بیانیه تفصیلیحزب اعتماد ملی به مناسبت ۲۲بهمن
چکیده :اگر دیروز بزرگانی چون امام خمینی(ره)، آیتاللهالعظمی منتظری، آیتالله طالقانی، آیتالله مطهری، آیتالله بهشتی، دکتر شریعتی، مهندس بازرگان و … منادی دین رحمانی و اسلام ناب محمدی و تشیع علوی بودند و در سایه تعالیم و اخلاق الهی این بزرگواران، دلهای رمیده جوانان، فوج فوج جذب اسلام میشد، متأسفانه امروز، در سیویکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، بعضا مداحان و روضهخوانهایی پرچمدار اسلام و سردمدار تبلیغ آن از رسانه ملی شدهاند که در نظر معتقد به تز ماکیاولیستی«هدف وسیله را توجیه مىکند»، «النصر بالرعب» و بهتصریح خودشان، خواهان بریدن نفس مردم و جویدن خرخره آنان و در عمل مروج خشونت و خرافه...
کلمه:حزب اعتماد ملی در آستانه ۲۲بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با انتشار بیانیهای تفصیلی ضمن بزرگداشت این روز بزرگ و دعوت از همه اقشار ملت برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن با ارائه تحلیلی از علل نابسامانیهای موجود، اقدام به ارائه پیشنهادهایی برای برونرفت از بحران حاکم بر کشور کرد.
به گزارش سحامنیوز، متن کامل این بیانیه بهشرح ذیل است:
در آستانه یومالله ۲۲ بهمن و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی که ثمره مبارزات یکصد ساله اخیر ملت ایران با استعمار خارجی و استبداد داخلی است، حزب اعتماد ملی بهعنوان یکی از احزاب وفادار و متعهد به آرمانهای متعالی انقلاب اسلامی و مبارزات ملت ایران، بر خود وظیفه میداند که در این ایام خاطرهانگیز، ضمن گرامیداشت یاد شهیدان بهخون خفته مبارزات ملت بزرگ ایران و رهبر فقید آن؛ حضرت آیتاللهالعظمی امام خمینی(ره) و دیگر شخصیتها و بزرگان انقلاب اسلامی بهعنوان پیشتازان مبارزه با استعمار، استبداد و استحمار، نکاتی چند را به استحضار ملت فهیم و بزرگوار ایران اسلامی برساند.
ملت بزرگوار ایران
همانطوری که مستحضرید انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ ثمره مبارزات تاریخی ملت ایران در یکصد ساله اخیر و جمعبندی این ملت فهیم از مطالبات مردم در نهضت مشروطیت، نهضت ملی نفت، قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲و مبارزات پس از آن و نتیجه همگرایی اقشار مختلف ملت بهویژه پیوند حوزه و دانشگاه و تعامل مثبت احزاب، سازمانها، جمعیتها، گروهها و … در ظل رهبری فراگیر امام خمینی(ره) و حول محور استقلال، آزادی، عدالت، جمهوریت، اسلامیت و … بود که در واپسین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی تحت عنوان شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» متجلی شد.
بدون تردید، دهه فجر، ۲۲ بهمن و در یک کلام، انقلاب اسلامی از آن ملت رشید ایران است و هیچ فرد و جریانی نمیتواند این روزهای بزرگ و انقلاب اسلامی را ملک طلق خویش پندارد و آنها را در انحصار خود درآورد.
از اینرو در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی همراه با اقشار مختلف ملت ایران به خیابانها خواهیم آمد و همه شعارهای اصلی انقلاب اسلامی اعم از استقلال، آزادی، جمهوریت، اسلامیت و … را با قرائت امام راحل و دیگر پیشتازان انقلاب اسلامی فریاد خواهیم زد.
بدون تردید، آزادی زندانیان سیاسی، انتخابات آزاد و نفی خودکامگی و انحصارطلبی از مهمترین مطالبات ملت ایران در انقلاب اسلامی بود و در نتیجه ما نیز در سیویکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یکبار دیگر با رهبر فقید انقلاب اسلامی و شهیدان و پیشتازان انقلاب اسلامی تجدید بیعت میکنیم و اعلام میداریم که راه آنان را تا نیل کامل به آرمانهای متعالی انقلاب اسلامی ادامه خواهیم داد.
ضرورت جمعبندی و بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی
اینک بعد از گذشت بیش از سه دهه پر فراز و نشیب از پیروزی انقلاب اسلامی، باید به جمعبندی و بررسی عادلانه و منصفانه از آنچه که میخواستیم و امروزه بدان رسیدهایم بپردازیم تا نقاط ضعف و عواملی را که سد راه نیل به این اهداف ارزشمند بوده است بشناسیم و برای رفع این موانع و جبران مافات و ناکامیها کمر همت ببندیم؛ زیرا هرگونه عمل سیاسی و اجتماعی باید منبعث از شناخت و معرفت باشد که بدون آن قطعا چیزی جز خسارت و ناکامی را متوجه ملک و ملت نخواهد کرد.
برخی از آرمانهایی را که زمینهساز انقلاب اسلامی و از اساسیترین مطالبات ملت در جریان انقلاب اسلامی بود و در اصول مختلف قانون اساسی آمده است، میتوان به شرح ذیل جمعبندی کرد:
۱/ تأمین استقلال همهجانبه با طرد کامل استعمار و جلوگیری از نفوذ بیگانگان در عرصههای مختلف اداره کشور.
۲/ تأسیس نظام برآمده از آرای ملت و حاکمیت اراده ملی از طریق براندازی نظام سلطنتی.
۳/ اتکای به آرای عمومی در اداره کشور.
۴/ فراهمسازی زمینه مشارکت عمومی در عرصههای مختلف تعیین سرنوشت.
۵/ اداره امور کشور بر اساس شورا و نظارت ملی و امر به معروف و نهی از منکر.
۶/ نفی هر گونه استبداد و خودکامگی و انحصارطلبی.
۷/ نفی هرگونه ستمگری، ستمکشی، سلطهگری و سلطهپذیری.
۸/ بر قراری عدالت همهجانبه در زمینههای مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و … .
۹/ تأمین آزادیهای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و … در چارچوب قوانین مورد تأیید ملت.
۱۰/ تأمین آزادی بیان، نشریات، مطبوعات، اجتماعات و راهپیماییها و … .
۱۱/ برقراری امنیت عمومی و مقابله با سانسور و تفتیش عقاید و اجتناب حکومت از دخالت و تجسس در حوزه خصوصی مردم.
۱۲/ تنظیم روابط خارجی کشور بر اساس سیاست موازنه منفی و تأمین منافع ملی و معیارهای اسلامی.
۱۳/ آموزش و پرورش و تربیت بدنی رایگان برای همگان در تمام سطوح و تسهیل و تعمیم آموزش عالی تا سرحد خودکفایی کشور.
۱۴/ رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای عموم در زمینههای مادی و معنوی.
۱۵/ برقراری حقوق مساوی برای مردم بدون توجه به قوم، قبیله، رنگ، نژاد و زبان.
۱۶/ تأمین حقوق همه جانبه افراد از زن و مرد و ایجاد امنیت قضایی عادلانه برای همه و تساوی عموم در برابر قانون.
۱۷/ حاکمیت اصل برائت، منع شکنجه و منع هتک حرمت و حیثیت کسی که به حکم قانون دستگیر، بازداشت، زندانی یا تبعید شده، به هر صورت که باشد.
۱۸/ جلوگیری از غارت بیتالمال توسط صاحبان قدرت.
۱۹/ پیریزی برنامه اقتصادی صحیح و عادلانه بر اساس ضوابط علمی و معیارهای اسلامی در راستای تأمین رفاه عمومی و فقرزدایی و ریشهکن کردن ساختن هر نوع فقر و محرومیت.
۲۰/ برقراری مناسبات عادلانه در زمینه اشتغال و مبارزه با هرگونه پارتیبازی و اجبار افراد در انتخاب شغل و انجام کار معین و مقابله با هر نوع بهرهکشی و استثمار.
بدون تردید انقلاب اسلامی دستاوردهای بزرگی برای کشور داشته است، اما آیا امروزه ما به مطالبات خویش در انقلاب اسلامی، آنچنان که باید و شاید رسیدهایم؟
اگر ما امروز ناقد وضعیت موجود هستیم، بهاین دلیل است که معتقدیم شرایط امروز حاکم بر کشور با آرمانهایی که ملت بزرگوار ایران برای نیل به آنها دست به انقلاب شکوهمند اسلامی زد، فرسنگها فاصله دارد.
از اینرو با ترسیم بخشی از معضلات حاکم بر کشور همگان را به همگرایی و تلاش برای برونرفت از این وضعیت فرا میخوانیم.
۱/ استفاده ابزاری از دین
بدون تردید، انقلاب شکوهمند ۱۳۵۷ انقلابی اسلامی و بر اساس ارزشهای مورد قبول دین مقدس اسلام و مورد اتفاق همه ادیان الهی و فطرتهای سلیم انسانی بود و هدف از آن صرفا تغییر عناوین و اشخاص نبود، بلکه هدف برقراری نظامی بود که حاکمان آن دارای صلاحیتهای مورد نظر اسلام و پایبند به موازین و معیارهای اسلامی در تمامی عرصههای مختلف نظر و عمل باشند تا در سایه چنین حاکمیتی، زمینه تحقق عدالت و آزادى و دیگر ارزشهای اسلامی فراهم آید و استبداد و خفقان و اسباب انحطاط ریشهکن و موجبات عزت، کرامت و سربلندی ملت بزرگ ایران در منظر جهانیان فراهم آید، نه اینکه از دین بهعنوان ابزاری برای تحکیم پایههای قدرت برخی جریانهای منحط، ترویج خرافات، تحریف حقیقت، تقدیس خشونت و مقابله با مطالبات مشروع مردم استفاده شود و در نتیجه ما امروز شاهد بروز بدبینیهای وسیعی در میان اقشار مختلف مردم بهویژه جوانان، و بالاخص نخبگان و نیروهای تحصیلکرده جامعه باشیم.
اگر دیروز بزرگانی چون امام خمینی(ره)، آیتاللهالعظمی منتظری، آیتالله طالقانی، آیتالله مطهری، آیتالله بهشتی، دکتر شریعتی، مهندس بازرگان و … منادی دین رحمانی و اسلام ناب محمدی و تشیع علوی بودند و در سایه تعالیم و اخلاق الهی این بزرگواران، دلهای رمیده جوانان، فوج فوج جذب اسلام میشد، متأسفانه امروز، در سیویکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، بعضا مداحان و روضهخوانهایی پرچمدار اسلام و سردمدار تبلیغ آن از رسانه ملی شدهاند که در نظر معتقد به تز ماکیاولیستی«هدف وسیله را توجیه مىکند»، «النصر بالرعب» و بهتصریح خودشان، خواهان بریدن نفس مردم و جویدن خرخره آنان و در عمل مروج خشونت و خرافه میباشند.
از اینرو معتقدیم که باید با قاطعیت از استفاده ابزاری از دین مانع شد و مردم و بهویژه نسل جوان را متوجه این معنا کرد که هیچ نسبتی بین این افراد و جریانها با اسلام عزیز وجود ندارد. باید کوشید تا حقیقت دین آنچنان که باید و شاید در جامعه مطرح و اصحاب خرافه و خشونت و سوءاستفادهکنندگان از دین بهمردم معرفی شوند. در چنین فضایی است که ابزارانگاران و اصحاب خرافه و خشونت نخواهند توانست از دین برای ویژهخواری و امتیازطلبیهای بیمبنا سوءاستفاده کنند و در نتیجه زمینه خروج فوج فوج جوانان را از دین فراهم آورند.
۲/ تبعیض و نابرابری بین اقوام و مذاهب
ملت ایران، ملتی است واحد و متشکل از اقوام مختلف. فارس، ترک، کرد، لر، ترکمن، بلوچ، عرب و… و صاحبان ادیان و مذاهب مختلف. این ملت بزرگ با همین تنوع قومی، دینی و مذهبی در طول تاریخ بشری خدمات ارزنده و چهرههای برجستهای را در زمینههای مختلف، تقدیم تمدن بشری کرده و افتخارات بزرگی را برای ایران رقم زده است. ما معتقدیم تنها راه حفظ این وحدت و یکپارچگی تاریخی، رعایت اصول عدالتخواهانه قانون اساسی در حق آحاد اقوام، ادیان و مذاهب کشور و رفع تمامی اشکال ظلم و ستم سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و … در این زمینه است که متأسفانه تا کنون آنچنان که باید و شاید به برخی از اصول قانون اساسی در این زمینه عمل نشده است و در نتیجه، امروزه ما شاهد برخی از نابرابریها در این زمینه میباشیم.
۳/ بیاعتنایی به حاکمیت اراده ملی
بر اساس اصل ۵۶ قانون اساسی «حاکمیت مطلق بر جهان و انسان از آن خداست و هم او، انسان را بر سرنوشت اجتماعی خویش حاکم ساخته است. هیچکس نمیتواند این حق الهی را از انسان سلب کند یا در خدمت منافع فرد یا گروهی خاص قرار دهد… .»
و در اصل ۶ قانون اساسی آمده است: «در جمهوری اسلامی ایران، امور کشور باید به اتکای آرای عمومی اداره شود، از راه انتخابات؛ انتخاب رییسجمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شوراها و نظایر اینها، یا از راه همهپرسی در مواردی که در اصول دیگر این قانون معین میگردد.»
متأسفانه امروزه با حاکمیت جریانی که اعتقادی به حاکمیت اراده ملی ندارد و برخلاف امام راحل که میفرمود: «میزان رأی ملت است.»، رأی ملت را منشأ هیچ اثری در نفسالامر نمیداند و آن را صرفا امری تزیینی میداند، حاکمیت اراده ملی به محاق رفته و کسانی بر مسند اکثر مراکز قدرت تکیه زدهاند که نمایندگان واقعی مردم نیستند و در نتیجه موجبات ایجاد شکافی عمیق بین حاکمیت و ملت را فراهم آوردهاند.
امروزه، رد صلاحیت بیدلیل هزاران نفر از نیروهای ارشمند کشور در انتخاباتهای مختلف ریاستجمهوری، مجلس خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهر و روستا عملا انتخابات را به انتصاباتی البته با هزینههای سنگین مادی و معنوی انتخابات، تبدیل کرده است.
مضاف بر اینکه علیرغم اینهمه محدودیتهای اعمالشده، باز هم در مرحله انتخابات با هزینههای سنگین مادی و معنوی از بیتالمال و اسلام و بهکارگیری نیروهای نظامی و … با تکیه بر تئوری نظارت استصوابی عملا رأی مردم بیاثر کردهاند.
ملت فهیم ایران، امروزه با تمام وجود خود این معنا را دریافته که این جریان با اراده و رأی آنان در انتخاباتهای مختلف چه کرده و در نتیجه در جنبشی که آغاز کرده است به کمتر از انتخابات آزاد رضایت نخواهد داد.
رهبر فقید انقلاب اسلامی حکومتی را به مردم وعده میداد که اساس آن مبتنی بر انتخابات آزاد و آرای واقعی ملت است: «حکومت اسلامی، حکومت ملى است… با آرای ملت مىآید و ملت او را حفظ مىکند و هر روز هم که برخلاف آرای ملت عمل بکند قهراً ساقط است.»(صحیفه نور، ج۴، ص۵۸)
از اینرو از حاکمیت میخواهیم که در برابر این خواسته بهحق ملت ایران که در رأس مطالبات آنان قراردارد و در واقع بازگشت به شعارها و آرمانهای اساسی انقلاب اسلامی است، تمکین کند که در اینصورت، بخش مهمی از بحران موجود در کشور فروکش خواهد کرد و مقدمات حل کامل بحران و برقراری آرامش و ثبات فراهم خواهد آمد.
۴/ اعمال خشونت در حل منازعات
امروزه، یکی از مهمترین عوامل بحرانساز کشور، اعمال خشونت در طریق حل منازعات سیاسی است که هیچ نسبتی با تفکر اسلامی و معیارهای اعلامیه جهانی حقوق بشر و موازین دموکراسی و مردمسالاری ندارد. از اینرو حزب اعتماد ملی، به عنوان یک نهاد برآمده از قواعد دموکراسی و معتقد به معیارهای اعلامیه جهانی حقوق بشر و موازین و ارزشهای اسلام رحمانی از همگان بهویژه حاکمیت میخواهد که با خویشتنداری مانع بروز خشونت در روابط بین حکومت و مردم شوند؛ زیرا خشونت مانع برقراری تعامل مثبت بین مردم و حاکمیت و در نتیجه موجب افزایش شکافهای موجود میگردد.
حزب اعتماد ملی، از مردم فهیم ایران نیز میخواهد که بههنگام حضور در عرصههای مختلف از جمله راهپیمایی عظیم و باشکوه ۲۲ بهمن از هرگونه خشونتی اجتناب ورزند و هرگز بهانهای به دست کسانی ندهند که میخواهند با تحریکات خویش، حضور مسالمتآمیز مردم را بهخشونت کشند تا زمینه سرکوب آنان را فرهم آورند.
بدون تردید با تجربهای که اکنون در دست ماست، بهخشونت کشاندن حضور مسالمتآمیز مردم و طرح شعارهای ساختارشکن، توسط نیروهای سازمانیافته وابسته به محافل اقتدارگرا انجام میشود تا با اغتشاشگر و ساختارشکن جلوه دادن مردم زمینه اعمال خشونت علیه آنان را فراهم آورند. از اینرو حرکت اعتراضی ملت ایران نباید در دام این جریانات خشونتطلب بیافتد.
۵/ نقض اصول قانون اساسی
یکی دیگر از مهمترین عوامل بحرانساز کشور، نقض اصول قانون اساسی توسط بخشهای عمدهای از حاکمیت است. قانون اساسی علیرغم کاستیهای آن، میثاق بزرگ نظام با ملت است و باید تمامی اصول آن بدون کم و کاست اجرا شود.
قانون اساسی، اساس اداره کشور و حاکم بر تمامی قوانین دیگر است و هیچ فرد، نهاد و … حق ندارد نه از طریق تفسیر نامتعارف و نه از طریق تصویب قانون عادی موجبات نقض و یا بلااثر کردن آن را فراهم آورد.
بهعنوان مثال، در اصل نهم قانون اساسی آمده است: «در جمهوری اسلامی ایران، آزادی و استقلال و وحدت و تمامیت اراضی کشور از یکدیگر تفکیک ناپذیرند و حفظ آنها وظیفه دولت و آحاد ملت است. هیچ فرد یا گروه یا مقامی حق ندارد بهنام استفاده از آزادی، بهاستقلال سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، نظامی و تمامیت ارضی ایران کمترین خدشهای وارد کند و هیچ مقامی حق ندارد بهنام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور، آزادیهای مشروع را، هر چند با وضع قوانین و مقررات، سلب کند.»
اما با کمال تأسف امروزه ما شاهد نقض بسیاری از اصول قانون اساسی که مشتمل بر دفاع از حقوق ملت است میباشیم.
از اینرو حزب اعتماد ملی خواهان اجرای کامل قانون اساسی است. قانون اساسی برای برونرفت از بحرانهای ممکن، راهحلی اصولی همچون انجام همهپرسی را مطرح کرده است. در اصل ۵۹ قانون اساسی آمده است: «در مسایل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همهپرسی و مراجعه مستقیم به آرای مردم صورت گیرد.»
از اینرو حزب اعتماد ملی معتقد است که پس از ۳۱ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، حداقل برای یکبار هم که شده میتوان برای بهدست آوردن مطالبات واقعی ملت به همهپرسی مراجعه کرد و مقولاتی چون «نظارت استصوابی» و … را به همهپرسی گذاشت تا ملت نظر خویش را در این زمینهها ابراز دارد.
۶/ نقض موازین عادلانه قضایی
در سالهای اخیر بهویژه بعد از انتخابات اخیر ریاستجمهوری صدها نفر بیگناه با اتهامات واهی و بدون هیچگونه دلیل موجهی و با روشهایی بهدور از ابتداییترین موازین قضایی روز، بازداشت و بعضا ماهها در سلولهای انفرادی محبوس و تحت فشارهای شدید طاقتفرسا مجبور به برخی اعترافات شدند که چنین اعترافاتی در هیچیک از نظامهای حقوقی دنیا از کوچکترین اعتباری برخوردار نیست.
از اینرو حزب اعتماد ملی در آستانه ۲۲بهمن، خواهان آزادی بدون قید و شرط کلیه زندانیان سیاسی است؛ زیرا آزادی زندانیان سیاسی یکی از مهمترین مطالبات ملت در انقلاب اسلامی بود و میتواند به برخی از بدبینیهای موجود پایان دهد و زمینه برخی همگراییها را فراهم آورد.
۷/ نقض آزادیهای مردم
یکی از اساسیترین عوامل بحرانهای اخیر، نقض آزادیهای مردم با بهانه دفاع از دین و ارزشهای اسلامی است، و حال اینکه نقض آزادیهای مردم و تلاش برای برقراری «استبداد دینی» از بدترین منکرات است و در تقابل مستقیم با آرمانهای کلیه ادیان الهی بهویژه اسلام عزیز قرار دارد و میتواند بزرگترین ضربهها را بهدین وارد کند.
مرجع عالیقدر شیعه در عصر مشروطیت «آیتالله علامه شیخ محمدحسین نائینی»(ره) در کتاب شریف «تنبیهالامه و تنزیهالمله» که با تقریظ «آخوند خراسانی»(ره) و «آیتالله شیخ عبدالله مازندرانی» دو فقیه نامدار و رهبران بزرگ نهضت مشروطیت و توضیحات مرحوم آیتالله طالقانی به چاپ رسیده است و مانیفست این نهضت محسوب میشود، انواع و اقسام استبداد را مردود اعلام کرده و با تحکیم مبانی مشروطیت، در خاتمهکتاب از عوامل تحکیم استبداد با عنوان« قوای ملعونه استبداد» نام برده و در پایان، بدترین نوع استبداد را استبداد دینی دانسته و از آن با عنوان «شجره خبیثه استبداد دینی» نام برده و در باره حامیان آن گفته است: «ضرر آنان(حامیان استبداد دینی) بر ضعفای شیعه ما بیشتر است از سپاهیان یزید(لعنت خدا بر او باد) بر امام حسین(ع)»!
امام خمینی(ره) بزرگپرچمدار دین در عصر حاضر، زمانی که بزرگترین انقلاب معاصر را رهبری میکرد با وعده آزادی مردم را به میدان مبارزه با رژیم سابق دعوت میکرد و جوانان عصر انقلاب نیز برای رسیدن به جامعهای با مختصات ذیل در برابر ارتش تا دندان مسلح شاهنشاهی سینه خود را سپر گلولهها کردند:
«ما حکومتی را میخواهیم که برای اینکه یکدسته میگویند مرگ بر فلانکس، آنها را نکشند.»(پاریس، در مصاحبه با خبرنگاران، ۱۲ آبان ۱۳۵۷)
«حکومت اسلامی ما اساس کار خود را بر بحث و مبارزه با هر نوع سانسور میگذارد.»(پاریس، در مصاحبه با رویترز، ۴ آبان ۱۳۵۷)
«دولت استبدادی را نمیتوان حکومت اسلامی خواند … رژیم اسلامی با استبداد جمع نمیشود.»(پاریس در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری فرانسه،۱۳ آبان ۵۷، صحیفه نور،ج۴،ص۱۴۷)
«جامعه آینده ما جامعه آزادی خواهد بود. همه نهادهای فشار و اختناق و همچنین استثمار از میان خواهد رفت.»(مصاحبه با اشپیگل، ۷ نوامبر ۱۹۷۷)
«خونهای جوانهای ما برای این جهات ریخته شده، برای اینکه آزادی میخواهیم ما. ما پنجاه سال است که در اختناق بهسر بردیم، نه مطبوعات داشتیم، نه رادیوی صحیح داشتیم، نه تلویزیون صحیح داشتیم، نه خطیب توانست حرف بزند، نه اهل منبر میتوانستند حرف بزنند، نه امامجماعت میتوانست آزاد کار خودش را ادامه بدهد، نه هیچیک از اقشار ملت کارشان را میتوانستند ادامه بدهند.»(سخنرانی بهشت زهرا ۱۲ بهمن ۱۳۵۷، مرکز اسناد انقلاب اسلامی)
«در حکومت اسلامی همه افراد دارای آزادی در بیان هرگونه عقیدهای هستند.»(پاریس در مصاحبه با سازمان عفو بینالملل، ۱۹ آبان ۵۷)
بر این اساس حزب اعتماد ملی از حاکمیت میخواهد که با مراجعه به وعدههای رهبر فقید انقلاب اسلامی که بر اساس تفکر اسلامی بهعنوان میثاق بین رهبر و ملت لازمالوفا میباشد و در صورت تخطی از آنها به تصریح امام راحل، حاکمیت را از مشروعیت میاندازد، نه تنها زمینه آزادیهای مشروع مردم را فراهم آورد، بلکه کسانی را که سد راه آزادیهای مردم بودهاند به مجازات برساند.
سخنی با ملت بزرگوار ایران؛ احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر
بدون تردید، تنها راه غلبه بر مشکلات موجود و نیل به مطالبات مردم و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی، حضور گسترده مردم در صحنه و احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.
امر به معروف و نهی از منکر از تعالیم اساسی قرآن کریم، سنت رسول اکرم(ص) و سیره ائمه معصومین(ع) است و در صورت ترک آن همه افراد ملت مسؤولاند.
علی(ع) در بستر احتضار و در آخرین وصیتهای خویش فرمود: «امر به معروف و نهى از منکر را ترک مکنید که اشرار بر شما مسلط مىشوند و سپس هرچه دعا کنید مستجاب نمىگردد.»
در اصل۸، قانون اساسی نیز آمده است: «در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر، وظیفهای است همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت…»
از اینرو باید فریضه امر به معروف و نهی از منکر بهعنوان نظارت ملی بر حکومت و جامعه احیا گردد تا با تبیین نابسامانیها و مقابله با آنها زمینه حل معضلات کشور و برونرفت از بحران موجود فراهم آید.
اگر امروزه ما مبتلای به وضعیتی هستیم که شایسته انقلاب بزرگ اسلامی ما نیست، باید بدین نکته متفطن باشیم که خداوند متعال فرموده است: «… انالله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم؛ بهراستی خدا حال و مال قومی را تغییر نمیدهد، تا آنان خود آن (جان و جانان) را تغییر دهند.»(رعد۱۱/)؛ مدلول مطابقی این کلام خدا پیوند اعمال انسان با حوادث جهان است، هر چند که از مدلول التزامی آن نوعی تنبیه و اعلان خطر به انسانها نیز بر میآید.
از اینرو اگر خواهان تغییر سرنوشت کشور و بازگشت به آرمانهای بلند انقلاب اسلامی هستیم باید با نصبالعین قرار دادن آیه ۵۴ سوره مائده از کسانی باشیم که خداوند متعال در وصف آنان فرمود: «در راه خدا جهاد مىکنند و از سرزنش هیچ ملامتگرى نمىترسند.» و فرمود: «… کسانی که پیامهای خدا را به خوبی ابلاغ میکنند و از او میهراسند و از احدی جز خدا نمیهراسند.»
حزب اعتماد ملی از مراجع عظام تقلید، علما، اساتید دانشگاه، دانشجویان، فرهنگیان و اقشار مختلف ملت بزرگوار ایران میخواهد که با حضور آگاهانه خویش در عرصههای مختلف و مقابله با هرگونه تخطی از آرمانهای اولیه انقلاب اسلامی، زمینه اصلاح نابسامانیهای حاکم بر کشور را فراهم آورند و نگذارند انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیافتد.
سخنی با حاکمیت
حزب اعتماد ملی از مسؤولان حاکم بر کشور نیز میخواهد که فریاد بلند ملت ایران را بشنوند و دست از هرگونه لجاجت در برابر ملت بردارند.
امروز، اساسیترین مطالبات ملت رشید ایران در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بهشرح ذیل است:
۱/ آزادی بیقید و شرط کلیه زندانیان سیاسی.
۲/ ایجاد فضای باز مطبوعاتی و بهرسمیت شناختن نقد و نقادی و اجرای عدالت در استفاده از رسانه ملی برای کلیه اقشار مردم و جریانات مختلف سیاسی.
۴/ رفع موانع فعالیت احزاب، سازمانها، جمعیتها و گروههای سیاسی.
۳/ برداشتن فضای امنیتی و جو پلیسی و محیط رعب و وحشت.
۴/ لغو نظارت استصوابی و تمکین در برابر انتخابات آزاد و اجتناب از انتخابات مهندسی شده.
۵/ جلوگیری از ورود نظامیان در عرصه سیاست و اقتصاد کشور.
۶/ اجتناب از مشابهسازیهای رذیلانه توسط برخی از رسانهها و محافل قدرت که میکوشند، صاحبان اصلی انقلاب اسلامی و پیشتازان عرصه دفاع مقدس و یاران برجسته امام راحل را با تروریستهای خائن به ملک و ملت تشبیه کنند و از این طریق زمینه سرکوب آنان را فراهم آورند. این محافل برای نیل به این هدف شوم خود به امام راحل نیز رحم نمیکنند و به تحریف و استفاده گزینشی از بیانات امام راحل میپردازند، بهطوری که فریاد بیت امام راحل را نیز درآوردهاند.
۶/ رعایت موازین عادلانه قضایی در اتهامات سیاسی و برگزاری دادگاههای علنی با حضور هیأت منصفه و اجرای اصول قانون اساسی در این زمینه.
۷/ اجرای همهپرسی برای کشف صریح و قانونی نظر ملت در خصوص برخی از اساسیترین مسائل کشور.
حزب اعتماد ملی
۱۶/۱۱/۱۳۸۸
بیانیه ی جامع و پر محتوا و ارزشمندی بود. ممنون واقعا.
خیلی عالی و کامله.واقعا متشکریم.۲۲ بهمن می آییم تا خواسته های واقعی ملت ایران را چه در سال ۵۷ چه اکنون اعلام بداریم.با تشکر
Mr Mousavi also should think about Iraq and what happens when US invade
دیگه از این بهتر نمیشد.حالا منتظر ببینید آقایون در جوابه این بیانیه چه … تحویل میدهند
اینقدر بی انصافی، چرا؟ آیا امام هم ردیف آقایانی است که در اینجا ذکر شده اند؟!چرا هیچ اثری از رهبری در این نوشتار است. چرا مردم مسلمان باید به شما اعتماد بکنند؟ ما سیاستمدار نیستیم ولی می فهمیم که جمع کردن این اسامی با هم و همردیف هم یعنی چه؟ یعنی مهم رسیدن به قدرت است و هدف وسیله را توجیه می کند. یعنی هم میشود رای پیروان امام را بدست آورد و هم کسانی که خون به دل امام کرده اند. یعنی هم می شود با امام علی بود هم با معاویه. آقایان مشکل شما این است که مردم را نفهم فرض می کنید البته فرق خیلی زیادی هم بینتان نیست، سبز و غیر سبز هم ندارد. یک نگاه متفرعنانه و از بالا به پایین. دائما هم خودتان را مردم می نامید و از جانب مردم حرف می زنید. برای بنده و مردم عادی که دل در گرو اسلام، انقلاب، امام و رهبری عزیزداریم و نه البته دستی در سیاست داریم و نه نفعی دنیوی ولی با تجربه سالها ذغال فروشی این حرفها دیگر رنگی ندارد. شما هم به امام رحم نکردید و نمی کنید. شما هم کاملا گزینشی با نظرات امام برخورد می کنید. جملات تکه تکه شده امام را ذکر کرده اید ولی حرف و تحلیل خود را بر این اندام می پوشانید و یا اصلا توجه نمی کنید که این حرف ها در کجا، چه زمانی و برای چه مخاطبی بیان شده است. چرا ما در قرآن به شان نزول آیات و سوره ها توجه می کنیم؟ چرا از مکی و مدنی بودن سوره ها به نتایج دیگری می رسیم. یا بیشتر فکر کنید و بینش سیاسی خود را ارتقاء دهید و یا مردم را ابله فرض نکنید. بعد از هفت ماه از انتخابات هنوز یک دلیل منطقی برای تقلب در انتخابات نه شنیده ایم و نه خوانده ایم. شما را به خدا اگر انتظار دارید که دولتی پاسخگو داشته باشید یک بار هم از این بارگاه خود پایین آمده و برای ما عوام توضیح دهید که دلیل شما نخبگان سیاسی برای تقلب و این همه هیاهو چیست؟ من از شما تقاضا دارم که بیشتر از این در حق این نظام و مردم بی انصافی نکنید. نخبگان محترم با همه شما هستم! خصوصا شما اصلاح طلبانی که دانستن را حق ما مردم می دانید!
دانشجوی دکتری
شیطان بزرگ – آمریکا
مطالب اعلام شده بنظر اینجانب بسیار عالی است مردم درسال ۱۳۵۷ برای رسیدن به آزادی، استقلا ل قیام کرد وهزاران شهید داد .انشاءاله روز۲۲ بهمن امسال هم همه اقشار مردم ،پیرجوان با کمال آرامش ،برای دستیابی به اهداف فوق راهپیمائی خواهد کرد.
درود بر شما این بیانیه خواسته های بر حق ملت ایران و راه برونرفت از بحران کنونی است .
«خونهای جوانهای ما برای این جهات ریخته شده، برای اینکه آزادی میخواهیم ما. ما پنجاه سال است که در اختناق بهسر بردیم، نه مطبوعات داشتیم، نه رادیوی صحیح داشتیم، نه تلویزیون صحیح داشتیم، نه خطیب توانست حرف بزند، نه اهل منبر میتوانستند حرف بزنند، نه امامجماعت میتوانست آزاد کار خودش را ادامه بدهد، نه هیچیک از اقشار ملت کارشان را میتوانستند ادامه بدهند.»(سخنرانی بهشت زهرا ۱۲ بهمن ۱۳۵۷، مرکز اسناد انقلاب اسلامی)
” اجرای همهپرسی برای کشف صریح و قانونی نظر ملت در خصوص برخی از اساسیترین مسائل کشور”
واقعا خواسته عالی است پیشنهاد میکنم در شعار ها بر روی این خواسته تاکیید کنیم.
زیرا با برگزاری رفراندوم ما میتوانیم به مجموعه ای از خواسته هامون دست پیداکنیم.البته به شرظ اینکه مطالبی که می خواهد مورد همه پرسی قرار گیرد ابتدا به اطلاع همه برسد.با این حال رفتن به سمت رفراندوم بهترین راه حل است.در ضمن فکر میکنم شعار اکثریت پسندی بین مردم باشد. چون هر قشری خواسته هایی دارد و تعدد بیش ار حد شعار در راهپیمایی ممکن است دلخوری هایی ایجاد کند و یا عده ای موضع گیری هایی در مودر ساختار شکن بودن یا نبودن شعار ها بکنند که باعث تشدید اختلاف شود
رفراندوم بسیار فکر خوبی است
آقا یا خانم دانشجوی دکتری بدانید که همه کس را نم شود با امام علی مقایسه کرد. این سفسطه ها را بعضی از همین تندروهای حکومتی ساخته اند که با آن دهن ملت را ببندند
به امید ایرانی آزاد و سربلند بر پایه تعلیم اسلام عزیز
دوستت داریم ای ایران سربلند .
اقای دانشجوی به فرض دکتری شیطان بزر گ !
مشکل شما با اگاهی وبه میدان امدن همین مردم باصطلاح شما عادی است ( که امام فرمود همین مردم ما را از کنج سیاه چالها نجات دادند )
ان بالا نشسته اید ولم داده اید وبقول رهبری به چرب وشیرین دنیا خصوصا” از نوع امریکائی خو گرفته اید که با منجنیق هم نمیشود شما را از تخت قدرت به زیر کشید . ولی نترسید اگر راست میگوئید دو پیش شرط زیر را فراهم کنید تا ببینیم حق با کیست:
۱) فرصت برابر در استفاده از صدا وسیما
۲)دادن مجوز قانونی برای انجام راهپیمائی سکوت در سراسر کشور برای هر دو طرف منازعه
تا سیه روی شود هرکه درو غش باشد!
قامت یاران از تبرداران اگر شکسته ، جنگل جاری رو به بیداری به گل نشسته ، جوانه بسته
گمان کنم این دانشجوی عزیز دکتری در زمره عزیزانیست که با بودجه بیت المال مشغول به تحصیل هستند
What do you mean Mr. Mousavi should think what happened to Iraq, firstly this letter was from a party called Etemad Melli, secondly what is the relation between the elegant ideas explained in the letter with Irag invasion by US, thirdly maybe you should think yourself what is wrong with you when someone is requesting to respect people rights and try to involve people as much as possible in their own destiny aiming to make Iran better than it is, you are offended?any relation with oil money!
فقط از تندروها می ترسم که اکثرا در خارج نشسته اند و نمی دانند ما با چه مشکلاتی در رویارویی با حکومت مواجهیم. کارشان این است که به موسوی و کروبی و مردم سبز بتازند و ماهی خودشان را از آب بگیرند. آخر مگر شما خود چه کرده اید؟
با سلام خدمت ملت بزرگوار و همیشه سبز اندیش ایران
حال که به لطف پایداری شما بزرگواران وخون پاک شهیدانمان در راه اعتلای ایران در تاریخ ۲۰۰ساله مبارزه با استعمار واستبداد دیکتاتوری به پیروزی هایی رسیده ایم و{انشاا…به پیروزی های بزرگتری خواهیم رسید}این حقیر از شما بزرگواران درخواست میکند بیاییم شعارهایمان را بر محور خواسته ها ومطالبتمان تنظیم کنیم وتا نهادینه شدن انها پایداری کنیم اما بدون خشونت وداشتن صبر.
{ولطفا از دادن شعارهای ساختار شکنانه وتوهینی جدا خودداری کنیم.که این کار تنها از اثر بخشی جنبش مان کم می کند وبجای جذب بیشتر موجب ریزش وکم اثر تر شدن جنبش میشود و باعوامل نفودی که از این گونه شعارها می دهند همراه نشویم وآنها را طرد کنیم.}
ازجمله شعارهای براساس مطالبات وحقوق مسلم مان:
آزادی رسانه آزادی انتخاب حق مسلم ماست
زندانی سیاسی آزاد باید گردد
تجمع صلح آمیز حق مسلم ماست
آزادی اندیشه حق مسلم ماست
استقلال آزادی جمهوری اسلامی واقعی
نفی خشونت.نفی لباس شخصی هاو…………
و {بر محور شعار (((رفراندوم)))تمرکز کنیم }ونیز {((شعارهای اقتصادی)) هم بدهیم}
وموارد دیگر که براساس بیانیه های اخیر ومطالبات وایتکارات واقعی ملت سبز اندیش مسلمان ایران میتواند شکل بگیرد.
{ونیز می خواستم یک درخواست دیگر از ملت بزرگوار وهمیشه سبز اندیش ایران داشته باشم که علاوه بر دادن شعارها براساس خواستها ومطالبتمان وداشتن نماد سبز که مظهر هویت اسلامی وایرانی ما وجز ماهیت جنبش الهی مردمی ما حساب می شود هر کداممان (((با یک شاخه گل)))در راهپیمایی ها شرکت کنیم که این علاوه بر کاستن از خشونت احتمالی موجب همراهی دیگران هم خواهد شد ونیز این گونه به همه نشان می دهیم که جنبش ما یک جنبش صلح طلب وحق جوست. وبا وجود هرگونه خشونت مخالف است وتنها می خواهدکه ایران واقعا برای همه ایرانیان باشد که در آن (((حقوق وکرامت همه انسان ها )))ارزشمند شمرده می شود.}
و بیاییم از این به بعد برای اثر گذاری بهتر ونتیجه گیری بهتر وسریعتر {{{نا فرمانی (های)مدنی}}} را یاد بگیریم وانجام دهیم با صبر حوصله و امید
وبه قولی جنبش سبز رابا صبر و امید زندگی کنیم که
به امید خدا و همبستگی جنبش سبز ما پیروز خواهیم بود.
خواسته هایی که حزب اعتماد ملی بیان کرده است حداقل خواسته های ملت ایران است .مهمترین اصلی که بیان شده است به نظر من همان بحث رفراندوم است چه خوب است ملت سبز ایران با حضور میلیونی خود در روز ۲۲ بهمن خواسته های خود را به گوش جهانیان برساند . هر چند که به نظر نمی رسد گوش شنوایی در داخل وجود داشته باشد.
این آقایانی که ادعای مردمی بودنشان گوش فلک را پر کرده است چرا اینقدر از رفراندوم می ترسند. نکنه پایگاه مردمی ندارند و می ترسند با رفراندوم رفتنی شوند.
بیانیه بسیار شفاف، کامل، جامع و مفیدی بود. مایه بسی افتخار و شادی است که هنوز چنین پاک دلانی هستند که در قالب یک حزب مردمی پا به پای مردم در راه باز پس گرفتن حقوق از دست رفته خود تلاش و مجاهدت میکنند. تمام نکات کلیدی یاد شده حقوق سلب شده ملت است که بیش از ۱۰۰ سال است برای نیل به آنها هزینه داده و مبارزه کرده.
درود بر شما..
در آخر جناب به فرض دانشجوی دکتری مردمی که با دست خود و قلم خود برگ رأی را پر کرده اند میگویند در انتخابات تقلب شده، مدرکی موثق تر هم دارید؟ در ضمن طومار ها دال بر اثبات آن منتشر شده. اگر جناب عالی خبر ندارید، به آن علت است که مرجع خبریتان کیهان و صدا و سیمای آقای ضرغامی است. لااقل آزاده باشید..
چرا در میان اقوام، نامی از قوم گیلک برده نشده؟ قومی که همواره پیشتاز آزادی خواهی و تجددطلبی بود.
رفراندم! رفراندم! راه نجات مردم
shut up ناشناس تو آدم کوته بینی هستی که ایران رو با عراق مقایسه می کنی به یاری خدا با ایجاد اصلاحات جنبش سبز معنای واقعی آزادی را حتی به امریکایی ها نشان خواهیم داد
۲۲ bahman hame ba ham miyaim
درود بر قوم گیلک که همواره در راه ازادی ملت و کشور کهن ایران تلاش داشته
ما خواهان اسلام رحمانی هستیم
گیلک قوم نیست، لهجهای از زبان فارسی است بسیار محترم، اگر نام برده نشده به خاطر این است که در اینجا سخن از ادیان، مذاهب و اقوام است، نه لهجهها، که در این صورت ما دهها لهجه در کشور داریم و همه محترمند.
جنبه آقای دانشجوی دکتری که در سرزمین به قول خودتان شیطان بزرگ زندگی میکنید، چرا در عراق یا سومالی یا سودان زندگی و تحصیل نمیکنید؟ حال برای کی “هدف وسیله را توجیه میکند” ؟ و اما شما هم که بجای همه مردم صحبت میکنید. بهتر نیست برای اینکه مشخس شود نظر اکثریت مردم چیست و چه میخواهند، یک همه پرسی (البته آزاد و عادلانه) انجام شود؟ شما که مدعی اکثریت هستید و مخالفان را اندک میدانید، از چه میترسید؟ آیا مراجعه به رای مردم، مسالمت آمیزترین، انسانی ترین و قانونی ترین راه خروج از بحران نیست؟
عجب بیانیه فوق العاده ای بود
اما کو گوشه شنوا
یا حسین میر حسین
یا مهدی شیخ مهدی
۱- ملت ایران، ملتی است واحد و متشکل از اقوام مختلف. فارس، ترک، کرد، لر، ترکمن، بلوچ، عرب و… بنابراین منظور همه اقوام هستند حالا لازمه حتما نام همه برده بشه یعنی مشکل ما اینه دوستان من بنظر می آید دوستی که گفته چرا گیلکی را نگفته اید حتی اگر گیلکی هم یک قوم باشه یا ساده است یا مزدور است به هر حال اینجا و حالا جاش نیست.
۲- این دوست ما که ادعا کرده دانشجوی دکتراست یا دروغ گفته یا دکتراش از جنس احمدی نژاد که یک احوال پرسی انگلیسی هم بلد نیست و با حرفاش معلومه که حتی به اندازه یک ابتدایی هم سواد نداره
۳- وعده ما ۲۲ بهمن ماه همه با هم پیش بسوی اجرای واقعی قانون اساسی و در صورت نیاز اصلاح آن
با سلام خدمت ملت بزرگوار و همیشه سبز اندیش ایران
حال که به لطف پایداری شما بزرگواران وخون پاک شهیدانمان در راه اعتلای ایران در تاریخ ۲۰۰ساله مبارزه با استعمار واستبداد دیکتاتوری به پیروزی هایی رسیده ایم و{انشاا…به پیروزی های بزرگتری خواهیم رسید}این حقیر از شما بزرگواران درخواست میکند بیاییم شعارهایمان را بر محور خواسته ها ومطالبتمان تنظیم کنیم وتا نهادینه شدن انها پایداری کنیم اما بدون خشونت وداشتن صبر.
{ولطفا از دادن شعارهای ساختار شکنانه وتوهینی جدا خودداری کنیم.که این کار تنها از اثر بخشی جنبش مان کم می کند وبجای جذب بیشتر موجب ریزش وکم اثر تر شدن جنبش میشود و باعوامل نفودی که از این گونه شعارها می دهند همراه نشویم وآنها را طرد کنیم.}
ازجمله شعارهای براساس مطالبات وحقوق مسلم مان:
آزادی رسانه آزادی انتخاب حق مسلم ماست
زندانی سیاسی آزاد باید گردد
تجمع صلح آمیز حق مسلم ماست
آزادی اندیشه حق مسلم ماست
استقلال آزادی جمهوری اسلامی واقعی
نفی خشونت.نفی لباس شخصی هاو…………
و {بر محور شعار (((رفراندوم)))تمرکز کنیم }ونیز {(شعارهای اقتصادی) هم بدهیم}
وموارد دیگر که براساس بیانیه های اخیر ومطالبات وایتکارات واقعی ملت سبز اندیش مسلمان ایران میتواند شکل بگیرد.
{ونیز می خواستم یک درخواست دیگر از ملت بزرگوار وهمیشه سبز اندیش ایران داشته باشم که علاوه بر دادن شعارها براساس خواستها ومطالبتمان وداشتن نماد سبز که مظهر هویت اسلامی وایرانی ما وجز ماهیت جنبش الهی مردمی ما حساب می شود هر کداممان (((با یک شاخه گل)))در راهپیمایی ها شرکت کنیم که این علاوه بر کاستن از خشونت احتمالی موجب همراهی دیگران هم خواهد شد ونیز این گونه به همه نشان می دهیم که جنبش ما یک جنبش صلح طلب وحق جوست. وبا وجود هرگونه خشونت مخالف است وتنها می خواهدکه ایران واقعا برای همه ایرانیان باشد که در آن ((حقوق وکرامت همه انسان ها ))ارزشمند شمرده می شود.}
و بیاییم از این به بعد برای اثر گذاری بهتر ونتیجه گیری بهتر وسریعتر {{{نا فرمانی (های)مدنی}}} را یاد بگیریم وانجام دهیم با صبر حوصله و امید
وبه قولی جنبش سبز رابا صبر و امید زندگی کنیم که
به امید خدا و همبستگی جنبش سبز ما پیروز خواهیم بود
اینجانب فرهاد دانشجو خدمت دانشجوی دکترا عرض کنم که نظرتو خوندم و تورو بورسیه کردم .
ای بابا کار از همه برسی گذشته .
سی سال هیچکی همه برسی نکرد .
رای های همه برسی رو هم روز روشن جلوی چشمتون با اسم اسلام عوض می کنند.
اقای دانشجوی به فرض دکتری شیطان بزر گ !
مشکل شما با اگاهی وبه میدان امدن همین مردم باصطلاح شما عادی است ( که امام فرمود همین مردم ما را از کنج سیاه چالها نجات دادند )
ان بالا نشسته اید ولم داده اید وبقول رهبری به چرب وشیرین دنیا خصوصا” از نوع امریکائی خو گرفته اید که با منجنیق هم نمیشود شما را از تخت قدرت به زیر کشید . ولی نترسید اگر راست میگوئید دو پیش شرط زیر را فراهم کنید تا ببینیم حق با کیست:
۱) فرصت برابر در استفاده از صدا وسیما
۲)دادن مجوز قانونی برای انجام راهپیمائی سکوت در سراسر کشور برای هر دو طرف منازعه
تا سیه روی شود هرکه درو غش باشد!
دستتون درد نکنه ، به امید پیروزی نهضت
آقای دانشجوی دکترا!!!! کدام آدم مسلمان به شیطان بزرگ نامه می نویسد. کدام آدم مسلمان ملت غاصب اسرائیل را دوست خطاب می کند. و کدام آدم مسلمان در روز عاشورا شیعه علی را از بالای پل کالج پرت می کند و با ماشین از روی جوانان مردم رد می شوند. ای حرامیان شرمتان باد از این همه ظلم و جور. وعده ما سبزگاه ۲۲ بهمن.
امیدوارم که مردم ایران و مسئولان و بزرگان به آن نقطه از فهم و دانایی برسد که با صرف همه ی توان ،وقت و انرژی خود در مجادله های سیاسی مانع پیشرفت و عقب افتادن ایران عزیز از حرکت روز افزون جهان در جهت پیشرفت نشوند به امید ایرانی آزاد، پیشرفته، مستقل،سرسسر ازعدالت ، قدرتمندو…صدها صفت افتخار آ میز دیگر.
عالی بود…
اندکی صبر سحر نزدیک است.