گزارشی از سرقت اطلاعات شخصی مشتریان بانک ها/شرکت نرم افزار همکار بانک، برای تلافی هک کرد
چکیده :این شرکت در پی قطع همکاری بانکها با آن، دست به اقدام تلافی جویانه زده و با انتشار شماره حساب بانکی مشترکان و رمز کارت آنها در یک وبلاگ، قصد داشته که شبکه شتاب را هک کند که موفق به این کار نشده است....
خبر دست داشتن یک شرکت خدمات نرم افزاری که قبلا کار نصب خود پردازهای بانکی شبکه شتاب کشور را بر عهده داشته است، عملا ادعای مسؤلان بانکی کشور را در خصوص عدم هک شدن شبکه شتاب بانکی را بیاساس کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، با اعلام هک شدن ۳ میلیون کارت بانکی از اکثر بانکهای خصوصی و دولتی توسط هکرها ار روز گذشته و انتشار رمز آنها به همراه شماره کارت مشترکان در یک وبلاگ، موج تشویش و نگرانی در نزد مشترکان بانکی مبنی بر دستبرد به حسابها به وجود آورده است.
این در حالی است که مسؤلان از روز گذشته تا کنون این موضوع را تکذیب کرده و معتقدند که ارسال پیامک برای مشترکان مبنی بر تعویض رمز کارت به منظور افزایش ضریب امنیت بوده است.
اما با اظهارات یک مقام رسمی بانکی در خصوص وجود دست داشتن یک شرکت نرم افزاری که سابقا با بانکهای کشور در جهت راه اندازی سیستمهای خودپرداز همکاری داشته است، عملا به موضوع هک شدن شبکه شتاب بانکی از سوی این شرکت قوت بخشید.
این مقام بانکی در گفتوگو با ایلنا بیان داشت: این شرکت در پی قطع همکاری بانکها با آن، دست به اقدام تلافی جویانه زده و با انتشار شماره حساب بانکی مشترکان و رمز کارت آنها در یک وبلاگ، قصد داشته که شبکه شتاب را هک کند که موفق به این کار نشده است.
البته تلاشهای خبرنگار ایلنا مبنی بر گفتوگو با رئیس ادره نظامهای پرداخت الکترونیکی بانک مرکزی به نتیجه نرسید و این مقام حاضر به پاسخگوییی در این رابطه نشده است.
این در حالی است که مسؤلان دیگر بانکی مدعی هستند که این شرکت هیچ اختلالی در شبکه شتاب نتوانسته است ایجاد کند.
البته مسؤلان با نیت اصلی شرکت نرمافزاری که حاضر به بردن نام آن نشدهاند را اقدامی سیاسی و گرفتن تابعیت اعلام کردهاند.
حال این موضوع مطرح میشود که آیا به واقع سیستم شتاب در مقابل هرگونه حمله نرمافزاری آسیبپذیر بوده و توانایی مقابله با این حملات وجود دارد؟
این مسائل موجب شده است تا بسیاری از بانکها هرگونه عملیات بانکی در دستگاههای خودپرداز را منوط به تغییر رمز کنند. به همین دلیل نگرانی مشتریان بیشتر شده و هجوم آن ها به دستگاههای خودپرداز برای تغییر رمز و جلوگیری از دستبرد به حساب موجب اخلال در شبکه شتاب شده است.
از سوی دیگر یک مقام بانک مرکزی غیر فعال شدن عابر بانکهای کشور را تکذیب کرد.
این مقام بانکی هر گونه حمله سابیری و یا اختلال در کارتهای بانکی و شبکه شتاب را رد کرده است.
به هر حال آنچه مشاهده میشود این است که سیتم بانکی کشور از روز گذشته به تکاپو افتاده است تا در مقابل این حمله سایبری مقاومت کند.
گل بود به سبزه هم آراسته شد.خدا سوژه بعدیو ختم به خیر کنه.
بیش از یک سال است که ITبانک مرکزی معاون فن اوری ندارد و زیر نظر اقای احمدی لیسانس علوم بانکی اداره میشود و ایشان و یارانش طرفدار سر سخت برون سپاری سیستم ها به شرکت های بیرون بانک هستند. چه نفعی دارد خودتان حدس بزنید. باید منتظر بدتر از این باشید.
به آدرس زیر مراجعه کنید حقیقت آشکار می شود
ircard.blogspot.de