سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » انتقال بهمن احمدی امویی به زندان رجایی‌شهر کرج، با توهین و بی‌احترامی...
» به این روزنامه‌نگار زندانی حتی اجازه نداده‌اند ساک و وسایلش را بردارد

انتقال بهمن احمدی امویی به زندان رجایی‌شهر کرج، با توهین و بی‌احترامی

چکیده :این روزنامه نگار زندانی که با دمپایی، زیر پیراهنی و پیژامه و دستنبد و پابند منتقل شده، به هنگام ورود توسط ماموران با توهین و بی احترامی، برهنه و تفتیش شده است. وی حتی فرصت و اجازه ی جمع آوری و بردن وسایل شخصی اش را نیز پیدا نکرده است....


بهمن احمدی امویی، روزنامه نگار محبوس دربند ۳۵۰ اوین که روز گذشته به انفرادی ۲۰۹ منتقل شده بود، نیمه شب به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد.

به گزارش خبرنگار کلمه، پس از حمله ی شب گذشته ی نیروهای امنیتی به بند ۳۵۰ اوین و انتقال ۶ زندانی سیاسی به انفرادی، بهمن احمدی امویی، روزنام نگار منتقد ساعت یک نیمه شب به قرنطینه رجایی شهر کرج و ده صبح امروز به بند زندانیان سیاسی منتقل شد.

این روزنامه نگار زندانی که با دمپایی، زیر پیراهنی و پیژامه و دستنبد و پابند منتقل شده، به هنگام ورود توسط ماموران با توهین و بی احترامی، برهنه و تفتیش شده است.

بر اساس این گزارش وی حتی فرصت و اجازه ی جمع آوری و بردن وسایل شخصی اش را نیز پیدا نکرده است.

کلمه پیش از این گزارش داده بود که عصر روز دوشنبه ٢٢خرداد، زندانیان بند ٣۵٠ در حین برگزاری مراسم سالگرد شهادت هدی صابر بودند با هجوم گارد ویژه مواجه شدند.

این مراسم که از سوی زندانیانی که در اعتراض به کشته شدن همبندی شان روزه سیاسی گرفته بودند تدارک دیده شده بود در حین برگزاری با قطع برق توسط ماموران امنیتی ناتمام ماند و سپس بیش از ۵٠ نفر نیروی گارد ویژه وارد بند شدند.

در این حمله بهمن احمدی امویی، سعید جلالی فر، فرشاد قربان پور، آرش سقر، سعید متین پور و جواد علیخانی بوسیله گارد ویژه به سلول انفرادی منتقل شدند.

زندانیان در پاسخ به این یورش شعار “یا حسین میرحسین” و “مرگ بر دیکتاتور” سر می دادند.

بهمن احمدی امویی، روزنامه‌نگار حوزه اقتصاد و فعال حقوق زنان در تاریخ ۲۲ خرداد ماه سال ۱۳۸۶ به خاطر حضور در تجمعی در میدان هفت تیر تهران برای دفاع از حقوق زنان بازداشت و مدت یک هفته را در زندان اوین سپری کرد. بهمن چند ماه پس از آن و در تاریخ پنجم مهر ماه ۱۳۸۶ بدین خاطر به ۶ ماه زندان تعلیقی به مدت دو سال محکوم شد. بعد از اتفاقات انتخابات ۸۸ او نیز چون دیگر روزنامه نگاران متعهد و مستقل بازداشت و در دادگاه به پنج سال حبس تعزیری محکوم شد.

بر اساس این گزارش دادستان تهران دستور حمله به زندانیان را صادر کرده بود. او پیش از این نیز برخورد با زندانیان و ایجاد محدودیت پیش روی آنها را همواره در دستور کار داشته است.

همچنین ظهر دیروز نیز ده ها زندانی بند ۳۵۰ زندان اوین در سومین سالروز کودتای انتخاباتی سال ۸۸ و در اولین سالگرد شهادت هدی صابر، به عنوان اعتراض از حضور در سالن ملاقات خودداری کردند.

در این «اعتصاب ملاقات» که در روز ۲۲ خرداد و در سومین سالروز انتخابات دهم ریاست جمهوری انجام شد، زندانیان در اعتراض به افزایش محدودیت ها و اعمال فشارهای روانی از سوی دستگاه قضایی و نهادهای امنیتی بر زندانیان، از ملاقات با خانواده خویش سر باز زدند.

زندانیان اعتصاب کننده، به خصوص به این موضوع اعتراض داشته اند که دوشنبه هفته قبل و در روز پدر، به بهانه تعطیلی امکان ملاقات از آنها سلب شده است و مسئولان زندان حتی به زندانیان اجازه تماس تلفنی با خانواده هم نداده اند.

به گفته منابع نزدیک به زندانیان سیاسی، زندانیان همچنین با توجه به سالگرد درگذشت هدی صابر، به عدم رسیدگی به پرونده مرگ این همبند سابق خود نیز اعتراض داشته اند.

زندانیان بند ۳۵۰ اوین که همگی زندانیان سیاسی و امنیتی هستند، از بسیاری از حقوق قانونی خود از جمله حق تماس تلفنی، ملاقات منظم و برخورداری از مرخصی قانونی محروم اند.

تلفن های این بند از بیش از دو سال قبل قطع است و تعدادی از زندانیان این بند که غالب آنها متهمان پس از انتخابات ۸۸ هستند و در دادگاههای ناعادلانه سه سال اخیر به حبس محکوم شده اند، از زمان بازداشت تاکنون به مرخصی نیامده و تعدادی دیگر در سه سال اخیر تنها چند روز از مرخصی بهره مند شده اند.

هفته پیش خانواده های ۴۶ زندانی سیاسی این بند در نامه به دادستان تهران، از بی قانونی و بی بهره ماندن زندانیان از حقوق ابتدایی خود به شدت انتقاد کردند و نوشتند: ما برای عزیزان خود خواسته هایی فراتر از همه حقوقی که سایر زندانیان از آن برخوردارند و تا پیش از تصدی شما در مورد زندانیان سیاسی بعد از انتخابات به بند ۳۵۰ حتی در این زندان به رسمیت شناخته می شد، نداریم. آیا در کشوری که مدعی اجرای عدل اسلامی است اینها انتظاری گزافه است؟

 

 



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

۷ پاسخ به “انتقال بهمن احمدی امویی به زندان رجایی‌شهر کرج، با توهین و بی‌احترامی”

  1. ناشناس گفت:

    زهرمارشده های بی اخلاق

  2. ناشناس گفت:

    بهمن چشم و چراغ اتاق ۹ بود، بچه ها بدون او خیلی غصه میخورن :(

  3. ناشناس گفت:

    یادم نمیره تو زندان کارت خریدش را به من داده بود همون روزی که برای اولین بار به زندان بند ۳۵۰ امده بودم من رو برد تو اتاقش داشتن شام می خوردن خدایی غذا خیلی خوب درست می کنه یادم نمیره الوییه درست کرده بود از این خبر خیلی ناراحت شدم
    دوست دار شما محمد

  4. ناشناس گفت:

    آقایان میترسند که مردان شرف و وجدان و ایثار، مردان ملت مردان ای که سر سفره پدر و مادر نان حلال خورده اند فرار کنند.

    اما شبه مردان ذلت ننگ و بی شرفی و اختلاس و ریا و ریا و ریا و دروغ و کذب و غارت و اختلاس و رانت و رشوه با دستهای باز- که پولهای غارت را در کیسه ها و چمدانهای خود براحتی در بر گرفته اند- و پاهای باز و بالهای باز هواپیماها به کاناداها و غیر کاناداها فرار میکنند بلکه فرار میدهند تا گند افتضاح و خیانت انها به خدا و ملت و اسلام و شیعه و امام رض و بیت المال معلوم نشود و برای چند صباحی هم که شده پنهان بماند بلکه و بلکه آبها از آسیاب بیفتد.
    هیچ اعتقادی و ایمانی به وجود و عملکرد و انتقام لبالمرصاد سبحانه و تعالی ندارند!

  5. طلبه سبز گفت:

    خوش به سعادت شما که چنین قهرمانانی رو از نزدیک دیدید……..
    طوبی لکم

  6. خدایا حق بگیر گفت:

    خدایا تو شاهدی که با دردانه ای چون بهمن احمدی که اسوه نجابت است چگونه رفتار میشود
    حاکمان کنونی ایران روی یزید را سفید کرده اند و نمیدانند که روز خشم مردم فرا خواهد رسید همانطور که برای بشار اسد رسیده

  7. ممل گفت:

    خدا عاقبتتو به خیر کنه جناب اقای نایب امام زمان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!