انتقاد بسیج دانشگاه امام صادق از تندروی های بسیج دانشگاه تهران
چکیده :در بحث های اخیر مثل 13 آبان و 16 آذر صحبت هایی با بسیجیان این دانشگاه داشتیم و الحمدلله الان (پس از این روزها) خیلی فضا عوض شده است. مثلاً ما به برخی از برخورد های بسیج در 16 آذر با منتقدان یا جنبش سبز انتقاد جدی...
کلمه: مسوول بسیج دانشگاه امام صادق از حرکت های تند بسیج انتقاد کرد .
رحمان یاسی در گفتوگو با اعتماد ضمن انتقاد از برخی تندروی های صورت گرفته از سوی بسیج دانشگاه تهران دربرخورد با سبزها گفت: تندرویهای بسیج دانشگاه تهران الان یک مقدار اصلاح شده است. در بحث های اخیر مثل ۱۳ آبان و ۱۶ آذر صحبت هایی با بسیجیان این دانشگاه داشتیم و الحمدلله الان (پس از این روزها) خیلی فضا عوض شده است. مثلاً ما به برخی از برخورد های بسیج در ۱۶ آذر با منتقدان یا جنبش سبز انتقاد جدی داشتیم.
در مصاحبه این دانشجوی بسیجی نکات جالبی هم بود، از آن جمله:
- اگر ما برخی جاها احساس کنیم که جامعه روحانیت به هر نحوی سعی در القای نظر خود دارد سریع موضع گرفته و عکس العمل نشان میدهیم.
– در دولت اصلاحات هم طرفداران سیدمحمد خاتمی در دانشگاه کم نبودند. در این دوره قریب به ۱۰۰ دانشجو داشتیم که طرفدار دولت خاتمی بودند و در دانشگاه هم برنامه داشتند
– امام صادقی ها بیشتر به وزارت ارشاد، صدا و سیما و وزارت امور خارجه دولت جذب شده اند . وزارت کشور هم هست که بچه های امام صادق در آنجا به عنوان فرماندار و استاندار مشغول به کارند و از این رهگذر ما از بعضی پرونده های زمین خواری اطلاع داریم. یا پدر بعضی از دانشجویان دانشگاه امام صادق صاحب منصب هستند و در نظام جایگاه دارند. مثلاً یا سپاهی بلندپایه اند یا وزیر هستند یا از مدیران ارشد استانی هستند که به واسطه آنها اطلاعات متقنی داریم. شاید در برخی جاها شور دانشجویی باشد و حتی اغراق هم شده باشد اما بر پایه توهم و شور و هیجان کاذب نیست.
– ما با قوه قضائیه درگیری زیاد داریم. چرا که تساهل ها و تسامح ها در مفاسد اقتصادی و جریاناتی که بعد از انتخابات رخ داد از سوی جنبش دانشجویی پذیرفته شده نیست.
– یکی از بحث هایی که به شدت مورد انتقاد است بحث وزارت نفت است. بحث بر سر سیاست های حاکم بر وزارت نفت؛ چه در موضوعات و قراردادهای داخلی، چه قراردادهای خارجی.
– در زمان انتخابات دانشجویانی بودند که طرفدار مهندس موسوی بودند و از همین رو ما در همین ایام مناظراتی را بین طرفداران آقای مهندس موسوی و آقای احمدی نژاد داشتیم. اما بعد از برگزاری انتخابات و پافشاری مهندس موسوی بر تقلب، اغتشاشات و صحبت های مقام معظم رهبری ما چیز خاصی را مشاهده نکردیم.
– در انتخابات ۸۸ دیگر دانشجوهای دانشگاه مانند چهار سال پیش بودند.یعنی اگر بخواهیم نمره بدهیم از نمره ۹۰ به ۷۵ رسید و جنب و جوش کمتر شد و این به خاطر انتقاداتی بود که به دولت داشتیم و رسیدگی نشد.
– آن چیزی که درباره آقای علی لاریجانی مطرح است این است که در بزنگاه ها کار را با سکوت پیش می برد و آدم خط مقدم نیست.
– ما به نامه اخیر محسن رضایی انتقادات جدی داشتیم و در نگاه اول این سوال مطرح بود که چقدر این نامه مربوط به خود ایشان بود یا اینکه از جایی آب می خورد یا نوع ادبیات ایشان در این نامه یا پیشنهادات شان قابل توجه بود.
خودشون خط میدن خودشون هم نصیحت می کنند شماها اگه مردید خروجی هاتون رو در دولت نصیحت کنید که دارند مردم رو لت و پار می کنند این دعوا های زرگری باعث جلب توجه دانشجوها و جامعه به شما نمیشه
با عرض سلام
متاسفانه امروز عده ای فکر میکنند بسیجیان همگی در جنایات اخیر دست داشته اند ولی اکثر آنان افرادی پاک و مومنند … میدانید چند نفر بسیجی در ایران وجود دارد؟ این تعداد بیش از ۱۰ برابر افرادی است که در سرکوب دست داشتند! اگر به گذشته برگردید میفهمید زمانی نیز عده ای از ما این حیله ها را باور داشتیم پس نباید هرگز مغزی یک طرفه مثل بعضی ها داشته باشیم
یک خاطره خطرناک برای دوسداران دولت:
روز تظاهرات ۱۳ آبان در تبریز.. ما که خیلی بیشتر از مامورا بودیم (و انصافا میشه گفت تو تبریز نسبت به بقیه شهرها بهترین رفتار با معترضین شد) یکی دوستان ما به طعنه به یکی از سربازا برگشت گفت: ترسیدی؟؟ سرباز تو جواب بهمون گفت ما رو هم ول کنن با شماییم!
پس نباید بی دلیل با ماموران درگیر بشیم اونا از ما هستند..
یا حسین میرحسین