هاشمی:جریانهای افراطی هیچ نوع حزب یا احزابی نظیر کارگزاران را بر نمیتابند
چکیده :محمد هاشمی: بعد از انتخابات 88 به دلیل شرایط خاص کشور و این که روزنامهی حزب کارگزاران از قبل از انتخابات توقیف شده بود، دیگر رسانهای نداشت و حزب کمتر فعال بود و فعالیت سیاسی یا حزبی نداشت در حال حاضر نیز این طور است، اما هیچ گونه تخلفی از حزب سر نزده که بگویند باید منحل شود یا از فعالیت آن جلوگیری شود، اما این مسائل که میتواند طیفی جناحی و افراط گرایی باشد ،ممکن است به این قضیه هم بیانجامد در حالی که عمل حزب بر اساس قانون احزاب بوده...
محمد هاشمی تصریح کرد: چنانچه در چارچوب قانون احزاب و کمیسیون ماده ۱۰ عمل کنیم، عملکرد حزب کارگزاران سازندگی موردی ندارد که منجر به انحلال و یا جلوگیری از فعالیت آن شود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در دیدگاه هر کس ممکن است تعریفی از حزب کارگزاران وجود داشته باشد و برمبنای آن عدهای این حزب را اصولگرا و عدهای دیگر آن را اصلاح طلب بدانند.
هاشمی با بیان اینکه آنچه بر اساسنامه و مرامنامهی حزب کارگزاران تعریف شده، این است که حزب مبتنیبر ایدهها و اندیشههای اعتدال گرایانه در جامعه است و هر جا توانسته از افراط و تفریط جلوگیری کرده و میکند و هیچگاه به سمت افراط گرایی نرفته است، تصریح کرد: کارگزاران حزبی اعتدالگرا در جامعه است و به دنبال پیاده کرده عدالت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی در جامعه است.
وی اظهار کرد: فلسفهی وجودی و حرکت حزب کارگزاران بر محور سازندگی و توسعهی پایدار در کشور است و بر مبنای عملکرد گذشته و دوران فعالیت خود همیشه اندیشههای کارگزاران بر محور سازندگی و توسعهی پایدار در تمام زمینهها بوده و در این راستا فعالیت کرده است و کارگزاران هیچ وقت انحصار طلب و طالب حذف دیگران نبوده است.
حزب کارگزاران همیشه خواهان وجود مشارکت مردمی در جامعه بوده است و این که سلایق مختلف در چارچوب قانون اساسی بتوانند فعالیت کنند.
هاشمی گفت: جریانهای افراطی در کشور هستند که هیچ نوع حزب یا احزابی نظیر کارگزاران را بر نمیتابند به همین دلیل صحبتهایی مبنیبر انحلال این حزب را مطرح میکنند، در حالی که کارگزاران در چارچوب قوانین جاری کشور و قانون اساسی و ضوابط حزبی هیچ نوع تخلفی نداشته که به خاطر آن از فعالیت آن جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه در انتخابات ۸۸ حزب کارگزاران از مردم برای مشارکت دعوت و از کاندیدای خاصی نیز حمایت کرد، افزود: البته در درون حزب اختلاف نظرهایی وجود داشت، اما خود حزب و شورای مرکزی از کاندیدای مشخصی در انتخابات حمایت کرد و همهی فعالیتهایش در چارچوب قوانین جاری کشور بوده است، پس تخلفی وجود نداشته است.
بعد از انتخابات ۸۸ به دلیل شرایط خاص کشور و این که روزنامهی حزب کارگزاران از قبل از انتخابات توقیف شده بود، دیگر رسانهای نداشت و حزب کمتر فعال بود و فعالیت سیاسی یا حزبی نداشت در حال حاضر نیز این طور است، اما هیچ گونه تخلفی از حزب سر نزده که بگویند باید منحل شود یا از فعالیت آن جلوگیری شود، اما این مسائل که میتواند طیفی جناحی و افراط گرایی باشد ،ممکن است به این قضیه هم بیانجامد در حالی که عمل حزب بر اساس قانون احزاب بوده است.
حزب فقط حزب الله
ای کشته که را کشتی تاکشته شدی باز ؟
تا باز که خواهد بکشد آنکه تورا کشت