سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » سند همکاری مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش در حال تنظیم است...

سند همکاری مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش در حال تنظیم است

چکیده :هم اكنون برنامه ریزی های مناسبی برای فعال كردن حوزه هم در راستای تولید علم به خصوص علوم انسانی و هم در جهت تبلیغ و توزیع علوم تولید شده صورت گرفته...


با گذشتِ چندی از اظهاراتِ مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه مبنی بر اینکه “پس از بررسی‌های بسیار به این نتیجه رسیده‌ایم که مشکلات تربیتی دانش‌آموزان با حضور روحانی مدارس رفع می‌شود”، مسوول امور حوزه های علمیه سراسر کشور اعلام کرد: سند همکاری مشترک برای همکاری پنج ساله بین حوزه علمیه و وزارت آموزش پرورش در حال تنظیم است.

به گزارش ایرنا، عبدالکریم فرحانی، شامگاه پنجشنبه طی گفتگویی خاطرنشان کرد “ستادی مشترک و ده نفره با حضور وزیر آموزش و پرورش برای تقویت و برنامه ریزی به منظور حضور طلاب در آموزش پرورش تشکیل شده است. “

وی اضافه کرد: تدوین منشور همکاری حوزه های علمیه و وزارت آموزش و پرورش با توجه به تاکید رهبری در تربیت نسلی آگاه و اسلامی تاثیر گذار است.

مسوول امور حوزه های علمیه سراسر کشور تصریح کرد: حضور روحانیون در مدارس نباید محدود به اقامه نماز جماعت شود بلکه باید از علم روحانیون فاضل به شکل اساتید، معلمان دروس دینی و عربی و معلمان تربیتی موثر در مقاطع مختلف تحصیلی بهره گرفت.

وی اظهار داشت: تعلیم و تربیت از سنین پایه توسط روحانیون نقش موثری در اخلاق و روحیات دانش آموزان می گذارد.

فرحانی اعلام کرد: نقشه اجرایی استفاده از طلاب فاضل در آموزش و پرورش برای سال آینده ارایه می شود.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر “نقش حوزه علمیه در تقابل با جنگ نرم” اظهار داشت: حوزه علمیه در جهت تولید علم نقش موثری در مقابله با جنگ نرم دشمنان نظام دارد.

وی افزود: هم اکنون برنامه ریزی های مناسبی برای فعال کردن حوزه هم در راستای تولید علم به خصوص علوم انسانی و هم در جهت تبلیغ و توزیع علوم تولید شده صورت گرفته است.

گفتنی است چندی پیش مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه از اجرای طرح روحانی مدرسه در مدارس سطح کشور خبر داده و گفته بود: این طرح در صورت اعلام آمادگی ائمه جماعات مدارس اجرا می‌شود. در این طرح ”روحانی مدرسه” به نوع تربیت دانش آموزان توجه دارد و تربیت دینی دانش آموزان را در مدارس مدیریت می کند.

علی ذوعلم، با اشاره به جزئیات جدید طرح این وزارتخانه برای حضور مستمر و دائمی روحانیون در مدارس، اعلام کرده بود: در حال حاضر پس از بررسی‌های بسیار، به این نتیجه رسیده‌ایم که مشکلات تربیتی دانش‌آموزان با حضور روحانی مدارس رفع می‌شود، که در حال حاضر متاسفانه عدم هماهنگی عوامل مدرسه با یکدیگر مشکلاتی را ایجاد کرده است که امروزه نماز جماعت بریده‌هایی از این زنجیر است و حضور طلبه و روحانی در نماز جماعت مدارس یک حضور حداقلی است.

وی با بیان اینکه متاسفانه در برخی مدارس نماز جماعت با حضور تعدادی انگشت‌شمار از دانش‌آموزان برپا می‌شود، گفته بود: کار ما صوری و زوری نیست و تلاش می‌کنیم که حضور حداقلی امام جماعت به حداکثر برسد.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

۲ پاسخ به “سند همکاری مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش در حال تنظیم است”

  1. هادي گفت:

    باشید تا صبح دولتتان بدمد
    مرگ بر دیکتاتوری دینی

  2. حبیب گفت:

    آیا در این ۳۲ سال گذشته همه مسیر های پیموده شده خطا بود و خود حوزه علیمه نمی دانست چگونه می تواند در تربیت نقش داشته باشد.؟آیا جنانچه در پنج سال نتوانستند مشکلات دانش آموزان حل کنند بایستی نتیجه گرفت که حوزه علیمه در اجرا و عمل نقص دارد و بایستی برود یک تجدید نظر در همه امور خودش کند؟مردم کشور ما در همه امور از رسانه ها -مسولین اجرایی و … دایما روحانیت را مشاهده می کند چه دلیلی هست که همه آنها نقش مبلغ را نمی توانند ایفا کنند .؟بنظرم امثال این نوع پیشنهاد ها (قرداد با حوزه برای کاهش بلایا طبیعی و …) قصد تخریب حوزه علیمه است.نه تقویت آن.