“عدم اجرای قانون بیمه کارگران ساختمانی، حق کارگران را ضایع میکند”
چکیده :بيمه كارگران ساختماني حق واجب بود كه مجلس اين حق را شناخت و آن را تصويب كرد و حالا نوبت دولت است كه آن را اجرا كند/ با عبور از زمان تصويب قانون، اجراي آن واجب است حال اگر اجرا نميشود حقي از كارگران ساختماني ضايع...
کلمه: نماینده اقلیم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر مشکلات کارگران ساختمانی گفت: بیمه کارگران ساختمانی حق واجب بود که مجلس این حق را شناخت و آن را تصویب کرد و حالا نوبت دولت است که آن را اجرا کند.
به گزارش ایلنا ابوالقاسم رحمانی به تشریح دلایل تصویب قانون بیمه کارگران ساختمانی در مجلس پرداخت و گفت: بیشک همه مردم میدانندکه این قشر زحمتکش با مشکلات فراوانی دست به گریبان است که حوادث کار بالاترین معضل این کارگران بوده و همچنان خواهد بود زیرا ماهیت این کار حادثه ساز است.
وی با تاکید بر اینکه مجلس طرح را آورد و با بررسیهای مختلف آن را تصویب کرد گفت: در قانون براساس هر متر مربع از ساختمانی که ساخته میشود درصدی حق بیمه تعیین شده که کارفرماموظف است این مبلغ را کسر و بابت کارگران به تامین اجتماعی بپردازد.
عضو کمیسیون عمران مجلس تصویب نهایی این مهم را یادآور شد و گفت: نظر شورای نگهبان نیز در مورد این قانون مساعد بود و هیچ مشکلی برای آن به وجود نیامده و در نهایت به دولت ابلاغ شد اما گویا در دولت با مشکل اجرا روبرو شده است.
وی مسوول اجرای این قانون را وزارت رفاه و سازمان تامین اجتماعی دانست و گفت: با عبور از زمان تصویب قانون، اجرای آن واجب است حال اگر اجرا نمیشود حقی از کارگران ساختمانی ضایع میشود.
رحمانی با اعلام اینکه بارها طی سوال و تذکر از وزیر مربوطه بازخواست شده است گفت: با این وجود همچنان در اجرا مشکل وجود دارد که دلایل آن برای مجلس روشن نیست.
وی گفت: اجرایی نکردن بیمه کارگران ساختمانی به معنای آن است که ۳۰۰ هزار شغل را در تهدید مستقیم قرار داده باشد در حالی که قانون آن وجود دارد.
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید کارگران مدرک داشته باشند تا هر شغلی مرتبط با مدرک آن باشد به نوعی که سازمان فنی حرفهای ازکارگران ساختمانی آزمون بگیرد و به هر کدام براساس تخصص مدرک بدهد نه آنکه کارگر گچ کار، سیمانکار، کاشی کار و به عبارت دیگر همه کاره باشد.
فکر کنم نماینده اقلید درست باشه