پرسشی از فرمانده نیروی انتظامی درباره کنترل ایمیل ها و پیامک ها
چکیده :اصل 25 قانون اساسی جمهوری اسلامی را بخوانید: " بازرسی و نرساندن نامه ها ، ضبط و فاش کردن مکالمات تلفنی ، افشای مخابرات تلگرافی و تلکسی ، سانسور،عدم مخابره و نرساندن آنها ، استراق سمع و هرگونه تجسس ممنوع است مگر به حکم قانون....
کلمه: فرمانده نیروی انتظامی اخیراً در جمع رؤسای پلیس مبارزه با مواد مخدر ، سخنانی داشته است که به نظر می رسد لازم باشد در این باره شفاف سازی بیشتری داشته باشند تا شائبه عدول از قانون اساسی در اذهان شکل نگیرد.
به گزارش عصر ایران،سردار احمدی مقدم تصریح کرده است با کسانی که با ارسال ایمیل و پیامک ، مردم را به اغتشاش دعوت می کنند ، برخورد می شود ؛ بخوانید: “: به دلیل سیاست مدارا قرار نبود که فشار زیادی در برخوردها وارد شود، اما این افراد هم باید بدانند، بالاخره اس ام اسها را از کجا میزنند و یا ایمیلها از کجا فرستاده میشود که اینها زیرمجموعه سیستمهایی است که کاملا تحت کنترل است. این افراد تصور نکنند، استفاده از آنتی پروکسیها و …. موجب شناسایی نشدن آنها میشود، چون این موضوع یک سادهاندیشی است.”
در این که پلیس ، فارغ از دعواهای سیاسی موجود ، به حکم مقامات مسوول ، ملزم و ناگزیر از برخورد است شکی نیست و اساساً به پلیس ربطی ندارد که دعوا بر سر چیست ، بلکه این نیرو ، به عنوان مأمور معذور ، موظف به تبعیت از سلسله مراتب و اجرای دستور است.
بنابراین ، نمی توان بر اصل سخنان فرمانده نیروی انتظامی ، من باب وظایف پلیسی محوله ، انتقاد خاصی مطرح کرد(هر چند که نحوه اجرای دستور و نوع عملکرد و رفتار می تواند در جای خود مورد بررسی و نقد باشد) اما سخن بر سر اشارتی است که به ایمیل ها و پیامک ها مربوط می شود و شبهاتی را مطرح می کند مبنی بر این که مگر ایمیل ها و پیامک های مردم کنترل می شوند؟!
اصل ۲۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی را بخوانید: ” بازرسی و نرساندن نامه ها ، ضبط و فاش کردن مکالمات تلفنی ، افشای مخابرات تلگرافی و تلکسی ، سانسور،عدم مخابره و نرساندن آنها ، استراق سمع و هرگونه تجسس ممنوع است مگر به حکم قانون. “
بنابراین ، از منظر پاسداشت قانون اساسی ، انتظار می رود ، فرمانده محترم نیروی انتظامی درباره اظهارات اخیر خود توضیحاتی به افکار عمومی ارائه دهند تا عدول از اصل ۲۵ قانون اساسی ، از سخنان ایشان به ذهن متبادر نگردد.
البته اگر منظور سردار احمدی مقدم ، این باشد که فقط مراکز خاص “ارسال انبوه و سازماندهی شده پیام ها” تحت کنترل است و البته برای همین کنترل هم مجوزهای لازم مانند حکم قضایی را دارند ، قضیه قابل توجیه است اما اگر منظور این باشد که همه ایمیل ها و پیامک ها کنترل می شوند – گذشته از این که آیا چنین چیزی به ویژه درباره ایمیل ها عملی هست یا خیر – موضوع فرق می کند و شایسته تأمل بیشتری است.
Dahanat ra mibooyand mabada gofte bashi doostat daram….
for every single person you block we will open one whole in your firewall
don’t pick a war you can’t win
نگارنده این مقاله مثل اینکه در جریان نیستند!
رای مردم رو خودن، مردم رو در بازداشتگاهها و خیابان ها به طور علنی کشتن، بعد شما میگین استراق سمع مخالف قانون اساسیه!!!!
هنوز اظهار نظر جالب آقای احمدی مقدم در مورد بلو توث از یادمان نرفته است.ایشون در جایی گفته بودند کسانی که بلوتوث میفرستند دستگیر میشوند!!!
این آقا وقتی هنوز معنی بلو توثو نمی داند اومده حرف از آنتی پراکسی میزنه؟!!!
در تمام دنیا از پراکسی ها برای بالا بردن امنیت استفاده میشه
ساده اندیش خودتی.
اینا آدم میکشن اسمشو میزارند اجرای قانون این که ایمیل گشتنه!
نترسید ایمیل بزنید اما sms نزنید از دست اینها هیچ کاری بر نمی آید
کجای کارین آقا
حفظ قدرت بر همه چیز از جمله جان انسانها ارجح است چه برسه به پیامک
اینا اگه به قانون اساسی هر جند که اونهم خودش مشکلات اساسی داره و خوب بازم وضعمون از این هست بهتر بود.
email az rahe isp ha ghabele radgiri va khandan ast.ama gmiali ke az nazare amniati faal shode(https)ghabele etemad tar ast.
چیزی تحت عنوان آنتی پراکسی وجود ندارد. این آقا اصلا نمی داند پراکسی چیست آنوقت راجع به آن اظهار نظر می کند. پراکسی که بعضی از آن با عنوان آنتی فیلتر یاد می کنند ابزاری است که در صورت مطمئن بودن امکان هرگونه ردیابی را از عناصر اطلاعاتی گرفته و آن ها را سرگردان می کند.
اینها بلف می زنند. امکان کنترل محتویات ایمیل که صفره و اگر کسی از فیلتر شکن استفاده کنه محاله بشه استفاده کننده رو ردیابی کرد .اینها فقط می خواهند مردمو بترسونند.
دوستان از بیسوادی این افراد که شکی نیست ولی یاد هک کردن سایت های غیر اخلاقی افتادم که هک نکردن و فقط قرار گذاشتن و گرفتنشون همین که هنوزم نصفشون سایت دارن و هنوز فعالن . سیستم پیدا کردن و کنترل که این آقای باسواد میگن بر اساس همین سیستم فیلترینگ است که یک سری کلید واژه دارند مثل Kasi که اگر Ka30 نوشته بشه یا دو کلمه چسبیده بشن قابل تشخیص نیستن ولی راجب به ایمیل باتوجه به اینکه نوشته ها و فایل های ارسالی بوسیله توابعی که نا مشخص و متغیر هستند به کد هایی با مبنای عدیدی ۲ ، ۸ ، ۱۰ ، ۱۶ یا غیره تبدیل میشوند که اگر نداشته باشید تلبع رو نمیتونید کد ها رو برگردونیدپس تمام حرفای این آقایون بی اساس هست طبق منطق و علم .
در راه حق جای هیچ ترس و واهمه نیست ، زنده باد ایـــــــرانی زندهباد ایـــــــــــــران .
tamaame cookie haaye roo computeretoono remove konid. va berid too “option” e internet browser ee ke daareed va oono roo halati ke hich cookie ee ro save nakone roo computeretoon e tanzeem konid.
be doostan e khod begooyeed