رامین:آزادی مطبوعات در ایران فراتر از قانون است
چکیده :اگر دستگاه قضايي درصدد اعمال عدالت قضايي در عرصه رسانهها باشد، ما ميتوانيم به سرعت فضاي مطلوب و معقول و قانوني فعاليتهاي رسانهاي را که موجب رشد و سعادت جامعه ميشود، فراهم...
کلمه:معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه بر قراری عدالت قضایی، بهترین راه ساماندهی امور جامعه و از جمله اصلاح وضعیت رسانههاست، گفت: آزادی مطبوعات در ایران بیسار فراتر از قانون است.
به گزارش ایرنا، “محمدعلی رامین” در دانشگاه امیرکبیر به مناسبت روز آزادی مطبوعات اظهار داشت: از نظر دین اسلام آزادی معنوی اصل و مقدمه اساسی آزادیهای فردی و اجتماعی است.
وی با تشریح رسالت حکومت دینی در توصیف واژه آزادی افزود: تعریف مفاهیمی چون آزادی، گاهی منشاء سکولار و دین گریزی دارد و گاهی خواستگاه اش توحیدی و الهی است و آزادی از منظر اسلام، آزادی عقلانی و قانونمند است که همه باید بطور یکسان از آن برخوردار باشند.
رامین اضافه کرد: هیچکس نباید از ابزار و جایگاهی که در اختیار دارد به بهانه آزادی اخلاق، معنویت و کرامت انسانی دیگران را مورد تهاجم قرار دهد.
معاون امور مطبوعاتی درباره منزلت قلم افزود: در دین ما قلم قداست دارد و اهل قلم جایگاهشان میتواند از شهدا بالاتر باشد اما سؤال اینجاست که این جایگاه مخصوص کدام گروه از اهل قلم است؟
وی تصریح کرد: این گروه کسانی هستند که حرمت حریم قلم را پاسداری میکنند و با این قلم به روشنگری افکار عمومی میپردازند و دانایی و رشد مخاطب را هدف قرار میدهند و نگهبان پاکیها و صداقت ها و ارزشهای انسانی میشوند.
رامین اضافه کرد: بدین ترتیب، سؤال مهم این است که اگر در جامعهای کسانی صاحب قلم شوند که خلاف رسالت الهی و انسانی اهل قلم عمل کنند چه باید کرد؟ چه کسی مسؤول و دلسوز فرهنگ ایرانی و ارزشهای اسلامی است؟ کدام سازمان مسؤول رسیدگی به آشفتگی های موجود در بازار بیدر و پیکر رسانهها است؟
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی افزود: طبق ماده ۴۵ قانون مطبوعات، نظارت دقیق بر عملکرد جراید و انجام رسالت مطبوعاتی به عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و آیا در این صورت، اگر کسی پیدا شود که بخواهد اصول بر زمین مانده قانون اساسی و قانون مطبوعات را پیگیری کند، باید با او برخورد کرد یا به وی یاری رساند؟
معاون امور مطبوعاتی ادامه داد: علامت متمدن بودن هر جامعه تطابق عملکردها با قانون است و من نیز در جایگاه معاون مطبوعاتی صرفاً با تکیه بر قانون به انجام وظایف سازمانی و مأموریت قانونی خود به رشد و تعالی مطبوعات میاندیشم و طبیعی است برخی عناصر قانون گریز در مطبوعات که مانع ارتقاء جایگاه مطبوعات هستند، باید قانون تکلیف آنان را مشخص کند و همه دستگاهها و خود رسانهها باید از اجرای قانون حمایت کنند.
رامین افزود: اگر دستگاه قضایی درصدد اعمال عدالت قضایی در عرصه رسانهها باشد، ما میتوانیم به سرعت فضای مطلوب و معقول و قانونی فعالیتهای رسانهای را که موجب رشد و سعادت جامعه میشود، فراهم کنیم.
این آقای روی سنگ پای قزوین را سفید کرده.من نمیدانم واقعا یک فرد چقدر می تواند پررو باشد؟
با توجه به شرایطی که ایشون داره راست می گه ایشون کسی هست که از نشر و طبع فقط امضا اداری و دستور زیر نامه اداری را می فهمه لذا با توجه به اینکه همواره دستورات این دولت فراتر و یا مغایر قانونه لذا زدن این حرف از طرف ایشون کاملا قابل توجیه است
آزادی مطبوعات درایران فقط برای کیهان – جوان -ر سالت و سایر روزنامه دولتی !
این آقا شهروند آلمان است و هیچ سابقه روشنی در روزهای مردانگی انقلاب ندارد . من اساس مشکوکم که این آدم و آقای مولانا که آن هم شهروند رسمی آمریکاست و بقیه آدمهای دور و بر احمدی نژاد هستند و حتی خود او ، مآمور بیگانه برای انقلاب مخملی واقعی و خزنده در ایران نباشند . ( یک روحانی سبز اندیش از قم )