تا دیر نشده شورایعالی امنیت به موضوع اعتصابغذاها ورود کند
چکیده :در حال حاضر در بین اعتصابکنندگان غذا، وضع آرش صادقی و علی شریعتی به مرحله حاد رسیده است. مدتزمان طی شده در اعتصاب این افراد و جدیت آنها در پیگیری مطالباتشان به حدی رسیده که همگان احساس خطر کنند. جان انسانهایی در خطر است. اگر اخلاقی و حقوقی نگاه میکنید، بجنبید. اگر منافع خود و دولت را در نظر دارید، باز هم بجنبید که فردا دیر است. شاید از این گذر راهی برای بررسی عملکرد جناحی و سیاسی و غیرعادلانه قوه قضاییه باز شود. مسائل مهمی، مانند امنیت و دوام و قوام سیاسی و اجتماعی کشور را تهدید میکند که اکتفا به حقوق شهروندی و گفتمان حقوقی برای دعوت به حل آنها کافی به نظر نمیرسد، بلکه باید انتفاع متولیان امر نیز نشان داده شود. یکی از اینها فاجعه تلخی است که هر آن در کمین نشسته، و در صورت تحقق علاوه بر ضربه به انسانیت و قانون، ضربه اصلیاش را امنیت ملی و دولت مستقر خواهد خورد. مسئله مورد اشاره، اعتصاب غذای زندانیان سیاسی است که برخی از آنها به مرحله بسیار وخیمی رسیده و باکمال تأسف باید گفت امکان هرگونه اتفاقی برای جان این زندانیان محتمل است....

کلمه – صابر سعیدی:
مسائل مهمی، مانند امنیت و دوام و قوام سیاسی و اجتماعی کشور را تهدید میکند که اکتفا به حقوق شهروندی و گفتمان حقوقی برای دعوت به حل آنها کافی به نظر نمیرسد، بلکه باید انتفاع متولیان امر نیز نشان داده شود. یکی از اینها فاجعه تلخی است که هر آن در کمین نشسته، و در صورت تحقق علاوه بر ضربه به انسانیت و قانون، ضربه اصلیاش را امنیت ملی و دولت مستقر خواهد خورد. مسئله مورد اشاره، اعتصاب غذای زندانیان سیاسی است که برخی از آنها به مرحله بسیار وخیمی رسیده و باکمال تأسف باید گفت امکان هرگونه اتفاقی برای جان این زندانیان محتمل است.
آرش صادقی، یکی از این موارد است که بیش از ۶۰ روز از اعتصاب غذایش گذشته است. حال او در زندان بسیار وخیم گزارش شده و این در حالی است که تقاضای او تنها آزادی همسر دربندش است. فارغ از گفتمان اخلاقی و حقوقی درباره پرونده او و دیگر زندانیان، دولت و شخص آقای رییسجمهور در نظر بگیرد که برای او اتفاق تلخی رخ دهد. در این صورت درصحنه بینالمللی این نمایندگان سیاست خارجی دولت خواهد بود که مورد پرسش قار میگیرند. درصحنه داخلی نیز طیف معترضان جدی به فاجعه محتمل، کسانی هستند که دولت و شخص آقای روحانی برای آنها توقع پیگیری مطالباتشان را در پیش و پس از انتخابات ۹۲ ایجاد کردهاند و لذا مورد نقد آنها قرار خواهند گرفت. اقتدارگرایان هم که گوششان از شنیدن اعتراض پر است، چراکه نهادهای قضایی و امنیتی مدافع اقتدارگرایان مدتهاست حساب خود را از موارد اعتباری و اخلاقی و حقوقی جدا کردهاند.
نتیجه این اتفاق سرخوردگی و کاهش حمایتها از دولت و چهبسا شکلگیری شکاف در بدنه حامی دولت خواهد بود.
در این شرایط و در حالی که بحثهای اصلیتر اخلاقی و حقوقی و شرعی را در اینجا مطرح نکردهایم (که آنها بر منفعت هر فرد و جریان اولویت دارند) و صرفاً برای ترغیب شخص آقای رییسجمهور روحانی و دولت ایشان پیشنهاد میکنیم که برای کنترل سیاستهای قوه قضاییه در این مواردی که با امنیت ملی سروکار دارد، هرچه سریعتر «شورای عالی امنیت ملی» دست به کار شود و تدبیری بیندیشد.
در حال حاضر در بین اعتصابکنندگان غذا، وضع آرش صادقی و علی شریعتی به مرحله حاد رسیده است.
مدتزمان طی شده در اعتصاب این افراد و جدیت آنها در پیگیری مطالباتشان به حدی رسیده که همگان احساس خطر کنند. جان انسانهایی در خطر است. اگر اخلاقی و حقوقی نگاه میکنید، بجنبید. اگر منافع خود و دولت را در نظر دارید، باز هم بجنبید که فردا دیر است. شاید از این گذر راهی برای بررسی عملکرد جناحی و سیاسی و غیرعادلانه قوه قضاییه باز شود. معضلی که در شان هیچکسی که در ایران زندگی میکند نیست و به جد باید فکری به حال فساد حاکم بر آن کرد.