سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » واگذارى مدارس به حوزه ‌هاى‌علمیه...

واگذارى مدارس به حوزه ‌هاى‌علمیه

چکیده :زمينه همکارى‌هاى حوزه‌هاى علم و آموزش‌وپرورش گسترده است و موضع آموزش و پرورش و حوزه‌هاى علميه همکارى دوجانبه و نه تنها همکارى صرف يک نهاد...


کلمه: دبیرستاد همکارى‌هاى حوزه‌هاى علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به تصویب آئین‌نامه واگذارى مدارس وابسته گفت: به تازگى در چندین استان‌ کشور حوزه‌هاى علمیه مدیریت برخى مدارس را بر عهده گرفته‌اند.

به گزارش ایلناحجت‌الاسلام و المسلمین على ذوعلم در نشست خبرى خود که به مناسبت برگزارى دهه بصیرت و ولایت برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگارى مبنى بر اینکه «واگذارى مدیریت مدارس به حوزه‌هاى علمیه از سوى وزارت آموزش‌ و پرورش در چه مرحله است؟» گفت: زمینه همکارى‌هاى حوزه‌هاى علم و آموزش‌وپرورش گسترده است و موضع آموزش و پرورش و حوزه‌هاى علمیه همکارى دوجانبه و نه تنها همکارى صرف یک نهاد است.

وى با اعلام این خبر که در حال حاضر بعضى از حوزه‌هاى علمیه در استان‌هاى کشور و شهر قم مدیریت مدارس کشور را بر عهده گرفته‌اند، گفت: حوزه‌هاى علمیه بویژه در تهران و قم در قالب مجوزى که از آموزش و پرورش گرفته‌اند به مدیریت مدارس مى‌پردازند و در مجموع مدیریت و عملکرد موفقى داشته‌اند. ذو علم در ادامه با اشاره به اینکه اخیرا آئین‌نامه تاسیس مدارس وابسته در شوراى عالى آموزش و پرورش تصویب شده است، که به موجب آن نهادها و ارگان‌هایى همچون حوزه‌هاى علمیه مى‌توانند در صورت کسب شرایط لازم مدیریت مدارس را بر عهده بگیرند، گفت:‌ این اقدام در جهت سیاست‌هاى کلان آموزش و پرورش صورت گرفته است و حوزه‌هاى علمیه قطعا از جمله نهادهایى است که حتى از قبل ازانقلاب هم با توان خود نقش مهمى در مسائل آموزش داشته‌اند و امروز هم بستر فعالیت‌هاى حوزه‌هاى علمیه مناسب‌تر است .

دبیر ستاد همکارى‌هاى‌وزارت آموزش و پرورش با حوزه‌هاى علمیه با تاکید بر اینکه آئین‌نامه مدارس وابسته استثنایى براى هیچ‌گونه از بخش‌ها و ارگان‌ها لحاظ نمى‌شود، اظهار کرد: حوزه‌هاى علمیه کارکردهاى بسیارى در زمینه‌هاى آموزشی، پژوهشى و تربیتى دارند که مى‌توانند در جریان تعلیم و تربیت کشور موثر باشند. ذو علم در ادامه در پاسخ به دیگر سوال خبرنگارى مبنى بر تعداد مدارس واگذار شده به حوزه‌هاى علمیه و صحت خبر واگذارى چهار هزار مدرسه گفت:‌ وقتى که بحث واگذارى چهار هزار مدرسه مطرح شد، فهمیدیم منشأ آن چه بوده است و اصل قضیه چه بوده اما اصل بر این است که زمینه‌سازى این بحث براى همه ارگان‌ها فراهم شود. ذو علم در حالى خبر واگذارى مدیریت مدارس به حوزه‌هاى علمیه را در قالب آئین‌نامه واگذارى مدارس وابسته در جمع خبرنگاران مطرح کرد، که هنوز آئین‌نامه واگذارى مدارس وابسته به تائید محمود احمدى‌نژاد نرسیده است.



Deprecated: File پوسته بدون comments.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. لطفاً یک قالب comments.php در پوسته‌ی خود قرار دهید. in /var/www/html/kaleme.com/wp-includes/functions.php on line 6085

۳ پاسخ به “واگذارى مدارس به حوزه ‌هاى‌علمیه”

  1. بهرام گفت:

    وای که چه شود !!!!

  2. j گفت:

    i was one of the mathematic olympian in the khatami time now lecture in sydney university,by that good level of education at that time,but now for god sack don’t let fadamentalist to direct our youth future ,you welcoming the taliban with doing so.vassalam.

  3. az Australia گفت:

    roozi yeki az bachehaye sheytan az sheytan porsid chekar konam ke be khasteam ke harj o marjeberesam,chekar konam ke betoonam harkari mikham bekonam?sheytan goft hichi ,kari nakon ,faghat jaye hamechiz ro avaz kon ,maaniye kalamat,tarikh,makanha ,ghavanin ,vaghti hame chiz avaz shod toye avazi mitooni be harkare avazi ke alaghemandi bepardazi,hala inha ham haminkaro mikonand jaye hame chi ro taghyir midan,namha,aghayed,tarikh,hame ra be delkhahe khod taabir mikonand ta oon niyate palidi ke darand ro ejra konand