امام جمعه خرمشهر در مراسم دولتی شرکت نکرد
چکیده :امام جمعه خرمشهر، در اعتراض به حذف سخنراني وي در مراسم روز آزادي خرمشهر، ديروز در اين مراسم كه با حضور رئيسجمهور در اين شهر برگزار شد شركت...
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: امام جمعه خرمشهر، در اعتراض به حذف سخنرانی وی در مراسم روز آزادی خرمشهر، دیروز در این مراسم که با حضور رئیسجمهور در این شهر برگزار شد شرکت
نکرد. آیتالله سید ابوالحسن نوری، که خود از رزمندگان و مدافعان خرمشهر و از جانبازان روز فتح خرمشهر است، از نارسائیهای موجود در خرمشهر و هدر رفتن اعتبارات دولتی استان شکایت دارد.
پیشنهاد می کنم به تمام آزادمردان وشیر زنان ایرانی که مدارک واخبار جنایات و دروغ گویی ها وعوام فریبی و دزدی و … این نامردان صاحب قدرت را نگه داری با ارشیو و دسته بندی مناسب جهت آینده جمع آوری کنند……..
ملت ایران
بنا به گزارشات رسیده دیروز
پلیس امنیتی ترکیه به قتل چهل مهاجر ایرانی
و مدفون کردن آنها در گوری دسته جمعی اعتراف کرد
که بدون شک انسان را به یاد کشتار ارامنه عزیز می اندازد
دولت ترکیه باید پاسخگوی این جنایت فجیح باشد
و دولت ایران باید به شدت پی گیر این جنایت ترک های عثمانی جلاد باشد
در مورد خرمشهر خیلی کوتاهی شده. البته این رو نمیشه به تنهایی تقصیر این دولت دونست. از بعد از اتمام جنگ هر سال سالروز فتح خرمشهر جشن گرفته میشه ولی هیچ کس نمیبینه که این شهر در چه وضع اسف باری به سر میبره. تمام دولتها کوتاهی کردن و این دولت هم که اصلا هدفش ویران کردنه که دیگه جای خود داره.
چون خودشون از “مدافعان و رزمندگان” هستند سخنرانی نباید بکنند دیگه!!
ویرانیهای جنوب لبنان بعد از جنگ ۳۰ روزه طی مدت کوتاهی توسط مقامات ایران بازسازی شد. چرا پاره تن میهن بعد ازگذشت قریب ۲۵ سال از جنگ تحمیلی بایستی ویرانکده باشد. اینجاست که میگن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.
کار بزرگ دولت احمدی نژاد در آبرسانی سالم به خرمشهر قهرمان قابل تقدیر است . اندکی انصاف داشته باشید . نمیدانم دولتهای قبلی کجا بودند که نمیدیدند خرمشهر آب ندارد .
دوستان و یاران سبزم
از نظر بنده در صورت عدم صدور مجوز برای حق بدیهی تشکیل اجتماعات توسط مردم که در قانون اساسی (اصل ۲۷) به صراحت تصریح گردیده و جای هیچگونه اجتهاد و تفسیر را باقی نگذارده است “اعتصاب” کارایی بیشتری می تواند داشته باشد. البته این فقط نظر شخصی بنده است و با نظر یک شخص نمی شود در خصوص امر بزرگی این چنین تصمیم گیری نمود. لازم است همه افراد نظر خود را در این خصوص به همراه دلایلشان اعلام کنند. حسنش اینست که علاوه بر مشخص شدن نظر اکثریت٬ خوانندگان دیگر نیز با دلایل هر یک از راهکارها آشنا می شوند و در نهایت رهبران جنبش با توجه به خرد جمعی بهترین گزینه را انتخاب می کنند. مطمئنم که اگر برای مهندس موسوی و دیگر سران جنبش نیز مسجل شود که نظر اکثریت بر اجرای یک گزینه معقول برای رسیدن به حق و حقوق خودشان است آنها نیز همان را سرلوحه قرار خواهند داد.
برخی حسن های اعتصاب نسبت به راهپیمایی بدون مجوز که به ذهن بنده می رسد عبارتند از:
همه می دانیم که وقتی جمع زیادی از مردم به خیابان می آیند احتمال برخورد فیزیکی و هزینه جانی برای همه وجود دارد و این خود عامل بازدارنده مهمی در مشارکت بسیاری از مردم بویژه میانسالها و مسن ترها می شود. درحالیکه در مرحله اجرای اعتصاب احتمال درگیری٬ خشونت و هزینه جانی وجود ندارد و به همین خاطر در صورت موافقت سران جنبش و اطلاع رسانی عمومی امکان اجرای جمعی و مشارکت بالای عمومی وجود دارد.
علاوه بر شهرهای بزرگ در شهر های کوچکتر نیز که معمولا به علت کوچک بودن محیط و امکان شناسایی سریع شرکت کنندگان در راهپیمایی و کم بودن تعداد معترضین به علت جمعیت کمتر دراین شهرها و در نتیجه فراهم بودن امکان سرکوب شدیدتر٬ مردم امکان کمتری برای حضور در خیابانها جهت راهپیمایی را دارند و اجرای اعتصاب خیلی راحت تر است. تجربه خوب مردم کردستان پس از اعدام های اخیر احتمال موفقیت بیشتر این رویکرد را تایید می کند.
با توجه به تعداد زیاد شهروندان شرکت کننده در این اعتراض مدنی و مسالمت آمیز امکان برخورد با همه وجود ندارد. به عنوان مثال چگونه می خواهند با خیل کاسبانی که مغازه های خود را به اختیار خود باز نکرده اند برخورد کنند؟
در صورت موفقیت آمیز بودن اعتصاب آثار شکننده و خرد کننده ای بر حیثیت حاکمان زور گو و مردم سالار نما خواهد داشت.
هرکسی حتی از پشت بام منزلش می تواند تصاویر تعطیلی شهر را تهیه و در انتشار عمومی اخبار و تصاویر آن مشارکت نماید.
با توجه به آثار اقتصادی٬ اجتماعی و سیاسی٬ حکومت قدرت مردم را به خوبی و در عمل لمس می کند و دیگر نمی تواند به تئوری مشروعیت و مقبولیت خداوندی! (تئوری مصباح یزدی) اتکا کند و در عمل پوچ بودن این تئوری را بخوبی لمس خواهد کرد. و…
ضمنا آنطور که از شواهد بر می آید حکومت سرمایه گذاری عظیمی برای سوء استفاده از مراسم ارتحال امام کرده است. چند روز پیش در یکی از روزنامه های استانی می خواندم که سپاه و بسیج برای اعزام حداقل ۲۰ هزار نفر از این استان به مرقد امام (ره) فعالیت خود را آغاز کرده است. به نظرم رهبران جنبش و بویژه مهندس موسوی باید هر چه سریعتر تاکتیک جنبش را در مواجهه با این مسئله اعلام کنند. نظر شخصی بنده اینست که ما نباید اجازه دهیم امام (ره) توسط انحصار طلبان مصادره شود. ما باید با اعلام عمومی برای مشارکت در این مراسم این نقشه را بر آب کنیم. و اجازه ندهیم مستبدان در ادامه سناریو های قبلی شان ما سبزها را در نظر عوام ضد انقلاب و ضد امام بنمایانند. البته با توجه به اینکه ما فرد انتخاب شده به عنوان امام جماعت را صاحب صلاحیت برای پیش نماز بودن نمی دانیم به موقع آغاز نماز آنجا را ترک می کنیم و نمازمان را فرادا می خوانیم. و به این ترتیب اجازه سوء استفاده از حضورمان را نیز از فرصت طلبان می گیریم. به نظرم با توجه به تجربه راهپیمایی ۲۲ بهمن لزومی برای استفاده از نماد سبز نیست و ترک مراسم به هنگام آغاز نماز به خوبی حضور ما را نشان خواهد داد.
منتظر نظرات دوستان در تایید یا رد نظرم هستم.
سبز باشیم و فکور و صبور
من با نظر آقای میر مهدی موسوی موافقم، هفته بعد از اعتصاب کردستان، خودم با کمک چند تن از دوستان نزدیکم فعالیتی برای دعوت به اعتصاب داشتم ولی متاسفانه اطلاع رسانی مان ضعیف بود چون دست تنها بودیم!!! به کسی هم نمی شود اعتماد کرد! دقیقا اعتصاب موفق تر از حضور در خیابانهاست. بنده حقیر برای روز چهارده خرداد هم پیشنهاد میکنم مردم بجای حرم امام، در شهر تهران جمع شوند چون رژیم اکثر نیروی خود را در حرم جمع آوری خواهد کرد.
اندکی صبر سحر نزدیک است