سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » افرادی که سابقه ای در انقلاب ندارند یاران امام را متهم می کنند...
» سرمقاله جمهوری اسلامی:

افرادی که سابقه ای در انقلاب ندارند یاران امام را متهم می کنند

چکیده :افرادی با ادعای پیروی از رهبری در محافل مختلف حتی در مجلس شورای اسلامی كه نماد وحدت ملت است بر طبل اختلاف می كوبند و قدیمی ترین مدافعان انقلاب و نظام را به انحراف از مسیر انقلاب و نظام و مورد حمایت بیگانگان قرار گرفتن متهم می كنند.این افراد كه نه سابقه ای در انقلاب دارند و نه از پرونده قابل دفاعی برخوردارند معلوم نیست چرا پا از گلیم خود بیرون گذاشته و با به فراموشی سپردن سوابق خود زبان تهدید می گشایند و خود را عقل كل می...


کلمه: روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود نوشت:

شرط استمرار و تداوم هر پدیده ای استمرار علت پدید آورنده آنست . این همان اصل فلسفی است که علت محدثه را علت مبقیه می داند و تخلف از آن را در هیچ موردی برنمی تابد. در مورد پدیده های مهم اجتماعی عامل مهم حراست از اصل و اساس این پدیده ها آسیب شناسی آنها و اقدام بی ملاحظه برای برطرف کردن آسیب هاست .

انقلاب اسلامی ایران نیز به عنوان مهم ترین پدیده تحول ساز سیاسی در تاریخ معاصر که نه تنها موجب سقوط یک رژیم کهن ستم شاهی بلکه باعث افشای چهره کریه استعمار در جهان گردید و معادلات سیاسی بین المللی و منطقه ای و داخلی را برهم زد و مطامع آمریکا را در معرض تهدید جدی قرار داد از این قاعده مستثنی نیست و به عنوان یک پدیده تحول آفرین در عرصه سیاسی فرهنگی و اجتماعی که دگرگونی های شگرفی را ایجاد کرده و به همین دلیل دشمنان بی شماری دارد و استکبار جهانی در حوزه های مختلف درصدد مقابله با آن است باید خود را در معرض بررسی های دقیق آسیب شناسانه قرار دهد تا بتواند عوامل اصلی بقا و تداوم خود را تضمین نماید.

سه دهه جنگ تمام عیار جهانی در جبهه های مختلف علیه انقلاب اسلامی و وارد کردن شدیدترین شوک ها که هر یک می توانست یک نظام تا بن دندان مسلح را ریشه کن کند نتوانست دشمنان این انقلاب مردمی را به هدف شوم شان در براندازی نظام برساند ولی طبعا در هر بخش خسارات و لطماتی را وارد کرده که بررسی آنها و آسیب شناسی این تهدیدات کاری شایسته بلکه لازم و حیاتی است .

نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نظام آزاد با تهدیدها و مخاطره های بیرونی و درونی بسیاری روبروست که باید در هر لحظه برای بازبینی اجزا این سیستم و آسیب پذیری آن آماده باشد. در نقطه مقابل تلاش برای بی ثبات سازی نظام توسط دشمنان از لحظه تاسیس وجود داشته و بعد از ناامید شدن دشمنان از براندازی با شیوه های جنگ سخت و نرم به شیوه دیگری فراتر از جنگ نرم که مبارزه فرهنگی و تبلیغاتی و روانی است متوسل شده است . در این رویکرد تلاش می شود با بکارگیری امکانات داخلی گروههای سیاسی و اجتماعی که زمانی شانه به شانه و دوش به دوش یکدیگر در عرصه های گوناگون حامی نظام بودند در مقابل یکدیگر صف آرایی کرده و همدیگر را تضعیف و خنثی کنند.

واقعیت اینست که ایجاد گسست و افتراق میان آحاد مردم و برقراری شکاف بین مردم و مسئولان از اهداف این جنگ و آسیب هایی است که در مرحله کنونی نظام را تهدید می کند. ناگفته پیداست که آنچه مهم ترین پایه اقتدار و امنیت یک نظام را تشکیل می دهد حمایت توده مردم از نظام و مقبولیت حکومت در نظر مردم است . به عبارت دیگر به هر اندازه که حمایت مردمی یک حاکمیت و یک نظام سیاسی بیشتر باشد بهره مندی آن حکومت از اقتدار حقیقی بیشتر و میزان آسیب پذیری آن در برابر فشارها و توطئه های خارجی به همان نسبت کمتر خواهد بود.

نظام جمهوری اسلامی ایران نیز که از ابتدا بر دوش مردم استوار گردیده به عنوان نماد و سمبل حاکمیت مردمی در جهان معاصر به این مولفه اقتدار بالیده و به آن پشتگرم بوده است . آنچه طی ۳۰ سال این نظام را همچنان مقتدر در برابر آماج فشارها و توطئه های خارجی سر پا نگهداشته همین منبع عظیم حمایت ملت از نظام است که باید همچون اکسیر از آن پاسداری کرد و ضمن آسیب شناسی آنرا ارج نهاد.

در بررسی آسیب شناسانه این مولفه قدرت آنچه مهم است اینست که نباید تصور کرد عامل پیدایش شکاف میان مسئولان و گروه های سیاسی و یا مردم و آنان فقط خارجی است بلکه عوامل داخلی مهمی همچون عدم مدیریت صحیح بحران بی صداقتی بی توجهی به خواسته ها و نیازها ضعف های مدیریتی کشمکش های سیاسی تمامیت خواهی ها بها ندادن به نقش و مشارکت مردم در اداره امور جامعه فاصله گرفتن مدیران از مردم انگ زدن ها و ایجاد صف بندی در میان صفوف جامعه از مواردی هستند که می تواند به پیدایش این شکاف بیانجامد و یا به عمیق تر شدن آن کمک کرده و نظام را در برابر تهدیدات خارجی ضربه پذیر سازد. قدر مسلم اینست که هیچ نظام حکومتی حتی مقدس ترین آنها بدون اقبال و حمایت مردم امکان تداوم و بقا نمی یابد و نمی توان ادعا کرد اقبال و ادبار مردم نفیا و اثباتا تاثیری در میزان دوام حکومت ندارد.

بنابر این همانگونه که رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان بر آن تاکید کرده و روند کلی اوضاع را با نگاه آسیب شناسانه مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند نباید افراد جامعه و علاقمندان نظام را به دلیل برخی اختلاف نظرها آماج تهمت ها و اهانت ها قرارداد و انواع و اقسام برچسب ها را به آنها چسباند و آنها را رمی کرد. به جای این گونه شقه شقه کردن صفوف مردم و شعبه شعبه کردن جریان رودخانه بزرگ ملت و همچنین ترویج فضای تهمت و شایعه سازی بر ضد وفاداران به نظام و انقلاب باید تلاش های گفتاری و عملی زیادی در جهت تحبیب قلوب و تحکیم وحدت و اخوت صورت بگیرد و همه وقت ها نیروها و امکانات در این جهت بکار گرفته شوند.

درحالی که هنوز طنین بیانات ناصحانه رهبری در فضای کشور به گوش می رسد متاسفانه افرادی با ادعای پیروی از رهبری در محافل مختلف حتی در مجلس شورای اسلامی که نماد وحدت ملت است بر طبل اختلاف می کوبند و قدیمی ترین مدافعان انقلاب و نظام را به انحراف از مسیر انقلاب و نظام و مورد حمایت بیگانگان قرار گرفتن متهم می کنند!

این افراد که نه سابقه ای در انقلاب دارند و نه از پرونده قابل دفاعی برخوردارند معلوم نیست چرا پا از گلیم خود بیرون گذاشته و با به فراموشی سپردن سوابق خود زبان تهدید می گشایند و خود را عقل کل می پندارند.

صلاح این جماعت و همه کسانی که قصد سخن گفتن یا نوشتن دارند اینست که بیانات رهبری را سرلوحه گفتارها نوشتارها و کرداری های خود قرار دهند و به جای توسل به تهمت و تهدید همگان را دعوت به وحدت و همدلی نمایند. کشور اکنون از تهدید و تهمت خسته و زخم دیده است و به آرامش و همدلی نیاز دارد. نیاز امروز ما اینست و همه باید برای تامین این نیاز فوری تلاش کنند.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

۲ پاسخ به “افرادی که سابقه ای در انقلاب ندارند یاران امام را متهم می کنند”

  1. علیرضا گفت:

    خوب حالا که این حکومت جلوی مردم صف آرایی کرده، حسابی ضربات کاری از خارج دریافت کند تا بفهمند علت بقای این حکومت مردم بوده اند نه ۴ تا اسلحه و موشک و … که آمریکا و اروپا هزار برابر بهترش را دارند. اگر مردم نبودند که در جنگ صدام به یک ماه کل ایران را می گرفت لابد فکر کردند با اسلحه جلوی صدام ایستاده بودند. حالا حکومت یواش یواش دستش می آید که جنگ با مردم یعنی چه

  2. علی گفت:

    عید خجسته غدیر در راه است. ضمن تبریک این مناسبت خجسته، یادمان باشد که صاحب اصلی رنگ سبز حضرت علی (ع) است. و امروز فرزند او یعنی میرحسین موسوی پرچم سبز علوی را در دست دارد. در روز پانزدهم آذرماه هم زمان با عید غدیر جانشین پیامبر اسلام (ص)، بار دیگر به همه نشان می دهیم که این رنگ سبز از آن جنبش آزادی خواهانه ملت ایران ایران است . الله اکبر، مرگ بر دیکتاتور.