وزیر اقتصاد: رسانه ها به دنبال تناقضات در جملات مسئولان نباشند
چکیده :درحالیکه اظهارات متناقض مقامات دولت پیرامون زمان، جزئیات، و مفاد طرح هدفمندی یارانه ها، موجب سردرگی زیادی شده و نمایندگان مجلس نیز از این موضوع انتقادات کرده اند، وزیر اقتصاد اظهار می دارد: در هر بخشی كه تصمیم نهایی گرفته شد از طریق سخنگوی كارگروه طرح تحول اطلاعرسانی میشود و از رسانهها خواهش میكنم دنبال این نباشند كه جملات مسئولان مختلف را كنار یكدیگر گذاشته و از بین آنها تناقض در...
با وجود سیر صعودی تورم و همچنین نمودار رشد قیمت کالاهای اساسی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و سخنگوی اقتصادی دولت، با ادعای اینکه مردم هیچگونه نگرانی از تأمین کالاهای اساسی و قیمت نان در زمان اجرای هدفمندی یارانهها نداشته باشند، اعلام کرد: رسانهها به دنبال پیدا کردن تناقض با کنارهم گذاشتن جملات مسئولان مختلف نباشند.
به گزارش فارس، شمسالدین حسینی در مورد گفته برخی از مسئولان مبنی بر حذف یارانه نان در سال جاری و برخی گفته های متناقض دیگر مبنی بر مستثنی شدن نان از هدفمندی یارانهها می گوید: در همه این موارد آنهایی که از طریق سخنگوی کارگروه طرح تحول و یا رئیس سازمان هدفمندی یارانهها اعلام میشود ملاک عمل خواهد بود.
وزیر اقتصاد در پاسخ به این پرسش که آیا در کارگروه طرح تحول اقتصادی در مورد یارانه نان تصمیم جدیدی گرفته شده؟ گفت: همان نکاتی که از طریق آقای فرزین سخنگوی طرح تحول ارائه میشود تصمیم کارگروه طرح تحول است و به نظر من شما رسانهها کمک کنید و با خودداری از طرح سؤال از افراد متفرقه در این کار ناهماهنگی ایجاد نکنید.
رسانهها دنبال تناقض در گفته مسئولان نباشند
درحالیکه اظهارات متناقض مقامات دولت پیرامون زمان، جزئیات، و مفاد طرح هدفمندی یارانه ها، موجب سردرگی زیادی شده و نمایندگان مجلس نیز از این موضوع انتقادات کرده اند، وزیر اقتصاد اظهار می دارد: در هر بخشی که تصمیم نهایی گرفته شد از طریق سخنگوی کارگروه طرح تحول اطلاعرسانی میشود و از رسانهها خواهش میکنم دنبال این نباشند که جملات مسئولان مختلف را کنار یکدیگر گذاشته و از بین آنها تناقض در بیاورند.
وی تأکید کرد: بخاطر اینکه هیچ تفرقی در اطلاعرسانی هدفمندی یارانهها نباشد و آنچه که به مردم گفته میشود همان تصمیم دولت برای اجرا باشد تصمیم گرفته شد اطلاعرسانی هدفمندی یارانهها به صورت منسجم و از طریق سخنگوی طرح تحول و یا رئیس سازمان هدفمندی یارانهها و در موارد خاص رئیس جمهور باشد.
این اظهارات درحالیست که بیش از دو ماه از گشایش دبیرخانه ای موسوم به «کمیته ملی اطلاع رسانی قانون هدفمند کردن یارانهها» در مجموعۀ خبرگزاری رسمی دولت (ایرنا) میگذرد، اما هنوز هیچ اقدامی جهت اطلاع رسانی ساماندهی شده از سوی این کمیته صورت نگرفته و مردم، رسانه ها و حتی نمایندگان مجلس، از کم و کیف و چگونگی اجرای این طرح اطلاعی دقیق ندارند.
سخنگوی اقتصادی دولت در ادامه سخنان خود اعلام کرد: در مواردی که رئیس جمهور صلاح بداند بنده به عنوان سخنگوی اقتصادی دولت به این تیم سخنگویی هدفمندی یارانهها کمک میکنم.
وزیر اقتصاد خاطرنشان ساخت: از رسانه ها خواهش میکنم که این مسئله را رعایت کنند و این را هم بنویسید که سخنان رسمی از طریق سخنگوی کارگروه و یا رئیس سازمان هدفمندی یارانهها اعلام میشود.
حسینی در مورد قیمت نان و کالاهای اساسی برای مردم گفت: اساساً طرح هدفمندی یارانهها از طرحهای انسانی است که این طرحها دو ویژگی دارند هدفشان انسان و مردم هستند و مسیر اجرا نیز اراده مردم خواهد بود.
وی ادعا کرد: مردم هیچ نگرانی نداشته باشند و همانطور که ملاحظه میکنید برنامه هدفمندی یارانهها بگونهای است که برای جزئیات آن نیز طرح و برنامه وجود دارد.
حسینی اظهار داشت: ملاحظه کردید که چگونه و با چه نظمی شماره حساب سرپرستان خانوار برای شصت میلیون ایرانی و در قالب بیش از ۱٧ میلیون خانوار گرفته شد و با نظم خاصی پول به حساب آنها واریز میشود. برای بقیه بخشها نیز با همین نظم و آرامش با کمک رسانهها جلو میرویم.
گفتنی است رئیس دولت در نطق تلویزیونی شنبه شب گذشته (هشتم آبان ماه)، از عدم نگرانی پیرامون افزایش قیمت ها و “بهبود” اوضاع اقتصادی مردم همزمان با آغاز اجرای طرح خبر داده بود؛ که به فاصله سه روز، بانک مرکزی ایران با اعلام نرخ تورمِ مهرماه امسال به میزان ٩.۲ درصد، اعلام کرد که تورم نسبت به شهریورماه ۰.۳ درصد افزایش نشان میدهد.
قشر متوسط و ضعیف بیش از بقیه بهرهمند میشوند
درحالیکه کارشناسان کشور از تضعیف طبقه متوسط کشور و الحاق آنها به بخش ضعیف جامعه – در جریان طرح هدفمندی یارانه ها – سخن می گویند، وزیر اقتصاد تأکید کرد: مردم مطمئن باشند برنامهریزی دولت به گونهای است که همه مردم از طرح هدفمندی یارانهها منتفع میشوند و وضع مردم ضعیف بهتر خواهد شد گرچه همه بهرهمند میشوند اما مردم طبقات متوسط و ضعیف از این طرح بیشتر برخوردار میشوند.
حسینی در مورد وضعیت ذخیره کالاهای اساسی گفت: نه تنها درباره کالاهای اساسی بلکه در خصوص هیچ کالایی مردم نگران نباشند زیرا کشور ایران سرزمین بزرگی است که بطور معمول تولید و ذخیره کالا در ایران بیشتر از نیاز روزمره کشور است.
حسینی تأکید کرد: در کنار ویژگی عمومی در طرح هدفمندی یارانهها همانگونه که از دو سال قبل گفتیم استعداد کشور بسیار بالاست و برنامهریزی به گونهای انجام شده که هیچگونه خللی در کار اجرای هدفمندی یارانهها ایجاد نشود.
وی افزود: خوشبختانه صنعتگران و اصناف اطلاع رسانی میکنند که در اجرای طرح هدفمندی یارانهها همراه مجلس، دولت و مردم هستند و فضا به سمت همکاری پیش رود.
تشدید نظارتها به معنی بی اعتمادی به مردم نیست
وزیر اقتصاد گفت: به مردم قول میدهیم که حکومت و حاکمیت دغدغه این را دارد که طرح به بهترین نحو اجرا شود و اگر همکاران دولت در بخشهای مختلف نظارت را بیشتر کردهاند نه بخاطر بیاعتمادی به مردم است چون عموم مردم با این طرح همکاری میکنند اما مراقبتهای لازم به این دلیل انجام میشود که اگر احیانا در جایی قرار است اتفاقی بیفتد از پیش شناسایی شده و این طرح افزایش نظارت برای آن انجام میشود.
حسینی اظهار داشت: مردم و بازرگانان و اصناف کارشان را با آرامش انجام میدهند و این نکته را بگویم که برخی از رسانهها متأسفانه تیتر میزنند مبنی بر اینکه دولت میخواهد از برنامه معمول خود به سمت افزایش نظارتها و سختشدن شرایط حرکت کند در حالیکه اینگونه نیست و همان فضای دوستی که تاکنون بین دولت، اصناف و صنعت بوده وجود دارد.
تعجب وزیر اقتصاد از انتساب یک دستور کذب گمرکی به وی
وزیر امور اقتصاد و دارایی در واکنش به برخی رسانهها که گفته بودند وزیر اقتصاد به گمرک دستور داده ضمانتهای بانکی را قبول نکنند تصریح کرد: من همینجا این گفتهها را تکذیب میکنم و این چه حرفی است که زده شده و من کی این حرفها را گفتم. اگر راست میگویند دستور من را به گمرک نشان دهند از طرفی از رئیس کل گمرک پرسیدم که او نیز گفت، چنین چیزی نگفته است.
حسینی افزود: با دیدن برخی از تیتر اخبار قدری به فکر فرو میروم که چرا به رغم اینکه بنده چنین موضوعی برای ضمانتهای بانکی گمرک نداشتهام و خود سازمان گمرک هم چنین موضعی نداشته اینگونه اخبار منتشر میشود.
وزیر اقتصاد و دارایی تأکید کرد: مشی و روش در تمام دستگاههای اقتصادی دولت بنا بر تأکید رئیس جمهور همان روش همکاری و پشتیبانی از دولت و طرح تحول اقتصادی است، در عین حال همکاری و همراهی و انضباط در دولت وجود دارد و آنچه جوهره کار ماست اعتماد و دوستی است.
اخرین فراز سخن جناب وزیر محترم اقتصاد را اصل که نه بل کپی میدانیم ان فراز بدین گونه میباشد انچه جوهره کار ماست اعتماد و دوستی است و ایا این سخن با وضعیت فعلی هم خوانی دارد و یا لاپوشانی است بر ان چه جناب وزیر در رویا میبیند والسلام
به نام خدا
سلام
مسئولااااان !!! اولا چند تا از مسئولین دولت کنونی مسئولیت شناس هستید ؟ ثانیا مرد حسابی ! رئیس دولت به تنهایی مدام تناقض گویی میکنه دیگه وقت نمیشه ( برای کسانی که حرف این رئیس دولت براشون هنوز ذره ای اهمیت داره ) کسی حرفهای کلیه منصوبین دولتی _ شامل رئیس دولت هم میشود_ را با دیگر منصوبین مقایسه کنه.
قبل از اینکه کلیپ زیر را بخوانید! تا ۸ ماه پیش وزارت نیرو قریب ۶ میلیارد دلار یعنی ۶ هزار میلیارد تومن بدهی داشت و برای ترمیم خطوط انتقال نیرو به یک میلیارد دلار فوری نیازمند بود. بعد از آن چه شد نمیدانم ولی میدانم همین وزارت خانه در عین حال چند میلیارد دلار ( و نه تومن ) از دولت طلبکار بود. حال من فکر میکنم این وزارت خانه مطالبات معوقه خود از دولت را میخواهد از محل آن یارانه هایی که هنوز کام مردم را شیرین نکرده است بگیرد.
من فقط میدانم که قروض دولت به این گونه موسسات بسیار نجومی تر از آنست که دولت بتواند همان ماهی ۴۱ هزار تومن را به هر نفر بدهد.
آینده را از روی خبر زیر ارزیابی کنید!
«افزایش ۳۳ هزار تومانی قبوض گاز وبرق
اقتصاد > انرژی – خبرآنلاین از افزایش قیمت دو حامل انرژی پس هدفمندی یارانه ها گزارش داد
آذرجزایری : در حال حاضر سناریوها را کنار هم چیدن و تعیین قیمت احتمالی برق و گاز پس از اجرای لایحه هدفمند کردن یارانه ها که البته به اذعان معاون اول رئیس جمهور ثانیه ها برای اجرای آن به شمارش افتاده، شاید کمی دشوار باشد اما آنچه تا کنون می توان از اظهار نظرهای مسوولان براورد کرد آن است که با اجرای لایحه هدفمند کردن یارانه ها در خوشبینانه ترین حالت تنها هزینه های هر خانوار از محل پرداخت قبوض برق و گاز ۳۳ هزار تومان افزایش خواهد یافت.».
Aghaye Hosseini, benazare man kar az in ghesseha gozashte, SOKOTE rahbar, bishtar sadame be jamee zade, ta rooznameha, be tanagooz goeehaye, Dolate namardomi
اصولا نه باید بر آقایان نظارتی کرد ونه انتقادی کرد ونه منظور اصلی حرفهای خودشان را فهمید.
ویژگی اصلی حافظان وضع موجود انکار هرگونه تناقضی است در وضعیت موجود .
آنها خواهان تکرار یک وضعیتند .چرا که حکومت خود را ابدی میخواهندوچرا که از خلاقیت و تولید ایده های نو محرومند.
اگر وضعیتها بی تناقض بودند یک وضعیت تا همیشه تکرار میشد و تاریخی در کار نبود .
اینان عملا منکر تاریخند .
برای ایشان سیر تکامل انسان قابل قبول نیست .چرا که نمیتوانند عقب ماندگی خود را تحمل کنند .
ایشان در نهایت خود را نابود میکنند .چرا که حاضر به پذیرفتن تناقض ساختاری تفکرشان نیستند
تناقضی که ساختارشان را متلاشی میکند اگر رفع نشود .
ایشان از دیگران و درنتیجه با خود بیگانه میشوند .چرا که با زمان بیگانه وبی تناسبند .
تضاد موجود که همان بی تناسب بودن مناسبات قدرت است با سرعت رشد و تحول آگاهی و استعدادهای مردم نظام حاکم بر مناسباتشان را خواهد شکست .
خلاصه اینکه هشدارها و تهدیدهایشان به خودشان برمیگردد .
برای پی بردن به این همه تناقض درگفتار مسئولان اصلا نیازی به گشتن نیست اگه میتونید یگم از این تناقضات کم کنید .
منظورت چیه ؟
اگه ازتناقضها حرف نزنیم کم میشن ؟
اصلا خفه شیم انگار که نیستیم راضی میشی ؟
هدفت چیه ؟
اینکه مردم را با ترساندن و مقتدر نشان دادن حاکمان ساکت کنی ؟
تو خودت چه میکنی ؟ چگونه با تناقضات برخورد میکنی ؟
مگر فهمیدن فساد شاه و ساواکش کاری داشت ونیازی به گشتن داشت ؟ پس به نظر تو تکرار کردن شعارهای ضد استبدادی
و افشاگریها بی حاصل بود ؟
شیوه ی کم کردن تناقضها نشان دادن و عریان کردنشان است .مهم اینه که صداهای مخالف شنیده بشن و مردم دل پیدا کنند و
از یک مترسک رسوا نترسند .