سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پزشکیان:مشکل جامعه با تهمت، افترا و حذف حل نمی‌شود...

پزشکیان:مشکل جامعه با تهمت، افترا و حذف حل نمی‌شود

چکیده :عضو فراكسيون خط امام(ره) مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به آغاز سال تحصيلي دانشگاه‌ها تاكيد كرد كه مشكل جامعه با دعوا، تهمت، افترا و حذف حل نمي‌شود، بلكه با دانايي و مهارت برخاسته از دانشگاه‌ها حل خواهد شد.دانشگاه محل كسب علم و دانش و جايي است كه جوانان در دوران تحصيل مهارت و علم كسب مي‌كنند. آنها در اين محل بايد تبديل به افرادي در خدمت مملكت‌شان بشوند و آزادانديش و خلاق...


عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها تاکید کرد که مشکل جامعه با دعوا، تهمت، افترا و حذف حل نمی‌شود، بلکه با دانایی و مهارت برخاسته از دانشگاه‌ها حل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان  گفت: دانشگاه محل کسب علم و دانش و جایی است که جوانان در دوران تحصیل مهارت و علم کسب می‌کنند. آنها در این محل باید تبدیل به افرادی در خدمت مملکت‌شان بشوند و آزاداندیش و خلاق باشند.

وی افزود: اما این به ساختار دانشگاه‌ها برمی‌گردد که آیا ما چنین بستری را برای تربیت این نیروها فراهم کرده‌ایم یا نه و این مسئله‌ای است که مسوولان و روسای دانشگاه‌ها باید به آن پاسخ دهند.
نماینده‌ی مردم تبریز در خانه‌ ملت، تاکید کرد: ما باید کسانی را در دانشگاه‌ها تربیت کنیم که به فکر جامعه باشند و دغدغه‌های اجتماعی، دغدغه‌ی آنها باشد. در حقیقت آموزش علم و مهارت بر مبنای مسائل و مشکلات جامعه می‌تواند حل این مشکلات را ممکن کند. در حالی که اگر علمی جدای از این دغدغه‌ها و گرفتاری‌ها و مشکلات جامعه آموزش داده شود علم برای علم خواهد بود نه علم برای حل مشکلاتی که جامعه با آن مواجه است.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: ما باید ببینیم آیا فارغ‌التحصیلان ما که از دانشگاه‌ها بیرون می‌آیند چنین مهارتی را برای حل مشکلات جامعه دارند یا نه، و اگر این‌گونه نباشد یک جای کار و شاید هم چند جای کار می‌لنگد.

پزشکیان تصریح کرد: واقعیت این است که ما نمی‌توانیم چنین افرادی تربیت کنیم، یعنی دانشجویی که ما تربیت می‌کنیم وقتی از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شود مهارت‌های مورد نیاز برای حل مشکلات جامعه را ندارد. شاید با نگاهی دیگر بتوان گفت علت این اوضاع بیکاری و فرار فکرها و استعدادها هم از همین نشات می‌گیرد که جوانان ما بعد از فارغ‌التحصیلی جایی برای فعالیت خود نمی‌بینند.

وی افزود: اگر آموزش بر مبنای نیاز جامعه صورت می‌گرفت طبیعتا وقتی دانشجو فارغ‌التحصیل می‌شد کمکی به حل مشکل و رفع نیاز جامعه می‌کرد، اما وقتی آموزش داده می‌شود و فارغ‌التحصیل جایی برای کار کردن و کمک به جامعه پیدا نمی‌کند و یا اگر پیدا می‌کند بسیار محدود است نشان از این دارد که علم ما بر اساس نیاز جامعه شکل نگرفته و مهارت‌هایی که دانشجویان می‌آموزند هم نمی‌تواند گرفتاری‌های جامعه را حل کند. به یک معنا نوعی عدم تناسب بین آنچه هست و آنچه باید باشد در این زمینه وجود دارد.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه، خاطرنشان کرد: طبیعتا دانشجو در هر رشته‌ای مشکلات اجتماعی و سیاسی رشته‌ی خود را می‌بیند و پیدا می‌کند، و طبیعتا باید در رابطه با این مشکل فکری کند، با مسوولان بحث کند و راه‌حلی بیاورد که در وضع موجود چه راهی برای حل این مشکل وجود دارد.
این عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس شورای اسلامی، مسائل سیاسی جامعه را زاییده‌ی مشکلات دیگر موجود در جامعه عنوان کرد و گفت: این مشکلات هم زاییده‌ی عدم آگاهی، کمبود مهارت، مشکلات شخصی و اشکالات ساختاری در سیستم مدیریتی و فرهنگی است که در کشور وجود دارد. طبیعتا کسی که در بخش فرهنگ تحصیل می‌کند باید راه فرهنگی برون‌رفت از مشکل جامعه و کسی که در بخش فنی و مهارتی تحصیل می‌کند باید بر اساس موازین علمی راه‌حل ارائه دهد. مشکل کشور هم نه با دستور و امر و نهی بلکه با توجه به این راه‌حل‌های علمی قابل حل خواهد بود.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.