رضایی خطاب به شریعتمداری:همین برداشتهای توهم آمیز بوده که اجازه اتمام حوادث پس از انتخابات را نداده است
چکیده :ما نه بهدنبال سازش هستیم و نه بدنبال اعدام کردن ، ما درصدد وحدت و عدالت هستیم.ما میخواهیم هر چه سریعتر به هزینههایی که به کشور وارد میشود، چه در بعد مادی و چه در بعد معنوی پایان داده...
کلمه:در پی ارائه پیشنهاد اخیر دبیر مجمع تخشیص مصلحت نظام برای بازگشت آرامش به کشور و حملاتی که از سوی برخی افراد از جمله مدیر مسئول کیهان نسبت به این پیشنهاد صورت گرفت، امیدواررضائی، برادر محسن رضائی به جسین شریعتمداری پاسخ داد.
به گزارش کلمه متن این جوابیه که خطاب به حسن شریعتمداری مدیرمسوول روزنامه کیهان نوشته شده است ؛ در ادامه میآید:
جناب آقای حسین شریعتمداری
سلام علیکم
هر چند به تحلیل جنابعالی روی نامه آقای دکتر رضایی اشکالات جدی دارم، ولی از برخورد دلسوزانه شما با ایشان متشکرم .از هم صدایی منتقدین داخلی با ضد انقلابهای خارج تعجب نمیکنم و لزومی به پاسخ دادن به تحلیلها و فحشهای ناروای آنها نیست .
از طرف دیگر ما نه بهدنبال سازش هستیم و نه بدنبال اعدام کردن ، ما درصدد وحدت و عدالت هستیم.ما میخواهیم هر چه سریعتر به هزینههایی که به کشور وارد میشود، چه در بعد مادی و چه در بعد معنوی پایان داده بشود. ممکن است لازمه آن هم مجازات عدهای و یا آشتی با عده ای دیگر باشد. مثلا نمیتوان از اغتشاشگرانی که به مراسم حسینی چه در شب عاشورا و چه در روز عاشورا اهانت کردند گذشت کرد و یا نمیشود از آشتی با معترضینی که صف آنها از اغتشاشگران جداست و بسیاری از آنها در راهپیمایی روز چهارشنبه شرکت داشتند و یا از اهانتهای پیش آمده ناراحت بودند صحبت نکرد.
لازم می دانم چند نکته را برای جنابعالی و سایر منتقدین نامه ذکر کنم :
۱- من و آقای دکتر رضایی و دوستان معتقد بوده و هستیم که حوادث بعد از انتخابات به اندازه کافی هزینه به مردم و نظام وارد کرده است که ادامه آن به مصلحت هیچ کس نیست، ولی هنر نخبگان این است که از دل این حوادث فرصتی برای جامعه و نظام بسازند نه انکه در درون حادثه بمانند.
۲- برای فرصت سازی مقاطعی در گذشته وجود داشت که نیروهای افراطی در دو طرف اجازه ندادند ابتکاری شکل بگیرد. از حضوررهبر فرزانه انقلاب اسلامی در نمازجمعه تا پیشنهاداتی که دلسوزان انقلاب دادند بینتیجه ماند.
آقای دکتر رضایی پس از اهانت به عکس امام پیشنهادی به نخبگان دادند که بیایند با شرکت در نماز جمعه ابتکاری را شروع کنند متاسفانه تعداد کمی آمدند.برخی به ایشان پیام دادند که شما میگویید بیاییم نماز جمعه بگوییم غلط کردیم؟ آقای رضایی ناامید نشدند در کمین فرصت دیگری بودند که از آن استفاده کنند. هنگامی که مردم برای محکوم کردن هتاکان مراسم حسینی در روز عاشورا به صحنه آمدند و جام فتح را بدست رهبری و مقتدای خود دادند و بر وفاداری خویش به نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه پافشاری نمودند موقعیت مناسبی است که این حماسه به یک نقطه عزیمت و شروعی برای یک تحرک با نشاط تبدیل شود که ضمن آنکه خواب دشمن را آشفته کرده باشیم، گذشته را جبران و گامی به جلو برداریم .
این اقدام از موضع قدرت است و نیازی به جام زهر ندارد ،مگر آنکه برخی از منتقدین معتقد به وجود بحران در کشور باشند. البته شرایط فعلی نامطلوب بوده و در شان کشور ما نیست.ولی نباید قدرت بدست آمده را تبدیل به ضعف نماییم . به این آقایان بگویید که فتحی را که رهبری با کمک مردم بدست آورده از او نگیرید، کسی توان و جرات دادن جام زهر به مقام معظم رهبر ی را ندارد و بجای آن تلاش کنیم که رهبر انقلاب فتح دیگری را بدست مردم، خلق نماید.
۳- لازمه تبدیل حضور مردم به یک ابتکار برای برون رفت از شرایط فعلی این است که از آن در یک سطح ملی و کلان استفاده شود و نه آنکه به بهای اندکی خرید و فروش شود.
۴-برای ساختن یک ابتکار در سطح ملی باید چند شرط محقق شود که در نامه ایشان به این موارد اشاره شده است:
الف- محور هر نوع ابتکاری در سطح ملی بدون رهبری و رهنمودهای ایشان ممکن نیست .
ب- همه نخبگان به صحنه بیایند و ضمن تشکر از مردم به آنها بپیوندند.
ج – کسانی که از خواص و جناحهای سیاسی اشتباهاتی مرتکب شده اند جبران کنند.
د- عقب نشینی آقای میر حسین موسوی از مباحث انتخاباتی و انکار نکردن دولت احمدینژاد هر چند دیر هنگام بوده ولی قابل استفاده است.
ه- وحدت بخشیدن بین معترضین و دیگران برای جلوگیری از یکی شدن صف آنها بادشمنان کمین کرده ملت ایران.
و – تحرک جدی در پیشرفت امور کشور و پایان بخشیدن به ابهامات در سرمایهگذاریهای اقتصادی و سایر فعالیتها.
۵- تمامی نکات فوق محورهای اصلی نامه آقای دکتر رضایی را شکل میدهد. اگر شما نکتهای غیر ازاین محتوا در نامه میبینید آن را نشان دهید. اینکه کسانی بگویند ایشان منظورهای غیر از این محورها در نامه داشته باید مستند حرف بزنند و در محضر الهی پاسخگو باشند و همین گونه برداشتهای توهم آمیز بوده که نگذاشته حوادث پس از انتخابات تمام شود.
من و ایشان و سایر دوستان فکر میکنیم نکات فوق میتواند محورهای اصلی یک ابتکار جمعی نخبگان پیرامون رهبری باشد و منتقدین نامه، بجای مخالفت، به آن بپیوندید.
۶- پس از برقراری وحدت و برادری می توان به تمام اشکالات و نواقص و خطاهایی که صورت گرفته رسیدگی کرد. آسیبهایی که به نظام و مردم و بسیاری از نخبگان کشور در انتخابات و پس از آن وارد شده قابل گذشت نیست، ولی در فضای وحدت و در چارچوب قانون بهتر میتوان به آن رسیدگی کرد و زمینه سازی برای تحقق عدالت رافراهم نمود.
۷- اگر به محتوای نامه دقت شود بنابر دلایل زیر خصوصی نبودن نامه به رهبری کاملا آشکار است :
الف- تشکر از حضور ملیونی مردم
ب- تبریک به مقام معظم رهبری
ج – تشویق نخبگان درپیوستن به و تشکر آنها از مردم
د – اثر بخشی بیشتر در بهبود فضای عمومی کشور.
۸- نامه آقای رضایی هیچ ارتباطی با بیانیه آقای میرحسین موسوی ندارد بلکه از تنها بند جدید پیشنهادات ایشان مبنی بر عدم انکار دولت آقای احمدینژاد که عقب نشینی واضح از مواضع قبلی ایشان میباشد ، برای جداسازی معترضین از ضد انقلاب و جذب حداکثری استفاده کرده است و گرنه انتقاداتی که به متن باینیه ایشان دارند را طرح میکردند و ممکن هم هست در فضای مناسبی این کار را بکنند.
۹- نبودن هیچ گونه فاصلهای بین آقا محسن و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی یکی از مهمترین علل نگارش این نامه بوده است . ایشان بارها بهمن گفته است که ” من سرباز ولایتم ولی سربازی من با آقا از نوع چشم داشت و یا خدای ناکرده چاپلوسانه نیست.
پشت سر معظم له با بصیرت حرکت میکنم نه تنها تابع محض ایشان هستم بلکه مردم و نظام را هم میبینم و ملاحظه میکنم و نظرات خود را چه شفاهی و چه کتبی طی سی سال گذشته در قالب دهها نامه و جلسه صادقانه و شفاف همچون دوران امام خدمت ایشان منعکس کردهام و درست مثل دوران امام از ایشان تبعیت میکنم. تاکنون موردی نبوده که ایشان فرموده باشند و من عمل نکرده باشم.”
برادر شریعتمداری؛
در پایان خودم و جنابعالی و دیگران را توصیه می کنم که در کنار غیرت انقلابی و اسلامی، خونسردی و آرامش و اخلاق را با حفظ منافع ملی و توجه به دشمن کمین کرده در شرایط فعلی کشور حفظ کنیم.
برادر شما امیدوار رضایی
انما الاعمال بالنیات و من یعمل مثقال ذره خیرا یره و من یعمل مثقال ذره شرا یره و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان لطفا عربی ننویسین توی نظرات ! فارسیش رو بنویسید ما هم یه چیزی بفهمیم . ممنون
—
اما در مورد اقای رضایی هم خوب شد حالا برادران رضایی درک کردن که اقای موسوی با چه ادمای کوته نظری روبه روست.
من می خواهم بدانم اگر اتش زدن مسجد گناه است و محکوم چرا این اقایان به ظاهر با خدا مسجد و خانه خدا را ویرانه میکنند
نظر آقا مرتضی را در خصوص کند ذهنی دوستان بسیار پسندیدم هر اجتماع دیده در جامعه گشته ای می داند تنها راه سازش با جنبش است ولی دوستان مدعی عدالت ودین داری فعلا” بر شیپور جنگ و اعدام می دمند .
مجلس شورای اسلامی با تقاضای نمایندگان تهران زمان برای اعدام را کوتاه می کند راستی سالهای ۵۶و۵۷ و تجارب آن چه شده که تاریخ باید تکرار شود
سلام مسلمآ آقای دکتر رضایی از نخبه های مملکتمونه و بنده اطمینانه خاطر دارم که ایشون حداقل تا به اینجا مرتکبه اشتباهی نشدن اما سوالی که در ذهنم هست اینکه : آیا نباید به استقباله آقای میر حسین از حرکت مردم در روزه عاشورا اعتراضی وارد بشه؟البته بنده معتقدم که نباید تجربیات و استعداد آقای میر حسین با مسایلی همچون اعدام به باد بره و مسلمآ در صورت بازگشت می تونن فردی بسیار موثر باشند. با آرزوی تمام شدن همه ی مشکلاته به وجود آمده.