نامه ۱۴۳ فعال سیاسی به خاتمی: چشمانداز روشنی برای انتخابات سالم وجود ندارد
چکیده :ضمن تاکید بر ضرورت ادامه تلاش برای تعامل و متقاعد کردن مسئولان امر به پذیرش حق حاکمیت مردم بر پایه اصول مصرح قانون اساسی و تن دادن آنان به تامین حداقل شرایط برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه، بهصراحت اعلام میکنیم، در صورت ادامه وضع موجود، کمترین چشمانداز روشنی برای صیانت از آرای مردم و برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه وجود نخواهد داشت....
۱۴۳ فعال سیاسی با نگارش نامه ای به سید محمد خاتمی، رییس جمهور پیشین کشورمان با اشاره به این که با گذشت بیش از سه ماه از تاریخ اعلام شرایط انتخابات، کوچکترین نشانه ای دال بر اراده حاکمان برای تامین آن شروط قانونی و انسانی ملاحظه نمیشود، تصریح کرده اند: در ماههای اخیر، محدودیت بیشتری برای فعالان سیاسی، زندانیان و خانوادههای ایشان ایجاد شده تا جایی که نهادهای امنیتی حتی در ماه مبارک رمضان از برگزاری مراسم احیای شبهای قدر و میهمانیهای افطار آنان جلوگیری کردند.
این فعالان و کنشگران سیاسی که تعدادی از آن ها نیز از داخل زندان ها این نامه را امضا کرده اند خطاب به سید محمد خاتمی خاطر نشان کرده اند: مقامات حتی اعتراض مدنی و آرام علیه تخریب محیط زیست را نیز برنتافتند. از اینرو، بیشک شما نیز تایید میکنید که با توجه به ادامه حصر غیرقانونی آقایان مهندس میرحسین موسوی، حضرت حجت الاسلام مهدی کروبی و خانم زهرا رهنورد، ادامه بازداشت غیرقانونی بسیاری از فعالان سیاسی و اجتماعی و فقدان نهاد مستقل مجری و ناظر انتخابات، حداقل شرایط برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و عادلانه وجود ندارد.
در بخشی از این نامه همچنین آمده است: ضمن تاکید بر ضرورت ادامه تلاش برای تعامل و متقاعد کردن مسئولان امر به پذیرش حق حاکمیت مردم بر پایه اصول مصرح قانون اساسی و تن دادن آنان به تامین حداقل شرایط برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه، بهصراحت اعلام میکنیم، در صورت ادامه وضع موجود، کمترین چشمانداز روشنی برای صیانت از آرای مردم و برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه وجود نخواهد داشت.
متن کامل این نامه که در اختیار کلمه قرار گرفته به شرح زیر است:
به نام خدا
حضرت حجت الاسلام سیدمحمد خاتمی
با سلام و آرزوی تندرستی و توفیق شما
همچنانکه بهخوبی میدانید، مردم میهن عزیز ما ایران در برابر شرایط پیچیده و سختی قرار داده شدهاند. در حوزه اجتماعی انحطاط اخلاقی و بر باد رفتن سرمایههای اجتماعی، گسترش روزافزون فساد، فزون طلبی و سوء استفادههای کلان، بنیان جامعه را بهشدت تهدید میکند. از این گذشته اعمال سیاستهای اجتماعی غیر قابل دفاع جامعه را بهسوی فروپاشی سوق داده و به سقوط ارزشهای اجتماعی و گسترش روزافزون انواع جرایم و مشکلات اجتماعی منجر شده است. در حوزه اقتصادی، اعمال سیاستهای نادرست موجب شده هر روز نسبت به روز پیش از آن وضعیت معیشتی مردم سختتر، رشد اقتصادی پایینتر، زیرساختها در معرض تلاشی بیشتر و فساد در ساختارهای موجود گستردهتر شود. در عرصه سیاسی نیز تسلط نظامیان و مقامات امنیتی موجب شده که علاوه بر انسداد سیاسی، جمع کثیری از حامیان عدالت و آزادی راهی زندانها شوند و حداقل حقوق شهروندی آنان نقض شود. در عرصه بینالملل نیز به علت ندانمکاریهای مسئولان و تعارض و تناقض در موضع گیری ها و عدم توجه آنان به شرایط جهانی پس از جنگ سرد، روند انزوای ایران تشدید و منافع ملی کشور در معرض مخاطره قرار گرفته است.
در چنین شرایطی و زیر نفوذ و سلطه روزافزون مقامات نظامی و امنیتی در همه ارکان اجرایی، قضایی و تقنینی، حاکمان وعده برگزاری انتخابات آزاد میدهند و انتظار دارند مردمی که امید هرنوع تغییر و بهبود در زندگی خود را از دست داده اند، پای صندوقهای رای بروند تا آراءشان در قربانگاه طالبان انحصاری قدرت ذبح شرعی شود.
جناب آقای خاتمی
شما چندی پیش با تاکید بر حق مردم برای برگزاری انتخابات آزاد وبا ابراز نگرانی از شرایط کنونی، که هر گونه انتظار نسبت به سلامت انتخابات آینده را منتفی میکند، شرط هایی را برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و عادلانه مطرح کردید که مهمترین آنها عبارت بودند از:
– رفع حصر خانگی آقایان میرحسین موسوی ، مهدی کروبی و همسرانشان
– آزادی همه زندانیان سیاسی
– آزادی فعالیت احزاب و مطبوعات مستقل و اصلاح طلب
– از بین رفتن فضای امنیتی
– ایجاد نهادهای ناظر و مجری مستقل انتخابات و رفع هرگونه شائبه جانبداری آنان از رقبای انتخاباتی
اکنون و با گذشت بیش از سه ماه از تاریخ اعلام شرایط جنابعالی، کوچکترین نشانه ای دال بر اراده حاکمان برای تامین آن شروط قانونی و انسانی ملاحظه نمیشود. برعکس، در ماههای اخیر، محدودیت بیشتری برای فعالان سیاسی، زندانیان و خانوادههای ایشان ایجاد شده تا جایی که نهادهای امنیتی حتی در ماه مبارک رمضان از برگزاری مراسم احیای شبهای قدر و میهمانیهای افطار آنان جلوگیری کردند. مقامات حتی اعتراض مدنی و آرام علیه تخریب محیط زیست را نیز برنتافتند. از اینرو، بیشک شما نیز تایید میکنید که با توجه به ادامه حصر غیرقانونی آقایان مهندس میرحسین موسوی، حضرت حجت الاسلام مهدی کروبی و خانم زهرا رهنورد، ادامه بازداشت غیرقانونی بسیاری از فعالان سیاسی و اجتماعی و فقدان نهاد مستقل مجری و ناظر انتخابات، حداقل شرایط برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و عادلانه وجود ندارد.
بر این اساس، ضمن تاکید بر ضرورت ادامه تلاش برای تعامل و متقاعد کردن مسئولان امر به پذیرش حق حاکمیت مردم بر پایه اصول مصرح قانون اساسی و تن دادن آنان به تامین حداقل شرایط برای برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه، بهصراحت اعلام میکنیم، در صورت ادامه وضع موجود، کمترین چشمانداز روشنی برای صیانت از آرای مردم و برگزاری انتخابات آزاد، سالم و منصفانه وجود نخواهد داشت.
در پایان لازم میدانیم سپاسمان را بهخاطر استواری، صراحت و شجاعت شما در دفاع از آزادی و حق حاکمیت مردم ایران اعلام کنیم، و ضمن تاکید بر پشتیبانی از مواضع و دیدگاههای جنابعالی، مصرانه خواستار تداوم تلاشها و اقدامات اصلاح طلبانهتان برای جلوگیری از سقوط بیشتر کشور در سراشیب بحرانهای داخلی و بینالمللی باشیم.
جمعی از فعالان سیاسی و اجتماعی
۲۳مهرماه ۱۳۹۰
۱-زهره آغاجری
۲-حمید امین اسماعیلی
۳-مهدی امینی زاده
۴-مرتضی امیری جرقویه
۵-مرتضی اشفاق
۶-محمد ابراهیم زاده
۷-حمید احراری
۸-اکبر بدیع زادگان
۹-ابوالفضل بازرگان
۱۰-ملکه بازرگان
۱۱-مجتبی بدیعی
۱۲-محمد بهزادی
۱۳- محمد حسین بنی اسدی
۱۴- عماد بهاور
۱۵- صفا بیطرف
۱۶- حبیب اله پیمان
۱۷- وفا تابش
۱۸- مصطفی تاجزاده
۱۹- علیرضا تاجیک
۲۰-غلامحسین تکفلی
۲۱- مصطفی تنها
۲۲– رضا تهرانی
۲۳- غلامعباس توسلی
۲۴- محمد توسلی
۲۵- مرتضی توکل
۲۶- مجید جابری
۲۷- مهرنوش جعفری
۲۸- جلال جلالی زاده
۲۹- حمیدرضا جلایی پور
۳۰- نجف قلی حبیبی
۳۱- محمود حجتی
۳۲- سید صفدر حسینی
۳۳- سید محمود حسینی
۳۴- جمشید حقگو
۳۵- بهزاد حق پناه
۳۶-ابوالفضل حکیمی
۳۷- عبدالکریم حکیمی
۳۸- مجید حکیمی
۳۹- محمد رضا حمسی
۴۰- جعفر خائف
۴۱- هادی خانیکی
۴۲- حسین خلیلی اردکانی
۴۳- محمدعلی خلیلی اردکانی
۴۴- ابراهیم خدادادی
۴۵- سید امیر خرم
۴۶- محمدحسین خوربک
۴۷- محمد علی دادخواه
۴۸- مصطفی درایتی
۴۹-علیرضا دلیرثانی
۵۰- مصیب دوانی
۵۱- محمد صادق رسولی
۵۲- احد رضایی
۵۳- فاطمه راکعی
۵۴- بهمن رضاخانی
۵۵- فیروزه رضازاده صابر
۵۶- علیرضا رجایی
۵۷- محمد جواد رجاییان
۵۸- تقی رحمانی
۵۹- حسین رفیعی
۶۰- اعظم طالقانی
۶۱- رضا رییس طوسی
۶۲- عبدالله رمضان زاده
۶۳- جمال زره ساز
۶۴- فیاض زاهد
۶۵- حسین زمان
۶۶- محمد ابراهیم زمانی
۶۷- پرویز زندی نیا
۶۸- حیدر زندیه
۶۹- علیرضا ساریخانی
۷۰- مصطفی سبطی
۷۱- محمد ستاری فر
۷۲- بیوک سعیدی
۷۳- عبدالفتاح سلطانی
۷۴- داوود سلیمانی
۷۵- سمیعی زاده
۷۶-سیاسی راد
۷۷- علی اصغر شاپوریان
۷۸- حسین شاهحسینی
۷۹- علی شکوری راد
۸۰- سعید شیرکوند
۸۱- احمد شیرزاد
۸۲- ابراهیم شاکری
۸۳- الله وردی شمبوری
۸۴- هاشم صباغیان
۸۵- احمد صدر حاج سید جوادی
۸۶- اسماعیل صحابه
۸۷- بهروز صحابه تبریزی
۸۸- فضل الله صلواتی
۸۹- کیوان صمیمی
۹۰- کریم عابدی
۹۱- فیض الله عرب سرخی
۹۲- محمود عمرانی
۹۳- علی علیزاده نایینی
۹۴- علیرضا علوی تبار
۹۵- علی اصغر غروی
۹۶- علیرضا غروی
۹۷- سعید غفارزاده
۹۸- علی غفرانی
۹۹- فریده غیرت
۱۰۰- اکبر طاهری قزوینی
۱۰۱- محمد فرید طاهری قزوینی
۱۰۲- هادی قابل
۱۰۳- نظامالدین قهاری
۱۰۴- مقصود فراستخواه
۱۰۵- غفار فرزدی
۱۰۶- حسن فرید اعلم
۱۰۷- حسین کاشفی
۱۰۸- داوود کریمی
۱۰۹- محمد کیانوش راد
۱۱۰- رحمان کارگشا
۱۱۱- فاطمه گوارایی
۱۱۲- فریده ماشینی
۱۱۳- مرتضی مبلغ
۱۱۴- زهرا مجردی
۱۱۵- فخرالسادات محتشمی پور
۱۱۶- اروج علی محمدی
۱۱۷- محسن محققی
۱۱۸- سید علی محمودی
۱۱۹- سعید مدنی
۱۲۰- مرضیه مرتاضی لنگرودی
۱۲۱- علی مومنی
۱۲۲- محمود مومنی
۱۲۳- وحید میرزاده
۱۲۴- مصطفی مسکین
۱۲۵- محمد جواد مظفر
۱۲۶- مهدی معتمدی مهر
۱۲۷- عباس مصلحی
۱۲۸- شهاب محمودی
۱۲۹- خسرو منصوریان
۱۳۰- محسن میردامادی
۱۳۱- احمد میدری
۱۳۲- حسین نورانی نژاد
۱۳۳- محمد نعیمی پور
۱۳۴- محمود نکوروح
۱۳۵- صدیقه وسمقی
۱۳۶- شمس الدین وهابی
۱۳۷- هادی هادیزاده
۱۳۸– علیرضا هندی
۱۳۹- احسان هوشمند
۱۴۰- ناصر هاشمی
۱۴۱- فرید یحیایی
۱۴۲- ابراهیم یزدی
۱۴۳- محمود یگانلی
بادرود بر عزیزان و سیاسیون بالا .ای کاش تا دیر نشده حکومت گران به سر عقل بیایند و کشوررا از سراشیبی سقوط رهائی بخشند
جهل و استبداد از تحلیل شرایط داخلی وبیرونی کشور عاجز است و گوشش بدهکار این حرف ها نیست .
درود بر شما بزرگان
اگر همه با هم و درکنار هم متحد باشیم و برای خواسته های بحق ملت و مردم پافشاری کنیم ان وقت کم کم عطر نسیم ازادی
به مشام ملتمان خواهد رسید پس پایمردی کنیم که خدا با حق گوست
اگر اصلاح طلبان در انتخابات شرکت نکنند برای پیشبرد اهداف خود چه مکانیسمی دارند؟ صندو ق رای تنها محل رقابت است، عدم شرکت به منزله واگذاری داوطلبانه همه قدرت به اقتدارگرایان نیست؟؟
بنده عرض میکنم:این حضرات که صبح تا شام در حال وزن کشی سیاسی هستند و اصلاح طلبان را مرده و یا بسیار نا چیز میشمرند همگی انها با هم
یعنی جامعتین با تمام مخلفات و انواع جبهه ها مانند پایداری …پیروان تمام خطها و جامعه مهندسین و دکترها و مو تلفه و همه و همه و تمام
۱۲۴۰۰۰ حزب و دسته و گروه با هم یک فراخوان بدهند مثلا در بیابانهای اتوبان کرج بعد از نماز جمعه شان و با تدارک تمام امکانات مانند اتوبوس-غذا
ساندویچ و… و یک روز هم بگذارند یکی از سران اصلاحات انهم نه از سران درجه یک مثل اقای خاتمی بلکه رده پایین تر مثلا اقای میر دامادی –
تاجزاده یا خانم رهنورد فراخوان بدهد در وسط هفته بدون هیچ امکاناتی تا معلوم شود وزن سیاسی و محبوبیت یعنی چی.
اینها بخاطر سرکوب ظاهری. فکر میکنند پیروز شده اند و طلبکار شده اند …
ببخشید کلمه جان,متن زیر ربطی به خبرشمانداره ولی براتفریح بدنیست:
حاشیههای سفر رییسجمهور به آمریکا از زبان وزیر نیرو
مجید نامجو صبح امروز در همایش مدیران ارشد این وزارتخانه با اشاره به سفر اخیر خود و همراهی رییسجمهور در نیویورک گفت: تا یک روز قبل از سفر مطلع نبودیم که ما هم در این سفر همراه رییسجمهور هستیم، چون آمریکاییها تا ۲۴ ساعت قبل از سفر اعلام نمیکنند که چه کسانی ویزای سفر را دریافت میکنند؛ به هرحال خیلیها که فکر میکردند راهی هستند در تهران ماندند و خیلیها که برنامه ریزی چندانی برای سفر نداشتند، همراه رییسجمهور به نیویورک رفتند. وزیر نیرو در ادامه از ورود هیات ایرانی به نیویورک سخن گفت: “فکر میکردیم در بدو ورود به آمریکا با این فشارهایی که آوردهایم خیلی سختگیری کنند؛ ولی آن جا خود سازمان ملل با توجه به رویکرد فراملیتی که دارد بحث را به خوبی مدیریت کرد و ما بدون هیچ مشکلی در محل اقامتمان مستقر شدیم.”
تدابیر امنیتی ویژه برای اوباما و احمدینژاد
نامجو درباره تدابیر امنیتی این اجلاس و پیش بینیهای امنیتی که برای تیم ایرانی تدارک دیده شده بود، گفت: خود آمریکاییها میگفتند که امسال نسبت به سالهای قبل تدابیر امنیتی را بالاتر بردهاند، این درحالی است که تیمهای ویژه امنیتی تنها برای دونفر یعنی “اوباما” و آقای “احمدینژاد” ضریب امنیتی تراز اول را به کار میبردند و این رویکرد به راحتی در مقایسه تیم امنیتی رییسجمهور با روسای جمهور سایر کشورها مشخص بود.
وزیر نیرو در ادامه به توصیف فضای عمومی حاکم بر شهر در زمان حضور هیات ایرانی پرداخت و گفت: امسال باوجود تبلیغات گستردهای که علیه ایرانیها صورت گرفته بود، از شعار و اعتراض و برنامههایی که برخی علیه ایران برنامه ریزی میکنند خبری نبود و این درحالی بود که رسانههای مختلف و شبکههای تلویزیونی آمریکا مدام محل اقامت ایران را اعلام میکردند تا شاید بتوانند تجمعی علیه ایران شکل دهند که باتوجه به فضایی که وجود داشت توفیقی در این زمینه نداشتند.
ماجرای سخنرانی اوباما و احمدینژاد
به گزارش ایسنا، نامجو در ادامه به بیان جزییاتی از اجلاس سران سازمان ملل پرداخت و با اشاره به روزی که اوباما و احمدینژاد در جمع سران کشورها سخنرانی داشتند، افزود: اوباما که پشت تریبون رفت و سخنرانی خود را شروع کرد از تشویق حضار خبری نبود و به نظر میرسید رییس جمهور آمریکا در سخنرانی امسالش سعی میکرد اتفاقاتی که اخیرا در کشورهای اسلامی رخ داده را به شعار “تغییر” خودش ربط بدهد و بقیه بحثهای سخنرانیاش بیشتر تبلیغاتی بود.
وزیر نیرو ادامه داد: در جریان سخنرانی رییسجمهور ایران، حادثهای که پیش آمد این بود که وقتی ایشان اسم “هولوکاست” را بردند هیاتهای غربی و اروپایی به شکلی که گویی از قبل برنامهریزی کرده بودند، با شنیدین این کلمه مثل فنر از جای خود برخاستند و به شکل نمادین جای خود را ترک کردند، ولی با این وجود در حاشیههای سالن ایستادند و در تمام سخنرانی رییسجمهور، سالن سراپا گوش بود. در جریان این اتفاق همه متفق القول بودند که اگر رسانههایی در خدمت هیات ایرانی بود به راحتی میتوانستند از این مساله علیه غربیها استفاده کنند که نشان دهنده این موضوع است که در جایی که خود را مهد آزادی میداند، افرادی که در همه زمینهها مدعی هستند، تحمل شنیدن نظر مخالف خود را ندارند.
رییسجمهور نماینده کل نظام بود
وزیر نیرو در ادامه با اشاره به دیدارهای رییسجمهور در حاشیه اجلاس سران سازمان ملل در نیویورک، گفت: رییسجمهور در این سفر نماینده کل نظام بود و در واکنش به اظهاراتی که در نشستها مطرح میشد از طرف قوه مجریه، مقننه و قضاییه به شبههها پاسخ میداد.
ابتکار رییسجمهور در آزادی دو آمریکایی
نامجو همچنین در بخش دیگری از صحبتهایش به موضوع آزادی دو زندانی آمریکایی در ایران اشاره کرد و گفت: رییس جمهور با ایران هماهنگ کرده بودند که دو آمریکایی در آن زمان آزاد شوند که هیات ایرانی بتواند از این موضوع استفاده کند. هرچند که این دو آمریکایی پس از آزادی به نوعی “نامردی” کردند، ولی درکل این موضوع فضای مثبتی را برای مانور هیات ایرانی ایجاد کرده بود.
در دیدار احمدی نژاد و دبیرکل سازمان ملل چه گذشت ؟!
حاشیههای دیدار رییسجمهور با دبیرکل سازمان ملل بخش دیگر روایت وزیر نیرو از سفر نیویورک بود. نامجو در این زمینه گفت: بان کی مون در این دیدار قبل از هرچیز از ایران برای کمکهایش به سومالی تشکر کرد.
وی همچنین از ایران خواست باتوجه به نفوذی که در سوریه دارد کمک کند که مشکلات این کشور حل شود و همچنین دو تا گله را مطرح کرد که به نظر میرسید به طور غیر مستقیم پیام آمریکاییها را به رییسجمهور ایران میرساند.
به گزارش ایسنا، وزیر نیرو ادامه داد: گله اول دبیرکل سازمان ملل از رییسجمهور این بود که چرا موضوع ۱۱ سپتامبر و موضوع هولوکاست را مطرح میکنید و موضوع دوم هم این بود که بان کی مون مدعی بود که چرا فردی زیر ۱۸ سال در کشور شما اعدام شده که اشارهاش به قاتل قهرمان کشور در کرج بود.
رییسجمهور در این زمینه به دبیرکل سازمان ملل توضیح داد که قوه قضاییه براساس سن قمری اقدام به اجرای احکام میکند که به نظر میرسد ابهامات دبیرکل سازمان ملل در این زمینه برطرف شد.
وی ادامه داد: رییسجمهور همچنین در رابطه با موضوع سوریه به دبیرکل سازمان ملل گفت اگر ناتو دست به دخالت در این موضوع نزند، مشکلات سوریه راحتتر حل میشود و همچنین اگر آمریکاییها پایشان را از عراق بیرون بکشند بسیاری از موضوعات دیگر منطقه نیز حل خواهد شد.
تاریخ ارسال : یکشنبه ، ۱۷ /۰۷ /۱۳۹۰
لینک : http://www.Taamol.ir
منبع : سایت تعامل
“
انتقاد شدید آیت الله سیستانی از گروهک انحرافی
چرا گذاشتید کار آنها به اینجا کشیده شود؟
من، به عنوان یک طلبه، که ۱۰ سال اینجا محبوس هستم و حرم امام علی(ع) هم نمی روم متوجه این مسایل شده ام، چطور شما در تهران بوده اید و متوجه این مسایل نشده اید؟
“صراط”- آیت الله سید علی سیستانی در دیداری که چندی پیش با یکی از نمایندگان شاخص مجلس شورای اسلامی داشتند، پیرامون گروهک انحرافی خطاب به این نماینده گفته است: “نباید کار به اینجا می کشید؛ ما روایت داریم هرکس که ظاهرالصلاح هست باید از وی پرهیز کرد و شما باید می فهمیدید که قضیه وی فرق می کند. شناخت چنین فردی کار آسانی بوده و من نمی دانم چرا شما گذاشتید کار به اینجا کشیده شود. دولتی که اینجوری هست آیا باید وضع حجاب و خیابانهایش به این صورت باشد”
به گزارش سرویس سیاسی صراط، مرجع تقلید شیعیان عراق افزود: اینها که روی کوروش این همه اصرار دارند، یهودیها یک تورات قبل از کوروش دارند و یک تورات بعد از کوروش. در تورات دوم چقدر از کوروش تجلیل کرده اند و او را می ستایند.
آیت الله سیستانی با انتقاد از غفلت در نحوه ی برخورد با گروهک انحرافی بیان داشت: من، به عنوان یک طلبه، که ۱۰ سال اینجا محبوس هستم و حرم امام علی(ع) هم نمی روم متوجه این مسایل شده ام، چطور شما در تهران بوده اید و متوجه این مسایل نشده اید؟ عراقی ها سابقه ی سیاست ورزی ندارند اما ایرانی ها دارند، از زمان مغول معلوم است که چگونه مغولها را اداره کردند، شما چطور این مسایل را متوجه نشدید؟
درووود بر این عزیزان
در ماه های آینده، جنبش سبز بار دیگر قیام خواهد کرد..
شرایط بین المللی فشار را هر روز بیشتر خواهد کرد
امیدواریم در شرایط حساس کنونی با چرخش دلسوزان حکومتی بسوی مردم وضعیت خطرناک پیش رو که هر روز بیشتر ابعاد آن روشنتر میشود بسود نیروهای اصیل مردمی تغییر یابد و بقول آقای نریمان نماینده شجاع بابل یکبار دیگر مردم ایران با شور و شوق وصف ناپذیر و با همدلی و وحدت سیاسی کلیه نیروهای ترقیخواه کلیه موانع پیشرفت اجتماعی را از سر راه خود بردارند.
شرکت در انتخابات یعنی خیانت به جنبش سبز
سلام امید وارم حضرت خاتمی لا اقل پشت این کنشگران را خالی نکند
اینها یک سطر در کتاب چهارم دبستان درباره طرح “گفتگوی تمدنها” که توسط جناب خاتمی مطرح شد و مایه افتخار ایران بود را تحمل نکرده و حذف کردند. چه انتظاری از این حکومت خودکامه مطلقه داریم؟
تحریم انتصابات
متاسفانه حاکمیت انحصار طلب جایی برای اجرای اصلاحات نگذاشته. آنها میخواهند زیر نام معجول آزادی و دموکراسی شدیدترین دیکتاتوری را اعمال کنند و ادعا کنند رژیم جمهوری اسلامی ایران آزادترین و دموکرات ترین کشور جهان است در حالیکه رهبر این کشور می فرمایند “ما با لیبرال دموکراسی مخالفیم و از آن بیزاریم” از ایشان باید پرسید از کدام قسمت لیبرال دموکراسی بیزارید قسمت نخست آن که آزادی است یا بخش دوم آن که مردم سالاری است. ما همواره خواستار قیمه بوده ایم و به قاف و غین آن کاری نداشته ایم کشور ما باید حکومتی آزاد و مردمسالار داشته باشد و دین هم در اداره آن دخالتی نداشته باشد. اگر کشور ما اسلامی باشد بفرمایید تکلیف آن دسته از ایرانیانی که مسلمان نیستند مثل مسیحی ها ، یهودی ها، کلدانی ها، بهایی ها، زرتشتی ها که صاحبان اصلی این سرزمین وهمواره سبب افتخار و سربلندی کشور ما بوده اند چه میشود؟ ما کشوری می خواهیم تحت نام “ایران” نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر. چرا باید مملکت ما یک واژه اسلامی آن هم از نوع شیعه یدک بکشد؟ تکلیف مسلمانان سنی چه میشود که اکثریت قریب به اتفاق مسلمانان جهان را تشکیل میدهند. شما اول به بیبنید همان مسلمانها اصلا ما شیعیان را بعنوان مسلمان قبول دارند یا ما را با واژه هایی همچون “رافضی” نام می برند؟ تاکی تعارف و مجامله؟
تحت شرایط فعلی و بعد از این قمه کشی ها بر روی مردمان نجیب ایران، یعنی صاحبان اصلی این سرزمین توسط حاکمیت جبار،که به زور سرنیزه وپنجه بکس این کشور را قبضه کرده است و برخلاف خواست اکثریت مردم از قدرت کناره نمی رود، دیگر امیدی به انتخابات نیست. من به عنوان یک ایرانی مسلمان که معتقدم دینم بسیار محترم است اما، ارتباطی به حکومتم نباید داشته باشد اعلام می کنم تمام ایرانیان غیرتمند و تمام کسانی که فکر می کنند این حکومت به آنها نهایت بی حرمتی را کرده و به ویژه پس از انتخابات ۸۸، سخیف ترین رفتار را با ما صاحبان اصلی این سرزمین کرده است، باید انتخابات را تحریم کرده و در روز انتخابات هیچ ایرانی در خیابان ها ظاهر نشود ارزاق و نان را هم روز قبل تهیه کنیم که دیگر بهانه برای بیرون آمدن نداشته باشیم. حاکمیت وقتی با صندوق های بی جمعیت و خیابان های خالی و مرده روبرو شد اما صندوق ها را با آراء قلابی لبالب کرد همین مختصر آبرویی را هم که فکر می کند هنوز دارد از بین خواهد برد. آنوقت است که دلم می خواهد به بینم باز پز مردمی را به جهانیان خواهد داد که در خط های رای ایستاده اند؟ و باز اظهار خواهد کرد که این مردم علیرغم مخالف با احمدی نژاد و آرایی که به مخالفان او دادند اما طرفداران رژیم اند؟ مردم ایران غیرت کنیم و روز انتخابات را تبدیل به روزی تاریخی برای هر ایرانی و کابوسی برای این خود باختگان و از مردم بریدگان بکنیم. حق ماست که این رژیم و این انتخابات را تحریم کنیم.
خاتمی جان بابام جان تو آدم محترمی هستی بین مردم هم ارزش و احترامی داری بابام جان دروغ چرا اما بیش از این پیله نکن. تو یک قرآن بدست گرفته ای که نه خیر آقا ما دوست و رفیق هستیم ما راهمان باشما یکیست، این مردم همه شما را می خواهند بیایید باهم رفاقت کنیم و این مملکت را اداره کنیم اما بابام جان آنها ده قرآن برداشته اند که ما شما را نمی خواهیم شماها روسای فتنه و فساد هستید ما اصلا احتیاجی به شما نداریم ما خودمان نامزد می کنیم خودمان می پزیم خودمان میخوریم و این رژیم و حکومت و مملکت هم مال ماست و این ها هم امت ما هستند و ما از لیبرال دموکراسی هم متنفریم. بابام جان به چه زبانی بگوید که حالیتان بشود ول کن بابام جان، از این امامزاده معجزه ای بر نمی آید باید فکری دیگر کرد و طرحی نو انداخت. توهم بابام جان خودت را از این بیشتر برای آنها نزد مردم خراب نکن. مشقاسم خیر وصلاح ترا می خواهد بالاخره ما یه چندتا پیرن بیشتر از تو بابام جان پوشیده ایم.
با نظرات حسین جعفری عزیز کاملا موافقم حرفشان منطقی و درست بود
با توجه به شرایط موجود شرکت در انتخابات خیانت است
ولی نباید هم دست رو دست گذاشت
حق با این عزیزان است, هیچگونه نشانهای از عقلانیت وجود ندارد.
این حاکمیت سرزمین ما را به پرتگاه نزدیک میکند و بس, تنها اندیشه ای که ندارند مصالح ملی ایران و اسلام است, اسلام شعاری بزودی رسوا میشود و فقط نا امیدی و یاس را برای مسلمانان به بار میاورد, عاقلان اندیشه کنند. مطمئن باشید در انتخابات اگر در بر همین پاشنه بچرخد بیش از ۱۵ درصد شرکت نخواهند کرد واین یعنی سقوط کامل, شاید با بلندگوهای تبلیغاتی انها ارقام را بالا ببرند, اما ایا میتوانند مردم ایران و رسانه های جهان و انسانهای صدیق ترفداران خودشان را هم مجاب کنند, اینجاست که فاجعه اتفاق خواهد افتاد و از قرار سران این حکومت خود به دست اعوان وانصارشان میل به نابودی نه تنها خود بلکه اندیشه اسلامی و سرزمین اسلامی را دارند.
تا دیر نشده .
رهبران جنبش سبز مردم ایران را ازاد کنید , زندانیان سیاسی بی گناه را ازاد کنید.
تورو خدا انتخابات رو تحریم کنید تا معلوم شه شما بیشترین یا مردم…..
مرگ بر فتنه گر
سلام،
حاکمیت ایده ئولژیک گوشش بدهکار این حرف ها نیست.
۱۴۳ نفر نامه نوشته اند که چی بشه قریب ۷۰% مردم به نخست وزیر امام رای دادند چی شد تحریم انتخابات باید قدم اول باشد اگر یک نفر هم پای صندوق نرود اینها پررو تر از این حرفا هستند و اعلام میکنند ۴۰ میلیون رای دادند هر ایرانی باید از خود و خانواده اش شروع به افشاگری کند و سوالاتی را مطرج نماید که مردم مجبور به فکر کردن شوند مثلا بپرسد مگر شاه چقدر دزدی کرد؟ که مردم او را عزل کردند؟ شاه چقدر در کارها دخالت میکرد که مردم او را طرد کردند؟ بابا تا روستائیان ساده ولی صادق و مردم شهرهای کوچک با ما هم صدا نشوند فایده ندارد
بله فقط تحریم انتخابات کافی نیست افشاگری و روشنگری و اطلاع رسانی هم باید کرد
خیلی از مردم بخاطر قرض و قوله و درگیر بودن در کار و دوشغله بودن و از صبح تا شب بر سر کار
برای یک لقمه نان دویدن فرصت فکر کردن به مسائل مملکت را ندارند یعنی مردم را مخصوصا در گیران
مشکلات اقتصادی کرده اند که بتوانند راحت هر بلایی خواستند سر مردم و مملکت بیاورند مثلا اختلاس
کنند و…………………………………… بخوان تا اخر
سر مردم و مملکت بیاورند
تحریم انتخابات قطعی است حاکمیت جبار تصمیم خودش را گرفته این دفعه امکان ورود اصلاح طلبان را درانتخابات نخواهد داد
درود برشما عزیزان وسید محمد خاتمی