نماینده سنندج در مجلس: یک نفر وزیر علوم را از توهم در آورد
چکیده :از جناب دانشجو باید پرسید مگر فضای دانشگاه ما امروز وخیم و بحرانی است یا فضای دانشگاههای در سالهای 60 و 61 ؟ اگر آن زمان وخیم تر بود پس مگر حضرت امام نمیتوانستند با آنها مثل شما برخورد کنند و دانشگاهها را با خاک یکسان کنند؟ و اگر وخیمتر نبود و اکنون اوضاع از آن زمان وخیمتر است پس شایسته نیست که کسی را جز خود ملامت کنیم و به جای تخریب دانشگاهها به عملکرد غلط خود بازگشته و بنگریم چگونه نتوانستهایم بر دانشجو تاثیر گذار باشیم و بیکفایتی خودمان را به بیتعهدی دانشجویان و اساتید تفسیر نکنیم و تقصیر را به گردن دانشجو و اساتید نیانداریم تا مجبور شویم نقش آلکاپون را با تخریب دانشگاهها ایفا کنیم....
در پی اظهارات اخیر دکتر کامران دانشجو وزیر علوم، در مراسم افتتاح طرحهای عمرانی دانشگاه علم و صنعت مبنیبر تصیمیم ایشان جهت با خاک یکسان کردن دانشگاهها کشور دکترعبدالجبار کرمی نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی در واکنش به این اظهارات در گفتو گو با دیپرس گفت: بیانات دانشجو مبین توهم عمیق ایشان و نوعی نگرش پارانوئیدی به جامعه دانشگاهی است که بیشک لازم است یک نفر وزیر علوم را از این توهم درآورد. البته این اولین باری نیست که این وزیر با دیدگاه منفی به دانشجویان اساتید و جامع علمی کشور مینگرد.
رئیس فراکسیون نمایندگان مستقل مجلس افزود: مطالب بیان شده توسط آقای دانشجو چیز جدید و نوظهوری در دانشگاه های کشور ما نیست و قطعا بزرگنمایی و تبدیل آنها به هجمههای تهدید آمیز به صلاح کشور و جامعه علمی آن نیست و خروجی این تهدیدها و ارعابها چیزی جز عدم احساس امنیت تحصیلی و شغلی در دانشگاهها و در نهایت فرار مغزها نخواهد بود.
این عضو کمسیون بهداشت و درمان اضافه کرد: در حالی کامران دانشجو اساتید و دانشجویان را با این ادبیات مورد خطاب قرار میدهد که مقام معظم رهبری در دیدار دانشجویان فضای دانشگاهها را مطلوب و دانشگاه، اساتید و دانشجویان ما را پیشرفتطلب، نوآور، پرنشاط و با طراوت خواندند و ابراز داشتند: با این روحیه و با این نشاط مطمئن هستم و همه مطمئن باشند که فردای نظام جمهوری اسلامی به مراتب از امروز کشور پیشرفتهتر خواهد بود و فرمودند من هرگز سخنان و حرفها منفی را که بعضی از سر تعصب و بعضی از سر غفلتها در گوشه و کنار میزنند و میخواهند نسل جوان را نسل روی گرداننده از آرمانها معرفی کنند باور نکردهام و نخواهم کرد.
کرمی گفت: از جناب دانشجو باید پرسید مگر فضای دانشگاه ما امروز وخیم و بحرانی است یا فضای دانشگاههای در سالهای ۶۰ و ۶۱ ؟اگر آن زمان وخیم تر بود پس مگر حضرت امام نمیتوانستند با آنها مثل شما برخورد کنند و دانشگاهها را با خاک یکسان کنند؟ و اگر وخیمتر نبود و اکنون اوضاع از آن زمان وخیمتر است پس شایسته نیست که کسی را جز خود ملامت کنیم و به جای تخریب دانشگاهها به عملکرد غلط خود بازگشته و بنگریم چگونه نتوانستهایم بر دانشجو تاثیر گذار باشیم و بیکفایتی خودمان را به بیتعهدی دانشجویان و اساتید تفسیر نکنیم و تقصیر را به گردن دانشجو و اساتید نیانداریم تا مجبور شویم نقش آلکاپون را با تخریب دانشگاهها ایفا کنیم.
این نماینده مستقل افزود: این بیانات وزیر تبیین تفکرات قرون وسطایی است که مراکز علمی را تخریب و با خاک یکسان می کردند لذا وزیر محترم باید بداند قرون وسطی به پایان رسیده و اکنون در ابتدای هزاره سوم هستیم.
گفتنی است که در اسفند ماه سال گذشته نیز وزیر علوم توسط این نماینده به مجلس فراخوانده شد تا پاسخگوی اظهارات نسنجیده خود در خصوص برخورد با اساتید و دانشجویان به بهانه دین مداری و امنیتی کردن فضای دانشگاهها باشد.همچنین کرمی به فراخوانده شدن وزیر علوم به مجلس با طرح سوالی از ایشان به پاسخگویی به اظهارات اخیر خود در هفته آتی خبر داد.
به نام خدا
سلام
از آنجائیکه آقای دانشجو بسیار به مقدسات اشاره میکنند از قرآن به ایشان متذکر میشوم. سوره فاتحه که در نمازهای یومیه _ آقای دانشجو نماز از مقدسات است_ حداقل ۱۰ بار میخوانیمش سه راه را مشخص کرده است: راه مستقیم، راه مورد خشم قرار کرفتگان و راه گمراهان. در قرآن _مقدسات _ مکرر بر تفکر و تعقل تاکید شده است ” تعقل نمی کنید، تفکر نمیکنید، تعقل نمیکنند ، تفکر نمیکنند” نتیجه آنکه سئوال من از آقای دانشجو این است که آنچه با رای مردم کردید کدام راه بود ؟ با خاک یکسان کردن بودجه عمومی مردم بر مبنای تفکر است؟ بر مبنای تعقل است؟ بر مبنای راه مستقیم است ؟ مگر نه این است که صدای “پشت مرا دو گروه شکستند” از عمق تاریخ هنوز رسا به گوش میرسد . شما اگر بر مبنای تعقل،تفکر و راه مستقیم عمل نمیکنید چطور خود را از جاهل زاهدنما بودن مبری میدانید ؟ (در اصل عربی جاهل متنسک آمده است و نسک به معنای زاهد است . متنسک یعنی دارای زهد ولی در تبدیل به فارسی از آنجایی که زاهد فردی جاهل نیست به صورت زاهدنما معنی کردم.)
مثلی معروف در زبان شیرینمان داریم که فارسی سره اش این مضمون را به ذهن متبادر و تفهیم میکند کور را به عین علی..کچل را به زلف علی تشبیه و مسمی میکنند حال کسی به بنده حقیر بفرماید چه کسی را دانش جو مینا میم که نگاهی تیمور و چنگیز وار به هر چه دانش جو و ذانشگاهی دارد و بذا به حال ما با این وزیر دانش جو والسلام
میدونی؛ حق داره. آخه ۹۰% دانشگاهیها، فریب نخوردن و رای به اونا ندادن و هنوز هم باورشون نمیکنن.
دانشجو که هیچی یکی باید کل این دولت رو از توهم در بیاره
من پیشنهاد می کنم اساتیدی که بدلیل بیسوادی اقای دانشجو در دوران تحصیل “دانشگاهی” ایشان “مجبور” به دادن نمره ۱۰ به او شده اند برای رفع کینه و عقده ی ایشان از دانشگاها از او پوزش بخواهند.
وقتی یک نفر مسوول جایی می شود انتظار بر این است که حداقل از آن دفاع کند در هر شرایطی . هیچ کس به دکتر نمی رود که پزشک به او آمپول هوا تزریق کند .الان همه می گویند کسی خدمت این آقا نرود چون اگر مشکلی باشد فورا دستور تخریب دانشگاه را صادر می کند. بعد هم چه قدر شما به علم و دانش اهمیت می دهید که انتظار داشته باشید اهل علم برای حرف های شما احترام بگذارند اولین اصل در یک محیط علمی این است که شما می توانید یک استاد حتی اگر برنده جایزه نوبل در رشته خودش باشد را به چالش بکشید .می توانید بگویید این قضیه که شما گفتید را اثبات کنید و این یعنی مباحثه و پرسشگری. اما این ها بیشتر دنبال این هستند که این روحیه را از ببرند.