سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » بررسی طرح مربوط به برگزاری همزمان انتخابات در مجمع تشخیص مصلحت...

بررسی طرح مربوط به برگزاری همزمان انتخابات در مجمع تشخیص مصلحت

چکیده :امسال هم سال همدلي ، همكاري و برادري است كه اميدواريم همه اقشار جامعه ، فعالان سياسي ، احزاب مختلف و همچنين دولتمردان كشور بر اين اساس با هم كار كنند و به پيشرفت كشور و حل مشكلات مردم شتاب بيشتري...


کلمه: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از بررسی طرح مربوط به برگزاری همزمان انتخابات‌ در سیاست‌های کلی انتخابات در این مجمع خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن رضایی در پایان اولین نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال ۸۹ گفت:اولین بحث در رابطه با سیاست‌های کلی انتخابات بود که امروز در جلسه مجمع مطرح شد، مربوط به همزمانی برگزاری انتخابات در کشور بود تا به جای هر سال یک انتخابات، هر دو سال یک بار انتخابات در کشور برگزار شود؛ یعنی انتخابات ریاست جمهوری با شوراها و انتخابات مجلس شورای اسلامی با مجلس خبرگان با هم برنامه‌ریزی شود.

با بیان اینکه مجمع تشخیص نسبت به موضع‌گیری جدید رئیس‌جمهور آمریکا عکس‌العمل نشان داد و آن را خلاف مقررات بین‌المللی و قوانین سازمان ملل اعلام کرد یادآور شد: اوباما و وزیر دفاع آمریکا تحت عنوان سیاست دفاعی جدید، در مورد مساله هسته‌ای موضع‌گیری‌هایی را انجام دادند که به دلیل ارتباط آن با ایران نظر مجمع این است که همه مسوولان ذی‌ربط عکس‌العمل نشان دهند و این سخنان را در مجامع بین‌المللی پیگیری کنند.

وی افزود: اوباما و وزیر دفاع آمریکا ادعا کردند که در کنترل تسلیحاتی برنامه‌ای دارند و در زمینه عکس‌العمل هسته‌ای نیز ایران و کره‌شمالی را مستثنی کردند که از نظر قانون بین‌المللی صحیح نیست زیرا ما تمام ضوابط بین‌المللی را رعایت کرده‌ایم و از سوی دیگر تمام کشورهای عضو ان‌پی‌تی موظف هستند از عضو دیگر در برابر تهدیدات دفاع کنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: کسی که دارای سلاح هسته‌ای است این سخنان خلاف مقررات را بیان می‌کند البته ممکن است اوباما برای جنگ روانی این حرف‌ها را زده باشد که همین هم قابل پیگیری است زیرا برای جنگ روانی هر حرفی را نمی‌توان زد و جای تعجب دارد اوباما که پرچم صلح برداشته بود اکنون پرچم جنگ به دوش گرفته است.

وی به رئیس‌جمهور آمریکا توصیه کرد: اگر همان حرف‌های ابتدای ریاست‌جمهوری را عملی کند بهتر است زیرا گذشته‌های ایشان جز موفقیت‌های موقت چیزی به دست نیاورده‌اند.

رضایی تاکید کرد: اوباما اگر لقمه بزرگتر از عراق و افغانستان را انتخاب کند هیچ آدم عاقلی او را همراهی نمی‌کند زیرا ایران سرزمین شهیدان است که وقتی آمریکا، شوروی و همه قدرت‌ها هم با یکدیگر متحد بودند نتوانستند کاری کنند لذا از اوباما می‌خواهیم این حرف‌ها را نزند و مجمع تشخیص این سخنان را محکوم کرد.

وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد برنامه‌های اندیشیده شده جهت اجرای شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان همت مضاعف و کار مضاعف بیان شد، گفت: این شعار بسیار حکیمانه بود زیرا در داخل و بیرون کشور دلایلی وجود دارد که نشان می‌دهد این شعار به موقع مطرح شده است.

رضایی تاکید کرد علی‌رغم زحمات ۳۰ ساله در داخل کشور میان انتظارات مردم و بهره‌مندی از زمان و محیط زندگی شکاف وجود دارد که با همت و کار مضاعف می‌توانیم آن را پر کنیم در خارج نیز غرب و آمریکا از براندازی جمهوری اسلامی ناامید شدند و می‌خواهند جلوی پیشرفت را بگیرند که با کار و تلاش مضاعف می‌توانیم جلوی دیوارهای مقابل پیشرفت ملت را بگیریم که این ناامیدسازی بدون جهش در حوزه‌های مختلف که در چشم‌انداز ایران ۱۴۰۴ که به آن اشاره شده است، ممکن نیست.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود گفت:سال گذشته سال تاکید بر آرامش ، وحدت و قانون‌گرایی بود و خوشا به حال کسانی که بر این اساس عمل کردند و راه تفرقه و اغتشاش و بی‌قانونی را طی نکردند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت تاکید کرد : امسال هم سال همدلی ، همکاری و برادری است که امیدواریم همه اقشار جامعه ، فعالان سیاسی ، احزاب مختلف و همچنین دولتمردان کشور بر این اساس با هم کار کنند و به پیشرفت کشور و حل مشکلات مردم شتاب بیشتری بخشند.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

۹ پاسخ به “بررسی طرح مربوط به برگزاری همزمان انتخابات در مجمع تشخیص مصلحت”

  1. داوود گفت:

    هر ۵۰ سال یک انتخابات چطوره؟ نتیجه که به حال مردم فرق نمی کند؛ چه هر سال ۵۰ تا انتخابات برگزار کنید و چه هر ۵۰ سال یک انتخابات! وقتی با شعبده بازی های ناشیانه می خواهید گزینه مورد نظر خودتان را از صندوق در بیاورید بهتر است اصلاً انتخابات برگزار نکنید!!! شما که بدتان نمیاد، قانون اساسی هم که بهتون اجازه داده (البته با تفسیرهای خنده دار و مضحک شما)؛ پس چرا اجرا نمی کنید؟

  2. سپهر گفت:

    حتی اگر احتمال کوچکترین تقلبی(حتی یک رای) وجود داشته باشد شرکت در انتخاب یک اشتباه بزرگ است چون شرایط که عوض نمی شود هیچ هزاران مصیبت هم بر جامعه می بارد، البته از دفعه قبل که شرکت کردم پشیمان نیستم چون باعث آگاهیم شد و البته چهره گرگها را هم نمایان کرد. بعد از انتخابات به یکی از شهرستانها سفر کردم راننده که فردی روستایی بود صحبت از پرداخت پول چند روز قبل از انتخابات می کرد و البته گله مند بود که چرا به او پنجاه هزار تومان داده اند و به چند نفر دیگر در روستا هشتاد هزار تومان و صد هزار تومان داده بودند ، میگفت که فقط خودش ۱۰ رای به اسم نامزد “پیروز” به صندوق ریخته و هر بار با وایتکس انگشتش را پاک کرده. از شده عصبانیت نتوانستم جلوی خودم را بگیرم و به او گفتم میدانی چه تعداد جوان در تهران به خاطر تقلب کشته شدند؟ البته معتقدم تقلب واقعی در انتخابات بسیار گسترده تر بوده است و گرنه چطور رای اقای محسن رضایی ظرف یک ساعت شروع به کم شدن کرد؟!!

  3. توانا گفت:

    به نظر می رسد هرکسی هر سال را یک جوری نامگذاری می کند؟

    آقای رضایی می گویند سال گذشته “سال تاکید بر آرامش ، وحدت و قانون‌گرایی” و امسال “سال همدلی ، همکاری و برادری است”.

    از طرفی می گویند “شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان همت مضاعف و کار مضاعف بیان شد، گفت: این شعار بسیار حکیمانه بود”

    بالاخره اگر ایشان نامگذاری امسال به سال همت مضاعف و کار مضاعف را قبول دارند خوبست از القاب دیگر برای امسال استفاده نکنند.

    و یا اگر باید به صورت کلیشه ای باید از نامگذاری انجام شده از سوی حاکمیت دفاع کنند حرف دیگری است.

  4. رضا ( اهوازی) گفت:

    فکر کنم میخوان انتخابات ۱۱ ام امسال ( شورای شهر) رو با این طرحشون عقب بندازن

  5. Utopia گفت:

    گربه رو تو سوراخ راه نمی دادن،جارو به دمبش می بست.
    مگه کسی می خود دوباره رای بده؟؟

  6. علی گفت:

    حکومتی که خود را متکی به آرای مردم معرفی میکرد، ببین چگونه انتخابات را برای خود یک کابوس می بیند!
    فکر می کنید تا کی و کجا این روند ادامه داشته باشد؟ آیا صبح نزدیک نیست؟

  7. ناشناس گفت:

    آقای رضایی بهتره کلاه خود را کمی بالاتر بگذارند. واقعا چی فکر می کنند؟ حداقل به رأی حامیان خودش یک جو اهمیت بدهند.

  8. علی گفت:

    در این مملکت پای صندوق رای کسی به حقش نمی رسد تنها راه احقاق حق و پایان دادن به ظلم، ادامه مبازات و افشای ماهیت ظالمانه سیستم است. البته با همبستگی هوشیارانه و پیروی از رهبری سید بزرگ میر حسین موسوی و نه خارج نشینان طراح اسب تاوا!

  9. ناشناس گفت:

    انتصابات که دیگه شورا و تصمیم گیری ندارد
    ما میدانیم چه کسی خون هموطنان مسلمان شیعه ی دوازده امامی ولایت مدار مسجدی را ریخته و ….
    اگر میتوانید مسئولیت بپزیر اگر نمیتوانید بروید کنار تا یکی دیگر به میدان بیاید
    منظورم از هموطنان مسلمان … اینست که ما از خیلی ها مسلمان تریم ولی از علی (ع) شیعه تر نیستیم