اعتراض ۱۱۱ پژوهشگر و استاد ایرانی به چین
چکیده : دانشگاهيان ايرانی می گويند: فرصت طلبی سياسی به نفع چين نخواهد بود. بلکه ايرانيان چين را به مثابه کشوری خواهند ديد که به نفع خود در مسايل ايرانيان دخالت می کند. نويسندگان نامه این پرسش را مطرح کرده اند: مقام های دولت چين اميدوار به دست یابی به چه چیزی هستند که این چنین از محمود احمدی نژاد حمایت می...
کلمه :۱۱۱ پژوهشگر و استاد ایرانی خارج از کشور در نامه ای خطاب به سفیران چین در سازمان ملل متحد و آمریکا به انتشار مطلبی در روزنامه «خلق» ارگان حزب کمونیست چین درباره حوادث پس از انتخابات اعتراض کرده اند.
به گزارش هم میهن نیوز ،روزنامه «خلق» در سرمقاله شماره روز یکشنبه ۲۵ ژانویه خود حوادث پس از انتخابات ایران را یک «توطئه آشکار سیاسی» از جانب آمریکا دانسته است.
یکصد و یازده نفر از استادان ایرانی دانشگاه های سراسر جهان در واکنش به این مطلب نوشته اند که از مطلب منتشر شده در روزنامه خلق که از تظاهرات علیه تقلب در انتخابات و حمایت از شفافیت و حکومت دمکراتیک در ایران به عنوان «توطئه آشکار سیاسی» توسط آمریکا یاده شده است، شگفت زده شده اند.
وانگ زیا یانگ، نویسنده سرمقاله روزنامه خلق، تصریح کرده بود: «در پس آنچه آمریکا حق آزادی بیان می خواند یک توطئه عریان سیاسی نهفته است».
وانگ زیا یانگ در این مطلب در توضیح این که «ناآرامی های پس از انتخابات ایران چگونه اتفاق افتاد؟» نوشته بود: «آمریکا با به راه انداختن جنگ اینترنتی از طریق یوتیوب و توئیتر، شایعاتی را پخش کرد که به تشدید تنش بین هواداران جناح های محافظه کار و اصلاح طلب منجر و باعث دو دستگی در ایران شد.»
این دانشگاهیان ایرانی در نامه خود تصریح کرده اند: «دلایل نویسنده این سرمقاله درباره علل این تظاهرات توهین آمیز و نابخردانه است. آیا این نویسنده چنین تصور می کند که ایرانیان به این سادگی تحت تاثیر قدرت های خارجی قرار می گیرند؟ آن هم نه برای یک روز یا دو روز بلکه برای ماهها زیر سرکوب سخت حکومت خود قرار گیرند؟»
نویسندگان نامه این پرسش را مطرح کرده اند: مقام های دولت چین امیدوار به دست یابی به چه چیزی هستند که این چنین از محمود احمدی نژاد حمایت می کنند.
دانشگاهیان یاد شده می گویند: ایرانیان با چینی ها دشمنی ندارند و به فرهنگ و تمدن هزاران ساله آنها احترام می گذارند.
دانشگاهیان ایرانی می گویند: فرصت طلبی سیاسی در این موضوع به نفع چین نخواهد بود. بلکه ایرانیان چین را به مثابه کشوری خواهند دید که به نفع خود در مسایل ایرانیان دخالت می کند.
اعتراضات بعد از ۲۲ خرداد یک امر مردمی و مدنی بود اما
در فریاد خواست ازادی بیان و فریاد دمکراسی آمریکا توطئه ای آشکار وجود دارد البته برای افراد با بصیرت!
ان شا لله جنبش سبز هم به این قضیه واقف است و سعی می کند که از ظرفیت های بومی و ایرانی و اسلامی فرهنگ کهن خود استفاده کند.
موسوی زنده باد / اسلام پاینده باد
راستی اسم این استادان دانشکاه که اینو امضا کردن رو بنویسید؟!
behtar ast gaele khatme be kheyr shavad. in sharayet ra nemitavan edame dad. be nafe hichkas nist
agar agaye musavi kenare rahbar bashand va sabzha hamchenan dar sahne hazer bashand moshkeli nist vali dashtane 2 ya 3 rahbar emkan nadarad
in havades va jonbesh risheye asasi nadarand va mibinim ke be rahati ba an barkhord shode ast va mishavad
be nazar miresad forsatha tamam shodeand va akharin barkhordha dar shorofe jaryan ast ke albate kheyli heyf ast va baraye hamin forsate zyadi dade shode
zemne inke javanan va alemane zyadi delkhorand va sarkhorde khahand shod