سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » قیمت سیب‌زمینی و پیاز در دو هفته اخیر، تا دو برابر گران شد...

قیمت سیب‌زمینی و پیاز در دو هفته اخیر، تا دو برابر گران شد

چکیده :حسين مهاجران در رابطه با افزايش نابهنگام قيمت سيب‌زميني و پياز در بازارهاي كشور گفت: بحث افزايش قيمت سيب‌زميني و پياز مي‌تواند وابسته به دو معقوله گران‌فروشي و گراني بازار باشد. در حال حاضر به دليل شايعاتي كه در بازار به جهت كمبود ميزان سيب‌زميني و پياز مطرح شده است ما شاهد گران‌فروشي قيمت اين دو كالا طي دو هفته اخير هستيم....


رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار کشور گفت: باید با آسیب‌شناسی قیمت تمام شده تولیدات میوه‌ و تره‌بار کشور با آنچه به صورت نهایی در بازار مصرف عرضه می‌شود بررسی کنیم که سلف خران و دلالان چه سود کلانی را به جیب می‌زنند.

به گزارش ایلنا، حسین مهاجران  در رابطه با افزایش نابهنگام قیمت سیب‌زمینی و پیاز در بازارهای کشور گفت: بحث افزایش قیمت سیب‌زمینی و پیاز می‌تواند وابسته به دو معقوله گران‌فروشی و گرانی بازار باشد.

وی افزود: در حال حاضر به دلیل شایعاتی که در بازار به جهت کمبود میزان سیب‌زمینی و پیاز مطرح شده است ما شاهد گران‌فروشی قیمت این دو کالا طی دو هفته اخیر هستیم.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار کشور تصریح کرد: با وجود آن‌که سیب‌زمینی و پیاز به میزان مورد نیاز کشت شده است اما عده‌ای فکر می‌کنند ما با کمبود این محصولات مواجه هستیم بر همین اساس سیب‌زمینی که طی ۱۵روز گذشته ۲۳۰ تا ۳۰۰ تومان فروخته می‌شد در حال حاضر ۳۲۰ تا ۴۵۰ تومان در اختیار متقاضی قرار می‌گیرد و پیاز نیز از کیلویی ۱۸۰ تومان به کیلویی ۳۸۰ تومان افزایش قیمت پیدا کرده است.

وی متذکر شد: قیمت سیب نیز طی هفته‌های اخیر با افت و خیزهایی همراه بوده است آفت‌هایی که به دلیل تغییرات جوی به این میوه وارد شده است حتی موجب افزایش قیمت قیمت سیب پا درختی از کیلویی ۳۰۰ تومان تا کیلویی ۶۰۰ یا ۷۰۰ تومان شده است.  به گفته مهاجران بیشترین افزایش قیمت میوه‌جات و سبزیجات به دلیل ورود عده‌ای سودجو به بازار این محصولات بوده است.

وی ادامه داد: براساس اذعان کشاورزان هر کیلو سیب ۵۵۰ تا ۶۰۰ تومان از این افراد خریداری می‌شود که البته بخشی از آن طی نقل و انتقالات کنستانتره به افشرده تبدیل می‌شود و این اقدام موجب افزوده شدن بیست درصدی قیمت محصولی چون سیب تا ۸۰۰ تومان می‌شود. ۳۰۰ تومان نیز صرف جابجایی این میوه از زمین تا سردخانه و از سردخانه تا میادین میوه‌وتره‌بار می‌شود و ۱۵۰تومان نیز به جهت بسته‌بندی و هزینه باربری مورد صرف می‌شود و قیمت سیب را تا کیلویی ۱۲۵۰تومان افزایش می‌دهد اما ما مشاهده می‌کنیم که این محصول با قیمت کیلویی ۱۵۰۰ تومان در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌گیرد.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار کشور گفت: فاصله ۲۵۰ تومانی قیمت تمام شده سیب تا مرحله عرضه به بازار به جیب سلف‌خران و سودجویان می‌رود که باید چاره ای برای آن



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

۵ پاسخ به “قیمت سیب‌زمینی و پیاز در دو هفته اخیر، تا دو برابر گران شد”

  1. farah گفت:

    peyshnehad be hame sabzandishan
    adam pardakht ghoboz ab-bargh-gaz telefon hamzeman ba elam hazf yaraneha

  2. جنبش سبز گفت:

    بابا شماها از رو نمیرین؟
    وقتی عزیز دلم محمودجون تو تلویزیون میگه اگه یارانه ی نقدی خوب مدیریت شه میشه علاوه بر مهار قیمتها ، برای بچه ها پس انداز کرد یا بریم باهاش حال کنیم حرف حساب شماها چیه؟
    حتما حتما سوپری سر کوچشون یا سر کوچه ی الهام جون اینا ، جنساش ارزون شده که خیلی مطمئن میگه قیمتا بالا نمیره بلکه اونجوری میاد پایین!!!!!!!!!!!!!!!!! ( این اونجوری از من نبود اگه سواله محمود جون و دیدم میپرسم بهتون اطلاع میدم )
    بعدشم این قیمتایی که این رئیس جونم اینا فرمایش فرمودن مال کجاست؟

  3. IRANE MAAAAAAAAAAAA گفت:

    Khosh haliee manfi, az gerani, ta bedan jaee ke sababe, GHIYAME MELLI, shavad. PIROOOOZIE MELLI,, nazdike. DOROOD BAR SABZ ANDISHANE MARDOMI

  4. کریم خان زند گفت:

    با سلام
    اولا خواهش می کنم فارسی بنویسد دوما با اینکارا به امید خدا ریشه ی خودشون رو میکنن بیکاری مردم گرونی تعطیلی کارخونه هاو………

  5. با توجه به اینکه عرضه و توزیع برنج و گندم(نان) در آینده نزدیک با مشکل جدی روبرو خواهند شدطبیعی است که مردم به سیب زمینی و ماکارونی بیشتر رو بیاورند. لذا اینکه، ممکن است قیمت سیب زمینی در آینده باز هم دو و حتی سه برابر شود کم نیست و ان بستگی مستقیم به کمبود برنج و گرانی ان و هم چنین نان، مربوط میشود.