی و تعیین مستمری ماهیانه برای خانوادههای چند هزار زندانی امنیتی فلسطینی،
۲۰ میلیون دلار برای احداث خانه هائی برای آن شمار از فلسطینی هائی که خانههایشان به دلیل شرکت یکی از اعضای خانواده در عملیات مسلحانه علیه اسرائیل ویران شده،
۱۵ میلیون دلار برای تاسیس خانههای فرهنگی و احداث اداراتی که به امور ملی فلسطینیها رسیدگی کند
یک میلیون و هشتصد هزار دلار برای تعیین مستمری برای شماری از ماهی گیران فلسطینی در غزه.
اکوادور
تامین مالی ساخت دو نیروگاه در اکوادور و همچنین ۴۰ میلیون دلار وام به «شرکت مالی ملی اکوادور»
کومور
احمدی نژاد ضمن سفر به این کشور هفتصدهزار نفری ۲ میلیون دلار به این کشور کمک کرد.
ایران ساخت ۵۰۰ واحد مسکونی در این کشور را وعده داد.
کنیا
این کشور نیز مشمول کمک ۱میلیون و پانصد هزار دلاری برای کمک به برنامه کشاورزی در آن کشور شد.
زیمباوه
میلیون دلار کمک مالی برای تکمیل خط مونتاژ تراکتور
به گقته وزیر ارتباطات این کشور، پس از از دیدار با سفیر ایران وعده کمک کمک ۳۹٫۶ میلیون دلاری ایران برای راه اندازی یک ایستگاه رادیویی در زیمبابوه داده شدهاست.
نیکاراگوئه
ایران برای حل بحران انرژی در این کشور ۳۵۰ میلیون دلار برای کمک به ساخت نیروگاه برق به این کشور کمک و همچنین ده هزار واحد مسکونی در این کشور احداث خواهد کرد.
۲ میلیون دلار برای تکمیل پروژههای کشاورزی و بهداشتی
گامبیا
۲ میلیون دلار برای خرید کشتی صیادی و طرحهای کشاورزی
تانزانیا
۱٫۵ میلیون دلار برای بخش بهداشتی و درمانی
آلبانی
۱٫۳ میلیون دلار برای تکمیل پروژههای درمانی
کنگو
۱٫۵ میلیون دلار برا تکمیل بیمارستان
میانمار
۱ میلیون دلار برای تکمیل پروژههای کشاورزی و آبیاری و کشت و صنعت.
اتیوپی
۲۹۰ هزار دلار برای بخش اول دیجیتالی کردن رادیوی این کشور.
تاجیکستان
۵۰۰ هزار دلار برای مطالعه احداث تونل.
کنیا
۱٫۵ میلیون دلار برای بخشهای کشاورزی، دامپروری و آبیاری
به نوشته یک روزنامه کنیایی احمدی نژاد در جریان سفر به آن کشور پیشنهاد ۱۰۶ میلیارد شیلینگی فروش نفت به آن کشور با تخفیف ۱۰٪ را ارائه کرده که مورد قبول دولتمردان آن کشور قرار نگرفتهاست.”
ای وای برما تو یک سال باقی مونده احمدی میخواد ایران رو نابود کنه اون از اون اجاره ۵۰ ساله زمینهای کشاورزی به کشورهای عربی اینم از این ای لعنت بهت محاله بگذارم دولتت با اتمام وقت قانونی کنار بره حتی اگه یکروز هم به اتمام دولتت باقی مونده باشه خودم این دولت رو نابود میکنم
مسئولین بالای ما اکثرا عراقی هستند و پول های ملت را هم به همان جا می فرستند یکی گنبد طلا می سازد استانقدس حرم و ساختمان و..میسازد بازار های انها را هم که گرم نگه می دارند گور پدر مردم ایران
مرگ بر استبداد و جهل وننگ بر این حکو مت واپسگرا و سرکوب گر
شما مگه تاحالا حرف راست از دهان احمدی نژاد شنیدید که این یکی را جدی می گیرید! تازه مگر ساخت یک نیروگاه در مدت یک هفته یا یک ماه میسر است که مموتی بتونه در مدت ریاست جمهوریش بسازه! در ضمن جمهوری اسلامی “کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی” هنوز بعد از ۳۳ سال موفق به ساخت نیروگاه برای ایران خودمان نشده می خواهد برای عراق بسازد!