سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » موضوع برنج های آلوده و عدم واریز درآمد نفت به خزانه، در دستور کار کمیسیون اصل نود م...

موضوع برنج های آلوده و عدم واریز درآمد نفت به خزانه، در دستور کار کمیسیون اصل نود مجلس

چکیده :موضوع برنج های آلوده و عدم واریز درآمد نفت به خزانه، در دستور کار کمیسیون اصل نود مجلس قرار...


سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، با برشمردن اولویت‌های در دستور کار کمیسیون مذکور گفت: موضوع برنج‌ها‌ی آلوده در حال حاضر مهمترین دستور کار کمیسیون اصل نود است که با تکمیل گزارش آن، در صحن علنی مجلس قرائت می‌شود.

به گزارش ایسنا، ‌حسین اسلامی “آلودگی هوای تهران”، “مسایل زیست‌ محیطی”، “بحث زلزله”، “فساد اداری و چند شغله‌ها”،”عدم واریز درآمد حاصل از فروش نفت به خزانه”،”بررسی عملکرد حساب ذخیره ارزی” و”مشکلات متروی تهران” را از جمله موارد در دستور کار کمیسیون اصل نود عنوان کرد.

وی افزود: “مبارزه با مفاسد اقتصادی”،”واردات بی‌رویه کالا”،”وضعیت ناوگان هوایی”،”عملکرد نظام بانکی”،”اسناد صادره از سوی سازمان مراتع و جنگل‌ها”،”وضعیت خودروسازان در کشور”،”طرح جامع تامین اجتماعی”،”بیمه و بورس”، “اجرای عملکرد اصل ۴۴”،”بحث پیمانکاران”،”مناقصات و مزایدات”،”طرح جامع حسابرسی و حسابداری در کشور”،”طرح جامع انرژی در کشور” و”بررسی طرح‌های نیمه تمام دولت” نیز از دیگر مواردی است که کمیسیون اصل نود دنبال می‌کند.

به گفته سخنگوی کمیسیون اصل نود،”رفع موانع تولید و صادرات”،”بررسی وضعیت صنعت در کشور”، “فروش تراکم و عوارض شهرداری و تقسیمات کشوری”،”بیمارستان‌ها و خدماتی که باید ارائه دهند”،”جنگ نرم ماهواره‌ها و سایت‌ها”،”نظام آموزشی کشور”،”بررسی برخورد پرسنل قضایی با مردم”و”طرح کاداستر” نیز جزء اولویت‌های مورد توجه این کمیسیون است.

حسین اسلامی با بیان اینکه این موضوعات به فراخور در کمیسیون‌ اصل نود مورد بررسی قرار می‌گیرد در پایان افزود: در حال حاضر مهمترین دستور کار کمیسیون، “تهیه گزارش درباره برنج‌های آلوده” است که به زودی با تکمیل گزارش آماده ارائه به صحن علنی مجلس می‌شود.

سرنوشت میلیاردها دلار…
موضوع عدم واریز درآمد حاصل از فروش نفت به خزانه، از مواردی بود که دولت نهم در چالش با مجلس و همچنین دیوان محاسبات قرار داشت و در نهایت مسکوت ماند.

با انتشار آمارهای بانک مرکزی درباره وضعیت صادرات و واردات ایران در سال های گذشته آشکار شده بود کشور در سال های ۸۴ تا ۸۷ حدود ٢۷۹ میلیارد دلار درآمد از محل فروش نفت و گاز به دست آورده است در حالی که این رقم از سوی وزارت نفت نزدیک به ٢۵۶ میلیارد دلار اعلام شده بود. البته در محاسبات وزارت نفت آمار فروش گاز محاسبه نشده اما کیست که نداند فروش گاز در چهارساله گذشته در بهترین شرایط به دو میلیارد دلار می رسد زیرا حداکثر توانایی ایران در شرایط کنونی صادرات گاز به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار در سال است.

با این حساب اگر دو میلیارد دلار درآمد حاصله از فروش گاز از رقم کلی کاسته شود تفاوت آمار در فروش نفت ایران از سوی بانک مرکزی و وزارت نفت به ٢۵ میلیارد دلار رسید، اما تا کنون کسی پاسخگو نبوده است.

برنج ها آلوده، اصرار مجلس، انکار وزارت بهداشت
پس از قرائت گزارش کمیسیون کشاورزی در مورد وضعیت برنج‌های وارداتی با منشاء کشور هندوستان،‌ سیدرمضان محسن‌پور، نماینده دولت، این گزارش را رد کرد و گفت: به ما اعلام شد که میزان قابل قبولی آرسنیک در برنج وجود دارد در حالی که میزان مجاز آرسنیک در مواد ppm 2/0 تعریف شده است.

او افزوده بود: از ۶۷ مورد برنج وارداتی، ١٣ نوع برنج علامت گذاری شد و توسط موسسه استاندارد، آلوده اعلام شده و از بازار جمع آوری شد. نماینده دولت همچنین گفته بود: کلیه مارک‌های تجاری، با کدگذاری منتخب شده و آزمایشگاه وزارت بهداشت و درمان مرجع پاسخگویی شد.

درست چند روز پس از بلند شدن سر و صدای برنج‌های خارجی آلوده به «آرسنیک» و پس از اینکه مؤسسه استاندارد بعد از مدت‌ها تصمیم گرفت که پنهان‌کاری‌هایش را کنار بگذارد و اعلام کرد که علاوه بر برنج‌های آلوده، از هجده کارخانه تولیدکننده سوسیس و کالباس، تنها محصولات سه کارخانه سالمند، این مجلس شورای اسلامی بود که با تشکیل جلسه‌ای ویژه یک هفته به مؤسسه استاندارد، وزارت بهداشت و وزارت کشاورزی مهلت داده بود تا این موضوع پرمناقشه را بررسی کنند.

اما موضوع باز هم تا کنون مسکوت ماند.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

۳ پاسخ به “موضوع برنج های آلوده و عدم واریز درآمد نفت به خزانه، در دستور کار کمیسیون اصل نود مجلس”

  1. ناشناس گفت:

    برنج آولوده رو که مردم خوردند……برنجهای هندی با نامهای تجاری مختلف که الوده به ارسنیک است

  2. محمد گفت:

    ۲۵ میلیارد دلا که چیزی نیست.این کمیسیون هم گیر داده ها.۱۸ میلیارد دلارش که توی ترکیه ضبط شد بقیشم حتما به مقصد رسید و واریز شد به حسابهای بانکی بعضی ها.

  3. ناشناس گفت:

    فاز هدفمندى که داره با اجبار اجرا میشه، چه قشرى رو در فشار قرار میده؟
    _اقشار ضعیف
    این قشر بیشتر چه محصولاتى مصرف میکنند؟
    _ بى کیفیت
    برنج طارم میخورن یا هندى و پاکستانى؟
    _ هندى و پاکستانى
    پس تو برنجشون آرسنیک میریزیم که اگه خواستن روزى سر و صدا کنن، نتونن !!!