سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » با مشاهده بی‌منطقی در نحوه بازنگری رشته‌های علوم انسانی مجلس ورود پیدا می کند...

با مشاهده بی‌منطقی در نحوه بازنگری رشته‌های علوم انسانی مجلس ورود پیدا می کند

چکیده :علی عباسپور تهرانی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درخصوص بازنگری برخی رشته‌های دانشگاهی علوم انسانی، اظهار داشت: این کار اگر با رعایت استاندارد کاری انجام شود مفید است زیرا در رشته‌های علوم انسانی گسترش بی‌رویه‌ای داشته‌ایم که از جمله آن معارف اسلامی و ادبیات فارسی است....


علی عباسپور تهرانی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درخصوص بازنگری برخی رشته‌های دانشگاهی علوم انسانی، اظهار داشت: این کار اگر با رعایت استاندارد کاری انجام شود مفید است زیرا در رشته‌های علوم انسانی گسترش بی‌رویه‌ای داشته‌ایم که از جمله آن معارف اسلامی و ادبیات فارسی است.

یه گزارش آفتاب، وی ادامه داد: برخی از این رشته‌ها بدون این که مطالعه دقیقی روی آن انجام شود گسترش یافته و دانشگاه‌هایی که این رشته‌ها را ارائه می‌دهند با کمبود نیرو مواجه هستند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: کاری که قرار است انجام شود باید براساس میزان تقاضا و نیاز جامعه برای این رشته‌ها باشد. نماینده تهران با بیان این که کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از نام ۱۲ رشته‌ای که برای بازنگری انتخاب شده است بی‌اطلاع است، گفت: ما در قانون‌گذاری اختیار افزودن رشته دانشگاهی و یا کاستن و بازنگری از آن را به نهادهای مربوطه آن واگذار کرده‌ایم و در این راستا شورای عالی گسترش و شورای برنامه‌ریزی رشته و میان رشته ایجاد می‌کند و این اختیاراتی است که قانون‌گذار به این مجموعه‌ها داده و نمی‌توانیم ورود کنیم.

وی خاطرنشان کرد: البته اگر در مسیر این بازنگری‌ها اشکال و بی‌منطقی شاهد باشیم حتما ورود پیدا می‌کنیم.

به گزارش آفتاب، مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی روز یکشنبه با اعلام اسامی ۱۲ رشته علوم انسانی که توسعه و پذیرش دانشجو در آن‌ها منوط به بازنگری شده است، گفت: ۷۰ درصد محتوای این رشته‌ها با محوریت بومی و دینی بازنگری می‌شود که بازنگری تا تابستان سال آینده نهایی می‌شود.

به گفته ابوالفضل حسنی پذیرش و توسعه ۱۲ رشته علوم انسانی شامل حقوق، مطالعات زنان، حقوق بشر، مدیریت، مدیریت فرهنگی و هنری، جامعه شناسی، علوم اجتماعی، فلسفه، روانشناسی، علوم تربیتی و علوم سیاسی منوط به بازنگری، بومی‌سازی و به روز کردن شده است.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.