سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مناظره مستدل بجای برخوردخیابانی/برای اداره امور نیاز به رضایت و اعتماد مردم داریم...
» آیت الله هاشمی رفسنجانی تاکید کرد:

مناظره مستدل بجای برخوردخیابانی/برای اداره امور نیاز به رضایت و اعتماد مردم داریم

چکیده :برای اداره امور نیاز به رضایت و اعتماد مردم داریم و این خواست اسلام است و همه باید در این مسیر حركت كنیم.رجوع به اندیشه‌های اسلامی و سخن قرآن و همچنین سیره پیامبر(ص) می‌تواند اهمیت اندیشه و عمل اعتدالی را مشخص كند.افراط و تفریط مهم‌ترین مشكل كشور است و دلسوزان اسلام، انقلاب و نظام باید برای آن چاره‌اندیشی...


کلمه:رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اعتدال و سعه‌صدر در همه امور را اصلی‌ترین نیاز کشور در شرایط فعلی عنوان و تاکید کرد: افراط و تفریط مهم‌ترین مشکل کشور است و دلسوزان اسلام، انقلاب و نظام باید برای آن چاره‌اندیشی کنند.

به گزارش ایسنا آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح روز سه‌شنبه در دیدار جمعی از اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها اقتصاد، سیاست در بعد داخلی و خارجی و فرهنگ را نیازمند تفکر اعتدالی عنوان کرد و گفت: رجوع به اندیشه‌های اسلامی و سخن قرآن و همچنین سیره پیامبر(ص) می‌تواند اهمیت اندیشه و عمل اعتدالی را مشخص کند.

وی حل مسائل موجود کشور و ایجاد آرامش را با ‌ادامه حرکات افراطی از افراطی‌های دو طرف و عدم مراعات قانون و هتاکی‌ها میسر ندانست و تاکید کرد:‌ برای اداره امور نیاز به رضایت و اعتماد مردم داریم و این خواست اسلام است و همه باید در این مسیر حرکت کنیم.

وی در پاسخ به پرسش حاضران درباره شیوه حل مسائل فعلی تاکید کرد: رجوع به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در حاکمیت قانون و پرهیز از اعمال خودسرانه و همچنین کمک به ایشان توسط همه نیروهای سیاسی و اصیل انقلاب که به اسلام، نظام و قانون پایبند هستند، می‌تواند حل موضوع را به همراه داشته باشد و اقدامات نظیر انجام مناظرات مستدل و اظهارات رسانه‌ای به جای برخوردهای خیابانی می‌تواند این مسیر را هموار کند.

در ابتدای این دیدار علی‌محمد حاضری، حجت‌الاسلام و المسلمین رهامی، جعفر توفیقی، نجفقلی حبیبی، ظریفیان، درویش، افتخاری و حسینی به اختصار درباره شرایط فعلی کشور و ضرورت اتخاذ راه‌حل برای آن مطالبی را بیان کردند.

ایفای نقش پررنگ توسط نسل اول انقلاب در حل مشکلات کشور، احساس نگرانی از روندهای موجود در حل بحران، لزوم احترام به جایگاه مرجعیت، توجه به خواسته‌های اصلی مردم، توجه به نخبگان جامعه، توجه به عنصر زمان در ارائه راه‌حل‌ها، لزوم استقلال فکری و عملی دانشگاه‌ها، چاره‌اندیشی در خصوص موج مهاجرت‌ مغزها، توجه به قانون اساسی توسط مجریان مهمترین موضوعاتی بود که در مطالب سخنرانان بر آن تاکید شد.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

۱۷ پاسخ به “مناظره مستدل بجای برخوردخیابانی/برای اداره امور نیاز به رضایت و اعتماد مردم داریم”

  1. احسان گفت:

    البته مناظره ای که با پشتوانه عمل طولانی مدت باشد !!!

  2. روح الله گفت:

    >> درورد بر سه سید فاطمی ………………………….. خمینی و موسوی و خاتمی <<

    سبز سبزیم ریشه داریم ………..

  3. حامد گفت:

    دوستان نذارین با پخش چندتا مناظره سرگرمتون کنن همه ی ما خوب میدونیم که آخر این مناظره ها هیچ سودی برای هیچکس نداره چون نقطه نظرات که عملیاتی نمیشه بله اگر گذاشتن میرحسین بیاد و بدون کوچکترین محدودیتی حرف هاش رو بزنه و روی حرف هایی که زده میشه حداقل تآمل بشه اونوقت میشه به چنین مناظره هایی امیدوار شد وگرنه حرف های صدمن یه قاز چه دردی از مردم دوا میکنه؟

  4. ساقی گفت:

    این مناظره ها هیچ فایده ای نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چون صدا و سیما به هیچ وجه بی طرف نیست حتی مجری هم نویسنده ی رجا نیوزه! خوب چه توقعی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. ناشناس گفت:

    آقای مهندس شما هر چه در طبق اخلاص داشتید خالصانه به میان ریختید. همه بر خلوص شما گواهی دادیم. باقی سخنان و روشهای ما را هم به دل نگیرید. هر چه باشد بازی شوم سیاسی را “چندین و چند طرف” از ایران و جهان شروع کرده اند و شوخی شوخی و با خجالت و پوزش و تعارف هم نمیتوان پیش رفت. خواستم این را بدانید. فقط همین.
    پاینده ایران (که ما همه بهانه ایم)

  6. ناشناس گفت:

    haashemi, agar delet kheyli beh haale mardom misouzeh, kaari kon keh rahbari ghabl az inkeh hadafmandaaneh kardane yaaraaneh haa biaado mardomo badbakht koneh, ahmadinejaado bezaare kenaar.
    in cheh dahati boud gire maa oftaad!
    hameh ounhaiee keh behesh raie daadan, 2 saal digeh gedaa mishan kenaare khiaaboun!!

  7. ناشناس گفت:

    age aazadi baayad daad… pass site kaleme raa filter nakonid!!!

  8. مریم گفت:

    اعتماد را باید به دست آورد و نمی شود آن را با تقا ضا _ مثل “نیاز به اعتما داریم” _ به دست آورد. یک پروسه یک شبه هم در تمام دنیا وجود نداد برای جلب اعتماد. ار قرار معلوم سال ها طول کشیده تا به این جا رسیده.

  9. ع.ث گفت:

    چهار پیشنهاد بنیادی برای سبزها؛ به ظاهر ناشدنی
    یکم۰ رهبری مستقیم جنبش سبز توسط حجت الاسلام محمد خاتمی
    دوم۰ درخواست مستقیم مهندس میرحسین موسوی و حجت الاسلام
    مهدی کروبی از «آیات عظام» و اما «سپاه و بسیج» مبنی بر اعلام
    بی طرفی و پشتیبانی ایشان از ملت؛ پشتیبانی از ملت الزاماً حمایت
    ایشان از جنبش سبز و آقایان موسوی و کروبی نیست
    سوم۰ تدوین مجدد برنامه های اقتصادی، اجتماعی و سیاست خارجی
    واقع بینانه، هدفمند و قابل دستیابی و تطبیق آنها با نیازها، شرایط و
    خواسته های «نسل جوان» کشور. آنان را دریابیم
    و آخر۰ توجهی خاص به شهرستان ها؛ ایران فقط تهران نیست

  10. کرد سبز گفت:

    تو دو دیده فروبندی و گویی روز روشن کو
    زند خورشید بر چشمت که اینک من تو در بگشا

  11. سلمان فارسی گفت:

    سلام -جناب هاشمی وسایرمنتقدان به افراطی گری به این نکته توجه کنندکه ریشه ی برخوردهای حذفی درکجاست !بحث برسراین نیست که حالا احمدی نژادی پیدا شده و اوبه قلع وقمع کردن نیروهای مخالف خودش پرداخته ، قبل ازاین نیزتفکرحذفی درنظام ما ریشه داشت که متاسفانه به آن توجه نکردند.یعنی همیشه دوبحث را با هم خلط کرده اند.زیرا تن دادن به الزامات قانونی نظام را با پذیرش بی قید وشرط نظام قاطی کرده اند،ما دراین سال ها نخواسته ایم بپذیریم که هرشهروندایرانی مجازاست که به لحاظ فکری اعلام کند که این نظام را قبول ندارد وحتی آن را نقد کندونقد خودرا هم دررسانه ها ارائه دهد.سال ها جلوی این کاررا گرفتیم وهرکس نظام موجودرا نقد کرد مارک وابسته و اجنبی به اوچسباندیم ،واین کاردرزمان خودآقای هاشمی هم شد! چه اشکالی دارد که کسی به طورمسالمت آمیزیگوید که حتی با نظام جمهوری اسلامی مخالف است ونظام دیگری می خواهد!چرا تجربه رژیم سلطنتی را تکرارمی کنیم که دردهه چهل وپنجاه به مخالفان می گفت یا نظام موجودرا بپذیریدیا ازایران بروید!شخص خود من درانقلاب فعال بوده ام ، نزدیک به دوسال درجبهه بوده ام ودرحال حاضرنیزقانون اساسی فعلی راهم با همین شرایطش خیرالموجودین می دانم، اما نمی توانم این موضوع را برای خودم حلاجی کنم که چرا حتی مخالف نظام نتواندحرفش را مطرح کند.این همه به دولت آمریکا بدوبیراه می گوییم ، اما می بینیم که مخالفان اجازه پیدا می کنند جلوی کاخ سفید تظاهرات کنند وبه حاکمان انتقادهای تند وتیزکنند.چرا درایران این باب رابسته ایم؟ این ترس ازابرازاندیشه مخالف آیا به معنای آن نیست که احساس بی ثباتی می کنیم؟ درحالی که باید به قاطبه ی مردم ایران اعتمادکرد،ونباید فکرکرد که اگر آنها حرف مخالف را بشنوندنظام را رها خواهندکرد،طبق آمارهای غیررسمی درایران حدو دپنج میلیون دیش ماهواره وجود دارد که چیزی نزدیک به ۳۰ میلیون شهروندایرانی را پوشش می دهند، نزدیک به ۲۵میلیون کاریراینترنتی وجوددارد،وهمه این افرادحرف های مخالفان را هم می شنوند،پس چرا درطول این سال ها مردم با نظام راه آمده اند؟
    مشکل خیلی ازآقایان این است که درمحافل خصوصی شان گفتند ما اگر۱۰% ازمردم را داشته باشیم ، جامعه را مهارخواهیم کرد، وغافل شدندکه آن ۹۰% هم شهروندان این مملکتند واگربا آنها هم مدارا کنند دیگرنیازی به دستگاه های عریض وطویل اطلاعاتی ندارندودیگردلیلی برای ترس ازفضای بازوجودندارد!خب مگردراین چند ماه چه اتفاقی افتاد،فضا به ناچاربازشد وخیلی حرف ها گفته شد ونظام هم سرجایش هست!واگردست به حبس وقتل وشکنجه نمی زدند ،همین مقدارتشنج هم دیده نمی شد!افراد می آمدند حرفشان رامی زدند،ونهایتش این بودکه خودرا تخلیه می کردند،اماچراتحمل نمی کنیم ؟ تلقی من به عنوان کسی که ازنزدیک شاهدتفکربرخی دوستان بوده ام این است که ما گرفتاریک نوع کبروخودبزرگ بینی شده ایم که به خاطرآن حاضر به تحمل هیچگونه انتقاد ومخالفت نیستیم،حفظ انقلاب ونظام و کشورهم بهانه ای بیش نیست!
    جناب هاشمی !بیایید،ظرفیت شنیدن حرف مخالف را بالا ببریم ،آخرین پیامبر۱۴۰۰سال پیش مبعوث شد ودیگرکسی نمی تواند ادعا کند که به وحی الهی متصل است ، پس اگرچنین است هیچ کس حق ندارد حرف خودش را وحی منزل بپندارد!مردم افراد فروتن ومتواضع رادوست دارند؛ امتحانش ضرری ندارد!

  12. رضا گفت:

    مناظره ها اصلا چی هست؟
    ما که از بعد از انتخابات تلویزیون نگاه نمیکنیم.
    ولی هر چی که هست . به نظرم نباید به صدا وسیما اعتماد کرد .اونا امتحان خودشون رو خیلی وقته پس دادن

  13. حبیب گفت:

    مناظره اگر با فشار مضاعف از پائین باشد خیلی هم خوب است

  14. ساسان گفت:

    مناظره را کردند هفته ای یکبار که بعدش بکنند در ماه یکبار و آخرش هم هیچ
    آقای هاشمی رفسنجانی از شما انتظار بیش از این را داشتیم اگر حرفی می دانید به مردم بزنید از آبرویتان هم نترسید مانند مهندس باشید

  15. saba گفت:

    این مناظره ها برای ریزش جنبش سبز تا ۲۲ بهمن است میگویید نه صبر کنید! میخواهند حداقل یک عده را قانع کنند که دارد فضا باز تر و منطقی تر میشود و لزومی به اعتراض پر هزینه ی خیابانی نیست در حالی که مناظره ای که پشتوانه ی عملی نداشته باشد به هیچ دردی نمیخورد مناظره زمانی موثر است که بعد از آن مخاطبان مناظره بتوانند در یک نظر سنجی شرکت کنند و نظرشان را اعلام کنند در غیر این صورت گیرم که مناظره ای هم انجام شد و قضاوت عمومی هم در بین مردم شکل گرفت کجا باید نتیجه ی این قضاوت اعلام شود ؟این مناظره ها کم هزینه ترین اقدام برای حاکمیت است که کمی تظاهر به تساهل کنند وقتی وحشتناک ترین فشار ها را بر کسانی که نظرشان را می گویند وارد میکنند چند اعتراض نیم بند در این مناظره ها به چه دردی میخورد ؟

  16. محمد گفت:

    رو به فردا!!
    مناظره ها رو به کدام فردا می رود!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟

  17. صدا وسیمای غیر ملی اگر شرف داشت از دروغ وجنایت وحقه بازی حمایت نمی کرد و چون ما در کردار رسانه حاج عزت چیزی جز چاخان ندیدیم لذا برائت خود را از این آقا و دارو دسته اش اعلام می داریم.
    میر حسین عزیز ما با حق است و حق نیز با ایشان
    ماسرباز حسینیم یاور میر حسینیم