هاشمی رفسنجانی:اگر روابط اعضای خانواده شکننده باشد شاهد انواع جنگ در میان ملتها خواهیم بود
چکیده : امروزه در كنار پدران خانواده، مادراني تحصيل كرده و باسواد هستند كه اگر هيچ شغل اجتماعي هم نداشته باشند، همين امر امتياز بسيار بزرگي براي جامعه و فرصت بسيار مغتنمي براي فرزندان خانوادههاست كه بهتر پرورش...
کلمه: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت:اگر پیوند اعضای خانواده سرد و شکننده باشد شاهد انواع جنگ و خونریزی در میان ملتها خواهیم بود.
به گزارش ایلنا،در آستانه روز خانواده، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی به مناسبت این روز منتشر شد.
به گفته رئیس مجلس خبرگان رهبری:تعبیه روز جهانی خانواده در تقویم تاریخی که مصادف با پانزدهم ماه می براساس سال میلادی میباشد نشان از اهمیت آن به عنوان اولین بستر جامعه نزد بزرگان اجتماعی در دنیاست.
وی تاکید کرد:خانواده کانونی بسیار مهم و ارزشمند برای انسانهاست که اگر روابط افراد در آن گرم باشد، جامعه تا عالیترین سطوح این گرمی را در جهت رفاه مادی و معنوی و بهتبع آن سعادت دنیوی و اخروی احساس میکند و اگر خدای نخواسته پیوند اعضای خانواده سرد و شکننده باشد، مانند بسیاری از جوامع که این روزها میبینیم، اجتماعات بشری نه تنها خالی از احساسات بشردوستانه میشود، بلکه با مرگ عواطف در خانوادهها، شاهد انواع جنگ و خونریزی در میان ملتها خواهیم بود.
هاشمی رفسنجانی تصریح کرد:توجه عمیق اسلام و قرآن به خانواده و تأکیدات فراوان روایی پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصوم(ع) در اهمیت تربیت خانوادگی که از آن تعبیر به فضایل انتسابی میشود، در کنار مکارم اخلاقی اکتسابی، افراد را از نخستین کانون تا گستردهترین سطح جامعه ملزم به رعایت آداب و رسومی مینماید که تحت لوای آن، انسانها در جامعه با امنیت خاطر زندگی میکنند.
وی با بیان اینکه خانواده برای هر انسان، مانند گهوارهای است که اگر حرکات و سکنات آن آرامشبخش باشد، آن انسان در جامعه و برای زندگی اجتماعی دیگران مایه آسایش و خیر و برکت است،گفت: اگر خدای نخواسته انسان در بستر خانواده اولاً از روحیات انسانی و روحانی دور باشد و ثانیاً به جای آن شاهد بگو و مگوهای ساده والدین و عدم اعتماد اعضای خانواده نسبت به هم باشد، در کلیت جامعه نیز با همین روحیه، مخلّ روند تکاملی انسانها به سوی سعادت ابدی میشود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد:باید توجه داشته باشیم که تربیت خانوادگی در گروی تربیت اخلاقی و تحصیلی پدر و مادر خانواده است و بحمدالله در ایران اسلامی به این امر مهم توجه شایانی شده و امروزه در کنار پدران خانواده، مادرانی تحصیل کرده و باسواد هستند که اگر هیچ شغل اجتماعی هم نداشته باشند، همین امر امتیاز بسیار بزرگی برای جامعه و فرصت بسیار مغتنمی برای فرزندان خانوادههاست که بهتر پرورش یابند.
وی در پایان با تبریک روز خانواده به همه خانوادهها اظهار امیدواری کرد همه خانوادههای ایرانی در سایه انقلاب اسلامی که اتفاقی بینظیر در تاریخ و حکومت براساس تعالیم انسانساز مکتب اهل بیت(ع) است، با عبور از گردنههای طبیعی و خودساخته و دیگران ساخته، به سوی رفاه و آسایش مادی و معنوی گام بردارند و در جهت برآورده شدن دعای همیشگی خویش در نمازهای یومیه حرکت کنند که «ربنّا آتنا فی الدنیا حسنه و فی الاخره حسنه».
این جملات بسیار پرمعناست. باشد که مایه عبرت در عمل و انتخاب افراد باشد.
خانواده برای هر انسان، مانند گهوارهای است که اگر حرکات و سکنات آن آرامشبخش باشد، آن انسان در جامعه و برای زندگی اجتماعی دیگران مایه آسایش و خیر و برکت است.
اگر خدای نخواسته انسان در بستر خانواده اولاً از روحیات انسانی و روحانی دور باشد و ثانیاً به جای آن شاهد بگو و مگوهای ساده والدین و عدم اعتماد اعضای خانواده نسبت به هم باشد، در کلیت جامعه نیز با همین روحیه، مخلّ روند تکاملی انسانها به سوی سعادت ابدی میشود.