رامین: روزنامه نگاران خاطی باید از حقوق شهروندی محروم شوند
چکیده :محمد علی رامین با اظهار اینکه قانون فعلی مطبوعات "دست ما را بسته" ابراز امیدواری کرد که با قانون جامع رسانه ها که قرار است به زودی در مجلس ایران تصویب شود، به جای بستن یک نشریه، بتوانند با "خاطیان و مجرمان" برخورد...
کلمه: وزارت ارشاد ایران اعلام کرد که با تغییر قانون مطبوعات به جای توقیف نشریه ها با روزنامه نگارانی که آنها را خاطی نامید برخورد خواهد کرد.
محمد علی رامین، معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران در گفت و گوی تلفنی با بخش خبری شامگاه دوشنبه ۱۰ اسفند تلویزیون ایران گفت که در ایالات متحده آمریکا و بعضی کشور های اروپایی نشریه ها را توقیف نمی کنند بلکه کار رسانه ای را برای افراد خاطی ممنوع و آنها را از حقوق شهروندی محروم می کنند.
این مصاحبه در پی توقیف روزنامه اعتماد و لغو امتیاز هفته نامه ایران دخت انجام شد. این دو نشریه از معدود نشریات نزدیک به اصلاح طلبان بودند که همچنان منتشر می شدند.
روزنامه اعتماد در آخرین شماره اش دو مطلب در باره فیلم حادثه حمله به کوی دانشگاه تهران داشت که به تازگی از شبکه بی بی سی فارسی پخش شد.
محمد علی رامین با اظهار اینکه قانون فعلی مطبوعات “دست ما را بسته” ابراز امیدواری کرد که با قانون جامع رسانه ها که قرار است به زودی در مجلس ایران تصویب شود، به جای بستن یک نشریه، بتوانند با “خاطیان و مجرمان” برخورد کنند.
محمد علی رامین فضای کنونی مطبوعات را آشفته بازار توصیف کرد و گفت که با تعداد بسیار اندکی قانون شکن، ساختار شکن و هرج و مرج طلب رو به رو هستیم.
او در ادامه گفت: ” فرض کنیم یک نفر هشت ماه فتنه گری و آشوب طلبی کرده و به زندان افتاده و با سپردن وثیقه به طور موقت از زندان آزاد شده و با مجموعه افرادی که با کمال وقاحت همه قوانین را زیر پا می گذارند سرپرستی دو نشریه را به عهده می گیرد.”
به نظر می رسد منظور آقای رامین، محمد قوچانی سردبیر نشریه لغو امتیاز شده ایران دخت است.
محمد قوچانی، از روزنامه نگارانی بود که یک هفته پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایران بازداشت شد و در اوایل آبان گذشته، با سپردن وثیقه ای معادل یک صد میلیون تومان آزاد شد.
او علاوه بر سردبیری هفته نامه ایران دخت و مسئولیت سردبیری ماهنامه “مهرنامه” را هم برعهده دارد.
در ماه های بعد از انتخابات ریاست جمهوری، تعداد زیادی از نشریات نزدیک به اصلاح طلبان از جمله، روزنامه های یاس نو، سرمایه، حیات نو، فرهنگ آشتی، آرمان، و اعتماد ملی توقیف شدند.
اعتراض به توقیف اعتماد در جلسه شورای شهر تهران
معصومه ابتکار، عضو شورای شهر تهران و معاون رئیس جمهور پیشین ایران در جلسه علنی شورای شهر به توقیف روزنامه اعتماد اعتراض کرد.
خانم ابتکار ضمن انتقاد از توقیف روزنامه اعتماد، خط مشی این روزنامه را معتدل و فراجناحی خواند و خبر توقیف این نشریه را نا گوار توصیف کرد.
او گفت که روزنامه اعتماد یکی از پر مخاطب ترین روزنامه ها در دوران انتشارش بود.
خانم ابتکار گفت که صحبت از وحدت در شرایطی که خبرنگارانی در بند هستند و روزنامه هایی بسته می شوند، دشوار است.
معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست دولت محمد خاتمی و از دانشجویان پیرو خط امام بود که در سال ۱۳۵۸ سفارت آمریکا در تهران را اشغال کردند.
پیشتر معصومه ابتکار، در مطلبی در وبلاگش سرکوب اعتراض های مدنی جمعی از مسلمانان چین، فیلتر شدن وبلاگ ها و همچنین اظهارات دولت چین را که می گوید “معترضان از خارج از کشور تغدیه می شوند” را مشابه وقایع اخیر ایران دانسته است.
منبع :بی بی سی
من بعد از خواندن این مطلب ، خدا رو صد هزار مرتبه شکر کردم که قانون فعلی دست وپای آقایون رو بسته !!!!!!!!! وگرنه معلوم نبود به جای این همه روزنامه بسته شده و این تعداد روزنامه نگار زندانی ، الآن چه خبر بود ؟!!!!!!!!
خدایا این آزادی ها را از ما نگیر !
خدایا سایه این دولت را از سر ما کم مکن !
خدایا ما ا از ملوانان کور و کر این کشتی قرار بده !
خدایا ، اگر سوار کشتی نشی محاربی !
دستش درد نکنه. بالاخره خدا یک فرصتی هم به امثال ایشون باید بده دیگه.
چیز جالبی که تو حرفهایی رامینه اینه که به روزنامه نگاران و روزنامه های بسته شده نگفته دروغگو
منتظرم تا ببینم چه زمانی نوبت به اصلاح و حذف و تعدیل آیات کلام الله می رسد! منتظرم تا روزی که قرآن را با خمس حجم کنونی چاپ کنند!
و من منتظرم تا کی وعده الهی فرا رسد که: به آنان مهلت دهیم و در زمین فساد کنند، پس آنگاه…
اقای رامین (حیف این اسم) مطمئنم تا پایان دوره ی شما تنها روز نامه منتشر شده کیهان و رسالت خواهند بود
آقای رامین با انساهایی مثل شما چه می توان گفت نمی دانم شما دوستار کدام اسلام ( طالبانی ) و کدام انقلاب هستین چون اطمینان دارم اسلام و انقلاب ما با شما خیلی متفاوت است . آقای رامین همین که جوانان سبز خواب را را از چشمانت و استادانت ربوده ایم کافیست .اندکی صبر سحر نزدیک است
آقای رامین البته شما دروغ نمیگویید. ولی لطفآ اسم دو نفر از روزنامه نگاران در امریکا یا کانادا که از کار رسانه ای و مخصوصا از حقوق شهر وندی محروم شده اند را بگویید که ما هم از تاریکی بیرون بیاییم.
بابا دیگه هر چی میخوای بگی بگو ولی نگو که تو آمریکا و اروپا هم همینکارو میکنن…آخه دیگه ما که میدونیم..هر تهمتی به این کشورا بزنی نمیتونی بودن دموکراسی رو اونجا نفی کنی بردار من…هیچ کدوم از اون هکومتا اصلا به خودشون اجازه نمیدان به کسی بگن که ما حق شهروندی رو از شما میگیریم برای اینکه… این کشور ماست که ماشالله داره تو اینجور کارا نمونه و زبونزد دنیا میشه!
salam,
in aghye ramin ro man az zamani ke sepah miavord vaseh ma sarbaza darse siasy bede mishnasam.osoolan nafesho ba in bastan ke begiro bokosh.rasman ozve sepah pasdaran hastesh .man ishoon va gahye tavakoli namayandeh majles ro yadame ke miavordan ta eslah talabro bekooba. kheili ham dasto del baze aghaye ramin.man be sakh tarin soalesh javab dadam .faghat ye ketab be dard nakhore aghidaty sepah bem hedye dad va hezar toman az to jibesh dar avord dada!!!!
دروغگو خناق بگیره
روزنامه نگارانی که هیچ در وصف شما گیرشان نمی آید محکوم به از دست دادن حقوق شهروندی هستند. آخه …مرام! این حرف و به مرغ پخته تو قابلمه هم بگید خندش میگیره.