آقای سالاری!شما غرفه شهید بهشتی را از نمایشگاه کتاب حذف کردید
چکیده :سالاری در حالی عنوان یک مدیر فرهنگی را در دولت دهم یدک می کشد که متاسفانه حتی از تعداد آثار و انتشاراتی که مرجع چاپ آثار آیت الله دکتر شهید بهشتی می باشد بی اطلاع است. انتشارات بقعه در سال 76 و به منظور تدوین و تنظیم آثار شهید مظلوم بهشتی تاسیس شد که علاوه بر انتشار کتاب های شهید بهشتی اقدام به چاپ آثاری که دیگران درباره این شهید بزرگوار نگاشته اند نیز می کند بنابراین چشم پوشی و حذف غرفه نشر بقعه قطعا انگیزه های دیگری را در پشت سرش پنهان...
کلمه: در حالی که محمود سالاری، مدیر کمیته ناشران داخلی نمایشگاه کتاب در گفت وگویی اعلام کرد بود به ضرس قاطع، میگویم بنیاد حفظ آثار شهید بهشتی در نمایشگاه حتی ثبت نام نکرده یک عضو این بنیاد بار دیگر تاکید کرد مراحل ثبت نام طبق روال سالهای قبل انجام شده بود .
به گزارش خبرنگار “کلمه”، سالاری در حالی عنوان یک مدیر فرهنگی را در دولت دهم یدک می کشد که متاسفانه حتی از تعداد آثار و انتشاراتی که مرجع چاپ آثار آیت الله دکتر شهید بهشتی می باشد بی اطلاع است. انتشارات بقعه در سال ۷۶ و به منظور تدوین و تنظیم آثار شهید مظلوم بهشتی تاسیس شد که علاوه بر انتشار کتاب های شهید بهشتی اقدام به چاپ آثاری که دیگران درباره این شهید بزرگوار نگاشته اند نیز می کند بنابراین چشم پوشی و حذف غرفه نشر بقعه قطعا انگیزه های دیگری را در پشت سرش پنهان دارد.
ادعای سالاری در مورد عدم ثبت نام نیز در حالی صورت می گیرد که غرفه ای که قرار بود در اختیار نشر بقعه قرار بگیرد در اختیار موسسه ای دیگر قرار گرفته که حروف الفبای آن مطابق نقشه نمایشگاه نیست.
سالاری در گفت و گو با ایسنا گفته بود: این دوستانی که دربارهی آثار شهید بهشتی نظر میدهند، برایم عجیب است. چند نفر در کل کشور ایران خبر دارند چند عنوان بوده است.
این مدیر فرهنگی دولت دهم گویا متوجه بی ادبانه بودن حرف خود بوده است درادامه گفته: البته اینها بزرگان انقلاب هستند و احترامشان بر همه واجب است. اندیشههایشان مبانی انقلاب ماست؛ اما این جنجالی که امسال میشود، برایم جالب است. ما در سالهای پیش اساسا چنین بحثی نداشتیم. اینجور نبود که کسی بگوید من دنبال آثار شهید بهشتی در نمایشگاه میگردم.»
البته با وجود اذعان به این نکته که شهید بهشتی ازبزرگان انقلاب هستند اما بی ادبی این مدیر دولتی ادامه پیدا می کند و این سوال در ذهن شکل می گیرد که آیا ایشان در نمایشگاه کتاب ایستاده اند تا مردم سراغ آثار شهید بهشتی را از این مسئول بگیرند؟یا چگونه است که ایشان به جای بازدید کننده ها تصمیم می گیرد و سخن می گوید؟
ضمنا آقای سالاری و سایر دولتی ها برای آشنایی با آثار و اندیشه های یکی از بنیانگزاران انقلاب و نیز آشنا شدن با تفکراتی که مبنای انقلاب بوده و حرکت در این جهت می توانند به آدرس وبسایت بنیاد شهید بهشتی مراجعه کنند+. البته توقع زیادی از یک مدیر فرهنگی در دولت دهم نیست.
ادب مرد به ز دولت اوست.
زمانی که شهید بهشتی به همراه یارانش برای دفاع از انقلاب اسلامی با رژیم شاه مبارزه می کرد و تا اخرین لحظه هم ایستاد و مظلومانه شهید شد , اقای سالاری و احمدی نژاد کجا بودند؟ اقای احمدی نژاد که داخل ” آبدانان داشت درس می خواند که یک روز به ارزوی خودش برسد و بیاد تهران را از نزدیک ببیند. اقای سالاری هم که اصلا معلوم نیست از کدوم … دیگری امد. به فرموده ایت الله موسوی تبریزی , افراد غیر موثر در انقلاب به تلویزیون می ایند و از انقلاب خاطره می گویند. کسانی که در مبارزات انقلابی نبودند ولی میان سنگ انقلاب را به سینه میزنند. بله , منظور ایت الله موسوی تبریزی همین امثال سالاری و احمدی نژاد و دیگر افراد دولت است.
علت حذف غرفه شهید مظلوم بهشتی موضع پسر بزرگوارشان در انتخابات و بعد از آن است…..مطمئن باشد اگر موضع فرزند شهید مطهر هم کمی تند تر شود در اینده کتب شهید مطهری هم جمع آوری میشود……اینان معتقدند که اینان مانند فرزندان حضرت نوح ع گمراه شدند…..بر فرض که حرفشان درست باشد اگر اینان در زمان نوع نبی ع هم بودند کتب ایشان را به خاظر پسرشان جمع میکردند…….سللام و درود خدا بر روح بلند شهید بهشتی و سلام بر فرزند آزاده ایشان…..